FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Shon Mekyten nu glumeste (GSP)!

«123»
sile-jardel28.02.2009 19:40

cred ca scapam de cioban pina la urma!!!doamne ajuta!la urmatorul meci de acasa il facem sa renunte si la celelalte 50%

strezahuzum28.02.2009 19:40

Hmmm. Pana la urma nu e nici rece, nici fierbinte .. ci caldut. Nu scapam ( cel putin pe moment ) de oligofren, dar totusi presupun ca nu va mai putea sa delireze in voie. Cine plateste 30 de milioane o sa vrea sa aiba si el un cuvant de spus.

PS : Dute-n .... de jigodie imputita, nu erau 30 de milioane de ajuns ? Lasa-ne dracului, ai incasat deja cel putin triplu fata de suma "investita".

axl28.02.2009 19:41

Are cineva o lista detaliata cu procentele actionarilor Stelei?

sile-jardel28.02.2009 19:42

sper sa se numeasca si un alt antrenor mai valoros cu ocazia asta,m-am saturat de legende-marionete-antrenori!

andyro28.02.2009 19:43

50% nu e de ajuns, de fapt nu e nimic. Sa mai asteptam.

Guardian28.02.2009 19:45

Cred cã sunt cel mai fericit om de pe pãmânt la ora actualã :)

Acum sã vedem dacã se tine Mekyten de cuvânt si îi aduce pe ãia ..

E bine si asa , decât deloc !?

sile-jardel28.02.2009 19:46

miine ar trebui sa sarbatorim evenimentul la stadion,sa-i aratam ciobanului cit de mult ne-am dorit sa scapam de el

c.ronaldo1728.02.2009 19:47
Acum sã vedem dacã se tine Mekyten de cuvânt si îi aduce pe ãia ..

Te referi la Benayoun si co.? Sa fim seriosi, trebuie sa fi tampitul planetei ca sa pleci de la Liverpool si sa ajungi la Steaua. Si nu inteleg de ce esti asa de fericit? Becali e tot la Steaua.

strezahuzum28.02.2009 19:47

Hai sa nu-l suparam pe Dumnezeu cerand si cine stie ce transferuri ... deja ne-a dat o jumatate de minune in seara asta, mai ales daca te gandesti ca e o perioada cand toata lumea tine punga stransa si reduce cheltuielile.

Sa asteptam totusi si un anunt oficial, vreo semnare de acte ... deocamdata nu avem decat cuvantul oligofrenului.

Guardian28.02.2009 19:51
Te referi la Benayoun si co.? Sa fim seriosi, trebuie sa fi tampitul planetei ca sa pleci de la Liverpool si sa ajungi la Steaua. Si nu inteleg de ce esti asa de fericit? Becali e tot la Steaua.

Nu conteazã cã e tot la Steaua , acum îl voi huidui si eu la fiecare meci , pânã nu o sã mai rãmânã..

Se va face de râs în fata lui Mekyten si cu sigurantã va renunta .

Tu nu esti nici mãcar 20 % multumit ?

danimarcu28.02.2009 19:54
Hai sa nu-l suparam pe Dumnezeu cerand si cine stie ce transferuri ... deja ne-a dat o jumatate de minune in seara asta, mai ales daca te gandesti ca e o perioada cand toata lumea tine punga stransa si reduce cheltuielile.

Sa asteptam totusi si un anunt oficial, vreo semnare de acte ... deocamdata nu avem decat cuvantul oligofrenului.

Asta vream sa spun si eu.Oligofrenul asta vorbeste atat de mult,incat nu il cred nici cand zice "buna ziua"!Sa vad ceva semnat,apoi sa continue razboiul pana vinde tot.Nu putem sa acceptam jumatati de masura!

sile-jardel28.02.2009 19:59

asa este,sa continuam protestele pina renunta de tot.chiar asa fraier sa fie jidanu sa dea 30 mil. si sa conduca tot ciobanu??e ceva necurat la mijloc.sper sa nu fie doar o facatura

DelPiero1028.02.2009 19:59

Eu cred ca este o facatura...

strezahuzum28.02.2009 20:00

Un "jidan" care sa fie si fraier inca nu s-a nascut. Spuneti ce vreti, dar evreii au un "nas" incredibil pentru afaceri.

Irresistible23Steaua28.02.2009 20:01

Din cate stiu eu Steaua nu este 100% a lui Becali.

Daca ar fi sa dea 50% din actiunile clubului(nu 50% din actiunile lui Becali), acest Shon Mekyten ar deveni actionat majoritar si omul cu cel mai important cuvant de spus la Steaua.

Acum tare ma tem ca Jiji se refera 50% din actiunile lui, asa ca sa nu ne bucuram inca... Tot Becali ar ramane actionar majoritar.

Orium 50% date acestui om, e un inceput... Daca protestul o sa continue tot la fel de acid, sunt sigur ca in maxim o luna ii va da si celelalte 50% pe gratis.

Dar sa vedem toate actele semnate...

c.ronaldo1728.02.2009 20:05
Eu cred ca este o facatura...

Asa simt si eu. Nu stiu de ce, dar simt ca ceva pute la mijloc, tot ciobanul va fi in frunte.

Recoba28.02.2009 20:27

sincer...unde ati mai auzit in orice colt al lumii ca una din partile implicate intr-o negociere sa de-a un interviu in direct presei in timpul negocierii....sa fim seriosi...daca eram marele jidan cu experienta in bussines si mare avere de 4 miliarde...si vedeam un taran infect cum se ridica de la negocieri ca tre sa vb cu presa sa puna el tara in tema ,eram direct in primul avion...

«123»