FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Shon Mekyten nu glumeste (GSP)!

«123»
SteauaToronto28.02.2009 16:06

Frate eu stau in Canada unde jidanii controleaza tot, toate bancile, si iti zic de acum nu ai vrea sa te controleze un evreu. Sunt o natie care te pot distruge daca nu mergi calea lor.

Kekea28.02.2009 16:13
SteauaToronto, aici nu mai sunt de acord cu tine.

Toti au bube, indiferent de ce natie sunt.

El personal cred ca are o buba.

Frate eu stau in Canada unde jidanii controleaza tot, toate bancile, si iti zic de acum nu ai vrea sa te controleze un evreu. Sunt o natie care te pot distruge daca nu mergi calea lor.

Frate..toti stiu ca lumea este controlata de jidani.Fiecare organizatie are in umbra cate un grup evreiesc.

Lari28.02.2009 16:17
Sunt o natie care te pot distruge daca nu mergi calea lor.

Sincer sa fiu, nu inteleg cum ar putea distruge Steaua si, mai ales, de ce ar face acest lucru.

Stiu ca, daca evreii si-ar scoate capitalul din America de Nord, acele tari ar ajunge in Evul Mediu. Se stie asta inca de prin anii '60.

Dar mai stiu si ca au o dorinta uriasa sa reuseasca in afaceri si ca fac totul sa le iasa. Pana la urma, nu asta ne dorim?

Nu va inteleg: vorbim admirativ de Manchester, de Barcelona, de Liverpool sau de mai stiu eu cine si, cand vine unu' sa ne scoata din saracie, ii dam in cap ca este evreu.

Hai sa-ti mai spun ceva, in caz ca nu stii: tot evreii l-au mentinut si pe Isarescu in fruntea BNR pana acum. Nenea Mugur este mana in mana cu ei.

Dar, din acest motiv, nu ma gandesc serios sa ma retrag intr-o padure si sa traiesc din impuscat iepuri salbatici.

Alexandru H.28.02.2009 17:04

Partea misto e alta: cei care cred ca evreii controleaza totul, de la masonerie la finanta mondiala, considera ca Steaua ar fi un taram curatit de astfel de influente. Baieti, fiti si voi mai logici: daca evreii controleaza tot, e clar ca Steaua nu face exceptie de la regula. Ca doar nu imi spuneti voi ca Jiji Becali e luptatorul neinfricat impotriva influentei "malefice" evreiesti. Deci, singura diferenta ar fi ca in loc sa avem o echipa controlata de finanta evreiasca si condusa de un gibon care nu mai investeste nimic in echipa, am avea o echipa controlata de finanta evreiasca si condusa de un individ care declara ca doreste sa investeasca 40 de milioane de euro pe sezon.

Dar nu am sperante ca anti-masonii de ocazie vor intelege ironia :dry:

Urli28.02.2009 17:42

Sa fie clar, daca evreii cumpara ceva, o fac doar pt propriul interes si nu cred eu ca Mekyten asta duce lipsa de bani ca sa-l intereseze sa transforme Steaua in afacere.

Guardian28.02.2009 17:46

În urmã cu puține minute, la reședința patronului Stelei din Pipera a ajuns omul de afaceri israelian Shon Mekyten. Acesta a venit într-o limuzinã BMW X5, însoțit de Nati Meir și a fost invitat de patronul Stelei pentru a începe negocierile privind o posibilã vînzare a echipei din Ghencea.

Eu sper ... vã dati seama ce înseamnã sã scãpãm de cioban ? mici sanse , dar existã .

SteauaToronto28.02.2009 17:51

Eu sper sa nu devenim patronati de evrei !

danimarcu28.02.2009 18:03

Nimeni nu ar putea face mai mult rau Stelei decat a facut Becali.

Un evreu bogat ca sa faca bani pe spinarea Stelei trebuie sa investeasca si sa aiba performante.Adica ceea ce ne dorim cu totii.Ar fi culmea,in cazul in care ar face asta la Steaua,sa ma intereseze ca-si ia si el partea leului!

Din pacate nu cred ca Jiji ne lasa asa de usor.Are o ciuda pe suporterii Stelei incat ar face orice sa nu ne stie fericiti...

tazonne28.02.2009 18:09
Eu sper sa nu devenim patronati de evrei !

da, mai bine ne e patronati de cioban si umiliti in ultimul hal! natie de masochisti mai suntem :bananadance:

piturca200228.02.2009 18:15
În urmã cu puține minute, la reședința patronului Stelei din Pipera a ajuns omul de afaceri israelian Shon Mekyten. Acesta a venit într-o limuzinã BMW X5, însoțit de Nati Meir și a fost invitat de patronul Stelei pentru a începe negocierile privind o posibilã vînzare a echipei din Ghencea.

Eu sper ... vã dati seama ce înseamnã sã scãpãm de cioban ? mici sanse , dar existã .

ma dar voi chiar sunteti copii

AcMilan1428.02.2009 18:29

Stiti voi vorba aia, scapi de draq si dai de ma-sa! rrapidistii au patit-o! Cat de mult il urasc pe cioban si imi doresc sa plece nu vad o solutie prin venirea jidanului! Aceasta natie jegoasa controleaza totul, sunt cat se poate de zgarciti de perfizi si de mincinosi. A spus clar ca vrea sa faca bani de pe urma Stelei. Daca vrea sa faca bani si nu performanta nu va ganditi ca Steaua va fi mai bine! Voi luati exemple Manchester,Barcelona,Lyon. Pai voi nu ganditi? Cati bani castiga aia de pe urma televizarii, marketing,bilete etc. Si cat poate castiga clubul nostru? Nu va face niciodata bani in Romania de pe urma fotbalului! Atunci nu va mai investi si va fi si mai rau. Ma uit la naty meyr ala... un jidan redus mintal, parca era pe la tigani acum cativa ani!

Guardian28.02.2009 18:30

Nu stiu care e mai copil dintre noi doi , crede-mã !

informatia e din presa publicã . Oricum tu nu esti sãnãtos la cap , am observat asta în multe dintre postãrile tale.

puyol28.02.2009 18:33

piturca2002...

tu chiar nu observi nicio diferenta intre anunturile anterioare ale lui Becali ca vinde echipa si faza de acum? daca nu,atunci e grav...

danimarcu28.02.2009 18:35
Nu stiu care e mai copil dintre noi doi , crede-mã !

informatia e din presa publicã . Oricum tu nu esti sãnãtos la cap , am observat asta în multe dintre postãrile tale.

Totusi,asta nu inseamna ca e si adevarat.Sau ca se va concretiza ceva.Ar fi bine sa scapam de gibon,dar nu e cazul sa credem toate povestile care apar zilele astea in presa...

"Presa publica" isi face treaba,iar zilele viitoare va inventa tot felul de "stiri" ca sa faca rating.

In rest,sa dea domnul ca macar odata in viata ciobanul sa judece si sa ia decizia cea mai inteleapta si care sa satisfaca pe toata lumea...

piturca200228.02.2009 18:43
piturca2002...

tu chiar nu observi nicio diferenta intre anunturile anterioare ale lui Becali ca vinde echipa si faza de acum? daca nu,atunci e grav...

ba da mult mai mult show TV pentru ca si prostestele au crescut in intesitatea , pana si interventia lui Lacatus nu a ajutat la nimic

Totusi,asta nu inseamna ca e si adevarat.Sau ca se va concretiza ceva.Ar fi bine sa scapam de gibon,dar nu e cazul sa credem toate povestile care apar zilele astea in presa...

"Presa publica" isi face treaba,iar zilele viitoare va inventa tot felul de "stiri" ca sa faca rating.

In rest,sa dea domnul ca macar odata in viata ciobanul sa judece si sa ia decizia cea mai inteleapta si care sa satisfaca pe toata lumea...

esti o persoana cu capul pe umeri , printre putinele din pacate

piturca200228.02.2009 18:47
Stiti voi vorba aia, scapi de draq si dai de ma-sa! rrapidistii au patit-o! Cat de mult il urasc pe cioban si imi doresc sa plece nu vad o solutie prin venirea jidanului! Aceasta natie jegoasa controleaza totul, sunt cat se poate de zgarciti de perfizi si de mincinosi. A spus clar ca vrea sa faca bani de pe urma Stelei. Daca vrea sa faca bani si nu performanta nu va ganditi ca Steaua va fi mai bine! Voi luati exemple Manchester,Barcelona,Lyon. Pai voi nu ganditi? Cati bani castiga aia de pe urma televizarii, marketing,bilete etc. Si cat poate castiga clubul nostru? Nu va face niciodata bani in Romania de pe urma fotbalului! Atunci nu va mai investi si va fi si mai rau. Ma uit la naty meyr ala... un jidan redus mintal, parca era pe la tigani acum cativa ani!

Barcelona se bazeaza pe sistemul socios nu are legatura cu nici un patron multimiliardar

handrei28.02.2009 19:02

Felicitari suporterilor! Tot asa, pana la urma o sa plece ciobanul!!!

Pentru indivizii care se tem de distrugerea Stelei de catre un strain - pai mai distrusa decat o lasa Becali cum poate fi ?!??

Si cine are interes sa distruga zeci de milioane de dolari!???? Ganditi inainte de a vorbi!

bodanelu28.02.2009 19:04

@Guardian, piturca2002 conflictul vostru se poate muta pe privat.

Alexandru H.28.02.2009 19:11

Cineva dadea exemplu rapid... pai si acolo fanii s-au saturat de Copos, roman verde si, desigur, amic becaliot de frunte. Voi nu vedeti ca modelul "investitorului roman" a esuat lamentabil? Daca unii precum Copos sau Becali se plang ca ultimii cersetori ca nu mai au bani, atunci ce sa faca echipele? Sa se mute cu bagaje in Liga a II, sperand ca va trece criza si, odata cu ea, lacrimile patronilor...

Ganditi-va un pic ce inseamna 40 de milioane pe sezon. Faceti abstractie de Nati Meir, masonerie sau nu stiu ce prostie. Sunt bani mai multi decat ar baga Jiji 10 ani la echipa.

strezahuzum28.02.2009 19:24

Deocamdata sunt 40 de milioane "din gura". SI eu vreau sa scapam de gunoiul de Becali, dar sa nu ne facem iluzii .... mai bine sa vina o surpriza placuta decat sa ne asteptam la cine stie ce si sa fim dezamagiti iar.

AcMilan1428.02.2009 19:29

Tu chiar crezi ca ala ar baga 40 de milioane pe sezon in Steaua?:))) Dintre un patron roman si unul jidan evident aleg Romanul! Scarba aia de pazkany a bagat multi bani, vorbeste romana si are multe relatii de a reusit performante. Asta habar nu are limba romana, locuieste in America... Nu va intelege niciodata ce inseamna Steaua! Evrei astia care au falimentat instituti, banci si fabrici vreti sa salveze Steaua?

cornel-cluj28.02.2009 19:30

Sincer nu credeam ca exista atata xenofobie in randurile suporterilor Stelei. Are importanta mai relevanta pentru un suporter nationalitatea unui investitor sau proiectul pe care acesta il propune?

Are importanta faptul ca cel care doreste sa cumpere Steaua este evreu, arab, englez,rus sau mai stiu eu ce alta nationalitate, atata timp cat va fi spre binele NUMELUI si VIITORULUI Stelei?

Iar acelora care gandesc prin prisma xenofobiei si urii de rasa le adresez un scuipat in fata si le doresc din inima sa simta oriunde ar fi aceeasi dusmanie si ura datorata faptului ca ei sunt romani. Pentru ca datorita unor specimene ca ei natiunea romana se face de ras si ocara peste tot in lumea civilizata.Cat despre Shon,din partea mea are parte de urarea de "bun venit!" in cazul in care se va finaliza ceva.

strezahuzum28.02.2009 19:33
Tu chiar crezi ca ala ar baga 40 de milioane pe sezon in Steaua?:))) Dintre un patron roman si unul jidan evident aleg Romanul! Scarba aia de pazkany a bagat multi bani, vorbeste romana si are multe relatii de a reusit performante. Asta habar nu are limba romana, locuieste in America... Nu va intelege niciodata ce inseamna Steaua! Evrei astia care au falimentat instituti, banci si fabrici vreti sa salveze Steaua?

Prietene, ce cred sau nu cred eu nu e important. Totusi mi se pare incredibil ca cineva nu se bucura de sansa de a scapa de oligofren. Cat despre faptul ca nu vorbeste limba romana ... :)) chiar m-ai facut sa rad. Bine ca vorbeste Becali.

PS : Personal, intre Becali si o maimuta, as alege maimuta. Daramite alta fiinta umana ( sau martiana, venusiana, klingoniana, samd ).

andyro28.02.2009 19:34

UPDATE: "M-am înțeles pentru 50 la sutã din Steaua pentru 30 de milioane, dar vom mai negocia pe marginea procentului și a sumei. Shon Mekyten mi-a lãsat o impresie foarte bunã", a spus Gigi Becali dupã încheierea discuțiilor cu omul de afaceri israelian

Guardian28.02.2009 19:40

E BINE SI ASA . IEEEEEEEE ce m-am descãrcat

«123»