Nu stiu exact ce numesti tu propaganda meschina, tind sa cred ca nu stapanesti foarte bine limba romana si crezi ca prin a folosi cuvinte pompoase reusesti sa maschezi acest lucru.
Nu stiu ce varsta ai, sincer sa fiu nici nu ma intereseaza, dar recunosc ca am avut si eu o scurta perioada in care am gandit la fel ca tine.
Nu trebuie sa-ti dovedesc nimic, e parerea ta si a incerca sa-ti dovedesc contrariul inseamna sa-ti schimb parerea, ceea ce e extrem de dificil daca nu sunt psiholog.
Revenind la jobenuri, tie si se par pentru papagali. Mi-as dori tare mult sa mergi macar o data la un meci de campionat mondial, probabil te-ai considera singurul mascul intre atatia idioti care sunt pictati si poarta fel de fel de ciudatenii in culorile echipei favorite. Da, suntem toti niste idioti dar totusi, ne bucuram ca existi tu sa ne deschizi ochii.
P.S.: chestia cu papagalii o iau ca o jignire, daca nu esti capabil sa-ti formulezi contra-argumente fara jigniri, te-as ruga sa nu-mi mai raspunzi. Multumesc anticipat!
Salut thvrz, si bine ai venit printre noi.
O sa incerc sa-ti raspund punctual. Cei care poarta jobenul ala la un meci de fotbal, il poarta si in general, in viata de zi cu zi? Daca raspunsul este nu, inseamna ca atunci au o "costumatie" speciala de stadion, un fel de circ. Recunosc, si eu imi doream un asemenea joben, cand aveam vreo 5 ani...Si eu m-am vopsit pe fata la meciurile Romaniei sau ale Stelei, cand aveam 9 ani...dar totusi, ne-am maturizat si sper ca am inceput sa gandim altfel. Imi dai exemplul campionatelor mondiale. Eu iti raspund ca ala e fotbalul modern, aia e industria, si toti aia sunt niste papagali si sunt incurajati sa fie asa, ca sa consume. Ei sunt suporterii viitorului. Revenind la fotbalul modern, te-as ruga sa urmaresti un meci din Anglia. Pe langa faptul ca legile i-au adus in stadiul de a nu mai avea o identitate ultra(fara steaguri, fara pirotehnie, mai nou fara sustinere vocala si fara stat in picioare), acolo nu ai sa vezi la niciun meci jobene, peruci sau mai stiu eu ce chestii...pentru ca au alta educatie, pentru ca nu sunt papagali.
Cu ce influenteaza negativ goarnele? Sunt facute special pentru ca persoanele sa nu mai tipe, sa nu mai cante pentru echipa, sa nu mai poata sa conteste. Cei care le folosesc sunt prea ocupati sa sufle in ele, pentru a mai face si altceva. Noi, prin site-ul fcsteaua.ro si Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti am incurajat tot timpul sustinerea echipei intr-un mod cat mai impresionant, prin steaguri, cantece, coregrafii, chiar si pirotehnie, nu prin folosirea de goarne, care au exact efectul contrar. La o lovitura libera, la un corner, cand echipa ar avea nevoie de sustinere pentru a putea prinde incredere si a fi impinsi de la spate, incurajarile suporterilor nu se aud, tocmai din cauza acestor goarne. De asemenea, nu inteleg cum monezile, brichetele, betele de steaguri, umbrelele, bastoanele oamenilor batrani sunt considerate obiecte contondente, dar aceste goarne nu...
@pentru toti ceilalti care criticati pentru ca nu se sustine echipa, care veniti la stadion pentru echipa si culori, nu pentru razboi cu conducerea:
E opinia voastra, si nu pot decat sa va dau un citat din fanzina impartita aseara la stadion."Singurul lucru necesar ca raul sa triumfe, este ca oamenii buni sa nu faca nimic"-Edmund Burke
Daca nu faceti nimic, daca nu luati atitudine, vom continua cu aceleasi scandaluri, aceleasi valize, aceiasi antrenori care stau cate 2 luni la club, acelasi management defectuos, cu zeci de milioane aruncate aiurea pe jucatori slabi care pleaca mai apoi pe gratis de la club, aceeasi umilire publica a altor glorii steliste, acelasi comportament de mahala, acelasi 0 respect pentru suporteri, aceleasi cozi la case, la intrarea in stadion, aceleasi noroaie, acelasi clan care se ocupa de toate afacerile clubului, acelasi comportament de penitenciar primit la portile stadionului de catre asa numitii oamenii de ordine, aceeasi imagine cu patronul clubului purtand fularul lui Dinamo la gat si strigand au au au. Ne dorim ca Steaua sa apara in mass-media in urma rezultatelor, nu in urma scandalurilor in care am fost tarati in ultimii ani de catre Gigi.
Noi ceilalti ne-am saturat. Ne-am saturat de mult, si acum nu mai exista cale de intoarcere. Nu ne mai regasim cu echipa, cu valorile promovate. Ne dorim schimbarea (in bine), ne dorim acea Stea pe care am inceput cu totii sa o iubim, in functie de varsta, Steaua lui Ilie Savu, a lui Gheorghe Constantin, Steaua lui Puiu Iordanescu sau Marcel Raducanu, Steaua lui Jenei, a lui Tudorel, a lui Loti, Hagi, Lacatus si multi altii...Steaua noastra si cu care ne identificam, nu Steaua actuala, numita de catre cei din presa "Steaua lui Gigi Becali"...