Sunt uni tarani( din pacate numarul lor este destul de mare) Care merg la stadion cu goarna si jobenul pe cap, punga de seminta in mana obligatoriu. Se simt jigniti si abuzati de cei de la smarandescu ca trebuie sa respecte coada la intrare in stadion. Au platit oamenii biletul, vor sa vada si meci de fotbal spectaculos eventual sa fie si atmosfera senationala. Nu m-as mira ca la 0-1 pentru Vaslui sa strigati cu galeria m.. Jiji si dupa gol sa-l pupati in pl. Cat de handicapat poti sa fi sa zici ca daca galeria isi incuraja echipa rezultatul era altul? Este de vina galeria ca jegul ala de porumboiu a bagat bani in fotbal si a facut transferuri? Pe cand iubitul vostru cioban, conducatorul suprem a vandut jucatori importanti si a adus in schimb "mari sperante ale fotbalului"!
Bagati-va mintile in cap! Acesta este un sezon ratat. Singura realizare ar fi sa-l contestam pe cioban pana pleaca sau isi schimba mentalitatea(imposibil).
Apropo... Inainte de inceperea sezonului va dadea teapa presa cu "mariile achizitii" facute de cioban. Multi niste panarame de fotbalisti ridicati in slavi de presa. Atunci va mai intelegeam optimismul. Dar acuma cu cine vrei sa iei titlu? Cu Litu si kapetanos?
AcMilan14 nu mi-o lua in nume de rau dar, sincer, eu cred ca tu ai o problema de perceptie a realitatii. Spui ca asa-zisii "tarani" vin cu goarna si jobenul la stadion pentru a urmari meciul si "se simt jigniti si abuzati de cei de la smarandescu ca trebuie sa respecte coada la intrare in stadion".
Am o surpriza pentru tine: asa se intampla in statele civizilate, mai exact, asa se intampla in multe alte tari in afara Romaniei. Pentru multi, un meci de fotbal este un spectacol in care joaca echipa favorita si nu o lupta cu autoritatile sau conducatorii clublui asa cum este pentru multi dintre NOI (observa te rog, am spus noi).
Si care este problema daca vreau sa vin cu prietena la meci sa vedem jocul Stelei? Asta inseamna ca sunt "taran"? Pentru ca vreau sa ne simtim bine si sa ne bucuram sau sa ne intristam impreuna de jocul echipei? As spune nu, asta inseamna sa fii suporter, nu la fel de fanatic precum altii dar, conform definitiei din DEX, se numeste suporter "susținãtorul, simpatizantul unui sportiv sau al unei echipe sportive."
In tur, asistand la un meci in tribuna, am avut in fata o familie cu 2 copii, asa-numiti "tarani" care scandau numele lui Nicolita dupa un gol inscris. Asta inseamna ca sunt tarani?
"Au platit oamenii biletul, vor sa vada si meci de fotbal spectaculos eventual sa fie si atmosfera senationala." Tu daca iti platesti internetul, te astepti sa ai conexiune buna, nu? Sau daca iarna platesti factura de intretinere, ai avea pretentia sa primesti si caldura nu? Bine gandit...
Aseara le meciul cu Vaslui nu am putut intra in tribuna pentru ca s-au stricat portile. La peluza, la fel, era o aglomeratie infernala. Suporterii au inceput sa injure si sa scandeze impotriva fortelor de ordine? Si tot noi suntem "tarani"?
Imi cer scuze pentru mesajul atat de lung, m-am inregistrat special pentru a-i raspunde acestui individ. Urmaresc de mult forumul dar, cu asa atitudine, cu siguranta ne ducem in jos. Poate te-ai simti mai bine singur in peluza, fara oameni in tribuna, sa poti sa-l injuri singur pe Gigi...
Nu spun ca Gigi nu trebuie injurat sau ca nu trebuie sa plece dar, daca incepem sa ne injuram intre noi si sa ne consideram superiori fata de cei ce au o perceptie diferita, e trist.