FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua Bucuresti - SC Vaslui 1 - 1 (1 - 1)

«1345»
piturca200228.02.2009 16:10
Tot ce s-a întãmplat asearã , putem face, înafara stadionului (ex: în pipera la cioban acasã ) În timpul meciului ar fi indicat sã sustinem echipa.. Oricum , jijii zice cã încã vreo 10 si încã vreo 20

si tot asa.. au fost filmati si nu vor mai fi lasati sã intre în Ghencea. Atunci ce veti mai face?

Fãrã supãrare , tu si cei care se manifestã ca tine trag fotbalul în jos . Asa fãceau si italienii , dar au mai evoluat si nu se mai manifestã asa .. pur si simplu îsi sustin echipa.

guardian pentru cultura ta generale oamenii nu evolueaza(teoria evolutionistea cea mai mare idiotenie din istorie) ci se educa, tu nu poti sa evoluezi (adica din om sa devii supraom) ci sa te educi

ee na acum mã înveti tu ce sã cred si ce sã nu..

partea proastã e cã vrea sã ia si niste jucãtori de viitor cu el ..

tu esti minor nu-i asa

Gigi Becali: "Vând Steaua și le arãt vagabonzilor de suporteri cã nu e bine fãrã mine"

dar totusi iar mi`e frica,declaratie gen oier care se schimba din 10 in 10 min.

exact ce am spus, face asta doar pentru imagine,stau si nu-mi explic cat de naiv sa fii sa nu te prinzi de asta

Iti multumesc pentru raspuns.

Voi incerca la fel ca si tine sa-ti raspund punctual.

Sunt intru totul de acord ca jobenele si pictatul pe fata sunt mult mai indicate pentru "circ" asa cum l-ai numit tu dar asta nu face decat sa se potriveasca cu primul meu post in care spuneam ca unii isi doresc sa participe la meci doar din punctul de vede al unui spectacol fotbalistic.

Ca sa-ti dau un exemplu, la CE am fost cu totii pictati pe fata si am urlat cat ne-au tinut plamanii. Nimeni nu ne-a facut papagali, unii chiar ne-au aplaudat iar imagini cu galeria romana au circulat prin toate ziarele din tara. Am fost invinsi, am suferit, am venit in tara si am aflat cat de frumos s-a vorbit despre romanii prezenti la meci. Poate ai dreptate, sunt suporterii viitorului dar, daca asa e, eu unul as prefera sa fie asa decat violenta si injurii (vezi meciul cu Timisoara cand jumatate din tribuna a II-a a plecat acasa de teama confruntarilor cu fortele de ordine).

Poate gresesc, poate asta e Romania si sunt prea naiv dar, sincer, crezi ca e drept sa le iei bucuria unor copii/adulti/batrani care vin la meci doar pentru culori si nu pentru cei din loja?

Legat de goarne, eu le-as include in aceeasi categorie in care interlocutorul meu de mai sus a inclus semintele: adica pentru "tarani". E adevarat, sunt foarte deranjate, nu o data mi s-a intamplat sa stau langa cineva cu o astfel de goarna si dupa meci sa-mi tiuie urechile. DAR nu asta era subiectul discutiei. Eu incercam sa explic ca NU e normal cei care vad diferit meciul de fotbal sa fie tratati diferit, jigniti, insultati, pusi la colt. Nu e normal nici macar pentru Romania, ca sa nu mai vorbim de marea familie a Stelei.

Stiu perfect cum sta situatia in peluza, am petrecut cativa ani alaturi de galerie, am plecat ragusit de la meciuri, am paralizat de frig la meciul cu Villareal DAR, atat timp cat nu va exista un regulament pentru interzicerea goarnelor sau altor obiecte pe care le considerati neadecvate nu se va face nimic. Si nu, violenta nu e solutie.

Ca o concluzie, discutia asta a luat prea multa amploare, batem pasul pe loc pentru niste lucuri marunte cand echipa are clar probleme. Sa vedem ce va face Olaroiu, mai mult ca sigur se intoarce la Steaua...

nu se intoarce Olaroiu la Steaua ca astfel nu va mai avea nici nu paravan si o sa inceapa sa-l atace pe forum-uri inclusiv guardian si snakebite

Guardian28.02.2009 16:17

piturca2002 , eu zic sã ne vedem lungul nasului !

danimarcu28.02.2009 16:19
Ce ciudat e!

In ultimele zile s-au inregistrat multi utilizatori noi si toti au un lucru in comun: cer ca suporterii sa incurajeze echipa, nu sa il huiduie pe patron.

Interesant!

Sunt sobolanii cei mici,dupa cum bine spunea @Andyro...

Lasa-i vreo doua -trei etape ca dispar cu totii in ceata.Au iesit acum la iveala intrucat au simtit ca ciobanul are nevoie de ajutor.Astia tin cu Jiji,nu cu Steaua...

On-topic: am vazut aseara 2 faze frumoase tot meciul, pe alocuri am jucat cu ceva ambitie,in rest toate vechi...

Felicitari pt coregrafii,felicitari tuturor suporterilor cu inima stelista care au fost aseara la meci si l-au contestat pe cioban!

AlexV28.02.2009 16:50

Clar trebuie sa continuam cu scandarile impotriva lui Gigi. Sezonul asta este deja compromis. Echipa nu are valoare. Antrenorul este mediocru. O sa ne multumim cu un loc de UEFA. Prezentu este nasol. Daca scapam de Gigi macar putem spera la un viitor mai bun.

Foarte misto cand a fost injurat Argaseala (ce nume potrivit). Cand o sa scapam de namolul de la casele de bilete si de busculadele de la turnicheti?

piturca200228.02.2009 16:52
Clar trebuie sa continuam cu scandarile impotriva lui Gigi. Sezonul asta este deja compromis. Echipa nu are valoare. Antrenorul este mediocru. O sa ne multumim cu un loc de UEFA. Prezentu este nasol. Daca scapam de Gigi macar putem spera la un viitor mai bun.

Foarte misto cand a fost injurat Argaseala (ce nume potrivit). Cand o sa scapam de namolul de la casele de bilete si de busculadele de la turnicheti?

cand o sa se scoata acest sistem de intrare idiot care nu a dus la nimic bun

thvrz28.02.2009 17:37
cand o sa se scoata acest sistem de intrare idiot care nu a dus la nimic bun

Dupa cum ziceam si mai sus, aseara la tribuna II s-au defectat portile N1-N2, nu mai puteau sa intre decat cei cu abonamente. Am pierdut primele 10 minute din meci, deci si golul vasluienilor, si pana la urma s-a dat drumul la porti, a intrat cine a vrut fara sa mai fie verificat pentru obiecte periculoase/bilete.

Cu siguranta ar trebui facut ceva in sensul asta, altfel o sa ajungem sa venim cu 3 ore inainte sa meci sa fim siguri ca intram toti.

Piece of Mind28.02.2009 17:43

Lacatus este probabil cel mai slab antrenor pe care l-a avut Steaua dupa Revolutie, chiar sub Bujor Halmageanu, care ne-a condus in cateva meciuri in primavara lui 1991.

Pur si simplu, este incapabil sa gaseasca alchimia corecta al unui 11, dintr-un lot de jucatori numeros si nu lipsit de valoare.

Mai mult ca sigur ca in acest retur vom ramane doar cu satisfactia maxima ca il vom umili pe Gigi cu fiecare ocazie, asa cum ne-a umilit el de ani de zile, injosind blazonul acestei echipe si distrugand credibilitatea clubului, cladita in zeci de ani de munca sportiva si cinstita.

PIEI, SATANA!

Miaus28.02.2009 18:00
Lacatus este probabil cel mai slab antrenor pe care l-a avut Steaua dupa Revolutie, chiar sub Bujor Halmageanu, care ne-a condus in cateva meciuri in primavara lui 1991.

Pur si simplu, este incapabil sa gaseasca alchimia corecta al unui 11, dintr-un lot de jucatori numeros si nu lipsit de valoare.

Mai mult ca sigur ca in acest retur vom ramane doar cu satisfactia maxima ca il vom umili pe Gigi cu fiecare ocazie, asa cum ne-a umilit el de ani de zile, injosind blazonul acestei echipe si distrugand credibilitatea clubului, cladita in zeci de ani de munca sportiva si cinstita.

PIEI, SATANA!

Nu, nu cel mai slab antrenor al Stelei de dupa revolutie e de departe Hagi. Chiar mai slab decat Lacatus. Stiu e mare stelist, bla bla dar ca antrenor e si mai pilaf decat Lacatus.

Rezultatele Stelei in acest retur de campionat nu sunt pe primul loc pentru aceia dintre noi care au decis ca valorile stelismului sunt peste un campionat trucat, valize,etc.

Cum era aia cu plecarea ultimului gibon? Ei bine pana atunci vreau sa rasune Ghencea de mu..e pentru Jiji!

Vrem Steaua inapoi!

danimarcu28.02.2009 18:10
Nu, nu cel mai slab antrenor al Stelei de dupa revolutie e de departe Hagi. Chiar mai slab decat Lacatus. Stiu e mare stelist, bla bla dar ca antrenor e si mai pilaf decat Lacatus.

Te salut,amice!

Nu sunt de aceiasi parere!

Spune-mi si mie,cand Hagi ar fi facut schimbare in minutul 87(!!??)?

Adica jucatorii au o tresarire de final de meci,si vii tu,mare antrenor si le tai tot elanul,facand o schimbare de doi lei...

Si mai spune-mi,cat de slab pregatit poti sa fii,sa joci mereu cu Semedo pe stanga ,cand el nu stie juca decat pe dreapta?

Laca ar merita o statuie in fata stadionului pt ceea ce a facut ca jucator.Dar ca antrenor e,intr-adevar foarte slab.

piturca200228.02.2009 18:23
Ce ciudat e!

In ultimele zile s-au inregistrat multi utilizatori noi si toti au un lucru in comun: cer ca suporterii sa incurajeze echipa, nu sa il huiduie pe patron.

Interesant!

adriane esti foarte tare , ai inceput sa stergi comentariile s-au asa faceti mai nou voi astia din Cluj (care habar nu aveti doua nume de brigazi de la Peluza Sud) va credeti "smecheri" si stelisti adevarati

Miaus28.02.2009 18:37
Te salut,amice!

Nu sunt de aceiasi parere!

Spune-mi si mie,cand Hagi ar fi facut schimbare in minutul 87(!!??)?

Adica jucatorii au o tresarire de final de meci,si vii tu,mare antrenor si le tai tot elanul,facand o schimbare de doi lei...

Si mai spune-mi,cat de slab pregatit poti sa fii,sa joci mereu cu Semedo pe stanga ,cand el nu stie juca decat pe dreapta?

Laca ar merita o statuie in fata stadionului pt ceea ce a facut ca jucator.Dar ca antrenor e,intr-adevar foarte slab.

Din cate imi amintesc Hagi nu avea nevoie sa faca schimbari prastie pentru ca i-au fost cumparati toti jucatorii doriti de el printre care si Emeghara si Plesan care au jucat de-au rupt in Ghencea.

Daca vrei si Laca si Hagi sunt antrenori slabi, dar mie cel putin ce a facut Hagi mi s-a parut groaznic. Ne-a lasat undeva pe locul 10 dupa ce facuse prastie pregatirea, jucatori debusolati,etc. Si asta in momentele alea cand nu era situatia de acum.

danimarcu28.02.2009 18:44
Din cate imi amintesc Hagi nu avea nevoie sa faca schimbari prastie pentru ca i-au fost cumparati toti jucatorii doriti de el printre care si Emeghara si Plesan care au jucat de-au rupt in Ghencea.Daca vrei si Laca si Hagi sunt antrenori slabi, dar mie cel putin ce a facut Hagi mi s-a parut groaznic. Ne-a lasat undeva pe locul 10 dupa ce facuse prastie pregatirea, jucatori debusolati,etc. Si asta in momentele alea cand nu era situatia de acum.

Cred ca Hagi i-a accidentat pe cei doi!O fi fost invidios pe ei... :rolleyes:

Hagi a avut ghimpele numit Jiji in spate minut de minut,atata timp cat a antrenat in Ghencea.Nu a avut din partea gibonului linistea pe care o are Laca...

In plus,a stat la Steaua 3 luni,irelevant sa apreciem munca lui.

Laca e de un an si ceva,iar echipa joaca mai haotic ca niciodata.Nu si-a pus amprenta in nici un fel asupra jocului.Hagi adusese macar golurile din faze fixe...

Joga Bonito28.02.2009 18:46

De acord cu Miaus.

Rezultatele Stelei sunt pe planul doi acum. Lacatus are nevoie de liniste sau mai bine spus, nu trebuie bagat in seama in perioada asta. Va raspunde la sfarsitul returului pentru rezultatele proaste.

Dusmanul numarul 1 e fecali. Trebuie alungat din Templu cu orice pret!

Harald28.02.2009 18:53

mie unul mi s-a parut ca echipa noastra totusi a jucat aseara ceva. in conditiile presingului facut de vasluieni, noi am am fost tot timpul la carma jocului, incercand sa ajungem la poarta adversa. nu cred ca asta poate fi o scuza, dar arbitrajul de la meci a fost chiar enervant in unele momente, ca i-ar fi fost frica de Promboiu sau nu, nu conteaza, multe faze, in principal faulturi marunte s-au judecat in favoarea Vasluilui. de remarcat totusi ca Vasluiul nu a avut ocazii dupa marcarea golului lor. stiu ca unii dintre voi poate nu sunteti de acord, dar mie mi se pare ca Toja este un jucator foarte bun care poate sa creeze ocazii de gol prin angajarea atacantilor si mai ales prin scoaterea din joc a adversarului direct prin tehnica pe care o are. sunt sigur ca daca este folosit pe un post care il avantajeaza poate sa aduca multa valoare jocului echipei. in acelasi timp, avand in vedere subtirimea atacului care cuprinde 3 jucatori, poate ar fi mai util ca Dayro sa fie utilizat intr-o pozitie mai avansata decat mijlocas de banda unde, s-a vazut si aseara, nu are un randament foarte mare. totusi ar fi cam greu de realizat in sistemul 4-1-4-1 pe care vrea sa il foloseasca Lacatus, varfurile folosite fiind ori Kapetanos ori Stancu. in acest caz, poate Szekely ar reprezenta o solutie pentru postul de mijlocas de banda. per total eu sunt multumit de daruirea baietilor in meciul de aseara, ei aratand ca pot sa joace si in conditiile unui public ostil si as spune sa fim totusi optimisti in privinta returului pentru ca, in ciude nenumaratelor probleme tactice si de lot care au fost mult discutate si aici pe forum, cred ca avem un lot valoros de jucatori cu care putem avea rezultate.

floroflores28.02.2009 19:30

cei care au caracter nu vor emigra niciodata...Nordul a dus greul ani de zile...din 94...ne tradam baieti??? respect sudul si as vrea sa avem 2 peluze consistente...insa,cei ce pleaca din Nord la Sud acum,nu au caracter...eu am fost aici si aici voi muri...Peluza Nord FORMATA DIN INIMILE NOASTRE

sabin130728.02.2009 20:03

Cei care nu pot fi de acord cu protestele la adresa ciobanului probabil inca n-au inteles (!) ca despre binele Stelei se va putea vorbi din momentul in care Steaua nu va mai avea nimic in comun cu Becali, sub nicio forma. De ce nu pot sau nu vor sa inteleaga e alta discutie; eu le doresc sincer sa reuseasca sa se dumireasca.

S-a mai spus de foarte multi ori, daca pretul acestor proteste ar fi retrogradarea atunci sa-l platim. Nu facem asta ca sa fim mai cool, protestam pentru ca asa ne dicteaza dragostea pentru Steaua, una neconditionata si dezinteresata.

Sper ca in meciurile urmatoare sa fim macar la fel de multi ca aseara si sa-l convingem pe cioban ca va avea liniste doar atunci cand va pleca din Ghencea.

diamond_man28.02.2009 20:29

Sa vezi ce mi ti-l arde cioby pe asta cu care negociaza, sa-i dea si 30 de milioane, si tot jj sa fie sef...Voi v-ati gandit cum ne-ar sta cu Nati Meir in locul lui jj? Io zic ca mai rau. Oricum...Gigi mori in chinuri !

KERATOCONUS28.02.2009 20:33
cei care au caracter nu vor emigra niciodata...Nordul a dus greul ani de zile...din 94...ne tradam baieti??? respect sudul si as vrea sa avem 2 peluze consistente...insa,cei ce pleaca din Nord la Sud acum,nu au caracter...eu am fost aici si aici voi muri...Peluza Nord FORMATA DIN INIMILE NOASTRE

dar de ce doar cei ce pleaca acum de la nord la sud nu au caracter?

AmuntBoy28.02.2009 20:49

trebuie facut haos si la Brasov

Adrian28.02.2009 21:52
adriane esti foarte tare , ai inceput sa stergi comentariile s-au asa faceti mai nou voi astia din Cluj (care habar nu aveti doua nume de brigazi de la Peluza Sud) va credeti "smecheri" si stelisti adevarati

Domnule Piturca2002

Nu ti-am sters nici un post. Ti-am unit doar postarile consecutive.

Cauta si vei vedea ca, acolo unde am editat eu, tu ai avut postari consecutive. In rest nu ti-am sters nimic. Nu vorbesc, bineinteles, in numele altor moderatori.

milovan djilas01.03.2009 08:20

Foarte bine au procedat suporterii care l-au injurat pe oligofren. La inceputuri a facut lucruri bune (numai sa nu uitam ca era tinut in frau de Dan Pavel - in chestiuni politice - Piti si MM Stoica. Pur si simplu, de cand conduce de unul singur i-a luat Dumnezeu mintile!

Acum nu mai reprezinta decat un mare gunoi si nu uitati deficitul de imagine pe care ni l-a facut. Daca disputa Steaua - CFR de anul trecut s-ar fi desfasurat inainte de a-si da acest specimen in petec (sa spunem prin `99- 2001) sunt convins ca mult mai multi neutri ar fi tinut cu noi.... asa, trebuie sa suportam din ce in ce mai des replici de genul: "sa bata si altii dom`le, ca m-am saturat de Becali!".

«1345»