Tot ce s-a întãmplat asearã , putem face, înafara stadionului (ex: în pipera la cioban acasã ) În timpul meciului ar fi indicat sã sustinem echipa.. Oricum , jijii zice cã încã vreo 10 si încã vreo 20si tot asa.. au fost filmati si nu vor mai fi lasati sã intre în Ghencea. Atunci ce veti mai face?
Fãrã supãrare , tu si cei care se manifestã ca tine trag fotbalul în jos . Asa fãceau si italienii , dar au mai evoluat si nu se mai manifestã asa .. pur si simplu îsi sustin echipa.
guardian pentru cultura ta generale oamenii nu evolueaza(teoria evolutionistea cea mai mare idiotenie din istorie) ci se educa, tu nu poti sa evoluezi (adica din om sa devii supraom) ci sa te educi
ee na acum mã înveti tu ce sã cred si ce sã nu..
partea proastã e cã vrea sã ia si niste jucãtori de viitor cu el ..
tu esti minor nu-i asa
Gigi Becali: "Vând Steaua și le arãt vagabonzilor de suporteri cã nu e bine fãrã mine"
dar totusi iar mi`e frica,declaratie gen oier care se schimba din 10 in 10 min.
exact ce am spus, face asta doar pentru imagine,stau si nu-mi explic cat de naiv sa fii sa nu te prinzi de asta
Iti multumesc pentru raspuns.
Voi incerca la fel ca si tine sa-ti raspund punctual.
Sunt intru totul de acord ca jobenele si pictatul pe fata sunt mult mai indicate pentru "circ" asa cum l-ai numit tu dar asta nu face decat sa se potriveasca cu primul meu post in care spuneam ca unii isi doresc sa participe la meci doar din punctul de vede al unui spectacol fotbalistic.
Ca sa-ti dau un exemplu, la CE am fost cu totii pictati pe fata si am urlat cat ne-au tinut plamanii. Nimeni nu ne-a facut papagali, unii chiar ne-au aplaudat iar imagini cu galeria romana au circulat prin toate ziarele din tara. Am fost invinsi, am suferit, am venit in tara si am aflat cat de frumos s-a vorbit despre romanii prezenti la meci. Poate ai dreptate, sunt suporterii viitorului dar, daca asa e, eu unul as prefera sa fie asa decat violenta si injurii (vezi meciul cu Timisoara cand jumatate din tribuna a II-a a plecat acasa de teama confruntarilor cu fortele de ordine).
Poate gresesc, poate asta e Romania si sunt prea naiv dar, sincer, crezi ca e drept sa le iei bucuria unor copii/adulti/batrani care vin la meci doar pentru culori si nu pentru cei din loja?
Legat de goarne, eu le-as include in aceeasi categorie in care interlocutorul meu de mai sus a inclus semintele: adica pentru "tarani". E adevarat, sunt foarte deranjate, nu o data mi s-a intamplat sa stau langa cineva cu o astfel de goarna si dupa meci sa-mi tiuie urechile. DAR nu asta era subiectul discutiei. Eu incercam sa explic ca NU e normal cei care vad diferit meciul de fotbal sa fie tratati diferit, jigniti, insultati, pusi la colt. Nu e normal nici macar pentru Romania, ca sa nu mai vorbim de marea familie a Stelei.
Stiu perfect cum sta situatia in peluza, am petrecut cativa ani alaturi de galerie, am plecat ragusit de la meciuri, am paralizat de frig la meciul cu Villareal DAR, atat timp cat nu va exista un regulament pentru interzicerea goarnelor sau altor obiecte pe care le considerati neadecvate nu se va face nimic. Si nu, violenta nu e solutie.
Ca o concluzie, discutia asta a luat prea multa amploare, batem pasul pe loc pentru niste lucuri marunte cand echipa are clar probleme. Sa vedem ce va face Olaroiu, mai mult ca sigur se intoarce la Steaua...
nu se intoarce Olaroiu la Steaua ca astfel nu va mai avea nici nu paravan si o sa inceapa sa-l atace pe forum-uri inclusiv guardian si snakebite