Si pe noi ne intereseaza rezultatele, dar obtinute demn, chestie pe care vad ca nu ai reusit s-o demontezi pana acum.
Cu de-astia ca voi, Ceausescu inca mictiona pe tara asta...
din punct de vedere politic gandesti foarte pueril
Becali nu va sta vesnic la Steaua. Va veni vremea sa plece, intr-un fel sau altul. Iar voi nu meritati schimbarea, tocmai pentru ca pare ca Becali va reprezinta in fruntea Stelei.
Pe noi nu ne reprezinta si nu vom ceda nici macar un milimetru!
intreaba unii suporteri ai echipelor din spania sa vezi cat de mult isi doresc ei presedinti europeni care doresc transformarea sportului intr-o industrie de la care au mult de castigat si transformarea suporterilor intr-o mare masa de aplaudaci, din punctul asta de vedere Becali e foarte european
Nu stiu, dar parca prin 89 a mai cedat unul cand au protestat niste huligani. Nu mai stiu exact nume si imprejurari...Pacat ca nu era internet pe atunci sa ii fi calmat tu si sa le spui ca protestele nu rezolva nimic. Nu ar mai fi facut prostia care au facut-o. Totusi e bine ca datorita acelor protestatari fraieri ai acum internet si iti poti explia mai usor opinia.
tu inca mai crezi ca in Romania am avut revolutie, ca obama este un presedinte independent, ca in Romania alegerile sunt independente si ca democratia exista cu adevarat
Becali nu va sta vesnic la Steaua. Va veni vremea sa plece, intr-un fel sau altul. Iar voi nu meritati schimbarea, tocmai pentru ca pare ca Becali va reprezinta in fruntea Stelei.
Pe noi nu ne reprezinta si nu vom ceda nici macar un milimetru!
comentarii mai puerile ca ale tale nu am mai intalnit pana acum