FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

In Prag De Retur

«123»
redondo23.02.2009 16:57
Pentru ca pana sa plece Piturca, Becali nu misca in front. Isi mai dadea cu parerea, dar nu era atat de grobian, nu isi permitea sa umileasca jucatorii sau antrenorul. Isi permitea cuvinte dure la adresa adversarilor sau a imbecililor care provocau stupizenii.

Piturca a plecat in 2004.Deci aceeasi intrebare.

shack3r23.02.2009 17:07

Nu cred ca are cum sa intre Zmarandescu in peluza doar pentru simplul motiv ca Becali e injurat . Daca se va intamplat ca la meciul cu Timisoara,cu torte,scaune rupte,etc..atunci da.

Eu sunt de parere ca ar trebui continuat protestul,pentru ca altfel Becali crede ca suporterii sunt de acord cu actiunile lui .

Lari23.02.2009 17:09

Pentru ca atunci avea incredere in MM Stoica, personaj care a fost liant foarte bun intre el si jucatori, fapt recunoscut chiar de fotbalisti.

Am mai spus-o: fiind singur la sefia Stelei, Becali umileste tot ce inseamna Steaua: de la jucatori actuali la foste glorii, de la fani la toti cei care indraznesc sa-l contrazica.

Pricepe odata ca el a luat-o razna din 2006, an in care protestele au inceput sa prinda consistenta.

Inca o data: daca tu te simti reprezentat de el, n-ai decat. Dar nu incerca sa explici de ce, pentru ca nu exista argumente serioase pentru sustinatorii sai.

Banii lui? Tin sa-ti amintesc de faptul ca el insusi a recunoscut ca a avut 2 oferte de preluare de cand a spus prima data ca vinde Steaua.

Spui ca pe tine nu te intereseaza decat rezultatele? Nici nu ma mir ca-l sustii atat pe Mircea Lucescu.

Si pe noi ne intereseaza rezultatele, dar obtinute demn, chestie pe care vad ca nu ai reusit s-o demontezi pana acum.

Cu de-astia ca voi, Ceausescu inca mictiona pe tara asta...

redondo23.02.2009 17:10
Nu cred ca are cum sa intre Zmarandescu in peluza doar pentru simplul motiv ca Becali e injurat . Daca se va intamplat ca la meciul cu Timisoara,cu torte,scaune rupte,etc..atunci da.

Eu sunt de parere ca ar trebui continuat protestul,pentru ca altfel Becali crede ca suporterii sunt de acord cu actiunile lui .

Si poate ne trezim iar ca in 2007 cu portile inchise 2 meciuri,cu suporterii un meci...din cauza smecherasilor de peluza.

Radu1823.02.2009 17:10

Eu raman la parerea ca degeaba este injurat.Nu se va ajunge la nimic...el va ramane la Steaua...iar voi o sa ramaneti doar cu injuraturile.Pentru binele echipei,ar fi bine sa aiba loc o reconciliere intre Becali si suporteri si daca se poate asta sa se faca publica,in fata mass-media.

shack3r23.02.2009 17:11

Nu sunt de acord cu torte,scaune,etc. Cred ca m-am exprimat gresit.

Dar daca ar fi doar protest verbal,ce s-ar putea intampla ?

Radu1823.02.2009 17:12
Pentru ca atunci avea incredere in MM Stoica, personaj care a fost liant foarte bun intre el si jucatori, fapt recunoscut chiar de fotbalisti.

Am mai spus-o: fiind singur la sefia Stelei, Becali umileste tot ce inseamna Steaua: de la jucatori actuali la foste glorii, de la fani la toti cei care indraznesc sa-l contrazica.

Pricepe odata ca el a luat-o razna din 2006, an in care protestele au inceput sa prinda consistenta.

Inca o data: daca tu te simti reprezentat de el, n-ai decat. Dar nu incerca sa explici de ce, pentru ca nu exista argumente serioase pentru sustinatorii sai.

Banii lui? Tin sa-ti amintesc de faptul ca el insusi a recunoscut ca a avut 2 oferte de preluare de cand a spus prima data ca vinde Steaua.

Spui ca pe tine nu te intereseaza decat rezultatele? Nici nu ma mir ca-l sustii atat pe Mircea Lucescu.

Si pe noi ne intereseaza rezultatele, dar obtinute demn, chestie pe care vad ca nu ai reusit s-o demontezi pana acum.

Cu de-astia ca voi, Ceausescu inca mictiona pe tara asta...

Lasa-l ba pe Ceausescu...din cauza asta traiti bine...de pe o zi pe alta...

danimarcu23.02.2009 17:13
@Lari

Si de ce nu s-a facut scandal general inca din 2003?

Pt ca am fost cu totii inselati de aparente.De fapt,Jiji a iceput sa-si expuna paranoia in public cam din 2006,si tot de atunci stelistii adevarati au inceput sa-l conteste.La inceput era tacut,baga bani si parea omul care se lupta cu un sistem corupt,slobod la gura dar bun la suflet.Aparente,dupa cum spuneam...

De ce parintii tai si ai mei nu l-au dat jos pe Ceausescu prin 1975?Pt ca atunci viata in Romania era buna.De ce sa ai ceva impotriva lui Becali in 2003,cand nu se vorbea de valize,de coruptie,cand nu umilea idolii stelisti,cand nu iesea atat de des in public cu aberatiile lui?

Nu cred nici in ruptul capului ca ar putea exista macar un singur stelist adevarat care sa-l mai sustina pe Becali!In nici un caz!...

Eu raman la parerea ca degeaba este injurat.Nu se va ajunge la nimic...el va ramane la Steaua...iar voi o sa ramaneti doar cu injuraturile.Pentru binele echipei,ar fi bine sa aiba loc o reconciliere intre Becali si suporteri si daca se poate asta sa se faca publica,in fata mass-media.

@Radu 18-Tara arde si Raducu viseaza reconciliere cu Becali!...

Un pictor spaniol pe nume Goya spunea in urma cu vreo doua secole ca "Somnul ratiunii naste monstri".Ti se pare cunoscut?Sau inca mai crezi ca Gigi Becali e un domn si nu un monstru?...

Lari23.02.2009 17:13

Pentru binele echipei pe termen scurt.

Bai Radule, nu te faci ca nu vezi? I-a dat-o prin dinti lu' nashi-sau, bah, stii ce inseamna legaturile de familie la aromani? Tu crezi ca ar respecta un acord cu fanii?

A-propos, printre doleantele fanilor e si aia cu umilirea antrenorilor, fanilor si propriilor jucatori.

Voi sunteti naivi sau sunteti in solda Oii?

shack3r23.02.2009 17:13
.Pana la urma omul ne-a dus in Liga Campionilor,a adus marile echipe ale Europei in Ghencea,intr-o semifinala de cupa europeana,dar unora le e dor de niste victorii cu Sportul,Otelul sau Bistrita in Cupa Romaniei...

Ah si uite ca acum am vazut . Prefer oricand o victorie in locul unei infrangeri,indiferent de competitie ( oficiala ) .

Lari23.02.2009 17:16
Lasa-l ba pe Ceausescu...din cauza asta traiti bine...de pe o zi pe alta...

Prefer sa o duc mai greu cu banii dar sa stiu ca nu ma umileste un militian sau un securist cu patru clase la seral, bah.

Aveti mentalitate de sobolan: atata vreme cat aveti papa pe masa si o gaura unde sa va ascundeti, va vindeti orice urma de onoare si demnitate.

De-ar scapa Romania odata de voi!

redondo23.02.2009 17:18

@Lari

Iti spun eu ca a fost mereu la conducere singur...MM era doar un angajat.In momentul in care te urci pe masina si esti aplaudat de 1000 de oameni,nu mai poti gandi ca un om normal,grandomania te stapaneste.Tot masele l-au adus la putere,asa cum il vor jos acum. Cartea lui Feuchtwanger..Falsul Nero...trateaza un subiect asemanator.

PS Argumentul cu Ceausescu nu te face mai interesant,ci dinpotriva un mic Gigi Becali.

Ar trebui sa primesti un avertisment de la domnii moderatorii pentru jigniri.

Radu1823.02.2009 17:20
Prefer sa o duc mai greu cu banii dar sa stiu ca nu ma umileste un militian sau un securist cu patru clase la seral, bah.

Aveti mentalitate de sobolan: atata vreme cat aveti papa pe masa si o gaura unde sa va ascundeti, va vindeti orice urma de onoare si demnitate.

De-ar scapa Romania odata de voi!

Prietene eu nu ma vait de probleme cu banii sau alte kkt-uri.Tot voi sunteti aia care acum cativa ani va duceati pe banii lui in deplasari.Tot voi sunteti aia care acum cativa ani la meciul cu valencia sau dupa meciul cu Timisoara cand am castigat campionatul il pupati in pl.Asa ca nu mai are rost.Asta este o moda la voi...sa injurati.Nu mai are rost sa spun mai pentru ca o dam in altele si nu are rost.

Lari23.02.2009 17:23

Nu ma intereseaza parerea ta despre mine, eu macar imi argumentez punctul de vedere, fiind capabil sa largesc orizontul discutiei. Tu doar arunci o vorba. Exact ca Becali.

Acei fani care l-au aplaudat au si ei partea lor de vina. Uriasa. Am fost la Universitate, dupa castigarea titlului in 2006, cand multi retardati doreau sa-l atinga. Atunci am plecat acasa si am ramas cu un gust amar, desi, dupa meciul cu Timisoara, am tremurat din tot corpul din cauza emotiilor.

Nu masele l-au adus la putere, ci Paunescu si Piturca. Masele au reactionat ca tine, adica ignorandu-l, legitimandu-l.

Asta incercam noi sa facem: sa-l delegitimam. Iar tu sustii contrariul, temandu-te doar de viitorul pe termen scurt.

Prietene eu nu ma vait de probleme cu banii sau alte kkt-uri.Tot voi sunteti aia care acum cativa ani va duceati pe banii lui in deplasari.Tot voi sunteti aia care acum cativa ani la meciul cu valencia sau dupa meciul cu Timisoara cand am castigat campionatul il pupati in pl.Asa ca nu mai are rost.Asta este o moda la voi...sa injurati.Nu mai are rost sa spun mai pentru ca o dam in altele si nu are rost.

Eu nu fac parte din nicio factiune din galerie. In toate deplasarile pe care le-am facut, m-am bazat exclusiv pe banii mei, platindu-mi biletul de meci, atunci cand am putut. Daca ai fost vreodata prin vreo deplasare, tin sa-ti spun ca, de multe ori, nu poti sa-ti iei bilet separat daca vrei sa intri cu galeria oaspetilor, astfel ca, in unele cazuri, am beneficiat si eu, da, de biletul de meci platit de Becali.

Tu faci o mare eroare: introduci in aceeasi oala pe toti fanii, adica daca 20 de cretini au dat mana cu Becali la Universitate, toti sunt asa. Pai te bagi si pe tine in aceeasi oala, asta daca esti stelist.

Mi-am exprimat mai sus pararea despre cei care au dat laba cu Oaie.

Si daca au fost oameni care l-au aplaudat si acum regreta, e mai bine sau mai rau comparativ cu aia care continua sa-l sustina?

Pentru asta inseamna tacerea: legitimarea lui. Mai spun o data: Becali obisnuia sa spuna ca suporterii il iubesc si de-abia asteapta sa spuna acelasi lucru. Pe tine nu te deranjeaza sau il iubesti?

Tupac Amaru23.02.2009 17:24
Poate ca da, poate ca nu.

Dar daca il lasam in pace deznodamantul e clar. Preferam sa fim curiosi.

Salutare si bine ai revenit!

Radu1823.02.2009 17:25
Nu ma intereseaza parerea ta despre mine, eu macar imi argumentez punctul de vedere, fiind capabil sa largesc orizontul discutiei. Tu doar arunci o vorba. Exact ca Becali.

Acei fani care l-au aplaudat au si ei partea lor de vina. Uriasa. Am fost la Universitate, dupa castigarea titlului in 2006, cand multi retardati doreau sa-l atinga. Atunci am plecat acasa si am ramas cu un gust amar, desi, dupa meciul cu Timisoara, am tremurat din tot corpul din cauza emotiilor.

Nu masele l-au adus la putere, ci Paunescu si Piturca. Masele au reactionat ca tine, adica ignorandu-l, legitimandu-l.

Asta incercam noi sa facem: sa-l delegitimam. Iar tu sustii contrariul, temandu-te doar de viitorul pe termen scurt.

Alooo pai ce treaba are viitorul meu cu Becali?Eu nu arunc nicio vorba,imi spun doar parerea.

Mugur_Cornateanu23.02.2009 17:26
Vad ca nimeni nu poata sa imi raspunda la intrebarea asta:

O sa se rezolve ceva daca o sa il injurati pe Becali?

Nu stiu, dar parca prin 89 a mai cedat unul cand au protestat niste huligani. Nu mai stiu exact nume si imprejurari...Pacat ca nu era internet pe atunci sa ii fi calmat tu si sa le spui ca protestele nu rezolva nimic. Nu ar mai fi facut prostia care au facut-o. Totusi e bine ca datorita acelor protestatari fraieri ai acum internet si iti poti explia mai usor opinia.

redondo23.02.2009 17:30
Nu stiu, dar parca prin 89 a mai cedat unul cand au protestat niste huligani. Nu mai stiu exact nume si imprejurari...Pacat ca nu era internet pe atunci sa ii fi calmat tu si sa le spui ca protestele nu rezolva nimic. Nu ar mai fi facut prostia care au facut-o. Totusi e bine ca datorita acelor protestatari fraieri ai acum internet si iti poti explia mai usor opinia.

Chiar nu e o comparatie buna,sincer.

Lari23.02.2009 17:32
Alooo pai ce treaba are viitorul meu cu Becali?Eu nu arunc nicio vorba,imi spun doar parerea.

Pai si eu ce fac? Opinez si eu... Numai ca eu o fac pe argumente, pe cand tu si Redondo puneti intrebari ce se vor inteligente.

LE: Redondo, de ce nu este o comparatie buna? Poti sa argumentezi?

rezistenta_ultras23.02.2009 17:36

radule ai inceput sa bagi raca intre oameni si pe topicuri mai generale...pana acum te-ai rezumat la sectiunea cu discutiile despre suporteri a forumului...daca as fi spus eu acolo ce ai spus tu aici in prima faza,sigur ai fi aruncat pastile de genul "iar s-a vandut nordul"...

revenind la subiect,problema e mult mai ampla si este evident ca exista de aceasta data 2 tabere care au sau nu niste argumente solide de partea lor.personal consider ca protestul trebuie continuat intr-o maniera "curata"...nu poti sa combini incurajarile pentru echipa cu injuraturile adresate patronului,pentru ca totul s-ar transforma intr-un circ ieftin din care n-ar mai intelege nimeni mare lucru...in acelasi timp cred ca protestul trebuie continuat peste tot in tara,fara sa boicotam meciurile din deplasare(desi accesul la unele meciuri ar fi ingreunat dupa ruptura definitiva fata de conducere...s-a vazut anul trecut la Bistrita cam cum e fara noi si nu stiam daca sa rad sau sa plang...haos total si niste "suporteri" pe care nu vreau sa-i mai vad in peluze).in aceasta situatie e perfect normal sa nu mai ai nicio pretentie la rezultate si ar fi penibil sa tragem la raspundere jucatorii sau antrenorul in lipsa incurajarii noastre.ma gandesc cu groaza ca o sa vina meciurile cu Dinamo,rapid sau Craiova si chiar nu stiu cum o sa reactionam cu 2000 de caini/tigani/olteni la noi in Ghencea...si daca tot a venit vorba de antrenor si jucatori,ma doare cum un simbol precum Lacatus ii ia apararea lui Gigi prin toate ziarele si la toate posturile TV,si mai grav...accepta implicarea lui la echipa.parerea mea e ca prin aceasta atitutudine,Lacatus e la fel de vinovat ca si el si imi pun serioase semne de intrebare in legatura cu caracterul lui.

in concluzie,cred ca merita sacrificat acest retur/campionat daca avem macar o farama de speranta ca pe viitor lucrurile se vor aseza pe un fagas normal.

S.S.Lazio23.02.2009 17:42

Lari,sa presupunem ca ai generalizat spunand " pe tine nu te deranjeaza .." ..pe mine ma deranjeaza sa vad cum : denigreaza Steaua pe zi ce trece ,cum isi baga picioarele in toti si toate ,cum ne jigneste ,pe noi , "bagabontii" aia de venim la fiecare meci si ne sustinem echipa , asta ma deranjeaza ..

ma gandesc cu groaza ca o sa vina meciurile cu Dinamo,rapid sau Craiova si chiar nu stiu cum o sa reactionam cu 2000 de caini/tigani/olteni la noi in Ghencea...

Exact la asta ma gandeam eu in urma cu 2 zile ..ce-o sa se intample la meciurile astea ?

1on23.02.2009 17:53

Referitor la articol, sunt total de acord cu tot ce scrie în el, mai puțin un lucru. Declarația lui Moldovan, cum cã vrea sã câștige, nu mai este, din pãcate, un afront adus Stelei. Este un lucru perfect realizabil și destul de probabil din majoritatea punctelor de vedere.

Radu1823.02.2009 18:26
radule ai inceput sa bagi raca intre oameni si pe topicuri mai generale...pana acum te-ai rezumat la sectiunea cu discutiile despre suporteri a forumului...daca as fi spus eu acolo ce ai spus tu aici in prima faza,sigur ai fi aruncat pastile de genul "iar s-a vandut nordul"...

revenind la subiect,problema e mult mai ampla si este evident ca exista de aceasta data 2 tabere care au sau nu niste argumente solide de partea lor.personal consider ca protestul trebuie continuat intr-o maniera "curata"...nu poti sa combini incurajarile pentru echipa cu injuraturile adresate patronului,pentru ca totul s-ar transforma intr-un circ ieftin din care n-ar mai intelege nimeni mare lucru...in acelasi timp cred ca protestul trebuie continuat peste tot in tara,fara sa boicotam meciurile din deplasare(desi accesul la unele meciuri ar fi ingreunat dupa ruptura definitiva fata de conducere...s-a vazut anul trecut la Bistrita cam cum e fara noi si nu stiam daca sa rad sau sa plang...haos total si niste "suporteri" pe care nu vreau sa-i mai vad in peluze).in aceasta situatie e perfect normal sa nu mai ai nicio pretentie la rezultate si ar fi penibil sa tragem la raspundere jucatorii sau antrenorul in lipsa incurajarii noastre.ma gandesc cu groaza ca o sa vina meciurile cu Dinamo,rapid sau Craiova si chiar nu stiu cum o sa reactionam cu 2000 de caini/tigani/olteni la noi in Ghencea...si daca tot a venit vorba de antrenor si jucatori,ma doare cum un simbol precum Lacatus ii ia apararea lui Gigi prin toate ziarele si la toate posturile TV,si mai grav...accepta implicarea lui la echipa.parerea mea e ca prin aceasta atitutudine,Lacatus e la fel de vinovat ca si el si imi pun serioase semne de intrebare in legatura cu caracterul lui.

in concluzie,cred ca merita sacrificat acest retur/campionat daca avem macar o farama de speranta ca pe viitor lucrurile se vor aseza pe un fagas normal.

Ba dar cand becalu asta v-a dadea bani de deplasari era bun?

P.S Te rog nu nega.

Si inca ceva,eu nu sunt cortez ala sa bag raca intre voi...am fost si eu odata unu dintre voi...si nu as putea sa fac asa ceva.Sanatate.

MAD_KAT23.02.2009 18:36
Lari,sa presupunem ca ai generalizat spunand " pe tine nu te deranjeaza .." ..pe mine ma deranjeaza sa vad cum : denigreaza Steaua pe zi ce trece ,cum isi baga picioarele in toti si toate ,cum ne jigneste ,pe noi , "bagabontii" aia de venim la fiecare meci si ne sustinem echipa , asta ma deranjeaza ..

ma gandesc cu groaza ca o sa vina meciurile cu Dinamo,rapid sau Craiova si chiar nu stiu cum o sa reactionam cu 2000 de caini/tigani/olteni la noi in Ghencea...

Exact la asta ma gandeam eu in urma cu 2 zile ..ce-o sa se intample la meciurile astea ?

:)

Ce sa facem, o sa-i injuram parte in parte, frateste, sa nu se supere nimeni :)

Acum lasand gluma la o parte, daca tot mergem pe drumul asta, atunci, cu toate riscurile, trebuie sa mergem PANA LA CAPAT.Injuraturi, bannere, graffiti in tot Bucurestiul, becalul trebuie atacat sistematic si cu perseverenta pana la sfrasitul campionatului, indiferent de rezutatele echipei (pana la urma poate ne lasa dreaqu la vara, descurajat fiind cand va vedea ca nu mai are de unde sa stoarca bani).

Mugur_Cornateanu23.02.2009 19:50
Chiar nu e o comparatie buna,sincer.

Stiu, Ceasescu era un om care avea creier si asa in paranoia lui, chiar demnitate. Nici gand sa il apreciez, insa e ceva ca in fata mortii sa stai demn. Becali, nu prea. El cand e prins la inghesuiala injura, ameninta, jigneste, isi baga p--a in morti, in familii, printre nenumarate dezacorduri si propozitii fara sens.

«123»