Nu ma intereseaza parerea ta despre mine, eu macar imi argumentez punctul de vedere, fiind capabil sa largesc orizontul discutiei. Tu doar arunci o vorba. Exact ca Becali.
Acei fani care l-au aplaudat au si ei partea lor de vina. Uriasa. Am fost la Universitate, dupa castigarea titlului in 2006, cand multi retardati doreau sa-l atinga. Atunci am plecat acasa si am ramas cu un gust amar, desi, dupa meciul cu Timisoara, am tremurat din tot corpul din cauza emotiilor.
Nu masele l-au adus la putere, ci Paunescu si Piturca. Masele au reactionat ca tine, adica ignorandu-l, legitimandu-l.
Asta incercam noi sa facem: sa-l delegitimam. Iar tu sustii contrariul, temandu-te doar de viitorul pe termen scurt.
Prietene eu nu ma vait de probleme cu banii sau alte kkt-uri.Tot voi sunteti aia care acum cativa ani va duceati pe banii lui in deplasari.Tot voi sunteti aia care acum cativa ani la meciul cu valencia sau dupa meciul cu Timisoara cand am castigat campionatul il pupati in pl.Asa ca nu mai are rost.Asta este o moda la voi...sa injurati.Nu mai are rost sa spun mai pentru ca o dam in altele si nu are rost.
Eu nu fac parte din nicio factiune din galerie. In toate deplasarile pe care le-am facut, m-am bazat exclusiv pe banii mei, platindu-mi biletul de meci, atunci cand am putut. Daca ai fost vreodata prin vreo deplasare, tin sa-ti spun ca, de multe ori, nu poti sa-ti iei bilet separat daca vrei sa intri cu galeria oaspetilor, astfel ca, in unele cazuri, am beneficiat si eu, da, de biletul de meci platit de Becali.
Tu faci o mare eroare: introduci in aceeasi oala pe toti fanii, adica daca 20 de cretini au dat mana cu Becali la Universitate, toti sunt asa. Pai te bagi si pe tine in aceeasi oala, asta daca esti stelist.
Mi-am exprimat mai sus pararea despre cei care au dat laba cu Oaie.
Si daca au fost oameni care l-au aplaudat si acum regreta, e mai bine sau mai rau comparativ cu aia care continua sa-l sustina?
Pentru asta inseamna tacerea: legitimarea lui. Mai spun o data: Becali obisnuia sa spuna ca suporterii il iubesc si de-abia asteapta sa spuna acelasi lucru. Pe tine nu te deranjeaza sau il iubesti?