Lacatus a fost un mare jucator insa ca antrenor mai are de invatat insa a ales sa isi faca ucenicia in cel mai greu mod posibil. A ales Steaua convins ca din dragoste si cu dragoste va reusi ceea ce alte glorii au esuat sa faca, sa readuca echipa acolo sus unde e locul ei si sa impuna iar respectul celorlalti. L-am contestat tot timpul si i-am reprosat lipsa de caracter,vis a vis de alegerea echipei,frica de vistorie care era mai mare decat frica de nu a pierde si peste toate i-am reprosat atitudinea slugarnica fata de jegul ala din loja. Nu am inteles in numele a ce sau a cui procedeaza asa,nu stiu de ce prefera sa asculte cand poate impune respect si nu am sa inteleg de ce nu deschide ochii sa vada ca Steaua se scufunda cu el la carma. Nu pot sa uit iesirea lui de la TV cand s-a precipitat sa ii i-a apararea ciobanului si cand a iesit dupa aceea sa ceara ajutorul suporterilor. Laca acesti suporteri il injura pe Jiji al tau,il fac cu ou si otet pentru niste motive evidente, sa fii tu ala singurul care nu le vezi??? Nu cred! Cred ca tu o faci pe moarta in porumb si speri ca furtuna sa iti treaca pe deasupra capului insa nu va fii asa. Te va matura si pe tine pentru ca nu stii de care parte esti, nu te poti hotarii daca iubesti Steaua sau antrenezi Steaua. Daca aceste culori msunt totul pentru tine ridica-te si baga pãumnul in gura celor care spun ca Steaua e un bussines,celor care habar nu au ce inseamna emotia golului in Templu,celor care zi de zi si ceas de ceas laeg sa batjocoreasca ceea ce tu spui ca iubesti...de ce taci? De ce nu iei atitudine? De ce? Ce astepti? Sa treaca anul si sa vina revelionul? Suntem fericiti insa putem face asta si singuri,nu trebuie sa fii si tu parte dintre noi. Noi iubim Steaua,iubim culorile,iubim istoria si nu iertam dusmanii. Daca tu alegi sa participi la mascarda becaliana de salvare a unei afaceri atunci e alegerea ta...eu am mai spus, sa nu te miri cand iti vei auzi numele hulit in Templu din cauza asocierii tale cu acest sinstru personaj. Ar fii pacat insa fiecare doarme asa cum isi asterne.Ar mai fii ceva...de ce ai declarat acum ca s-ar putea ca,cu lotul actual sa nu iei titlul? Cand ai venit la echipa ai spus ca ai un lot numeros si valoros, ca nu mai ai nevoie de nimeni si ca iti vei indeplini obiectivele....
Care iti sunt obiectivele domnule antrenor Marius Lacatu
Nu prietene,nu sunt diferite! In acest moment sunt una si aceeiasi iar ura fata de patron nu imi schimba mie ce simt eu pentru Steaua, eu am iubit echipa si inainte de marea debarcare!!!!
Nu este Lacatus cel mai bun antrenor pe care l-ar putea avea Steaua dar ar fi interesant care "din aia mai buni" s-ar descurca mai bine "in situatia in care e echipa acum".Lotul asta ,asa cum e,destul de slabut, ar putea avea rezultate mai bune daca echipa ar fi sprijinita de suporteri la meciuri si daca nu ar fi huliti si jigniti in timpul partidelor.Nu iau in discutie patronul pentru ca pentru mine nu reprezinta nimic,nu eu l-am pus acolo si nu eu o sa-l schimb( sunt constient de asta pe cand altii cred ca pot).Regret ca nu gandim la fel!
Kekea !
"Ura a aparut din dragoste pentru Steaua.. "
La tine se poate!Eu nu pot sa urasc Steaua din cauza patronului !Daca am ceva cu el ma manifest la adresa lui si nu a echipei.Tensiunile din tribuna se fac simtite si in jocul echipei .Se lasa impresia ca spectatorii se duc la meci nu ca sa vada sau sa sustina echipa ci ca sa-l injure pe ala !Eu cred ca in timpul partidelor ar trebui sustinuta echipa iar inainte,in pauza si dupa meci sa i se dea "ceaiul" patronului.Jignirile aduse jucatorilor in tipul partidelor duc la prestatii din ce in ce mai slabe si la lipsa jucatorilor de incredere .
Si daca stam sa gandim rational fotbalul e doar un joc care n-ar trebui sa genereze atata ura.Daca fiecare ar pleca de acasa cu acest aspect in cap nu cred ca ar mai fi atata violenta pe stadioane!Cand fotbalul nu-ti mai ofera placere si te umple de ura cauti alta distractie, te duci la teatru,la pescuit,cinema,etc.Trebuie sa recunoastem ca orice activitate ofera atat satisfactii cat si deceptii dar nu e cazul sa facem cine stie ce "razboaie ale urii" din aceste cauze.Pentru noi suporterii jocul e numai un joc.Pentru patroni , jucatori si altii implicati este "o afacere" cu castig material si de aceea ei ar fi mai indreptatiti sa "se omoare intre ei".
udaradu
"am o rugaminte la d-voastra suporteri Stelei din Bbucuresti si nu numai daca-mi este permis(ma adresez d-voastra(voua)deoarece eu nu am posibilitate sa particip),va rog organizati o intilnire cu jucatori si antrenori inainte de inceperea campionatului si datile increderea necesara, faceti o intelegere cu ei ca vor fi sustinuti si nu vor fi huiduiti si nu vor fi blamati de voi tot returul cu conditia sa-si dea viata pe teren si sa nu puna la suflet incidentele voastre cu Becali. cred ca moralul lor ar creste considerabil si iati face mai responsabili si mai increzatori.Eu zic ca sunt valorosi si pot face mult mai mult."
- Asta e ca si cum ai cere "soarele, luna si stelele " de pe cer!Ar fi interesant daca s-ar incerca acest lucru dar ,cred eu , imposibil atata timp cat mai exista multi suporteri care se manifesta "ostil" la adresa unor jucatori (buni sau rai , cum or fi ei !)Punand cap la cap toate tensiunile si "prostia" din jurul echipei nu ne putem astepta la rezultate nici macar satisfacatoare in acest retur!Singura sansa este ca sa "explodeze" tinerii de la care nimeni nu se asteapta dar si acest lucru este aproape imposibil cand se stie ca Lacatus "promoveaza greu tinerii".