FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Laca, mai intarzii mult?

«123»
tavimai24.02.2009 11:30
Lacatus a fost un mare jucator insa ca antrenor mai are de invatat insa a ales sa isi faca ucenicia in cel mai greu mod posibil. A ales Steaua convins ca din dragoste si cu dragoste va reusi ceea ce alte glorii au esuat sa faca, sa readuca echipa acolo sus unde e locul ei si sa impuna iar respectul celorlalti. L-am contestat tot timpul si i-am reprosat lipsa de caracter,vis a vis de alegerea echipei,frica de vistorie care era mai mare decat frica de nu a pierde si peste toate i-am reprosat atitudinea slugarnica fata de jegul ala din loja. Nu am inteles in numele a ce sau a cui procedeaza asa,nu stiu de ce prefera sa asculte cand poate impune respect si nu am sa inteleg de ce nu deschide ochii sa vada ca Steaua se scufunda cu el la carma. Nu pot sa uit iesirea lui de la TV cand s-a precipitat sa ii i-a apararea ciobanului si cand a iesit dupa aceea sa ceara ajutorul suporterilor. Laca acesti suporteri il injura pe Jiji al tau,il fac cu ou si otet pentru niste motive evidente, sa fii tu ala singurul care nu le vezi??? Nu cred! Cred ca tu o faci pe moarta in porumb si speri ca furtuna sa iti treaca pe deasupra capului insa nu va fii asa. Te va matura si pe tine pentru ca nu stii de care parte esti, nu te poti hotarii daca iubesti Steaua sau antrenezi Steaua. Daca aceste culori msunt totul pentru tine ridica-te si baga pãumnul in gura celor care spun ca Steaua e un bussines,celor care habar nu au ce inseamna emotia golului in Templu,celor care zi de zi si ceas de ceas laeg sa batjocoreasca ceea ce tu spui ca iubesti...de ce taci? De ce nu iei atitudine? De ce? Ce astepti? Sa treaca anul si sa vina revelionul? Suntem fericiti insa putem face asta si singuri,nu trebuie sa fii si tu parte dintre noi. Noi iubim Steaua,iubim culorile,iubim istoria si nu iertam dusmanii. Daca tu alegi sa participi la mascarda becaliana de salvare a unei afaceri atunci e alegerea ta...eu am mai spus, sa nu te miri cand iti vei auzi numele hulit in Templu din cauza asocierii tale cu acest sinstru personaj. Ar fii pacat insa fiecare doarme asa cum isi asterne.

Ar mai fii ceva...de ce ai declarat acum ca s-ar putea ca,cu lotul actual sa nu iei titlul? Cand ai venit la echipa ai spus ca ai un lot numeros si valoros, ca nu mai ai nevoie de nimeni si ca iti vei indeplini obiectivele....

Care iti sunt obiectivele domnule antrenor Marius Lacatu

Nu prietene,nu sunt diferite! In acest moment sunt una si aceeiasi iar ura fata de patron nu imi schimba mie ce simt eu pentru Steaua, eu am iubit echipa si inainte de marea debarcare!!!!

Nu este Lacatus cel mai bun antrenor pe care l-ar putea avea Steaua dar ar fi interesant care "din aia mai buni" s-ar descurca mai bine "in situatia in care e echipa acum".Lotul asta ,asa cum e,destul de slabut, ar putea avea rezultate mai bune daca echipa ar fi sprijinita de suporteri la meciuri si daca nu ar fi huliti si jigniti in timpul partidelor.Nu iau in discutie patronul pentru ca pentru mine nu reprezinta nimic,nu eu l-am pus acolo si nu eu o sa-l schimb( sunt constient de asta pe cand altii cred ca pot).Regret ca nu gandim la fel!

Kekea !

"Ura a aparut din dragoste pentru Steaua.. "

La tine se poate!Eu nu pot sa urasc Steaua din cauza patronului !Daca am ceva cu el ma manifest la adresa lui si nu a echipei.Tensiunile din tribuna se fac simtite si in jocul echipei .Se lasa impresia ca spectatorii se duc la meci nu ca sa vada sau sa sustina echipa ci ca sa-l injure pe ala !Eu cred ca in timpul partidelor ar trebui sustinuta echipa iar inainte,in pauza si dupa meci sa i se dea "ceaiul" patronului.Jignirile aduse jucatorilor in tipul partidelor duc la prestatii din ce in ce mai slabe si la lipsa jucatorilor de incredere .

Si daca stam sa gandim rational fotbalul e doar un joc care n-ar trebui sa genereze atata ura.Daca fiecare ar pleca de acasa cu acest aspect in cap nu cred ca ar mai fi atata violenta pe stadioane!Cand fotbalul nu-ti mai ofera placere si te umple de ura cauti alta distractie, te duci la teatru,la pescuit,cinema,etc.Trebuie sa recunoastem ca orice activitate ofera atat satisfactii cat si deceptii dar nu e cazul sa facem cine stie ce "razboaie ale urii" din aceste cauze.Pentru noi suporterii jocul e numai un joc.Pentru patroni , jucatori si altii implicati este "o afacere" cu castig material si de aceea ei ar fi mai indreptatiti sa "se omoare intre ei".

udaradu

"am o rugaminte la d-voastra suporteri Stelei din Bbucuresti si nu numai daca-mi este permis(ma adresez d-voastra(voua)deoarece eu nu am posibilitate sa particip),va rog organizati o intilnire cu jucatori si antrenori inainte de inceperea campionatului si datile increderea necesara, faceti o intelegere cu ei ca vor fi sustinuti si nu vor fi huiduiti si nu vor fi blamati de voi tot returul cu conditia sa-si dea viata pe teren si sa nu puna la suflet incidentele voastre cu Becali. cred ca moralul lor ar creste considerabil si iati face mai responsabili si mai increzatori.Eu zic ca sunt valorosi si pot face mult mai mult."

- Asta e ca si cum ai cere "soarele, luna si stelele " de pe cer!Ar fi interesant daca s-ar incerca acest lucru dar ,cred eu , imposibil atata timp cat mai exista multi suporteri care se manifesta "ostil" la adresa unor jucatori (buni sau rai , cum or fi ei !)Punand cap la cap toate tensiunile si "prostia" din jurul echipei nu ne putem astepta la rezultate nici macar satisfacatoare in acest retur!Singura sansa este ca sa "explodeze" tinerii de la care nimeni nu se asteapta dar si acest lucru este aproape imposibil cand se stie ca Lacatus "promoveaza greu tinerii".

Stanici24.02.2009 11:45

Tavimai, tu nu ai inteles ce a vrut sa zica Kekea. Ura (pentru Becali) a aparut din dragoste pentru Steaua. Adica iubesti Steaua, tot ceea ce inseamna Steaua, incat, atunci cand vezi toate magariile si scarboseniile intreprinse de Jiji si care vin in contradictie totala cu motivele pentru care am inceput sa tinem cu acest club de mici, usor-usor - te cuprinde ura fata de acest personaj.

tavimai24.02.2009 12:05
Tavimai, tu nu ai inteles ce a vrut sa zica Kekea. Ura (pentru Becali) a aparut din dragoste pentru Steaua. Adica iubesti Steaua, tot ceea ce inseamna Steaua, incat, atunci cand vezi toate magariile si scarboseniile intreprinse de Jiji si care vin in contradictie totala cu motivele pentru care am inceput sa tinem cu acest club de mici, usor-usor - te cuprinde ura fata de acest personaj.

Cred ca am inteles numai ca eu nu inteleg de ce sunt huliti jucatorii in timpul partidelor!Nu inteleg de ce trebuie acum ca unii sa-l perceapa pe Lacatus ca dusman numai pentru ca a acceptat sa antreneze in aceste conditii "imposibile"echipa asta !Nu inteleg de ce trebuie creeata tensiune cu scandari ostile in timpul partidelor cand vad ca acest lucru afecteaza grav jocul echipei !Nu inteleg eu de ce asociatia suporterilor nu organizeaza legal proteste in afara stadionului la adresa patronului nedorit si se multumeste doar cu "comunicate sterile" si "facilitati de tot felul propriilor membri"!Nu inteleg de ce nu putem sa protestam civilizat ,fara sa jignim sau sa injuram !SI MAI ALES NU INTELEG DE CE NAIBA NU NE LASA ASTA IN PACE SI SA PLECE ACOLO UNDE SE PRICEPE CEL MAI BINE- ADICA LA STANA !

Lari24.02.2009 12:12
Cand fotbalul nu-ti mai ofera placere si te umple de ura cauti alta distractie, te duci la teatru,la pescuit,cinema,etc.Trebuie sa recunoastem ca orice activitate ofera atat satisfactii cat si deceptii dar nu e cazul sa facem cine stie ce "razboaie ale urii" din aceste cauze.Pentru noi suporterii jocul e numai un joc.Pentru patroni , jucatori si altii implicati este "o afacere" cu castig material si de aceea ei ar fi mai indreptatiti sa "se omoare intre ei".

Eu cred ca fotbalul este un joc nu numai pentru ca se investesc multi bani si pentru ca ei din teren sunt profesionisti. Eu cred ca toate sporturile au o semnificatie sociala deosebit de puternica, ce nu poate fi eludata. Daca fanii nu ar pune atata pasiune, nu s-ar mai investi atatia bani.

Faptul ca te duci la pescuit sau cinema sau teatru cand fotbalul nu-ti mai ofera satisfactii, nu inseamna in mod implicit si ca te poti desprinde atat de usor de acest fenomen. Se poate acest lucru, normal ca se poate, dar eu cred ca pescuitul iti ofera o anumita placere, cinemaul si teatrul o alta, sportul o alta placere.

Mi se cam greu sa le aseman.

In al doilea rand, prefer sa nu judec persoanele care pun suflet in ceva, oricare ar fi acel ceva, oricat de mult nu mi-ar placea acel ceva.

tavimai24.02.2009 12:48
Eu cred ca fotbalul este un joc nu numai pentru ca se investesc multi bani si pentru ca ei din teren sunt profesionisti. Eu cred ca toate sporturile au o semnificatie sociala deosebit de puternica, ce nu poate fi eludata. Daca fanii nu ar pune atata pasiune, nu s-ar mai investi atatia bani.

Faptul ca te duci la pescuit sau cinema sau teatru cand fotbalul nu-ti mai ofera satisfactii, nu inseamna in mod implicit si ca te poti desprinde atat de usor de acest fenomen. Se poate acest lucru, normal ca se poate, dar eu cred ca pescuitul iti ofera o anumita placere, cinemaul si teatrul o alta, sportul o alta placere.

Mi se cam greu sa le aseman.

In al doilea rand, prefer sa nu judec persoanele care pun suflet in ceva, oricare ar fi acel ceva, oricat de mult nu mi-ar placea acel ceva.

Este foarte bine cand cineva "pune suflet" in ceea ce face !Acest lucru insa cred ca trebuie facut cu cap si judecata fara sa aduci jigniri si "atingeri"altora chiar daca merita!Nu este necesar sa cobori la nivelul unor oameni fara caracter "ca sa demonstrezi "cat sunt de nimicuri!Cat despre "placere" este cam greu de comentat atata timp cat chiar si aici pe site s-au mai vazut "cazuri" care si-au exprimat simpatia sporita fata de alte sporturi."Gusturile nu se discuta " zice o vorba si de aceea trebuie inteles ca implicarea intr-un fenomen in timp aduce placere si satisfactie pentru unii sau contrariul pentru altii.Sunt pescari care pentru placerea lor fac mai multe sacrificii decat orice suporter si nu dau doi bani pentru fotbal(nici nu cunosc bine echipele).Sunt iubitori de arta care se implica total in ceea ce fac si nu apreciaza deloc "fenomenul fotbal cu scandalurile lui".Exemplele sunt foarte multe in jurul nostru si cu un dram de bunavointa le putem vedea si intelege.N-am incercat sa judec "persoanele care pun suflet" ci doar am afirmat ca fiecare poate avea o "varianta de rezerva" in cazul in care o activitate nu-i mai ofera placerea dorita.Transformarea placerii in ura nu cred ca este benefica si aduce neplaceri si necazuri celor in cauza(a se vedea suferintele multor suporteri care acum sunt de compatimit si pentru care cred ca nu s-a facut destul cand trebuia!).Placerile sunt bune ca legumele-limitate si cate putin din fiecare !Daca consumi numai una in exces nu prea-ti face bine si te saturi rapid !E nasol cand devine drog!

Stanici24.02.2009 13:03
Cred ca am inteles numai ca eu nu inteleg de ce sunt huliti jucatorii in timpul partidelor!Nu inteleg de ce trebuie acum ca unii sa-l perceapa pe Lacatus ca dusman numai pentru ca a acceptat sa antreneze in aceste conditii "imposibile"echipa asta !Nu inteleg de ce trebuie creeata tensiune cu scandari ostile in timpul partidelor cand vad ca acest lucru afecteaza grav jocul echipei !Nu inteleg eu de ce asociatia suporterilor nu organizeaza legal proteste in afara stadionului la adresa patronului nedorit si se multumeste doar cu "comunicate sterile" si "facilitati de tot felul propriilor membri"!Nu inteleg de ce nu putem sa protestam civilizat ,fara sa jignim sau sa injuram !SI MAI ALES NU INTELEG DE CE NAIBA NU NE LASA ASTA IN PACE SI SA PLECE ACOLO UNDE SE PRICEPE CEL MAI BINE- ADICA LA STANA !

1) Lacatus nu e privit ca dusman. Doar ca eu, unul, sunt profund dezamagit de atitudinea plina de servilism pe care o are in fata "aluia".

2) Scopul scandarilor anti-Jiji e ca dumnealui sa se simta, nu sa se creeze presiune asupra jucatorilor. Jucatorii, sa fim seriosi, nu dau doua flegme pe suporteri. Sa-ti aduc aminte de episoade in care galeria se ducea la capatul tarii, pe frig, pe ploaie, numai sa fie alaturi de ei iar respectivii "sensibili" nu faceau nici 40 de metri ca sa ii salute?

3) Daca vrei sa dai indicatii despre cum ar trebui sa se comporte AISS, inscrie-te si vino cu propuneri concrete ca membru, avem sectiune interna in care discutam planuri, proiecte de viitor, poate o sa afli si motivele pentru care nu s-au facut anumite actiuni pana acum, etc. La fel, daca vrei sa faci ceva pe cont propriu, tot respectul.

4) Daca dai peste un surdo-mut, comunici cu el prin semne, nu ii citesti poezii suave. Pentru ca, pur si simplu, nu te intelege.

5) Acelasi lucru il simt si eu. Doar ca eu am ales sa nu mai ignor problema asta si sa protestez pe stadion fata de "ne-prezenta lui la stana". Chit ca o sa am succes, chit ca o sa fiu catalogat ca derbedeu, etc, plm.

P.S. - tu vorbesti de placere, eu vorbesc de implicare sentimentala.

Daca mai e cazul sa scriu, postarile mele sunt ale mele :) si nu reprezinta punctul de vedere AISS sau al staff-ului acestui site.

Noroace!

tavimai24.02.2009 14:55
1) Lacatus nu e privit ca dusman. Doar ca eu, unul, sunt profund dezamagit de atitudinea plina de servilism pe care o are in fata "aluia".

2) Scopul scandarilor anti-Jiji e ca dumnealui sa se simta, nu sa se creeze presiune asupra jucatorilor. Jucatorii, sa fim seriosi, nu dau doua flegme pe suporteri. Sa-ti aduc aminte de episoade in care galeria se ducea la capatul tarii, pe frig, pe ploaie, numai sa fie alaturi de ei iar respectivii "sensibili" nu faceau nici 40 de metri ca sa ii salute?

3) Daca vrei sa dai indicatii despre cum ar trebui sa se comporte AISS, inscrie-te si vino cu propuneri concrete ca membru, avem sectiune interna in care discutam planuri, proiecte de viitor, poate o sa afli si motivele pentru care nu s-au facut anumite actiuni pana acum, etc. La fel, daca vrei sa faci ceva pe cont propriu, tot respectul.

4) Daca dai peste un surdo-mut, comunici cu el prin semne, nu ii citesti poezii suave. Pentru ca, pur si simplu, nu te intelege.

5) Acelasi lucru il simt si eu. Doar ca eu am ales sa nu mai ignor problema asta si sa protestez pe stadion fata de "ne-prezenta lui la stana". Chit ca o sa am succes, chit ca o sa fiu catalogat ca derbedeu, etc, plm.

P.S. - tu vorbesti de placere, eu vorbesc de implicare sentimentala.

Daca mai e cazul sa scriu, postarile mele sunt ale mele :) si nu reprezinta punctul de vedere AISS sau al staff-ului acestui site.

Noroace!

Eu,parca mai ziceam ceva si despre cuget si ratiune....!Respect postarile tale si sentimentele si este bine cand iti exprimi propriul punct de vedere civilizat.Cat despre asociere pot sa-ti zic insa ca ma simt tot atat de stelist ca si cei de acolo si nu simt nevoia sa ma asociez cu cineva ca sa ma simt "mai stelist".Nu doresc sa am cine stie ce "avantaje" sau facilitati si consider ca asocierea este buna doar pentru a lupta importiva abuzurilor ,evidente de altfel, ale "organelor infecte".Sustin unele actiuni ale asociatiei dar nu sunt de acord cu "avantajele rezultate" din inscrierea in ea care aduc dezbinare si suspiciuni intre suporteri.Ce "planuri si mari proiecte" se pot naste acolo, nu vad.Pct.5 al tau eu nu il aprob si nefiind in acea asociatie cred ca este unul din "planurile coapte" acolo.Vizavi de atitudinea lotului de jucatori pot sa zic si eu ca nu merita ,mai ales unii, cine stie ce respect si laude, dar totusi nu putem sa ne asteptam la mai bine daca sunt fluierati si huiduiti.Buni sau rai trebuie acceptati pentru ca sunt jucatorii echipei favorite si nu avem altii mai buni si se stie din cauza cui !Este regretabil ca eu si altii ca mine sunt priviti cu ostilitate si catalogati in fel si chip pe acest site si nu numai, pentru ca nu ne permitem sa jignim sau sa fim violenti.Ar fi bine sa aiba parte de acelasi respect toti stelistii mari si mici,tineri si batrani,noi si vechi,din provincie sau din capitala,din tribuna sau de la TV,etc.Ca sa fim respectati trebuie in primul rand sa respectam..Cand m-am inscris pe acest site am facut-o pentru ca tin cu aceasta echipa si am vrut sa fiu alaturi de ea si suporterii ei si nu ca sa vina unul sau altul sa-mi demonstrexe ca e mai stelist ca mine cand el nici macar nu ma cunoaste.In final iti doresc sa ai parte numai de bine si impliniri iar echipa ta de suflet sa iasa campioana 30 de ani la rand(ca asa sunt si eu "rezolvat"!) ! "Noroace !" -ca acum cam e nevoie !

PS

plm = placere militara ?:))))

Stanici24.02.2009 15:13

Arata-mi pe unul singur care s-a inscris in AISS pentru avantaje si eu il scuip in ochi. Oricum, nu prea pricep eu la ce avantaje te referi... in schimb, munca voluntara si o gramada de timp consumat in mod benevol ca sa realizam actiunile (rele, bune, mici, mari macar au fost) de pana acum vorbeste de la sine si nu lasa loc insinuarilor rautacioase pe care le faci. Crede-ma, ar fi mult mai bine sa spui pe sleau ce ai de spus decat sa lasi pe fiecare care citeste ce ai scris sa isi faca nu stiu ce idei. Vad ca iti scoti in fata cu opulenta calitatea ta de "civilizat", nu cred ca felul in care ai pus problema adineauri iti face mare cinste.

Pana la urma, din ce am inteles de la tine, asocierea nu e buna dar, pe de alta parte, tocmai le-ai cerut "beneficiarilor de avantaje" sa faca o treaba care sa iti convina tie. Hmm...

Atat te rog, spune exact ce suspiciuni ai, trimite-mi PM, numai nu mai insinua anumite chestii in mod public, fara sa stii sigur.

P.S. sa-l dau in placerea militara pe Jiji!

Adrian24.02.2009 15:18

Stanici

Probabil ca se refera la avantajele pe care le obtin ultrasii si ceilalti suporteri cand investesc bani si timp(de nervi nu mai zic nimic) pentru a face un banner sau o coregrafie sau cand pleaca hai hui in deplasari.

Avantaje din astea toata lumea isi doreste :D

Stanici24.02.2009 15:23

Pai tocmai, AISS nu e grupare ultra', ca suntem cativa care isi iau teleguta si se urca in tren sa ajunga la meci, nu vad unde e problema.. din partea mea, sa faca toata lumea asa.

tavimai25.02.2009 06:57

Nu cred ca este cazul sa comentam acum si aici despre "avantajele" si "facilitatile" respective.Incercati voi sa va amintiti de preturi si bilete pentru plecari la diverse meciuri "facute la special" pentru voi .Asta denota in final ca "acea munca patriotica" e nitel la interes !A se vedea si unele "artificii si jonglerii" pe la filialele din tara !S-au dat si comunicate publice in acest sens! N-om fi noi acolo tot timpul dar avem ochi si mai vedem ce se petrece .Rog scuze pentru "deraiere de la subiect" si doresc sa ma opresc aici.Mai mult eu n-o sa comentez indiferent de provocari.Consider ca echipa si antrenorul are nevoie de toata sustinerea suporterilor pentru ca sa mai poata face ceva anul acesta.Lacatus sigur vrea binele acestei echipe dar nu stiu daca si poate face ceva .Vreau o minune chiar daca momentan sunt pesimist !

Stanici25.02.2009 07:30

Adica e ca si cum eu ti-as spune ca esti urat cu spume (fara sa te fi vazut la fata) iar apoi sa refuz sa discut despre chestie. E un topic special despre AISS, daca ai ceva de spus, spune acolo. Una peste alta, AISS sustine financiar acest site care, de bine-de rau, e un "pliant" (sic) intre toti suporterii stelisti.

Marius25.02.2009 08:36

tavimai,

In mod normal nu m-as fi amestecat in discutia voastra (subiectul Lacatus a devenit... plictisitor) dar am vazut ceva care m-a intrigat:

Incercati voi sa va amintiti de preturi si bilete pentru plecari la diverse meciuri "facute la special" pentru voi .Asta denota in final ca "acea munca patriotica" e nitel la interes !A se vedea si unele "artificii si jonglerii" pe la filialele din tara !S-au dat si comunicate publice in acest sens! N-om fi noi acolo tot timpul dar avem ochi si mai vedem ce se petrece .

Trebuie sa-ti prietene ca esti intr-o mare eroare. Deplasarile "la pret redus" pentru meciurile din cupele europene sustinute de Steaua tin doar de AISS. Nicio persoana din exteriorul Asociatiei nu a "sponsorizat" in vreun fel deplasarile respective sau AISS ca entitate.

Fiind o organizatie legala, si AISS are un buget, buget care nu are asa multe surse. Membrii platesc o cotizatie lunara, site-ul fcsteaua.ro genereaza si el anumite venituri si... cam atat. Iar pentru ca unul din scopurile AISS este acela de a uni, apropia, ajuta suporterii Stelei, am suportat din bugetul nostru o parte din costurile acelor deplasari, asa cum vom face si pe viitor.

Ti-as sugera prieteneste ca, inainte de a lansa ipoteze fantasmagorice, sa ne intrebi si pe noi cum si de ce am facut o anumita actiune. Suntem o asociatie a tuturor suporterilor Stelei (dovada ca in deplasarile hulite de tine nu au mers numai membrii AISS, ci chiar useri ai acestui site care, cu ajutorul nostru, au facut primele deplasari in strainatate) si ne dorim sa fim cat mai transparenti, tocmai pentru a evita impresiile gresite ce se pot ivi ca urmare a actiunilor initiate de noi.

Numai bine.

tavimai25.02.2009 12:12
tavimai,

am suportat din bugetul nostru o parte din costurile acelor deplasari, asa cum vom face si pe viitor.

Numai bine.

Multumesc pentru lamurirea si confirmarea afirmatilor mele de mai sus prin intermediul aceste parti de citat.Apreciez faptul ca ai fost corect si mi-ai dat dreptate.Nu cred ca pot fi acuzat acum din moment ce se confirma(sunt ceva avantaje!eu doar asta sustineam!).Nici faptul ca eu inca ii mai acord incredere lui Lacatus nu ar trebui sa ne invrajbeasca.S-auzim numai de bine!

Stanici25.02.2009 12:33

Tavimai, ceea ce nu ai inteles (sau nu ai vrut sa intelegi) este faptul ca banii folositi pentru deplasari au fost folositi ca sa se scada costul pentru toata lumea. Faptul ca membrii AISS au beneficiat de o reducere mai mare, mi se pare absolut normal, nu inteleg de unde atata inversunare, ti-am explicat si pe privat anumite lucruri. Pana la urma, incep sa cred ca esti rau intentionat...

tavimai25.02.2009 15:05
Tavimai, ceea ce nu ai inteles (sau nu ai vrut sa intelegi) este faptul ca banii folositi pentru deplasari au fost folositi ca sa se scada costul pentru toata lumea. Faptul ca membrii AISS au beneficiat de o reducere mai mare, mi se pare absolut normal, nu inteleg de unde atata inversunare, ti-am explicat si pe privat anumite lucruri. Pana la urma, incep sa cred ca esti rau intentionat...

Da unde vezi inversunare?Am zis o parere si tu tot ca nu si nu desi aveam dreptate!Deci e clar pana la urma ca ati avut unele facilitati !Nu mai zic nimic ca nu vreau sa te supar asa degeaba.Nu-mi pot imagina ce rea intentie poti tu vedea la mine!Are vreun sens?

axl25.02.2009 15:10
Deci e clar pana la urma ca ati avut unele facilitati !

Ma bag si eu ca musca-n lapte. Explica-mi, te rog, ca la copii mici, despre ce facilitati este vorba.

Fane25.02.2009 15:20

@tavimai

Inscrie-te in AISS si vei beneficia si tu la fel ca si ceilalti membrii de acele reduceri la bilete si deplasari, iar atunci poate ne vei intelege mai bine de ce avem asa-zisele "avantaje,facilitati si preturi speciale"

micodo25.02.2009 18:23

@tavimai

muahahahaha!

Asta e f tare, sa acuzi o asocoatie ca acorda reduceri membrilor!

E ca si cum ai acuza abonatii (suporterii cei mai patimasi, logic) ca isi iau abonament ca sa beneficieze de anumite avantaje: pret redus, bilet garantat, etc :)))).

Pentru numele ratiunii: incetati in plm cu aceasta ineptie corecta politic - nu e nimeni mai stelist ca altul!. Cum gura ma-sii bai, ca ma apuca dracii?! Pai nu va e rusine ma sa spuneti ca dragostea voastra pentru echipa e comparabila cu cea a baietilor astia care pierd zile si nopti pentru echipa.

DA nesimtitilor, eu am curajul sa spun ca sunt altii care prin faptele lor demonstreaza ca sunt mult mai stelisti ca mine - si aici ii bag pe toti care insotesc echipa la meciuri.

tavimai27.02.2009 17:17
@tavimai

muahahahaha!

Asta e f tare, sa acuzi o asocoatie ca acorda reduceri membrilor!

E ca si cum ai acuza abonatii (suporterii cei mai patimasi, logic) ca isi iau abonament ca sa beneficieze de anumite avantaje: pret redus, bilet garantat, etc :)))).

Pentru numele ratiunii: incetati in plm cu aceasta ineptie corecta politic - nu e nimeni mai stelist ca altul!. Cum gura ma-sii bai, ca ma apuca dracii?! Pai nu va e rusine ma sa spuneti ca dragostea voastra pentru echipa e comparabila cu cea a baietilor astia care pierd zile si nopti pentru echipa.

DA nesimtitilor, eu am curajul sa spun ca sunt altii care prin faptele lor demonstreaza ca sunt mult mai stelisti ca mine - si aici ii bag pe toti care insotesc echipa la meciuri.

Baiete sarisi "ca musca-n lapte"! "Nu te baga in laturi ca te mananca porcii" !Ca sa intelegi, trebuie sa citesti mai din urma de unde s-a pornit si unde s-a ajuns cu comentariile si nu sa o iei asa ,"din context" sau "ca din santul de pe marginea drumului" ! Ti s-au "zbarlit penele pe ceafa" cam degeaba si e mirare ca moderatorii te lasa sa jignesti pe altii cu limbajul ala murdar.Probabil ca "pe ulita asta " , "regulamentul" se aplica cu intermitenta si "te-au sarit" din greseala.Refuz sa cred ca nu se cunosc "pe aici" termenii:civilizatie,bun simt,corectitudine ,onoare precum si echidistanta .Succes echipei azi la meci !Si putin mai multa ratiune !

PS.

Dreptul "de a jigni" ar trebui ca fie cenzurat in primul rand de bunul simt al fiecaruia si de "cei 7 ani de acasa" !

@ Fane

Nu trebuie sa va suparati acum pe mine pentru faptul ca eu m-am exprimat cum ca asociatia s-ar putea implica mai mult pentru inlaturarea "monstrului" lasand-o mai "moale" cu aceste "facilitati" mari sau mici cum or fi ele.Nu sunt membru dar eu consider prioritar acel lucru si mi-am spus parerea fara sa incerc sa jignesc pe cineva sau sa acuz.Ca unora mai tineri "le clocoteste sangele in vene" si recurg la un limbaj necivilizat, sau se simt ofensati din cauza ca nu m-au inteles(poate m-oi fi exprimat si eu gresit !) este alta "mancare de peste".Nu am afirmat ce am afirmat "de ciuda ca eu nu sunt printre beneficiari" ,ca nu simt nevoia sa fiu "altfel tratat" , ci pentru ca vreau binele acestei echipe ! A denaturat discutia ulterior dupa ce unii au incercat "contrarea mea" facandu-ma intr-un fel "dusman al poporului" si negand cu vehementa acele facilitati.Regret ca s-a ajuns aici si sunt totusi multumit ca mai sunt cativa care au puterea sa recunoasca adevarul si sa spuna lucrurilor pe nume.Nu dau solutii si idei dar afirm ca sunt convins ca aceasta asociatie ar putea face mai mult pentru a rezolva "problema aia mare" si implicit binele Stelei . Asociatia este constituita pentru acest lucru, presupun, fara insa sa cunosc in amanunt statutul ei !

Va doresc tot binele atat voua cat si Stelei !

«123»