FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Laca, mai intarzii mult?

«123»
colonelu198322.02.2009 16:36

ia uitati ce am gasit

http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/fot...a-la-Steaua.htm

eu am semnat.....cred k ar fi ok k sa semnam mai multi

zloty22.02.2009 17:09
Aiurea. Ura a fost inoculata de mass-media antiSteaua si antiBecali.

Da, normal pe mass-media am vazut-o calcand in picioare glorii steliste si aruncand cu flegme de fiecare data cand vorbeste.

bodanelu22.02.2009 18:40

Ce reprezinta pentru tine Gica Hagi? Ca stelist.

Ce reprezinta pentru tine cifra 7?

Ce reprezinta pentru tine Cupa Romaniei?

Ce reprezinta pentru tine Titlul in Romania?

Ce reprezinta pentru tine locul 2 in campionatul Romaniei?

Ce reprezinta pentru tine perioada 93-98, ca nu mi-ai raspuns mai sus?

Ce inseamna performanta pentru tine?

MoWeed22.02.2009 18:45

Daca asta crezi inseamna ca nu are rost sa ma mai chinui sa scriu motivele pentru care il uram pe Becali. Esti iremediabil becalizat.

Pirania22.02.2009 18:47
Daca asta crezi inseamna ca nu are rost sa ma mai chinui sa scriu motivele pentru care il uram pe Becali. Esti iremediabil becalizat.

Iar voi nu sunteti stelisti, ci antibecalisti.

bodanelu22.02.2009 18:52

@Pirania te rog raspunde-mi la intrebarile de mai sus.

Si legat de ultima ta afirmatie, un coleg de aici de pe forum, pe numele lui Stanici, a spus ceva: stelist=antibecalist!

Pirania22.02.2009 18:54
Ce inseamna performanta pentru tine?

Performanta inseamna sa joci in Europa si sa obtii performante mai mari decat valoarea fotbalului din tara ta. Ceea ce Steaua a realizat in ultimii 5 ani. Repet, ceea ce a facut Steaua pentru fotbalul romanesc in ultimii 5 ani, nu au realizat toate echipele de la noi la un loc de la 'revolutie' incoace.

@Pirania te rog raspunde-mi la intrebarile de mai sus.

Si legat de ultima ta afirmatie, un coleg de aici de pe forum, pe numele lui Stanici, a spus ceva: stelist=antibecalist!

Stelist inseamna sa sustii echipa si la bine si la rau indiferent de ceea ce va baga presa in cap.

Nu mai posta consecutiv. Ultimul avertisment

bodanelu22.02.2009 19:02

raspunde-mi la toate intrebarile, daca poti. Daca nu poti.. pacat..

I.N.Money22.02.2009 19:07

@ Pirania

Ce spui tu e sa sustii orbeste echipa . De fapt stelist inseamna sa iei atitudine cand clubul tau se indreapta spre colaps .

Pirania22.02.2009 19:20
@ Pirania

Ce spui tu e sa sustii orbeste echipa . De fapt stelist inseamna sa iei atitudine cand clubul tau se indreapta spre colaps .

Da, eu asa am sustinut-o. Si cand amperminat pe 5 campionatul, sau pe 6, sau atunci cand am ratat participarea in cupele europene, sau cand aveam un lot de jucatori mult mai slab valoric ca cel de acum.

Sa joci de 3 ori consecutiv in Liga Campionilor inseamna colaps?

Sa joci semifinala de Cupa UEFA inseamna colaps?

Sa joci de 3 ani consecutiv in primavara europeana inseamna colaps?

Sa joci te bati ani de an la campionat inseamna colaps?

Esti glumet, copile. Mai grav este ca esti extrem de usor de manipulat de media. Stai linistit, insa. Te faci tu mare si vei realiza ca ai presa persersa, dar nu numai, te-a facut sa gandesti asa.

I.N.Money22.02.2009 19:35

@Pirania

In primul rand , foloseste un alt vocabular "copile" . Tu traiesti iluzia becaliota prietene , iluzie in care doar performantele conteaza si treci usor cu vederea peste umilintele pe care "stelistii" le-au suportat . Hagi trimis la origini , Majearu batjocorit pentru o suma modica de bani care sa il ajute , Iordanescu impiedicat sa intre pe stadion , da prietene , asta inseamna colaps !

Ana de an ne luptam la titlu ? Sa fim seriosi , nu ai nevoie de doctorat in fotbal sa iti dai seama cum s-a batut Steaua la titlu doar in ultimul an , dar normal ca performanta conteaza , nu ? Ce conteaza ca in returul trecut am ajuns cel mai hulit club din tara ?

Tu + dragul tau mentor sunteti vinovati ca Steaua a ajuns sa fie sinonim cu DNA-ul . Performantele sunt mai putin importante decat onoare , dar de ce oare incerc sa iti explic ? Du-te si vizioneaza in continuare video-ul cu Giovani pe youtube , poate realizez ca rudele aluia conduc clubul pe care aparent il sustii.

Adrian22.02.2009 19:44

Bai Pirania.

Am impresia ca esti un suporter de rezultat, un suporter pentru care o cupa si un campionat reprezinta mai mult decat onoarea.

Daca tu esti gata oricand sa te lasi calcat in picioare pentru un titlu, foarte bine.

Noi nu suntem asa.

Noi nu vrem sa fie nici un scuipat pe steagul nostru.

Noi nu vrem sa fie nici macar un microb de mizerie pe noi.

P.S.

Tu vorbesti despre niste vremuri de mult trecute. Daca tu chiar mai crezi ca Steaua a facut acele performante datorita lui Gigi si nu datorita lui Stoica si daca inca mai crezi ca acele performante pot fi repetate pe valoare si corect, esti foarte ... amuzant!

Marius22.02.2009 19:49
Daca tu chiar mai crezi ca Steaua a facut acele performante datorita lui Gigi si nu datorita lui Stoica si daca inca mai crezi ca acele performante pot fi repetate pe valoare si corect, esti foarte ... amuzant!

Asta-i o tampenie. Oricat de mult l-as uri pe Jiji nu pot sa spun ca nu a avut nicio contributie la acele performante din Europa. Sau ca Meme a contribuit mai mult.

Sa nu fim naivi, performanta inseamna bani. De ceva vreme, banii vin de la Jiji, fie ca-s sub forma de imprumut, camata sau dracu' stie ce. N-a venit Meme cu bani de acasa, nu a dat Meme salarii sau prime, n-a platit Meme chartere catre orase din Europa unde aveam meciuri.

cristian8622.02.2009 19:50

Fara indoiala meritul principal este al lui Stoica, dar si dorintei de afirmare a jucatorilor...care au calcat in picioare pe Lens, si nu numai

STEAUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !

Aha!Si atunci cand Steaua castiga sa vedem "placajul"lui Becali iesind in fata camerelor de luat vederi.

Ce nu ai inteles, tu si nu numai tu,este faptul ca atunci cand echipa merge avem un singur mare conducator,antrenor,manager si number one in declaratii.

Cand echipa"schioapata"avem antrenori,altii,manageri,altii,suporteri.....din pacate pentru el,aceeasi!Totul este bine,din punctul lui de vedere,cand treburile merg bine.

Cand nu mai merg,avem vinovati:antrenor,jucatori si nu in ultimul rand,vagabontii de la peluze.

Deja am simtit,pe proprie piele,umilinta,durerea si suferinta.

Ce a mai ramas?

:steag_cruce_invers:

A ramas ce vrem noi sa ramana...

Se poate sa ii fie taiat microfonul si imaginea la TV imbecilului sef, puterea lui nu e decat o iluzie...nu are nici o putere, e o javra ordinara de speta javrelor din groapa.

Adrian22.02.2009 20:03

Mariuse ce bani multi a bagat Gigel in transferul gratis al lui Iacob sau ce contributie a avut el la aducerea lui Protasov sau Zenga.

Hai sa nu ne dam noi mai rotunzi.

Daca nu era Stoica, putea Gigel sa bage n milioane ca tot nu facea nimic.

Marius22.02.2009 20:09

Atunci astept cel putin o primavara europeana de la Unirea Urziceni.

Meritul in aducerea lui Protasov sau Zenga a fost contractul oferit. Degeaba vorbea Meme cu aia daca nu avea ce sa le puna pe hartie. La fel, el l-a platit pe Iacob, el i-a dat prime si toate cele.

E foarte bine sa nu ne dam mai rotunzi decat trebuie, fapt pentru care marturisesc ca, daca era Paunescu patron al echipei, ma indoiesc ca prindeam macar o primavara europeana.

Adrian22.02.2009 20:12

La fel ma indoiesc eu ca, indiferent de patron, daca nu era MM, Steaua mai facea ce a facut.

Repet.

Acele performante au fost facut cu bani foarte putini. Fata de nivelul unde s-a ajuns, au fost investiti foarte putini bani.

p.s.

Si nu imi propuneti idei de genul: "daca nu era MM si era un investitor puternic, aducea ala un manager bun"

In Romania nu a existat si nu exista manager mai bun decat MM.

In momentul acela Steaua nu putea nicicum sa aibe un manager mai bun. Cel putin nu daca alegea din tara.

danimarcu22.02.2009 20:24
La fel ma indoiesc eu ca, indiferent de patron, daca nu era MM, Steaua mai facea ce a facut.

Au contat si banii ciobanului,dar si felul in care au fost investiti.

Daca era dupa el,investea mai mult in valize si mai putin in jucatori cu potential.

Are si ciobanul meritul lui pt ceea ce a realizat Steaua sezoanele trecute in Europa,si nimeni nu-i poate lua asta.Dar asta nu inseamna ca trebuie sa acceptam desele derapaje de dupa perioada aceea.I s-a urcat la cap,a inceput sa se poarte ca un dictator,a inceput sa o ia pe cai gresite din toate punctele de vedere.Ne-a umilit gloriile,a umilit suporterii, a facut din Steaua echipa cea mai urata din campionat,intracandu-i chiar si pe maidanezi la capitolul asta...Pt fiecare lucru facut bun,Jiji a dat cu bata de 10 ori.De aceea prefer mai putina performanta,si mai multa demnitate,fara un astfel de specimen la timona...

Lari22.02.2009 20:31

Descopar cu stupoare faptul ca fanii romani (de la pro-becalisti la anti-becalisti, la rapidisti si dinamovisti), la fel precum si jurnalistii, nu inteleg faptul ca marea performanta se face IN ECHIPA.

Becali a dat bani, MM a creat un cadru profesional, jucatorii au dat tot ce-a mai fost mai bun, iar toate astea 3 mari entitati au colaborat excelent. Olaroiu a oferit si o alta explicatie a eliminarii Rapidului din Cupa UEFA: faptul ca Becali a venit si le-a spus jucatorilor, inainte de meciul din Giulesti, ca, pentru el, ei sunt adevaratii invingatori, oricare ar fi rezultatul final. S-a comportat Becali ca un super-presedinte de club? Eu spun ca da. Asta s-a intamplat pentru ca atmosfera era bazata pe incredere. Ceea ce a dus la o MUNCA DE ECHIPA senzationala pentru fotbalul din Romania.

Sunt de parere ca discutiile de genul "Becali/MM/antrenorii au avut cel mai mare merit" sunt stupide.

Acum, nici nu poate fi vorba de munca de echipa la acest club, tocmai pentru ca lipseste increderea intre staff-uri, fiind inlocuita fie cu preșuiala - daca vorbim de Argaseala - fie de cel putin o lipsa de reactie din partea lui Lacatus. Antrenorul incearca sa le dea incredere doar jucatorilor, chestie care nu va tine mult.

Pe lunga lista a vinovatiilor patronului se numara si faptul ca nu poate lucra in echipa, alaturi de profesionisti, ci doreste alaturi doar stergatori de praf de pe costumul personal. Asta este tot o atitudine nedemna, in definitiv.

O luare de pozitie serioasa a lui Lacatus ar fi putut avea ca efect si redarea increderii jucatorilor ca nu sunt la mila patronului. Evident ca ei sunt, insa altfel intri pe teren cand stii ca ala de pe banca este in stare sa moara odata cu tine.

Poate Lacatus sa le aduca zilnic vedetele din Baywatch jucatorilor, ca n-ar avea acelasi efect ca o luare de pozitie clara: "Eu, antrenorul Stelei, il rog public pe Gigi Becali sa nu mai puna presiune pe jucatori". Pana acum, el nu a spus decat: "Gigi e patron si are dreptul sa faca si sa spuna ce vrea".

Si a pus capac la tot, incepand cu prestanta lui in fata jucatorilor si terminand cu titlul de campioana.

c.ronaldo1722.02.2009 20:41

Asta este o joaca de copii ce discutati voi aici. Daca nu era Meme, daca nu era Gigi, daca nu era Carlos, daca nu era Adam si Eva. Fiecare poate sa spuna ce il doare muschiul lui. Eu pot sa spun ca daca nu era Klemi Saban poate Steaua nu castiga la Kiew, sau daca nu era criza financiara Steaua ar fi transferat un super-coordonator de joc.

Pana la urma, performantele Stelei din anii trecuti au fost obtinute cu un patron cu punga mare si cu un manager inteligent.

bodanelu22.02.2009 21:18

@Pirania la intrebarile mele nu ai reusit sa-mi raspunzi.

Te mai intreb altceva... ajutator: Oare de ce majoritatea suporterilor considera ca babuinul trebuie sa dispara din Ghencea? Oare noi astia, majoritatea, nu stim sa ne aparam de presa manipulatoare? Sau tu esti cel manipulat?

anti gigi22.02.2009 23:53

de ce va certati degeaba?....pirania este Argaseala :finger:

Virgil23.02.2009 07:30

Foarte frumos articol. Lari, l-ai ticluit de parca l-ai fi scris unei iubite. Spune-mi sincer, la cine iti era gandul cand i te adresai lui Lacatus? :)

MoWeed23.02.2009 07:52

@Pirania

Tu esti ala cu creierul spalat. Bai, eu nu am mai citit un ziar de sport de luni intregi, parerea mea este numai si numai a mea.

Sa te califici an de an in CL prin valize si alte smecherii penibile e performanta?

Sa fi eliminat din Cupa Romaniei an de an de echipe mediocre(U Cluj, Rapid 2, Sportul, Fulgerul Timisoara) e performanta?

Sa ai un personal la club alcatuit numai din rude sau lingai este o metoda de a face performanta?

Sa fii cea mai slaba echipa din CL 2 ani la rand(mai slaba decat Anorthosis de exemplu) e performanta?

Sa ajungi din cea mai iubita echipa din tara, una dintre cele mai detestate e un lucru bun?

Sa fii echipa cea mai prezenta in scandaluri ajuta la performanta?

Sa nu reusesti sa profiti de veniturile financiare din CL pentru a-ti intari echipa(cu alea 30 de milioane din 3 ani faceam o echipa mult peste oricare alta din campionat daca se investeau banii cu cap) e o performanta?

Cateodata pentru a face un bine mare cuiva, trebuie sa-i faci un rau mai mic. Binele suprem ar fi sa plece Jiji si, stai linistit, sunt multi pe aici care ar sustine Steaua si in divizia B doar sa stie ca echipa si-a recapatat onoarea; renumele de cea mai cinstita si iubita echipa din tara. Pentru stelisti nu conteaza numai rezultatul, ci si modul in care a fost obtinut. De aia suntem superiori celorlaltri frustrati din Romania. Plus ca noi, Steaua trebuie sa ne comparam cu marile echipe ale Europei, nu cu echipe de 2 lei ca Dinamo rapid sau CFR Cluj

udaradu23.02.2009 09:38

am o rugaminte la d-voastra suporteri Stelei din Bbucuresti si nu numai daca-mi este permis(ma adresez d-voastra(voua)deoarece eu nu am posibilitate sa particip),va rog organizati o intilnire cu jucatori si antrenori inainte de inceperea campionatului si datile increderea necesara, faceti o intelegere cu ei ca vor fi sustinuti si nu vor fi huiduiti si nu vor fi blamati de voi tot returul cu conditia sa-si dea viata pe teren si sa nu puna la suflet incidentele voastre cu Becali. cred ca moralul lor ar creste considerabil si iati face mai responsabili si mai increzatori.Eu zic ca sunt valorosi si pot face mult mai mult.

«123»