criminal meciul asta cu croatii. ei slabi, dar noi infioratori. daca nu avea p. Marin inspiratia de la centrarea aia, si Pedriel viclenia specifica unui varf veritabil, cred ca eu eram aproape de sinucidere.
echipa asta pare o adunatura de mercenari, care nu-si misca cururile daca nu le iese malaiul. in afara de Zapata, Cernea, Baciu si Golanski, care au dovedit ca sunt profesionisti pe toata durata prezentei lor in teren.
in schimb ceilalti, nimic, nimic, nimic.
Cernea - golanski Goian Ghionea rada - szekely ov Petre Ochirosii - Dayro kapetanos toja
asta ar fi echipa pe care as trimite-o eu in teren, la pauza l-as baga pe pedriel in locul lui kapetanos si eventual Nicolita in locul lui szekely iar bicfalvi sau Litu in locul lui ov Petre.
dar tot degeaba daca ei nu vor sa joace fotbal
daca Dayro nu va fi jucat varf, va fi terminat. si el, si rabdarea noastra. Dayro nu stie sa joace altceva decat varf. el nu stie sa paseze, sa combine. el stie sa dribleze scurt si sa dea gol. atata tot. si de la mijlocul terenului nu o poate face. ma infurie sa il vad pe Dayro pe stanga si pe toja pe dreapta, sa-l vad pe Semedo pe stanga. e ca si cand ai baga handbalisti in echipa de fotbal si baschetbalisti in cea de hochei.
mai bine ma duc sa beau o bere, am nevoie sa ma racoresc.