FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Hajduk Split 1 - 0 (0 - 0)

«123»
cornisa5804.02.2009 16:34
norocul nostru ca am castigat cupa campionilor, pe care ei o viseaza doar! la fel ca si celelalte echipe din estul europei...

da, perfect adevãrat. dar aș vrea și eu sã mai vãd o datã cã ne apropiem de o finalã ca aceea. deocamdatã nu prea vãd cum am putea. echipele mari cheltuie milioane de euro pe jucãtori și nu o fac degaba. pînã nu facem și noi la fel, foarte greu, dacã nu imposibil, sã ajungem acolo. dar mãcar sper la optimi cãt mai curînd .

:steag_cruce_invers:
redondo04.02.2009 17:06

@mountytoma

Lasa statisticile acelea ca aici nu sunt relevante.Nu se ia in calcul dificultatea meciurilor.Pai daca joci in UEFA poti obtine (si cu tururi preliminare) o gramada de victorii.In Liga daca obtii una e mare lucru. Hajduk Split nu are cum sa fie peste noi in Cupele Europene.

c.ronaldo1704.02.2009 17:16

@mountytoma

Frate, hai sa lasam statistica aia. Pe mine ma doare fix in cot ca noi am realizat nu stiu cate milioane de puncte. Pe mine ma intereseaza ca Steaua a jucat in Champions League si Haiducii croati nu. Ma intereseaza ca Steaua a jucat in semifinalele Cupei UEFA si ei nu.

Daniel-Ionut04.02.2009 18:36

Important ca noi suntem cea mai importanta echipa din Romania, iar ei sunt sub Dinamo Zagreb, cea mai titrata echipa din Croatia...

Nu o sa ajunga Hajduk vreodata la performantele Stelei.

Si in Romania, Hajduk nu cred ca s-ar clasa in primele 4-5 echipe... :confused:

Suntem cu mult peste croati, la nivelul echipelor de club.

La nivel de nationala... vedem miercuri :thumbsup:

mountytoma04.02.2009 19:10
@mountytoma

Frate, hai sa lasam statistica aia. Pe mine ma doare fix in cot ca noi am realizat nu stiu cate milioane de puncte. Pe mine ma intereseaza ca Steaua a jucat in Champions League si Haiducii croati nu. Ma intereseaza ca Steaua a jucat in semifinalele Cupei UEFA si ei nu.

amice, mai devreme voiai negru pe alb. ai schimbat macazul?

iti dai seama ca nu sunt eu suporterul lui hajduk split, dar hai sa nu ne dam grozavi daca nu suntem. mai e unul aici care zice ca noi cu un punct am fost mai tari decat clujul cu patru in CL anul asta. sunt sigur ca esti de acord cu el!

pe mine inca ma doare ca din cauza unei preluari "de smecher" esuate (d.Balan) Steaua nu a putut juca finala cupei UEFA, desi o merita din plin. chiar si cu un Olaroiu complet pe dinafara, Steaua se putea califica la boro, daca nu eram noi niste vedete in figuri pe final de meci!

@Daniel-ionut

Steaua este in continuare cel mai important club de fotbal din ESTUL Europei, nu doar din Romania!

c.ronaldo1704.02.2009 19:16

@mountytoma

Cred ca nu m-am facut inteles pentru tine. Eu vreau sa spum (pentru ca nu am ce demonstra) ca Steaua este din punct de vedere al performantelor (vorbesc in ultimii ani, nu din preistorie) mai buna decat orice club din Croatia. Nu am spus nicaieri ca ei nu au jucatori mai buni decat ai nostri. Ar fi penibil. Noi nu avem un roman care sa se compare cu Luka Modric. Dar nici ei nu au vreo echipa care sa fi realizat ce a realizat Steaua in ultima perioada. Poate in viitorul apropiat.

Clujul - 4 puncte, Steaua - 1 punct. Pentru mine asta conteaza.

mountytoma05.02.2009 09:09

pentru mine conteaza si ca ei au jucat fotbal in mai multe meciuri, noi doar cu lyonul acasa pana la 3-2, si cu fiorentina in deplasare ceva. in rest, cam nimic!

Daniel-Ionut05.02.2009 17:30
Clujul - 4 puncte, Steaua - 1 punct. Pentru mine asta conteaza.

Steaua

Campionat : 23 trofee

Cupa Romaniei : 20 trofee

Supercupa Romaniei : 5 trofee

Liga Campionilor : 1 trofeu

Supercupa Europei : 1 trofeu

---------------------------

CFR

Campionat : 1 trofeu

Cupa Romaniei : 1 trofeu

:excl: ASTA CONTEAZA CEL MAI MULT :excl:

DelPiero1005.02.2009 23:25
Steaua

CFR

Poate ar fi mai bine sa ne mandrim mai putin cu trofeele din TRECUT,si sa privim spre prezent si mai ales spre VIITOR,care se anunta a fi groaznic cat timp maimuta vorbitoate va conduce Steaua.Fie ca ne convine sau nu,CFR are un management mai sanatos decat al nostru si de aia nu s-au facut de ras in CL,ca noi in ultimele doua sezoane.Sa privim limpede adevarul,stiu ca doare,dar asta e!

kaycee06.02.2009 00:48

nu stiu voi ce ati simtit atunci cand CFR a jucat la londra cu Chelsea, dar mie nu mi-a picat deloc bine acel meci. CFR a jucat un fotbal frumos, modern si in multe momente a dominat-o pe Chelsea. noi in ultimii 3 ani am facut act de prezenta cu exceptia meciului de la Kiev. delpiero are dreptate, viitorul e sumbru, iar pe CFR o vad din ce in ce mai puternica. referitor la partida cu hadjuk, cred ca nu vom impresiona nici de data asta chiar daca nu vom pierde. pt estul europei hajduk e o echipa importanta cu suporteri fantastici.

fansteaua4606.02.2009 06:02

Steaua va întîlni astãzi pe Hajduk Split în al doilea test din cadrul cantonamentului din Antalya. PArtida va fi transmisã de GSPTV de la ora 16:00.

mountytoma06.02.2009 10:00
Steaua

CFR

referitor la tot trecutul, Steaua nu are egal in tot ESTUL Europei!

referitor la prezent si viitor, oare de ce ne tremura c...l?

CFR Cluj pare o echipa solida, cu profesionisti, dar astept sa ajunga criza finaciara si la ei, sa le tremure si "spatele" politic, si atunci vedem daca intr-adevar sunt atat de puternici pe cat par acum.

Daniel-Ionut06.02.2009 10:17

user-online.pngmountytoma

Acolo m-am referit strict la diferenta de trofee dintre Steaua si CFR... nu la prezent... viitor...

Este adevarat ca viitorul nu este prea roz pentru Steaua... da... vom trece noi si de perioada asta...

Si vom deveni iar fular-campionii din Ghencea :thumbsup:

gio_stgloria06.02.2009 10:59

astazi facem din nou egal

b0RMA06.02.2009 11:08

cu lotul pe care il avem momentan,trebuie sa ne asteptam la un joc plictisitor,cu un singur atacant,joc lent si cu multe pase pe sus.

nimeni nu se gandeste la o formatie mai ofensiva(ma refer la stafful tehnic)

un 4-4-2:Cernea - Ogararu Goian Ghionea Rada - Nicolita Dayro Toja Ochirosii - Kapetanos Litu

Pentru mine aceasta ar fi cea mai buna echipa pe care ar putea sa o trimita Fiara pe teren.... :steag_cruce_invers:

axl06.02.2009 11:10

Mai, meciul asta e azi? La ce ora? Televizat?

Marius06.02.2009 11:10

la 4 pe gsptv

redondo06.02.2009 12:11

@mountytoma

Mai este si Steaua Rosie Belgrad.

kaycee06.02.2009 13:22

@redondo

la mica distanta de dynamo Kiev, care spre deosebire de Steaua rosie au cochetat an de an cu CL in ultimii 15 ani, ba chiar au jucat si un sfert de finala.

Daniel-Ionut06.02.2009 14:11
Daniel-Ionut06.02.2009 14:59

Mai nimic nu a facut Dayro 45 de minute... :cursing:

In afara de lovitura libera, care si p aia a traso pe centru... si cateva pase... in rest s-a plimbat pe teren ca de obicei... :thumbdown:

andrey_ptm_steaua06.02.2009 15:01

Semedo e ametit rau de tot...in aparare cam avem probleme...nu avem sanse la titlu cu lotul asta

Daniel-Ionut06.02.2009 15:05
Semedo e ametit rau de tot...in aparare cam avem probleme...nu avem sanse la titlu cu lotul asta

Clar pe partea stanga ar trebui titularizat Ochirosii... jucator de picior stang... tehnica... tot ce ii trebuie unui mijlocas stanga :thumbsup:

Eu inca cred in titlu... cu mici retusuri in primul 11 si in mentalitatea jucatorilor :thumbsup:

Stanici06.02.2009 15:07

Doamne, cat de proasta e! Proasta rau!

Daniel-Ionut06.02.2009 16:03

1-0

GOOOOL Pedriel :excl:

«123»