FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Hajduk Split 1 - 0 (0 - 0)

«123»
Virgil03.02.2009 11:01

In al doilea meci de pregatire din Antalya, Steaua va intalni vineri 6 februarie, de la ora 16:00, echipa croata Hajduk Split.

Meciul va fi televizat de postul GSPTV.

Hajduk este un club infiintat in 1911. Denumirea sa competa este Hrvatski Nogometni Klub

Hajduk Split (Croat Fotbal Club Hakduk Split)

Hajduk_Split_Logo.png

Porecla jucatorilor clubului este bili (albii). Meciurile de acasa le disputa pe stadionul Poljud, care are o capacitate de 35.000 locuri.

Culorile echipamentului: tricou alb, sort albastru acasa si tricou in dungi orizontale ros-albastre, sort albastru, in deplasare.

In palmaresul bogat figureaza 9 titluri de campioana a Iugoslaviei si 8 titluri ale Croatiei, 9 cupe ale Iugoslaviei, 4 cupe ale Croatiei si o Supercupa a Croatiei in 2005.

In campionatul actual, Hajduk candideaza la un nou titlu, situandu-se dupa 18 meciuri pe locul 2/12, la un punct diferenta in urma lui Dinamo Zagreb.

De la Steaua o veste care ne ingrijoreaza in perspectiva inceperii campionatului. Zapata are probleme la un genunchi si se pare ca fi operat de menisc, urmand sa intrerupa activitatea in jur de 6 saptamani. Partea proasta e ca Vatca a fost imprumutat Gaz Metanului, existand posibilitatea sa ramanem cu un singur portar. In aceasta situatie solutia nu va fi Tatarusanu asa cum ati putea crede, pentru ca Gloria nu l-ar ceda din iarna decat pentru 1 milion de euro. Datorita imprejurarilor, e posibil sa se apeleze la Cezar Lungu.

SteauaB03.02.2009 13:18

Daca jucam cu Stancu..................luam cel putin 3 bobisoare.

redondo03.02.2009 14:03

Hajduk Split nu sunt de speriat nici pe departe.

Virgil04.02.2009 07:01

Nici Steaua nu mai e o echipa de speriat. Daca ar fi sa apreciez sincer e echipa de locul 5-6 in campionatul Romaniei. In mod normal CFR, Timisoara, Dinamo si Urziceni ar cam trebui sa-i ia fata la final.

Fotbalul croat e un fotbal bun. Cu rezultate superioare fotbalului nostru la europene si mondiale. Prin urmare o echipa situata pe locul secund in prima Liga croata, nu poate fi inferioara echipei de pe locul 4 din Romania.

Prevad un meci echilibrat si un rezultat strans.

Daniel-Ionut04.02.2009 08:41

Sper sa luam cele 3 puncte :yeahh:

Fan FC Steaua04.02.2009 09:13

Bine, bine, ii dau SMS lui Lacatus sa bage toti strainii din lot, poate asa vei fi si tu fericit! Ca ai ceva cu romanii... nici mie nu-mi place "noul Ilie" aka Bogdan Stancu...dar pe astia ii avem, cu astia jucam...nu asa zice idolul vostru?

Eu prevad inca un meci penibil, poate un 1 - 1 gol din faza fixa, probabil rada sau Goian cu capul dupa un corner....

redondo04.02.2009 09:22

@Virgil

Croatii ne sunt net superiori la nivel de echipe nationale,dar la nivelul cluburilor sunt unde eram noi inainte de 2004,era UEFAntasticilor.

Daniel-Ionut04.02.2009 09:46
@Virgil

Croatii ne sunt net superiori la nivel de echipe nationale,dar la nivelul cluburilor sunt unde eram noi inainte de 2004,era UEFAntasticilor.

Ar fi bine sa fim acum UEFAntastici, si sa jucam in primavara europeana... sa eliminam Valencia... sa jucam semifinale... :rolleyes:

Ce vremuri... :look:

redondo04.02.2009 10:12

@Daniel-Ionut

E o vorba veche romanesca....Tata cat timp o sa mai induram atata saracie?...Vreo 40 de zile...Si apoi?...O sa ne deprindem. Asa e si invers...cand te inveti cu binele,uiti de unde ai plecat.Acum unii stramba din nas ca ne luam numai batute prin Liga,dar uita ca acum 4 ani cand am eliminat CSKA Sofia s-a considerat a fi o mare performanta la acea vreme.Apoi am trecut si de grupele UEFA si am ajuns dupa 12 ani in primavara europeana...Spunea Borcea atunci...La asemenea performante noi nu putem decat sa facem ciocu mic...A urmat apoi si Valencia.Atunci stiam sa apreciem mai mult o eliminare a turcilor de la Galatasaray,nu ca acum cand unii vor sa batem pe Bayern sau pe Lyon....si poate nici atunci nu vor fi multumiti.

Trebuie sa ne amintim unde eram prin 2002-2003. Pe acolo sunt acum echipele croate,pentru care o prezenta in grupele UEFA e considerata o performanta,pe cand la noi nu mai multumeste nici prezenta in Liga.

MoWeed04.02.2009 10:18

@redondo

Si acele performante din 2005-2006 ne-au adus pe o pozitie foarte avantajoasa. Datorita banilor din Champions League, clubul a beneficiat de venituri extrem de mari, chiar imense(daca stam sa comparam cu veniturile precedente). Normal ar fi fost sa crestem in continuare, sa investim banii aia

redondo04.02.2009 10:31

@MoWeed

Sa cresti in continuare nu mai era la fel de usor.Intervenea deja si schimbul de generatii si sa ajungi totusi la nivelul acelor echipe este aproape imposibil atata timp cand joci in Romania.

MoWeed04.02.2009 10:45

Da, normal ca era greu. Dar fara investitii e si mai greu....

DelPiero1004.02.2009 11:27
@Virgil

Si ce te face sa crezi ca noi nu am ajuns din nou la acel nivel?Steaua in ultimii 2 ani,in Europa,a fost o dezamgire crunta.De Liga 1 nu vorbim...

c.ronaldo1704.02.2009 11:38

Din punct de vedere al echipelor de club, Croatia mai are de mancat pana sa ajunga la nivelul nostru. De cat timp nu a mai fost o echipa croata in grupele Ligii Campionilor sau un sfert de finala UEFA?

redondo04.02.2009 11:38
Si ce te face sa crezi ca noi nu am ajuns din nou la acel nivel?Steaua in ultimii 2 ani,in Europa,a fost o dezamgire crunta.De Liga 1 nu vorbim...

Dezamagire crunta dar prezenti in Liga,unde croatii n-au mai fost de multa vreme.

Adrian04.02.2009 11:53
Din punct de vedere al echipelor de club, Croatia mai are de mancat pana sa ajunga la nivelul nostru. De cat timp nu a mai fost o echipa croata in grupele Ligii Campionilor sau un sfert de finala UEFA?

Nu te grabi!

Din punct de vedere al echipelor de club, Dinamo Zagreb ne cam lasa in urma.

Sa nu uitam cu cat au vandut ei pe Luka Modric si pe Eduardo :D

Te sfatuiesc sa arunci o privire peste lotul lor. O sa vezi multi jucatori foarte buni :D

Croatia nu e o tara asa de veche ca si Romania. Ei erau in razboi acum 17-18 ani.

Si totusi, au ajuns mai departe ca noi.

Ca echipa nationala sunt peste noi. Si, la cum merg lucrurile, in curand ne vor intrece clar si la echipe de club.

c.ronaldo1704.02.2009 12:04

Ca echipa nationala, da, Croatia este peste Romania. Dar ca si echipe de club, nu prea cred. Au jucatori buni croatii la echipele lor de club, dar cu ce rost daca nu au relizat (inca) performante? Cred ca oricine de pe acest forum prefera o echipa de anonimi care sa faca performanta decat una plina de staruri plictisite.

mountytoma04.02.2009 12:19
Au jucatori buni croatii la echipele lor de club, dar cu ce rost daca nu au relizat (inca) performante? Cred ca oricine de pe acest forum prefera o echipa de anonimi care sa faca performanta decat una plina de staruri plictisite.

esti tu sigur ca la ei sunt "staruri plictisite" si la noi "anonimi care sa faca performanta"? nu cumva e invers? la ambitie croatii si oricare alta natie din fosta iugoslavie ne dau clasa oricand. si nu doar acum, de cateva sute de ani.

@ redondo

odata ajuns sus, un om normal trebuie sa isi propuna sa ajunga si mai sus. eu asa cred ca putem progresa. de fapt asta e diferenta intre romani si altii. noi ne culcam pe-o ureche si traim din amintiri si ne plangem de prezent, altii strang din dinti si trag tare sa depaseasca ceea ce au realizat in trecut.

Blackzie04.02.2009 12:45

Pana acum nu am vazut nici un meci de pregatire..

Urasc GSPTV!

DelPiero1004.02.2009 12:56
Dezamagire crunta dar prezenti in Liga,unde croatii n-au mai fost de multa vreme.

Si acum din nou aduc in discutie:ce rost are sa jucam in Liga si sa fim ciuca batailor?Croatii,la nivel de cluburi,sunt undeva la nivelul nostru.Poate ca la ei nu s-au facut investitii ca la noi,insa vazand ce jucatori au vandut,si unde,demonstreaza ca acel fotbal produce.Valabil si pentru sarbi.Iar o dubla mansa cu Diinamo Zagreb,Steaua Rosie sau Partizan ar fi o adevrata bataie de cap,sunt sigur.

dangeor04.02.2009 12:59

Cu Partizan s-a vazut. Poli stie!

c.ronaldo1704.02.2009 14:11
esti tu sigur ca la ei sunt "staruri plictisite" si la noi "anonimi care sa faca performanta"? nu cumva e invers? la ambitie croatii si oricare alta natie din fosta iugoslavie ne dau clasa oricand. si nu doar acum, de cateva sute de ani.

Sigur nu pot fi de nimic. Dar vorbesc din ce scrie negru pe alb, adica ultimele sezoane europene.

Daniel-Ionut04.02.2009 14:36
Pana acum nu am vazut nici un meci de pregatire..

Urasc GSPTV!

Le-am vazut pe toate, chiar daca nu prind GSPTV... dar sa inventat INTERNETUL! :yeahh:

Te-as sfatui sa il descoperi si tu :laugh:

PS: Glumeam... exista siteuri unde poti sa vezi GSP ...

Click to GSP!

mountytoma04.02.2009 16:00
Sigur nu pot fi de nimic. Dar vorbesc din ce scrie negru pe alb, adica ultimele sezoane europene.

si tie ti se pare ca Steaua a facut performanta?

eu nu as fi multumit cu mai putin de doua victorii in grupele CL, pe sezon!

negru pe alb, statistic, in Europa:

Steaua 219 MJ 80 MC 60 ME 79 MP 298 GM 289 GP adica 45.6% din punctele posibile

Hajduk Split 146 Mj 64 MC 30 ME 52 MP 217 GM 170 GP adica 50.6% din punctele posibile

norocul nostru ca am castigat cupa campionilor, pe care ei o viseaza doar! la fel ca si celelalte echipe din estul europei...

Robinson Rufay Zapata04.02.2009 16:11

ce vina are Stancu ca luam gol in fiecare meci? e cumva fundas? daca ziceai ca nu dam gol te mai credeam dar asa...ai postat de umplutura

«123»