In fine un material scris cu discernamat si, cum mi-as dori cat mai des, si cu inima. Ma saturasem sa citesc numai despre razboiul Becali - suporteri, despre cat de slab joaca echipa sau despre transferuri mai putin reusite.
Norbinho a reusit, in opinia mea, sa analizeze corect ceea ce se intampla in acest moment la Steaua. Si, exact cum a spus, situatia este destul de nefavorabila, ca sa nu spun mai mult, noua. Presa, razboiul Becali - suporteri, contestarea permanenta a unor jucatori (ma refer la Lovin, Nicolita, Ov. Petre, au mai fost si altii) nu fac bine echipei, aceasta atmosfera apasatore inhibandu-i in timpul meciurilor.
Presa, spun eu, este cel mai mare dusman in acest moment. Cea mai mare parte a ei ne este mai mult decat ostila si face jocurile altora, cu precadere spurcaciunilor de la Dinamo. Cum bine a spus autorul, suntem pusi la zid chiar si atunci cand avem dreptatea de partea noastra, asa cum s-a intamplat in 'cazul bricheta', cand derbedeii din mass-media l-au indus pana si stelistilor (este adevarat catorva) ideea ca arbitrul a facut jocul Stelei, defavorizand echipa sarmana prin intreruperea jocului dupa ploaia de brichete si obiecte contondete.
Daca continuam sa nu fim alaturi de jucatori, asa cum s-a intamplat in ultimele partide din campionat, dar mai ales in meciul cu Fiorentina, cand publicul avea cea avea cu Becali, echipa trecand in plan secund, riscam sa devenim, NOI SUPORTERII CU INIMA SI SUFLETUL ROS'ALBASTRE, principalul obstacol in realizarea obiectivului - castigarea al 24-lea titlu.
'Sa fim uniti', asa cum bine a spus Norbinho, in sustinerea neconditionata a baietilor. Sa lasam orgoliile marunte, care pe unii dintre noi ne macina, sa-l lasam pe Becali in durerea lui, si el vrea binele echipei, chiar daca uneori greseste voit sau nu prin declaratiile si imaginea pe care din pacate si el si-a creat-o, si sa incercam sa ajutam (pe stadion, aici pe site sau pe alte forumuri) echipa si-si atinga obiectivul - titlul, respectiv a patra participre consecutiva in Liga Campionilor.
SA FIM UNITI!