Horace_1981
De cine e cumparat acest site?
Horace_1981
De cine e cumparat acest site?
DACA ESTI RAUTACIOS.....E PROBLEMA TA......IA ID-UL MEU DE MESS SI HAI SA VB PT CA SI ACEST SITE E CUMPARAT!
Merci de oferta, eram doar rautacios.
NU stiu la ce te referi cand subliniezi spre final "pe net"? Daca esti rautacios... e problema ta... eu chiar sunt unul care fac ceva... dar sunt singur. Vad ca ai sigla AISS. Daca esti cu ei, id-ul meu [...]
Nu mai scrie cu caps.
Care sunt oamenii din conducerea site-ului care sunt cumparati?
Care admin/i? Care moderator/i?
Cand o sa mai faci o astfel de afirmatie, te rog sa aduci probe.
Si ca un fapt divers... stiai ca site-ul asta este tinut de AISS. Host-ul, domeniul sunt platite din banii AISS? Stiai ca adminii si moderatorii, majoritatea fac parte din AISS si fac munca voluntara pentru acest site. La fel ca si redactorii?
Are si omul dreptate.Am vazut pe youtube o farsa facuta la radio de unul care-l imita pe Becali destul de bine,unui suporter (bucurestean,din galerie) ,iar revolutionarul nostru care facea banere nu stia cum sa se mai scuze in fata lui "nea Gigi",devenind brusc un mielusel. Aici toti se ascund in spatele unor nick-nameuri,dar nu stiu cati ar avea curajul sa-i zica ceva lui Becali in realitate.Netu' e una,iar realitatea e alta.
nu are dreptate atat timp cat acuza fara dovezi.
Norbert...ma abtin. Nu trebuie sa-i curatam imaginea lui Becali.
Imi pare rau daca asta ai inteles ca am vrut sa fac. Intentia mea era cu totul alta. Voi scrie altadata despre cum cred ca trebuie combatut Gigi ...
Te salut,Norbert.Nu stiu cine esti,nu stiu ce doresti,dar am impresia ca vrei sa-i manipulezi pe cei mai slabi de inger.
Te asigur ca Jiji este problema cea mai mare a Stelei!Nu incerca sa aduci aici un curent favorabil ciobanului,ca nu-ti merge.In afara catorva copii de 12 ani care ar face orice sa-i pupe mana lui "nea Gigi" macar o data in viata,suntem aici destui care iubim Steaua dinainte de a sti ca aceasta anomalie a naturii exista.Si iti spun sincer ca Steaua e hulita si urata tocmai din cauza ciobanului.Atitudinea lui nu e demna de ceea ce inseamna Steaua!
Vorba cuiva,nu ma intereseaza cu ce manevre murdare vor dusmanii lui sa-l infunde,important este sa-si duca la bun sfarsit actiunea.
Steaua va exista si fara Jiji bkli.
Exact ce spuneam. Permitem atacuri la adresa echipei, toleram aproape orice mizerie pentru ca ni s-a bagat in cap ca Steaua este hulita si urita numai din cauza lui Becali. Din pacate gresesti. Ca Steaua va exista si fara Gigi e clar. Dar pe moment existam cu el. Ce iti doresti? Sa vezi Steaua la pamant doar sa il stii pe Becali plecat? De ce crezi ca asta ar fi o solutie buna?
V-ati aprins degeaba cand am spus ca Becali ar face parte din familia Stelei. Asta e adevarul. Ca ne place sau nu, e altceva. Nu am spus sa nu il criticam (ba chiar sa il injuram) daca e cazul. Avem tot dreptul. Chiar nu stiu de unde ati dedus ca ar fi un articol pro Becali. Dar in exterior trebuie sa fim uniti, sa ne aparam cauza. Iar cauza noastra este Steaua, nu Becali.
Si uite un bun argument ca noi nu suntem atacati exclusiv din cauza lui Becali: MM Stoica. Va mai amintiti cum era facut in fel si chip cat timp era la Steaua? Mai stiti cum era vazut de toata lumea? Ei bine, uite-l acum la Urziceni cum a devenit baiatul bun apreciat de toata lumea, conducator priceput, persoana respectata. Ce va spune asta?
PS: Somanescule, nu te obliga nimeni sa citesti, dar lasa mistoul ieftin ...
Corecta faza cu MM Stoica.
Exact ce spuneam. Permitem atacuri la adresa echipei, toleram aproape orice mizerie pentru ca ni s-a bagat in cap ca Steaua este hulita si urita numai din cauza lui Becali. Din pacate gresesti. Ca Steaua va exista si fara Gigi e clar. Dar pe moment existam cu el. Ce iti doresti? Sa vezi Steaua la pamant doar sa il stii pe Becali plecat? De ce crezi ca asta ar fi o solutie buna?
Mai grav mi se pare ca ii suportam lui Jiji toate mizeriile.Dupa cum scria candva un mare stelist si redactor al acestui site,Il Soldatino, "Becali a reusit in doar doi-trei ani ce nu au reusit toti dusmanii Stelei in 60 de ani".Foarte adevarat.
Daca pretul platit pt plecarea lui Jiji ar fi ca Steaua sa "cada",eu unul l-as suporta cu stoicism.
Steaua deja este jos,gratie lui Jiji.Pana nu vom extirpa cancerul,nu vom mai fi sanatosi.Ne vom inbolnavi tot mai grav pana nu va mai fi nimic de facut.
Cateodata pentru a scapa de cancer trebuie sa suporti si chimoterapia. Este evident ca plecarea ciobanului va aduce niste sezoane mai proaste(nu ca ultimele 2 sezoane ar fi fost extraordinare; orice alt rezultat in afara de locul 1 e un esec pentru Steaua), dar aici vorbim de mai mult de cateva titluri in palmares, aici vorbim de Steaua insasi.
Si uite un bun argument ca noi nu suntem atacati exclusiv din cauza lui Becali: MM Stoica. Va mai amintiti cum era facut in fel si chip cat timp era la Steaua? Mai stiti cum era vazut de toata lumea? Ei bine, uite-l acum la Urziceni cum a devenit baiatul bun apreciat de toata lumea, conducator priceput, persoana respectata. Ce va spune asta?
Pai sunt 2 argumente clare:
1.Cat timp a fost MM Stoica la Steaua trebuie sa recunoastem ca, desi era un presedinte foarte bun si a fost ultimul om capabil sa-l tempereze pe Jiji, le dadea si el ziaristilor foarte multe ocazii/motive sa atace Steaua. Si atunci era Steaua atacata de ziaristi numai ca, datorita performantelor europene din acea perioada, atacurile lor erau penibile si nebagate in seama.
2.Cand a ajuns la Unirea se comporta exact la fel ca la Steaua. Numai ca, dupa episodul in care a vrut sa-l bata pe borcica la un meci direct(din cate imi amintesc, el a fost cel care a iesit sifonat), Bucsaru i-a spus clar ca la prima iesire asemanatoare va fi dat afara.
@horace_1981
Te rog frumos sa spui aici daca ai vreo dovada ca acest site e cumparat.
Sunt extrem de curios cine e "angajatorul" meu si mai ales cu cati bani ma plateste ![]()
Daca in ecuatia asta trebuie sa intre si MM Stoica este ok.De ce era injurat MM cand era la Steaua?...pentru ca era un paravan,asa cum este acum Laca,intre Becali si restul lumii.MM si-a atras multe antipatii doar pentru faptul ca a pus ceva suflet,spre deosebire de altii,pentru ceea ce se chiama Steaua.Becali a stiut,intotdeauna,sa se foloseasca de cei ce iubesc Steaua neconditionat,pentru a iesi,in viziunea lui,basma curata.Si a profitat de MM asa cum a profitat de toti ceilalti pe care ii stim cu totii.
Cred in continuare ca incerci sa ii tii palma......stii tu cui!
![]()
@Clausblaus
MM era si este in continuare un mercenar.Daca se ducea la Dinamo sau la Rapid nu mai spunea ca e stelist de mic. Mai subtil a atacat mereu Steaua de cand a plecat si mai ales jucatorii care au venit dupa ce a plecat el. Nu spune nimic despre cel mai slab portar din lume,Andrey, pe care l-a adus el. Prin 2000 sau 2001 s-a dus la Rapid chemat de Copos dar a stat doar cateva zile...nu s-au inteles.Nu era nici-un paravan,ci ducea propriile lui razboaie.Ai vazut ce a strigat in fata galeriei rapidiste cand a batut acolo Urziceni cu 2-1...Cat sa va mai bat?...II pasa dosr de propria persoana fara a tine la vreo echipa.Se lega ca un nebun de toata lumea care mai critica uneori Steaua,iar Becali chiar l-a temperat ca si Bucsaru cand facea gesturi de nebun...pumnul din 2005,injuraturile cu Badoi-un simplu fotbalist advers care era normal sa fie nervos dupa un meci pierdut,cand a intrat in loja dinamovistilor si si-a luat cativa pumni de la Borcea s.a.m.d.
II pasa dosr de propria persoana fara a tine la vreo echipa
Culmea!
E ok cand un jucator e mercenar dar cand un conducator de club o face, e de rau!
MM e unul dintre cei mai buni din tara, e un profesionist adevarat, un constructor de echipe.
Ma doare fix in cot ce urmareste el atat timp cat echipa mea merge bine sub conducerea lui. Si Steaua a mers bine sub conducerea lui.
A facut gura mare pt ca asa i-a cerut becalii.
Sau ati uitat cum Adi Ilie a plecat spunand ca i s-a cerut sa faca gura mare cu arbitrii si cu alti conducatori de club?
E incredibil cat de ipocrit esti bai redondo.
Ai tot respectul din lume pt jucatori ca Niculescu(clar un mercenar imens) dar MM e un jeg ![]()
JENANT!!!
Si Niculescu e mercenar...corect.Dar e jucator si e oarecum normal. Si la antrenori merge...dar la conducatori,nu stiu ce sa zic. Ipocrizia chiar imi lipseste. Vorbeste frumos!
Cum poti sa zici ca e normal ca un jucator sa fie mercenar dar un conducator de club, nu?
Pai jucatorul e mult mai apropiat de suporter.
Ia du-te si intreaba pe stelistii de oriunde sa iti spuna care e Stelistul lui preferat.
O sa primesti Lacatus, Hagi, Ilie, Dumitrescu, Petrescu, Radoi, etc
Si niciodata nu o sa zica nimeni Ion Alecsandrescu sau MM Stoica. Pt ca nimanui nu-i pasa de oamenii astia. Astia sunt in umbra, nu sunt vazuti, nu sunt cunoscuti si foarte rar sunt apreciati.
Ma doare fix in cot daca managerul e stelist sau nu, la fel cum ma doare tot acolo daca jucatorul e stelist sau nu. Atat timp cat vine la Steaua si isi face treaba ca un profesionist, e de nota 10 in ochii mei. Daca mai e si stelist adevarat, asta e bonus.
Pai Neaga era dinamovist ma, si uitati ce iubit a ajuns si cat de mult a ajuns el sa ne iubeasca.
Lacatus la fel.
Credeti ca MM nu?
@redondo
Poate ca MM era si este,in continuare,un mercenar,dar dupa parerea mea,cat a fost la Steaua si-a facut datoria fata de club.Chiar si acum este rezervat in declaratii cand se refera la Steaua.Ca nu se inghite cu anumite persoane de la Steaua,sau ca a sarit uneori calul,este altceva.Dar nu pot sa cred ca nu a ramas cu ceva culoare ros-albastra,undeva acolo in suflet.
![]()
Corect ca te atasezi de un club la care ai lucrat 5 ani.
@Adrian
Ce facem? Iar vorbim de lucruri diferite.Pai jucatarii au tradat mereu...Baggio de la Fiorentina la Juventus...apoi la Milan ...apoi la Inter...mai e un Vieri,Figo.... Dar pe Galiani il vezi vreodata la Juventus sau la Inter? Pe Honess la Bremen sau Dortmund? Pe Borcea la Steaua?
Pai si normal ca nu au tradat.Dar te-ai intrebat vreodata de ce?
Pt ca aia pe care i-ai numit tu au succes acolo unde lucreaza.
Ia sa nu aiba si sa fie dati afara. Sa vezi daca merg sau nu la rivale, daca sunt chemati.
Pai si normal ca nu au tradat.Dar te-ai intrebat vreodata de ce?Pt ca aia pe care i-ai numit tu au succes acolo unde lucreaza.
Ia sa nu aiba si sa fie dati afara. Sa vezi daca merg sau nu la rivale, daca sunt chemati.
Borcea sigur nu.
Iata vitejii care se ridica acum. Iata un pui de cioban care simte ca i-a sosit clipa de marire si cu destul de mult tupeu ataca in stanga si in dreapta. Nu sunt deloc de acord cu afirmatiile lui si mai mult de atat il somez sa aduca probe(nu valize!!!) contra acestor simpli cetateni care fac un efort de care nu suntem multi constienti,sa intretina acest site si sa ne ofere tuturor deopotriva, sansa de a ne spune gandurile. Nu poti sa nu remarci tonul folosit sau samanta de jijiot incrustata pe degete de un pusti adormit la poarta palatului asteptand "plata" lunara. Sa fim uniti??? Ce este stimate "coleg" are ciobanul nevoie de tribune? Nu mai merge cu sula in gura procurorilor si cu forta pe stadion? Sigur ca nu mai merge....Mai bine sa ajunga Steaua in B decat sa ne unim pentru acest JEG uman care e sef'tu mah....Sa crape si sa ii dispara natia pentru totdeauna! Eram un om pasnic si calm inainte,insa de cand cu pastoritul Stelei pe la tomberonul Ligii ma apuca pandaliile. Asa ca ia un diazepam,dormi vreo 10 ani si iesi dupa aceea curat si cu pofta de viata sau daca te pricepi la pc da-ti un restart. URGENT!!!!
CIOBANE.....CRAPA JIGODIE!!!!
bunul simt si educatia par a-ti fi straine. nu iti raspund cum ai merita, pentru ca as fi in antiteza cu al meu articol ...
Mai grav mi se pare ca ii suportam lui Jiji toate mizeriile.Dupa cum scria candva un mare stelist si redactor al acestui site,Il Soldatino, "Becali a reusit in doar doi-trei ani ce nu au reusit toti dusmanii Stelei in 60 de ani".Foarte adevarat.Daca pretul platit pt plecarea lui Jiji ar fi ca Steaua sa "cada",eu unul l-as suporta cu stoicism.
Steaua deja este jos,gratie lui Jiji.Pana nu vom extirpa cancerul,nu vom mai fi sanatosi.Ne vom inbolnavi tot mai grav pana nu va mai fi nimic de facut.
te rog sa imi arati unde am scris ca trebuie sa ii suportam mizeriile. am spus doar ca nu avem voie sa ne slabim si mai mult decat suntem deja si ca trebuie sa fim uniti. iar ca raspuns au aparut unii cu injuraturi si jigniri ... poate ca ai dreptate cu cancerul, dar problema stii care e? nu stii niciodatata daca operatia va reusi. si nici ce vine dupa cancer ...
poate ca ai dreptate cu cancerul, dar problema stii care e? nu stii niciodatata daca operatia va reusi. si nici ce vine dupa cancer ...
Dar numai daca incerci vei stii daca va reusi sau nu...
Revenind la articol,eu cred ca @norbinho a vrut sa spuna ceva dar nu a fost bine intelers. Eu unul il inteleg perfect. Asta nu e nici pe departe un articol pro-Becali ci doar unul care vorbeste despre realitatile actuale.
Dar numai daca incerci vei stii daca va reusi sau nu...
dar inainte sa incerci trebuie sa calculezi sansele si riscurile ... iar in acest moment riscurile sunt mai mari ... dacar era sa intreprindem ceva impotriva lui Becali, atunci asta trebuia facut cand eram "on top", adica acum vreo 2 ani. e drept ca si atunci era hulti si criticat, dar acela ar fi fost un moment prielnic, nu acum cand si asa suntem la pamant. in momente de criza avem doua variante: ori suntem uniti pentru Steaua, ori ne razboim intre noi si ne prabusim. tot luptand pentru Steaua, dar ne prabusim. "united we stand, divided we fall". asta vreau sa spun de fapt in al meu articol. iar odata trecuta criza (eu sunt foarte optimist ca vom castiga titlul), putem iesi in liniste la atac, putem cauta solutii, putem vedea mai departe.
Care sunt oamenii din conducerea site-ului care sunt cumparati?Care admin/i? Care moderator/i?
Cand o sa mai faci o astfel de afirmatie, te rog sa aduci probe.
Si ca un fapt divers... stiai ca site-ul asta este tinut de AISS. Host-ul, domeniul sunt platite din banii AISS? Stiai ca adminii si moderatorii, majoritatea fac parte din AISS si fac munca voluntara pentru acest site. La fel ca si redactorii?
Acestor oameni care administreaza site-ul le-am dat mesaj inainte ineceperii sezonului,le-am dat mesaje saptamana trecuta si le-am spus ca sunt singura cale pt a mai face ceva pt istoria si traditia echipei noastre iubite!Stiti care a fost raspunsul?.......nu a fost!Eu exist,sunt voluntar,nu mai pot sa dorm noaptea,toate gandurile mele in aceasta pauza competitionala s-au axat pe Steaua!Spun ca exist pt ca oricand,oriunde,oricui interesat ii pot oferii datele mele de conact in folosul Stelei!M-am saturat de articolele scrise de C-tin Ardeleanu,Suporterul Canadian,etc,FRATILOR,IUBITI Steaua?Haideti sa facem ceva cat mai avem ce!Ciorile ies in strada,caini la fel,noi?raspundeti voi..............Nu vreau sa supar pe nimeni......de cand exista site-ul asta am scris 3-4 comentarii si cred ca nu o sa mai scriu.....dar ma doare sa vad ca prim articol,pe prima pagina analiza unui amical cand noi si echipa noastra suntem terfeliti in ultimul hal!mai sunt multe de spus,dar simt ca sici imi pierd vremea!inca odata imi cer scuze sincer daca am jignit pe cineva!
Dragul meu Norbert,
daca am inteles bine, tu propui sa tratam cancerul cu ceai de coada-soricelului si, eventual citostatice, deoarece riscurile unei operatii sunt, cel putin deocamdata, destul de mari.
Spunand asta, contrazici tot ce stiu medicii in legatura cu tratamentul cancerului. Tumoarea/rile se trateaza pana se stopeaza cresterea, dezvoltarea. Dupa aceea, invariabil, urmeaza operatia de extirpare.
Indiferent de riscuri.
Acestor oameni care administreaza site-ul le-am dat mesaj inainte ineceperii sezonului,le-am dat mesaje saptamana trecuta si le-am spus ca sunt singura cale pt a mai face ceva pt istoria si traditia echipei noastre iubite!
Fii mai explicit. Cum esti tu singura cale de a mai face ceva pentru club?
Stiti care a fost raspunsul?.......nu a fost!Eu exist,sunt voluntar,nu mai pot sa dorm noaptea,toate gandurile mele in aceasta pauza competitionala s-au axat pe Steaua!
Si daca nu ti-a raspuns nimeni asta inseamna automat ca oamenii care se ocupa de site-ul acesta sunt cumparati?
Spun ca exist pt ca oricand,oriunde,oricui interesat ii pot oferii datele mele de conact in folosul Stelei!M-am saturat de articolele scrise de C-tin Ardeleanu,Suporterul Canadian,etc,FRATILOR,IUBITI Steaua?Haideti sa facem ceva cat mai avem ce!Ciorile ies in strada,caini la fel,noi?raspundeti voi..............Nu vreau sa supar pe nimeni......de cand exista site-ul asta am scris 3-4 comentarii si cred ca nu o sa mai scriu.....dar ma doare sa vad ca prim articol,pe prima pagina analiza unui amical cand noi si echipa noastra suntem terfeliti in ultimul hal!mai sunt multe de spus,dar simt ca sici imi pierd vremea!inca odata imi cer scuze sincer daca am jignit pe cineva!
Daca un articol despre analiza unui meci al Stelei nu are loc pe prima pagina, sa punem articole despre Simona Senzual, Sexy braileanca si Fernando de la Caransebes.
Cand s-au facut apeluri pentru a merge la hochei, unde erai?