FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Fc Steaua - Alicante Cf 2 - 0 (1 - 0)

«123»
clausblaus23.01.2009 21:12
E vorba de jucatorii romanii...Atit la Steaua si afara. Dar daca tu vrei sa vorbesti de un amical amarat, fine by me...

Imi pare rau ca nu ai inteles nimic!

Aici se discuta despre ultimul meci de verificare, cu Alicante,se incerca o oarecare analiza a jocului prestat de baietii nostri si nicidecum despre jucatorii,talentati sau nu,ai lui Dinamo.

Tu ai o problema cu jucatorii romani si cu mentalitatea romanilor.

Ca sa intelegi mai bine,era o vorba romaneasca:boii astia ii am si cu astia ar!!Fara nici o trimitere,asa suna proverbul.

:steag_cruce_invers:

NICKSTELIST SI DUPA MOARTE23.01.2009 21:49
Deocamdata, bine!
xDaJACKALx24.01.2009 11:50
Fotbalul asta se schimba in fiecare zi, dar in ziua de astazi jucatorii ca Banel Nicolita, care sunt antitalent, dar exceleaza la partea fizica sunt foarte cautati, jucatorii polivalenti care pot face multiple faze ale jocului, jucatori care nu se remarca intr-un meci, dar sunt la munca de jos, la becie cum spunem noi. Cel mai bun exemplu : Dirk Kuyt ( Liverpool )

:ce_oameni:

Ar trebui sa-i pupam picioarele lu` Nicolita ca accepta inca sa joace la un club obscur cum e Steaua, cand marile cluburi ale Europei ii incing telefonul lu` Argaseala cu oferte.

clausblaus24.01.2009 12:26

Ei,nici chiar asa!

Club obscur?....nici in gluma nu poti face o astfel de afirmatie......doar daca nu inteleg eu,o eventuala ironie fina.

:steag_cruce_invers:

SteauaB24.01.2009 13:05
Ar trebui sa-i pupam picioarele lu` Nicolita ca accepta inca sa joace la un club obscur cum e Steaua, cand marile cluburi ale Europei ii incing telefonul lu` Argaseala cu oferte.

Care ma cluburi? Terek Groznii? Haha. Va zic sincer, cred Nicolita este cel mai antitalentat fotbalist din Europa..

greenyes24.01.2009 21:20

Sa completez....si lui Lovin zis "pasa numai la proprii fundasi sau lateral" iar cand da si el din an in an o pasa buna toata lumea l scoate in evidenta......si chiar pe ovidel Petre care desi recupereaza nu se poate ataca cu el ...dar de, cine suntem noi frate sa avem mijlocasi de aia defensivi care is in stare nu numai sa de la giaole la adversari dar sa mai si construiasca???....etete la ei.....aia este scumpi...

MoWeed24.01.2009 21:30
Fotbalul asta se schimba in fiecare zi, dar in ziua de astazi jucatorii ca Banel Nicolita, care sunt antitalent, dar exceleaza la partea fizica sunt foarte cautati, jucatorii polivalenti care pot face multiple faze ale jocului, jucatori care nu se remarca intr-un meci, dar sunt la munca de jos, la becie cum spunem noi. Cel mai bun exemplu : Dirk Kuyt ( Liverpool )

:ce_oameni:

Kuyt e un golgheter veritabil, plus ca el mai si stie ce sa faca cu mingia in afara de recuperari. De am avea jucator macar ca Kuyt, cu tehnica medie si forta fizica si determinare impresionante,,,

Dragoshel24.01.2009 21:39
offtopic catre moderatori : frate de ce nu faceti la chestionare o modificare sa se poata vota o singura data si doar daca esti autentificat ca sa nu mai voteze toti ordinari de 100 de ori ( nu imi spuneti mie ca 48 % din fanii Stelei vor sa il lase in pace pe branza de oaie ) e chiar deranjant sa vezi ca nici un poll nu reflecta realitatea din cauza unui frustrat de copil care e becalist spurcat si jegos

am deschis si pe forum un pool unde pot vota doar cei inregistrati...

am lasat asa pe site, pentru ca poate vor si cei neinregistrati sa voteze si vor sa isi dea cu parerea..

«123»