FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Fc Steaua - Alicante Cf 2 - 0 (1 - 0)

«123»
zloty22.01.2009 17:09

sincer cred ca toja si tiago sunt singuri care pot indeplini functia de mijlocas ofensiv ,restul nici o treaba

greenyes22.01.2009 17:28
Jenant!

Nici nu mai are rost sa comentam meciul asta.

Kapetanos, Litu si Toja - singurele lucruri bune pe care le-am observat.

In rest...Ionescu mijlocas stanga :D...nu Laca draga, noi nu reprofilam:D

0 progres!

p.s.

In a 2a repriza, asa a fost de incitant meciul incat am adormit!

Cum, nu ti au placut pasele inapoi ale lui Lovin jucator de "mare valoare" indispensabil practicarii antifotbalului???? Ce or vedea la el nu stiu frate????

c.ronaldo1722.01.2009 17:31

O pregatire reusita. Steaua a jucat bine in general, pacat de ratarile uriase. Un scor mai corect ar fi fost 4,5-0. Ma bucur enorm pentru Litu, a jucat bine astazi.

Tupac Amaru22.01.2009 17:41

Dar eu m-oi fi uitat la alt meci? Ca parca a bagat si Litu un gol la final.

Bineinteles, in fata lui Litu era la acel contraatac celebrul Nanel Tricolitza, care a incurcat cum a stiut el mai bine faza, dar n-a reusit sa o distruga (si) de aceasta data.

Nu poti sa ii ceri unui purtator ilegal de creier sa gandeasca faza de ofsaid!

PS. Vad ca ati corectat scorul. Tarzior!

Guardian22.01.2009 17:56

bãi perversilor .. la voi omu nu e bun nici când marcheazã ?

ce tot îl criticati pe Litu ? :ce_oameni:

si când a marcat meciul trecut la fel ati fãcut ..

SteauaB22.01.2009 18:09
bãi perversilor .. la voi omu nu e bun nici când marcheazã ?

ce tot îl criticati pe Litu ? :ce_oameni:

si când a marcat meciul trecut la fel ati fãcut ..

Fiindca n-are tehnica nici asta...Noi stelistii, suntem crescutii cu fotbalistii tehnici, spectaculosi, eleganti pe teren. Suntem crescuti ca brazilienii, intelegi? Noua nu ne plac jucatorii antitehnci ca Nicolita, ca Litu, ca L.Filip, ca Lovin, Ca Bogdan Stancu, Ca Bikfalvi, Ca O.Petre, Ca Kapetanos etc. Jucatorii antitehnci, antitalentati. La Steaua trebuie sa fie jucatorii tehnici si rapizii ca Messi, Ronaldo, Robben, Robinho, Lavezzi, Ibrahimovic, Henry. Cu siguranta, pastrand proportile de valoare. Dar, daca putem sa transferam copii talentati atit din America de sud sau Africa. Ar fii fost perfect...

AlexV22.01.2009 18:47

echipa pt retur: zapata - Ogararu, Goian, Ghionea, Marin - Petre - Nicolita, Dayro, toja, Ochirosii - kapetanos

Locul 3 scrie pe noi. Macar din UEFA avem sperante la o primavara europeana.

Adrian22.01.2009 19:49

SteauaB

Asteapta tu pana vin aia la Steaua.

steaua_gloria22.01.2009 19:53

pt ca asa mi-a zis Ronaldo o sa-l respect pe Litu :laugh:

kaymack22.01.2009 20:36
echipa pt retur: zapata - Ogararu, Goian, Ghionea, Marin - Petre - Nicolita, Dayro, toja, Ochirosii - kapetanos

Locul 3 scrie pe noi. Macar din UEFA avem sperante la o primavara europeana.

l`as prefera pe rada in locul lui Ghionea...e mult mai tehnic si vede jocul mai bine...da pase mult mai bune...asta e parerea mea.

SteauaB22.01.2009 21:55
l`as prefera pe rada in locul lui Ghionea...e mult mai tehnic si vede jocul mai bine...da pase mult mai bune...asta e parerea mea.

e tehnic pe dracu......e la fel de antitalentat ca Ghionea, insa ultimul are un plasament mai bun

clausblaus23.01.2009 08:02

@SteauaB

Ai revenit cu ineptiile tale!Pentru tine exista vreun jucator, cu un minim de talent,in toata tarisoara asta?Cu siguranta nu.......si atunci ma intreb eu de ce mai urmaresti si comentezi meciurile jucate de acesti jucatori antitalent?

ps:Scuze pentru off-topic,dar m-am saturat de observatiile,repetate,legate de antitalentele romanesti.

:steag_cruce_invers:

il_capitano23.01.2009 09:27
Fiindca n-are tehnica nici asta...Noi stelistii, suntem crescutii cu fotbalistii tehnici, spectaculosi, eleganti pe teren. Suntem crescuti ca brazilienii, intelegi? Noua nu ne plac jucatorii antitehnci ca Nicolita, ca Litu, ca L.Filip, ca Lovin, Ca Bogdan Stancu, Ca Bikfalvi, Ca O.Petre, Ca Kapetanos etc. Jucatorii antitehnci, antitalentati. La Steaua trebuie sa fie jucatorii tehnici si rapizii ca Messi, Ronaldo, Robben, Robinho, Lavezzi, Ibrahimovic, Henry. Cu siguranta, pastrand proportile de valoare. Dar, daca putem sa transferam copii talentati atit din America de sud sau Africa. Ar fii fost perfect...

Daca ai glumit atunci este bine, daca nu atunci eu nu fac parte din acea categorii de stelisti care sunt crescuti cu fotbalisti tehnici si spectaculosi. Cum zicea Mirel Radoi : Mai trebuie si jucatori care sa care pianul. In caz ca esti cunascator de fotbal cum cred ca te vezi tu, ai sa vezi ca la echipele mari, nu au loc mai mult de 2-3, maxim 4 ''pianisti'', iar acestia nu duc greul echipei. Daca vrei luam cel mai elocvent exemplu ca atunci cand sunt numai jucatori tehnici in echipa nu prea merge treaba : 1 ) Atletico Madrid, care atunci cand l-a produs pe Aguero l-a vandut imediat pe Torres pentru ca nu mergea echipa cu 2 magicieni. 2) Real Madrid, in afara faptului de scandalul care se afla la nivelul conducerii, Realul a reprezentat mereu cea mai titrata echipa din lume, echipa spectacol, eh iata ca Realul in ultimii 5 ani nu a mai reusit cine stie ce, fata de performantele din trecut. Fotbalul se schimba, eu simt asta pe propria piele in fiecare zi. Daca te uiti la un studiu facut de englezi, un jucator de fotbal are contact cu balonul 2-3 min pe meci, restul de 87 min reprezinta conditia fizica.

Eu unul prefer o echipa a Stelei de ''muncitori'', oameni cu ambitie care sa produca rezultate si spectacol, atunci cand este cazul, iar 2 de Dayro Moreno la echipa ar fi prea mult. In momentul asta exista un echilibru in lot.

Si ca sa te lamuresc de tot, exista 2 feluri de jucatori tehnici.

1) Genul Messi & C. Ronaldo - care sunt cu dansurile alea pe langa minge, iar intr-un meci daca te uiti la realizarile lor, vei observa ca din 20/faze sa zici pe meci, doar 2-3 ies cum ar trebui. Ei au calitatea ca pot rezolva singuri un meci, atunci cand echipa este in colaps.

2) Genul Zidane & Kaka & Gerrard - Profilul jucatorului tehnic, in momentele cand trebuie sa scoata adversarul din joc, simplu, fara cine stie ce ''floricele'' dar care au o lovire a balonului perfecta, ceea ce le permite sa puna mingea pe tava atacantilor, sa deranjeze paianjenul si asa mai departe.

Fotbalul asta se schimba in fiecare zi, dar in ziua de astazi jucatorii ca Banel Nicolita, care sunt antitalent, dar exceleaza la partea fizica sunt foarte cautati, jucatorii polivalenti care pot face multiple faze ale jocului, jucatori care nu se remarca intr-un meci, dar sunt la munca de jos, la becie cum spunem noi. Cel mai bun exemplu : Dirk Kuyt ( Liverpool )

:ce_oameni:

SteauaB23.01.2009 11:28
Daca ai glumit atunci este bine, daca nu atunci eu nu fac parte din acea categorii de stelisti care sunt crescuti cu fotbalisti tehnici si spectaculosi. Cum zicea Mirel Radoi : Mai trebuie si jucatori care sa care pianul. In caz ca esti cunascator de fotbal cum cred ca te vezi tu, ai sa vezi ca la echipele mari, nu au loc mai mult de 2-3, maxim 4 ''pianisti'', iar acestia nu duc greul echipei. Daca vrei luam cel mai elocvent exemplu ca atunci cand sunt numai jucatori tehnici in echipa nu prea merge treaba : 1 ) Atletico Madrid, care atunci cand l-a produs pe Aguero l-a vandut imediat pe Torres pentru ca nu mergea echipa cu 2 magicieni. 2) Real Madrid, in afara faptului de scandalul care se afla la nivelul conducerii, Realul a reprezentat mereu cea mai titrata echipa din lume, echipa spectacol, eh iata ca Realul in ultimii 5 ani nu a mai reusit cine stie ce, fata de performantele din trecut. Fotbalul se schimba, eu simt asta pe propria piele in fiecare zi. Daca te uiti la un studiu facut de englezi, un jucator de fotbal are contact cu balonul 2-3 min pe meci, restul de 87 min reprezinta conditia fizica.

Eu unul prefer o echipa a Stelei de ''muncitori'', oameni cu ambitie care sa produca rezultate si spectacol, atunci cand este cazul, iar 2 de Dayro Moreno la echipa ar fi prea mult. In momentul asta exista un echilibru in lot.

1) Genul Messi & C. Ronaldo - care sunt cu dansurile alea pe langa minge, iar intr-un meci daca te uiti la realizarile lor, vei observa ca din 20/faze sa zici pe meci, doar 2-3 ies cum ar trebui. Ei au calitatea ca pot rezolva singuri un meci, atunci cand echipa este in colaps.

2) Genul Zidane & Kaka & Gerrard - Profilul jucatorului tehnic, in momentele cand trebuie sa scoata adversarul din joc, simplu, fara cine stie ce ''floricele'' dar care au o lovire a balonului perfecta, ceea ce le permite sa puna mingea pe tava atacantilor, sa deranjeze paianjenul si asa mai departe.

Fotbalul asta se schimba in fiecare zi, dar in ziua de astazi jucatorii ca Banel Nicolita, care sunt antitalent, dar exceleaza la partea fizica sunt foarte cautati, jucatorii polivalenti care pot face multiple faze ale jocului, jucatori care nu se remarca intr-un meci, dar sunt la munca de jos, la becie cum spunem noi. Cel mai bun exemplu : Dirk Kuyt ( Liverpool )

Vai de capul tau, si de mentalitatea ta romaneasca de doi lei.....Spania cum a castigat CE? Olanda cum a jucat? Kiar si Germania a fost o echipa cu jucatorii spectaculosi. Pai tu compari Nicolita cu Dirk Kuyt? Pai, Kuyt are si el tehnica lui. Mai stie sa faca o preluare corecta, o pasa filtrata, un stop elegant. Pai cand Nicolita si restu jucatorii romanii habar n-au sa da o pasa corecta. Te-ai uitat la meciul cu FC Zurich? Ai vazut ce inseamna ABC:ul fotbalistc? O pasa precisa? Uita-te unpic la Nicolita, el nu nici stie sa dirijeaza pasele.

Este absolut incredibil ca exista fani ca tine, care pur si simplu accepte mediocritate. Romania niciodata nu va progresa, atitea timp cand exista fanii are pur si simplu care accepte mediocritatea din Romania..

Eu nu am nimic impotriva jucatorii care muncesc pentru echipa. Dar sa nu fii antitalent ca Lovin sau O.Petre - sa ai macar ABC:ul fotbalistc ca John O Shea sau Darren Fletcher.

Adrian23.01.2009 11:41

SteauaB

Continui sa vorbesti prostii si nu te lasi nici un pic.

Ti-am mai spus sa nu compari jucatorii nostri cu cei mai buni jucatori din alte tari.

Nici macar un nebun nu ar face asta.

De unde pana unde vrei tu sa fie Nicolita ca si Torres?

Compari un international Roman cu unul Spaniol.

Dar ti se pare cumva ca Romania e egala Spaniei sau a Germaniei sau a Olandei?

Se invart in Romania banii care se invart in Spania?

Isi permite Steaua sa cumpere jucatori ca Fletcher?

Ti-am mai zis sa nu mai dai ca exemple varfurile. Aceia sunt doar cativa jucatori, 5% din toti jucatorii din acea tara.

Daca vrei sa faci comparatii, fa-le folosind jucatori de acelasi nivel.

Gandeste inainte sa arunci in stanga si in dreapta cu vrute si nevrute.

FernandoTorres23.01.2009 11:46
SteauaB

Asteapta tu pana vin aia la Steaua.

Omul a precizat "...pastrand proportiile de valoare." Si ii dau mare dreptate! Pana acum, nu prea am obisnuit sa critic in gura mare un jucator, nici pe Nicolita, nici pe Ov Petre, Lovin, nici macar pe Semedo, chiar daca ne fac sa nu mai dormim noaptea de nervi. Insa, ieri, am vazut clar si nu cred ca numai eu: Bicfalvi, Lovin, Litu, Filip,si ceilalti "fotbalisti" nu au ce cauta la Steaua! Totusi... tin sa ii felicit pe baieti, nu pentru rezultate, ci pentru ca-s baieti destepti. De ce destepti? Ca iau banii, sute de mii moca! La ce fotbal au aratat, la fel de bine puteam sa fiu si eu in locul lui Bicfalvi care 90% din pase le-a dat spaniolilor. Sau in locul lui Lovin, care 99% din pase le-a dat in spate, si nu atacantilor. FORTA Steaua, si asteptam titlul 24!

tavyto23.01.2009 11:49

e bine ca au marcat iar atacantii dar jocul in sine nu a fost cine stie ce zic eu.oricum mai trebuie lucrat cu tinerii si la sistemul de joc.in fine sper ca in meciurile din campionat sa bata si sa faca o fata mai frumoasa decat in tur...

SteauaB23.01.2009 14:52

Adevarul este, ca eu refuz sa cred ca juniori legitimatzi in Liga 1, sunt cei mai talentati juniorii din Romania. Vreau sa cred ca pustii de la curtea scolii sunt mai talentati ca juniorii din Liga 1. Refuz sa cred ca Torje e cel mai talentat junior din Romania - un junior fara tehnica, talent, ABC, viteza cu mingea etc...

sabin130723.01.2009 15:04

si nici gena de brazilian n-are

baron23.01.2009 15:07

Ce idei gresite! In fotbalul de azi e nevoie de stiinta jocului cu mingea+forta. Sa nu imi spui ca o echipa cu 11 Nicolita ia LC. Asta e buba la Steaua: Lovin nu stie cu mingea, Nicolita nu stie cu mingea, Ovidiu Petre nu stie cu mingea.

In plus jucam cu un singur varf si cu atacanti reprofilati ca mijlocasi.

Exemplul cu Atletico Madrid mi se pare hilar. Cine e Atletico Madrid?

Hai sa vorbim de mijlocul lui Chelsea sau MU, sau al Barcelonei... unde Xavi si Iniesta stiu cu mingea...

SteauaB23.01.2009 15:56
Ce idei gresite! In fotbalul de azi e nevoie de stiinta jocului cu mingea+forta. Sa nu imi spui ca o echipa cu 11 Nicolita ia LC. Asta e buba la Steaua: Lovin nu stie cu mingea, Nicolita nu stie cu mingea, Ovidiu Petre nu stie cu mingea.

In plus jucam cu un singur varf si cu atacanti reprofilati ca mijlocasi.

Exemplul cu Atletico Madrid mi se pare hilar. Cine e Atletico Madrid?

Hai sa vorbim de mijlocul lui Chelsea sau MU, sau al Barcelonei... unde Xavi si Iniesta stiu cu mingea...

Perfect dreptate...Nu dar din pacate, el este fan Nicolita. Iar toti care sunt fani Nicolita, gandesc ca el.

clausblaus23.01.2009 16:31
Adevarul este, ca eu refuz sa cred ca juniori legitimatzi in Liga 1, sunt cei mai talentati juniorii din Romania. Vreau sa cred ca pustii de la curtea scolii sunt mai talentati ca juniorii din Liga 1. Refuz sa cred ca Torje e cel mai talentat junior din Romania - un junior fara tehnica, talent, ABC, viteza cu mingea etc...

Lamurestema,care este legatura dintre Torje si meciul Steaua-Alicante,sau dintre Torje si Steaua?

SteauaB23.01.2009 16:45
Lamurestema,care este legatura dintre Torje si meciul Steaua-Alicante,sau dintre Torje si Steaua?

E vorba de jucatorii romanii...Atit la Steaua si afara. Dar daca tu vrei sa vorbesti de un amical amarat, fine by me...

the_ace23.01.2009 19:38

offtopic catre moderatori : frate de ce nu faceti la chestionare o modificare sa se poata vota o singura data si doar daca esti autentificat ca sa nu mai voteze toti ordinari de 100 de ori ( nu imi spuneti mie ca 48 % din fanii Stelei vor sa il lase in pace pe branza de oaie ) e chiar deranjant sa vezi ca nici un poll nu reflecta realitatea din cauza unui frustrat de copil care e becalist spurcat si jegos

piturca200223.01.2009 20:14

torje este doar un manelist jegos care are pile la turcu

«123»