FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Antrenor. Simbol?

«123»
floroflores24.01.2009 14:42
Cu tot respectul pt Lacatus,de cand a venit la Steaua nu se vede nimic nou in jocul echipei.Acelasi stil haotic,cu care ne-am obisnuit de vreo 3-4 ani incoace,aceleasi rezultate penibile in confruntarile din LC(mai putin din calificari ,cand prima de joc isi spune cuvantul).

Lacatus este cel mai reprezentativ jucator al Stelei,prin palmaresul sau si felul in care s-a comportat ca jucator,dar ca antrenor nu este cu nimic peste antrenorii mediocrii din divizia B.Nu are rost sa tot argumentam si sa contraargumentam pe tema asta.Felul in care joaca Steaua la peste un an de la venirea sa spune totul.Un antrenor mare isi pune amprenta imediat pe jocul echipei sale.La Steaua,daca vii acum in tara dupa ce ai fost naufragiat pe o insula pustie ,ai jura ca inca Oli este antrenorul .Sau Piturca...

Steaua mea a eliminat galatasaray in C.L cu Lacatus antrenor...vrei sa-ti dau zeci de echipe cu nume si traditie din Europa care nu ar bate Galatasaray??? come down...

danimarcu24.01.2009 16:22
Steaua mea a eliminat galatasaray in C.L cu Lacatus antrenor...vrei sa-ti dau zeci de echipe cu nume si traditie din Europa care nu ar bate Galatasaray??? come down...

Dupa cum spuneam mai sus,

...bla,bla,bla......aceleasi rezultate penibile in confruntarile din LC(mai putin din calificari ,cand prima de joc isi spune cuvantul) .

Cred ca alea-s cam singurele meciuri in care am jucat ceva.Am castigat datorita ambitiei baietilor,ambitie datorata in mare parte primei de joc.Si nici Galata nu era la momentul ala tocmai intr-o forma de invidiat.

Daca m-as lua dupa simpatica @korynna,tu esti opusul lui @Adrian.Repeti la nesfarsit ca Lacatus e antrenor,de parca conteaza ce spui tu,si nu realitatea care se vede cu ochiul liber...

Tinere,l-am vazut pe Lacatus pe viu de nenumarate ori pe vremea cand tu probabil erai foarte mic sau nu erai deloc.Il apreciez enorm pe Lacatus,dar nu intr-atat incat sa accept orice din partea lui ,mai ales cand tinta finala a nepriceperii lui este Steaua.

Lacatus e o parte infima din ce inseamna Steaua.El s-a umilit in fata unui analfabet doar ca sa isi demonstreze siesi ca este un antrenor bun.Pacat,cred ca va ajunge in scurt timp sa regrete ca s-a intors...

Cat despre generatia din care faci parte,daca ai ajuns sa te mandresti cu faptul ca am trecut de Galatasaray,intr-o pleiada de jocuri cenusii,inseamna ca te afli la fel de jos ca si jocul echipei.

Adrian24.01.2009 16:40

Bai oamenilor, Lacatus e antrenor, dar nu de nivelul Stelei.

El nu are ce cauta la Steaua.

A venit degeaba si se face de rusine cu fiecare zi care trece.

Sincer acum, voua vi se pare ca Lacatus e la Steaua ca sa antreneze?

korynna24.01.2009 17:38

@danimarcu

Nu am zis ca e mare antrenor, doar am cerut putin respect la adresa lui. Interesant cum ne transformam toti in mici becalioti si ne p***m pe legendele Stelei. Pe Laca putem sa ne p***m doar ca antrenor, dar ca jucator ramane intact, nu? :mellow:

sile-jardel24.01.2009 18:19

aici nu vb despre fotbalistul Lacatus ci despre antrenorul Lacatus care,dupa parerea mea ,este cel mai slab din ultimii antrenori pe care i-am avut.

c.ronaldo1724.01.2009 19:31

@danimarcu,@Adrian,@sile

Este vorba de omul Marius Lacatus, nu de fotbalistul, nu de antrenorul. Daca va considerati mai presus de Becali, ar trebui sa stiti ce inseamna cuvantul respect. Chiar daca ar fi cel mai prost antrenor din istoria fotbalului mondial, Lacatus nu ar trebui ironizat in stilul in care o fac unii pe aici. Iar eu am adus acum ceva timp argumente cand am sustinut ca Lacatus este un antrenor foarte bun pentru Steaua. El si-a indeplinit fiecare obiectiv pe care la avut la inceput de drum.

MoWeed24.01.2009 21:17
Nu am zis ca e mare antrenor, doar am cerut putin respect la adresa lui. Interesant cum ne transformam toti in mici becalioti si ne p***m pe legendele Stelei. Pe Laca putem sa ne p***m doar ca antrenor, dar ca jucator ramane intact, nu? :mellow:

Va da lectii korynna.

Nici eu nu sunt incantat de ultimele decizii a lui Lacatus, dar niciodata nu-l voi lua la misto datorita respectului care i-l port omului Lacatus(intamplator aceeasi persoana si cu antrenorul si cu jucatorul Lacatus).

Adrian25.01.2009 03:51

Ronaldo, se vede ca ai o mentalitate de profesionist adevarat. Doar esti fan Man Utd.

Auzi, pe cat pariu ca, daca peste 10 ani Beckham merge sa antreneze pe Man Utd si nu face fata, o sa fie dat afara in secunda 2?

Voi trebuie sa "cresteti" un pic.

Sa va "maturizati".

Nu mai functioneaza cu "apai daca joaca la Steaua, e cel mai bun fotbalist" sau "daca a fost cel mai mare Stelist e si cel mai bun antrenor".

Puteti sa fiti cat vreti voi de subiectivi, faceti rau doar Stelei.

Lacatus face rau Stelei.

Nu ma intereseaza daca face rau intentionat sau nu, daca are intentii bune sau daca e pur si simplu prost ca antrenor. FACE RAU!

Lacatus nu mai e jucator. Lacatus e un fost jucator.

Acum e antrenor.

La gandirea voastra, adversarii ar trebui sa se dea la o parte din fata Stelei doar pt ca e Lacatus antrenor, pt ca Lacatus trebuie respectat.

Lacatus a fost fotbalist mult mai mare ca Ferguson si fata de Mourinho a fost la ani lumina departare.

Dupa logica voastra, Lacatus ar trebui sa fie platit mai bine ca cei 2, nu?

Pe Lacatus nu trebuie sa il ironizeze nimeni.

Pe Lacatus trebuie sa il ia cineva la o parte si sa ii traga 3-4 palme ca sa se trezeasca.

Unul ca Ienei sau ca Boloni.

Lacatus trebuie sa se trezeasca, ca nu mai e jucator, e antrenor si nu mai face bine, face rau!

Pana la urma, voi ce vreti?

Sa fie bine Stelei sau lui Lacatus?

c.ronaldo1725.01.2009 07:17

@Adrian

1.Pentru mine exista doar Steaua. Man.United este ca sa zic asa doar o distractie cand joc Fifa sau ma mai uit pe Eurosport.

2.Daca nu va avea rezultate, cu siguranta si Beckham ar fi dat afara de la Manchester. Ar fi aproximativ aceiasi situatie ca a lui Lacatus. Doar ca pana acum, Lacatus si-a indeplinit toate obiectivele pe care le-a avut la inceput de sezon/drum. Cand a venit la Steaua, noi eram cu picioarele in gard, nu stiam sa dam gol decat din faze fixe si asta foarte rar, eram la multe multe puncte distanta de primul loc... Obiectivul: Sa prindem macar locul 2, de Champions League. Indeplinit. A inceput acest sezon. Primul obiectiv: Calificarea in grupele UCL. Indeplinit. Al doilea: Castigarea campionatului. Suntem in cursa. Singurul minus pe care la avut el, la fel cam cu toti antrenorii din ultimii ani care au fost la Steaua este Cupa Romaniei. De aceea eu il sustin pe antrenorul Lacatus.

Eu am spus ca Lacatus merita macar putin respect pentru ceea ce a facut pentru Steaua. Si cand zic Lacatus, acum zic omul Lacatus.

narko25.01.2009 10:12
Dupa cum spuneam mai sus,

Cred ca alea-s cam singurele meciuri in care am jucat ceva.Am castigat datorita ambitiei baietilor,ambitie datorata in mare parte primei de joc.Si nici Galata nu era la momentul ala tocmai intr-o forma de invidiat.

Daca m-as lua dupa simpatica @korynna,tu esti opusul lui @Adrian.Repeti la nesfarsit ca Lacatus e antrenor,de parca conteaza ce spui tu,si nu realitatea care se vede cu ochiul liber...

Tinere,l-am vazut pe Lacatus pe viu de nenumarate ori pe vremea cand tu probabil erai foarte mic sau nu erai deloc.Il apreciez enorm pe Lacatus,dar nu intr-atat incat sa accept orice din partea lui ,mai ales cand tinta finala a nepriceperii lui este Steaua.

Lacatus e o parte infima din ce inseamna Steaua.El s-a umilit in fata unui analfabet doar ca sa isi demonstreze siesi ca este un antrenor bun.Pacat,cred ca va ajunge in scurt timp sa regrete ca s-a intors...

Cat despre generatia din care faci parte,daca ai ajuns sa te mandresti cu faptul ca am trecut de Galatasaray,intr-o pleiada de jocuri cenusii,inseamna ca te afli la fel de jos ca si jocul echipei.

o fi Boloni vreun mare antrenor si eu nu stiu?

Lacatus este si va ramane septarul nostru si al nationalei. Ca antrenor atat cat a fost lasat a aratat ca poate, cu un lot care valora doar ca bani, in rest nimic.

Boloni ce a facut pe unde a fost?

Alexandru H.25.01.2009 12:32

Lacatus este si va ramane septarul nostru si al nationalei. Ca antrenor atat cat a fost lasat a aratat ca poate, cu un lot care valora doar ca bani, in rest nimic.

Pana una alta, antrenorul Boloni este legitimat de unica institutie care conteaza: fotbalul vest-european. La fel ca Lucescu. La fel ca Jenei. Probabil pentru tine un antrenor mare e facut in America Centrala, Arabia Saudita sau UTA Arad.

Adrian25.01.2009 12:33

Ronaldo

Ce obiective a indeplinit Lacatus?

Obiectivele lui becalii, nu ale Stelei. Anul trecut a reusit performanta de a pierde un titlu la care s-a umblat din greu cu valize. Anul asta ne-a calificat in grupele CL. Big deal!

Acolo ce am facut?

0!!!

Apoi a plecat de la echipa lasand-o in paragina si s-a intors dupa ce a scapat de meciurile grele.

Eu ti-am mai spus tie din ce cauza a castigat Steaua atatea meciuri anul trecut din faze fixe.

Pregatirea facuta de Hagi a fost motivul, nu cea facuta de Lacatus. Ca dovada, echipa nu mai inscrie din faze fixe in acest sezon. De ce? Pt ca Lacatus a facut pregatirea de vara.

Suntem la 6 puncte de dinam0 si probabil si de Timisoara. cefereul baga din greu cu transferuri de jucatori si si-au tras si antrenor. La ce s-a intamplat pana acum la Steaua, doar un megaoptimist ar mai crede ca suntem in cursa pt titlu.

Locul 2 si simpla calificare in CL nu mai reprezinta pt mine o performanta.

Incercati sa faceti diferenta intre "respect" si "urmatul orbeste".Voi il urmati orbeste pe Lacatus peste tot si refuzati sa vedeti toate rahaturile pe care le face. Asta nu e bine nici pt voi, nici pt Steaua.

Mie imi tot spuneti ca trebuie sa il respect pe Lacatus. Dar Lacatus de ce nu ma respecta pe mine?

El de ce isi bate joc de Steaua? De ce s-a aliat cu becalii? De ce s-a intors dupa ce si-a dat demisia?

Nu s-a gandit ca poate miscarea asta o sa ma faca pe mine de rusine(si cand zic mine, zic suporterul stelist, nu neaparat eu) in fata celorlalti suporteri?

Cand se pune capra in fata becalului, nu ma face de rusine?

Cand accepta sa fie tarat prin noroi, nu face Steaua de rusine?

Nu face rau Stelei?

Cum vreti voi sa am eu respect pt cineva care nu ma respecta?

Din punctul meu de vedre lipsa de valoare a lui Lacatus ca antrenor a fost demonstrata de un singur om: Kapetanos! Sper ca nu mai trebuie sa explic de ce.

Narko

Tu stii cine e Boloni?

Mai informeaza-te!

clausblaus25.01.2009 16:03

........".Din punctul meu de vedre lipsa de valoare a lui Lacatus ca antrenor a fost demonstrata de un singur om: Kapetanos! Sper ca nu mai trebuie sa explic de ce.".............

Mai degraba de Dorinel Munteanu!

:steag_cruce_invers:

floroflores25.01.2009 18:27

@Adrian

cred ca ar fi cazul sa te potolesti...deja devii maniac...mi-e sila sa-ti tot mai raspund...se vede ca majoritatea meciurilor noastre le vizionezi din fotoliu...aaa,am uitat...sa nu uiti de seminte...si indicat ar fi sa-ti iei si o goarna...

danimarcu25.01.2009 19:06

Ti-as aminti de exemplu ca a castigat in 2001-2002 campionatul ,cupa si Supercupa Portugaliei cu Sporting.

Sau ca l-a vazut si l-a adus in fotbalul mare pe C.Ronaldo...

Sau ca echipele pe unde antreneaza cam joaca fotbal.

Daca esti pe langa subiect e mai bine sa te abtii.

Lacatus nu-i ajunge nici la degetul mic lui Boloni .Asta ca sa-ti raspund la provocare,desi eu nu am pomenit nimic de Boloni in postul pe care-l citezi...

tavimai28.01.2009 16:26
Tare!

....da de Banel nu ne zici nimic?

Adrian28.01.2009 16:29
@Adrian

cred ca ar fi cazul sa te potolesti...deja devii maniac...mi-e sila sa-ti tot mai raspund...se vede ca majoritatea meciurilor noastre le vizionezi din fotoliu...aaa,am uitat...sa nu uiti de seminte...si indicat ar fi sa-ti iei si o goarna...

Daca ai stii cata dreptate ai...ti-ai da singur o palma.

«123»