Salut,
Articolul asta e bun in masura in care a fost gandit si asezat pe hartie.
Ciobanul nostru cioban va ramane, si cum e cam greu de schimbat asta, desi multi ne-o dorim, cred ca simbolul Lacatus e tot ce ne-a mai ramas in aceste vremuri de restriste binenteles alaturi de nostalgii, amintiri de neuitat si altele din vremuri mai bune ale echipei.
Suntem suporterii echipei Steaua Bucuresti, nu dusmanii ei si nici cei rau intentionati.Vrem sa-l injuram pe cioban la fiecare meci de club, ok, avem tot dreptul, dar cred ca se poate face si altceva mult mai bun, ma intreb daca merita efortul sa-l injuram, cred ca nici atat nu merita!!!
Ne dorim sa fim cei mai buni, pentru c-am fost si vom fi(poate) si de aceea cred in continuare ca trebuie sa fim uniti, sa sprijinim echipa pe orice vreme fie buna, fie rea, asa cum stim s-o facem fiecare in felul sau.
Nu stiu daca putem gasi ceva bun in aceasta situatie rea, dar echipa si simbolul nostru au nevoie de noi, chiar si in cel mai rau caz, daca am retrograda(nu cred asa ceva).
Cel mai bun doctor este timpul, se vor aseza toate asa cum trebuie.
Stiti acel proverb:"Cine rade la urma, rade mai bine ..." .L-as cosmetiza putin " Cine rade la urma, rade ultimul ... ", Haideti sa fim noi cei din urma
Forza Steaua!!!!!!! ![]()
![]()