FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Antrenor. Simbol?

«123»
medichit22.01.2009 07:49

Salut,

Articolul asta e bun in masura in care a fost gandit si asezat pe hartie.

Ciobanul nostru cioban va ramane, si cum e cam greu de schimbat asta, desi multi ne-o dorim, cred ca simbolul Lacatus e tot ce ne-a mai ramas in aceste vremuri de restriste binenteles alaturi de nostalgii, amintiri de neuitat si altele din vremuri mai bune ale echipei.

Suntem suporterii echipei Steaua Bucuresti, nu dusmanii ei si nici cei rau intentionati.Vrem sa-l injuram pe cioban la fiecare meci de club, ok, avem tot dreptul, dar cred ca se poate face si altceva mult mai bun, ma intreb daca merita efortul sa-l injuram, cred ca nici atat nu merita!!!

Ne dorim sa fim cei mai buni, pentru c-am fost si vom fi(poate) si de aceea cred in continuare ca trebuie sa fim uniti, sa sprijinim echipa pe orice vreme fie buna, fie rea, asa cum stim s-o facem fiecare in felul sau.

Nu stiu daca putem gasi ceva bun in aceasta situatie rea, dar echipa si simbolul nostru au nevoie de noi, chiar si in cel mai rau caz, daca am retrograda(nu cred asa ceva).

Cel mai bun doctor este timpul, se vor aseza toate asa cum trebuie.

Stiti acel proverb:"Cine rade la urma, rade mai bine ..." .L-as cosmetiza putin " Cine rade la urma, rade ultimul ... ", Haideti sa fim noi cei din urma

Forza Steaua!!!!!!! fular-campionii

fular-campionii

Guardian22.01.2009 08:39
Am 30 de ani si sunt unul dintre norocosii care au vazut live marea echipa a Stelei din anii 80.Unul dintre motivele pentru care iubesc Steaua este Marius Lacatus.Bucuria pe care acest om mi-a adus-o este nepretuita.Daca ceea ce se intampla acum la echipa este pretul pentru toate momentele frumoase din trecut il accept fara retineri.

tocmai de aceea nu pot sã îl vãd doar ca antrenor pe Lãcãtus , când aud de aceastã persoanã mã gândesc direct la anii 80 ( si nu sunt obsedat de el :) credeti-mã ! doar cã are un super caracter asta mã face sã îl pretuiesc si mai mult .. si bineînteles pentru tot ce a fãcut pentru Steaua ) .

stelistgabi22.01.2009 08:58

Laca este si va fi intotdeauna simbolul Stelei. iar cei care il critica cred ca nu au trait bucuriile aduse de acest om suporterilor. eu il sustin neconditionat si nu am sa-l injur vreodata :ce_oameni:

goergescu22.01.2009 09:28

"Lacatus este si va ramane simbolul Stelei". ASA ESTE. Dar, in momentul in care Tu, Lacatus, apari in emisiuni televizate si declari ca nu esti contestat ( ca antrenor ) de suporterii Stelei sau ca cei care te contesta ( ca antrenor ) nu sunt adevarati suporteri ai Stelei, atunci inseamna ca nu ai dimensiunea realitatii.

Am vazut foarte multi colegi de forum care contestau calitatile de antrenor ale lui Lacatus. Unii mai vehementi, altii mai indulgenti ...

Totusi, eu cred ca o delimitare intre fotbalistul simbol al Stelei Lacatus si antrenosul Stelei Lacatus AR TREBUI sa se faca o diferentiere. Asta nu inseamna ca arunci la gunoi tot ce a facut Laca pentru Steaua ca jucator. NU. Inseamna sa vezi realitatea si sa o exprimi. Unii mai bine, altii mai putin bine. Masa suporterilor stelisti e mare.

La un moment dat ajungi sa te autoevaluezi. Intentiile bune sunt date la o parte la un mment dat de rezultate; ma refer inclusiv la modul in care se ajunge la acele rezultate.

Cand nu ajungi sa te autoevaluezi sau mai rau, cand autoevaluarea ti-a iesit bine desi realitatea este alta, ajungi in situatia lui Lacatus.

Eu, si nu numai eu, amici, prieteni, chiar colegi de forum, am ajuns la concluzia ca autoevaluarea lui Lacatus este gresita. Cineva ar trebui sa-i spuna ca este rupt de realitate; realitatea reprezentand-o jocul Stelei. Nu mai vorbesc de relatia cu Fecali, acolo avem iar de discutat ... ( "Acuma-l bag !" - citat Lacatus catre Fecali ).

E parerea mea ...

Azazello22.01.2009 20:36

Chiar ma gândeam când o sa începeți iar...

Ba ca e, ba ca nu e...Ba a fãcut bine, ba a fãcut rau...

Voi chiar nu va saturați niciodatã de discuțiile astea fara rost?

Laca este - bun sau rau - antrenorul Stelei de acum. Susțineți-l ! Asta trebuie sa facem noi.

Succes in continuare in razboiul argumentelor. Eu ma retrag aici.

axl22.01.2009 20:39
Dupa parerea mea, calitatea de a fi simbolul unui club totusi necesita intrunirea mai multor elemente

Pe Ernesto Che Guevara l-ai numi simbol?

Marius22.01.2009 21:35

Dupa ce am lecturat vreo 5 carti pe tema Che Guevarra pot sa afirm cu tarie DA. Doctorul Ernesto e unul din simbolurile... naivitatii (sa nu zic altfel :) ). Revin cu o parere mai documentata dupa alte 5 carti. :thumbsup:

Adrian23.01.2009 01:27
Pe Ernesto Che Guevara l-ai numi simbol?

Eu nu l-as numi simbol.

Daca era simbol, nu il dadea CIA-ul sa ia beton in brate.

Marius23.01.2009 06:44

Ma sacaie titlul Ovidiu. Discutand mult si cu multi am ajuns la concluzia ca Lacatus e simbolul Stelei, cel putin al Stelei din ultimii 20 de ani.

Dubiile vin insa cand il privim ca antrenor, asa ca un titlu mai potrivit mi s-ar fi parut "Simbol. Antrenor?"

floroflores23.01.2009 19:59
Eu nu l-as numi simbol.

Daca era simbol, nu il dadea CIA-ul sa ia beton in brate.

cea mai comparatie reusita !!! cred ca tu esti anti Lacatus,dupa tine il consideri simbol al Stelei mai adevarat pe Radoi???

Adrian23.01.2009 20:12

FloroFlores

Depinde ce intelegi prin simbol.

Daca pt tine simbol inseamna a aduna multe trofee, atunci Lacatus e unul dintre cele mai mari simboluri din lume.

Dar, daca simbol inseamna (sa luam cazul nostru) un stelist adevarat, care stie ce inseamna Steaua, care aduce doar cinste Stelei, care traieste in mentalitatea Stelei si respecta idealurile Steliste si care nu face Steaua NICIODATA de rusine, atunci trebuie sa cautam mai adanc, sa vedem cine e simbol.

O sa il numesc pe Radoi, simbol, atunci cand se retrage din fotbal.

Asa mi se pare mai corect.

Si Lacatus a fost simbol pana a inceput sa se dea cu becalii.

Acum, cu fiecare zi care trece, Lacatus isi pateaza imaginea tot mai mult. Daca continua asa, o sa ajunga ca, la un moment dat, sa nu se mai faca diferenta intre el si argatseala, de exemplu.

p.s.

Pe mine guevara ma lasa rece. O fi el simbolul revolutiei dar pt mine e doar un alt tip care s-a bagat mult prea mult in oala care nu fierbea pt el.

floroflores23.01.2009 21:09

@Adrian

pt mine Lacatus e mai mult decat un simbol,din orice punct de vedere gandesti...si mai gandeste-te ca este cel mai bun antrenor macar ca spirit pe care Steaua il poate avea acum...avand in vedere ca creditorul a sistat toate tranferurile de jucatori (ma refer la achizitii),de un antrenor strain nici nu se va mai pune problema...intr-adevar,este intr-o conjunctura foarte ingrata,deosebit de grea,dar numai un luptator ca el putea sa accepte din nou asta pt Steaua...dar,mai gandeste-te ca e singurul om din club care mai are legatura cu Steaua adevarata...

Protasov24.01.2009 11:23

Lacatus a devenit emblematic ( nu folosesc sintagma "simbol" pentru ca imi pare un pic cam emfatica) tocmai pentru ca indiferent de situatie a venit mereu aproape de echipa cu tot bagajul lui : la inceput energia debordanta a unui pusti, apoi ambitie, stiinta jocului, experienta - toate astea cu abnegatie si daruire pana la inconstienta si oricand a simtit ca este nevoie de el.

Sa nu uitati un lucru: el este om de fotbal, de iarba. Lacatus nu face politica nimanui. Poate numai cea a suporterului. Nu-l amestecati in mizeria care se aduna in jurul patronului. Sunt doua chestiuni diferite care se refera la doi oameni foarte diferiti. Protestul nostru poate continua, Lacatus nu vrea mai mult decat vrem noi si anume sa scoata tot ce e mai bun din echipa asta, in masura posibilitatilor lui si in ciuda limitelor evidente a unor jucatori din lot.

Adrian24.01.2009 12:05
si mai gandeste-te ca este cel mai bun antrenor macar ca spirit pe care Steaua il poate avea acum

Ce dracu inseamna asta?

Hai sa zic ceva care sa va incinga.

Cartu si Ionut Popa sunt de vreo 10 ori mai buni ca Lacatus si sunt si mai ieftini.

Dar cu oricare din astia 2 in echipa, fanii tot il vor mai injura pe becalii.

Si uite ca am gasit raspunsul la intrebarea "de ce e Lacatus cel mai potrivit pt Steaua?".

dar,mai gandeste-te ca e singurul om din club care mai are legatura cu Steaua adevarata...

Asta ramane de vazut.

E imposibil sa fii prieten cu Gigi si sa mai ai legatura si cu Steaua adevarata.

floroflores24.01.2009 12:37

@Adrian,

n-are rost sa mai vorbim...Eu inteleg parte din ce sustii tu si sunt de acord...dar,diferenta dintre Lacatus si nominalizatii aia ai tai,e ca intre Bucuresti si Slatina de ex...sau,ca intre Alba Iulia si Taunii Alba...poate ne vedem candva si vorbim mai multe...

Adrian24.01.2009 12:53

FloroFlores

Vrei sa spui ca Lacatus e antrenor mai bun decat Cartu sau Popa?

floroflores24.01.2009 13:15

ca jucatori,trebuie sa recunosti cu riscul de a face hepatita,ca cei doi sunt anonimi pe langa Lacatus...iar,ca antrenori,intr-adevar au un palmares de invidiat...deja suntem penibili...mai ai sa-mi zici de Ionut Chirila,si apoi de ta'su'...

Adrian24.01.2009 13:29

Eh...lasa ca nici Cartu nu a fost un necunoscut ca jucator...

Dar nu discutam despre fosti jucatori aici.

Aici discutam despre antrenori.

Iar Cartu, din cate stiu, are un titlu la activ, cu Craiova.

Si Popa, fara suparare, cu o echipa de rahat a facut treaba.

Lacatus?

c.ronaldo1724.01.2009 13:37

Lacatus a reusit din postura de antrenor sa demonstreze ca RESPECTUL a disparut la unii.

Adrian24.01.2009 13:40

Ai dreptate Ronaldo.

Asa a facut cand s-a intors.

korynna24.01.2009 13:44

Adrian, te-a inteles tot forumul si probabil toata Europa. Lasa-o in plm de treaba si daca nu ai nimic nou de spus, decat jigniri, mai bine gaseste-ti altceva de lucru. Din cauza ta se deviaza mereu de la orice subiect legat de Lacatus. Macar ai bun simt fata de colegii de forum.

Adrian24.01.2009 13:51

Nu cred ca am jignit pe cineva.

Am spus doar adevarul. Imi pare rau daca nu va convine.

korynna24.01.2009 14:12

News Flash: nu tot ce scrii tu de obsedant de multe ori este adevarat! Ca sa vezi... Limiteaza-te sa mai deschizi subiectul, pur si simplu esti incredibil de stresant. Daca nu te simti, ti-o spun eu si nu cred ca sunt singura care a incercat sa iti explice. M-am saturat sa se tot faca off topic din cauza ta, pentru ca esti incapatanat. Si eu am alte pareri decat ale tale dar nu am 10 posturi la fiecare topic cu acelasi lucru. Ce mi-e ca schimbi tu 3 cuvinte, ce mi-e spam, ca nu spui nimic nou...

Adrian24.01.2009 14:14

Offtopic?

Stii macar cum se numeste topicul si despre ce/cine e articolul?

danimarcu24.01.2009 14:31

Cu tot respectul pt Lacatus,de cand a venit la Steaua nu se vede nimic nou in jocul echipei.Acelasi stil haotic,cu care ne-am obisnuit de vreo 3-4 ani incoace,aceleasi rezultate penibile in confruntarile din LC(mai putin din calificari ,cand prima de joc isi spune cuvantul).

Lacatus este cel mai reprezentativ jucator al Stelei,prin palmaresul sau si felul in care s-a comportat ca jucator,dar ca antrenor nu este cu nimic peste antrenorii mediocrii din divizia B.Nu are rost sa tot argumentam si sa contraargumentam pe tema asta.Felul in care joaca Steaua la peste un an de la venirea sa spune totul.Un antrenor mare isi pune amprenta imediat pe jocul echipei sale.La Steaua,daca vii acum in tara dupa ce ai fost naufragiat pe o insula pustie ,ai jura ca inca Oli este antrenorul .Sau Piturca...

«123»