FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nu, nu ne-am săturat de Timișoara!

«1234»
poli_forever11.01.2006 05:09
Fruncene, normal ca ne intrebam asta, si normal ca nu prea ne convine ipoteza. La fel cum si tu te gandesti ce cauta Hagi, care ca antrenor a esuat in multe locuri, la o echipa care are pretentii.

...nu ma gandesc si iti spun de ce:Hagi a antrenat,totusi,pe galata cu care a luat si un trofeu...si pe de alta parte,pretentiile lui Poli de anul asta nu sunt ca ale Stelei ,sau daca sunt,cei care zic asta abereaza;Steaua e o echipa construita cu traditie in marea performanta,Poli e totusi la inceput de drum spre performanta...;asa ca situatiile sunt diferite,chiar daca a inceput o isterie nejustificata cu Poli la la titlu sau in CL etc.;poate in campionatul viitor..Dar Steaua ,e total indreptatita sa atinga marea performanta ACUM!

i.h.u.g.11.01.2006 07:18

tu n-ar trebui sa fi suporter echipa diferita? si mie mi s-a comunicat ca ar trebui sa-mi schimb statul pentru ca tin cu dynamo... :D

on topic...cred ca ar trebui sa asteptam inceputul returului ca sa ne dam seama daca antrenorii au fost bine alesi sau nu...nici Hagi n-a avut mari performante...iar Olaroiu n-a excelat decat cu national...dar voi timisorenii sunteti optimisti!

poli_forever11.01.2006 07:24
tu n-ar trebui sa fi suporter echipa diferita? si mie mi s-a comunicat ca ar trebui sa-mi schimb statul pentru ca tin cu Dinamo... :D  

on topic...cred ca ar trebui sa asteptam inceputul returului ca sa ne dam seama daca antrenorii au fost bine alesi sau nu...nici Hagi n-a avut mari performante...iar Olaroiu n-a excelat decat cu national...dar voi timisorenii sunteti optimisti!

...credeam ca m-am exprimat clar mai sus despre optimistii din tm care abereaza..etc..dar e clar ca nu m-am exprimat f clar pt toti :lol:

i.h.u.g.11.01.2006 08:02

ok am inteles...e baiatul ala luc, cred...care e foarte realist...

luc14.01.2006 06:32

sunt realist,dar defectul meu poate fi ca sunt optimist.oricum asta nu face rau nimanui,iar mie pana acum mia adus doarlucruri bune si nu o sa renunt la felul meu de a fi.

Poli campioana!!!

luc14.01.2006 06:37

Normal ca stiu ca e foarte greu,daca nu imposibil ca Poli sa ia campionatul,dar speranta moare ultima,la fel cum voi credeti ca o sa jucati finala cupei UEFA(doamne! ce paranoia!).fiecare avem dreptul sa visam la ceva :wink:

IONUTZ-CIPRIAN14.01.2006 15:27

:evil: >>>Si cum te-ai trezit?Nu vezi ca RAFO da bani la Steaua?Eu nu zic ca o sa castigam Cupa UEFA dar zic sigur ca voi nu luati campionatul anul asta!>>>> :twisted:

armanovici14.01.2006 16:41

stimate luc,poti sa ne lu©minezi si pe noi de ce este castigarea cupei UEFA o chestiune care tine de "paranoia"??

fara a fi deplasat, am un feeling ca in 2006 vom juca cel putin o semifinala!!

luc15.01.2006 14:01

de fapt noi suntem la fel,doar ca feeling-ul il avem pentru culori diferite.intelegi? :wink:

dbd16.01.2006 15:52

auzi luc Poli are si ea un forum nu ? tu esti si acolo membru ? :) ( doar intreb )

luc16.01.2006 18:17

da,am acelasi nick,de ce?

armanovici16.01.2006 18:21

nu il lua in seama pe draculas...isi crestea nr de postari.. :twisted:

luc17.01.2006 21:01

aaa,era ironic?nu-i nimic,cel putin eu pot sa fac fata criticilor suporterilor adversi

AGRESSIVO198+117.01.2006 22:25

ce faci lucica?ai iesit la oras?

luc18.01.2006 05:43

da,mi-am vandut televizorul si am venit sa-mi cheltui bani pe net :cry:

armanovici18.01.2006 18:20

@agressivo si luc

On topic please!

luc19.01.2006 14:02

scuze,doar eram bine educat,nu prea-mi place sa nu raspund cand sunt intrebat.

Virgil21.01.2006 15:21

Politehnica Timisoara a obtinut castig de cauza in procesul intentat de italianul Claudio Zambon, care cerea 500 de mii de euro pentru a renunta la palmaresul detinut de el.

Vestea a fost anuntata in prima sedinta a Comitetului Director al noului SA, reunit la sediul firmei Balkan Petroleum din Bucuresti. La intalnire au fost prezenti viceprimarul timisorean Adrian Orza, consilierul judetean Alin Popoviciu si Florentiu Staicu, din partea Universitatii Politehnica Timisoara.

Cererile lui Zambon au fost respinse de Tribunalul Bucuresti, italianul nefacand recurs dupa cele 15 zile pe care le avea la dispozitie. Faptul ca Zambon nu are ce vinde demonstreaza ca Poli si-a recapatat palmaresul din 1921.

'Aveam mereu senzatia ca Poli este acea echipa care s-a infiintat in urma cu 86 de ani. Aceasta istorie care a trecut din mana in mana nu putea sa schimbe realitatea. Acum, pentru ca s-a recastigat acest palmares de la Zambon, suntem mai linistiti, ne putem folosi relaxati insemnele si istoria. Vom putea realiza muzeul si o sala de trofee. Aceste lucruri nu pot lipsi de la niciun club serios din lume. Este practic o revenire la normal, un element de stimulare pentru performanta pe care o tintim', a declarat profesorul Ion V. Ionescu, consilierul clubului.

Fanii lui Poli Timisoara scapa astfel de ironiile suporterilor adversi care ii tachinau afirmad ca gruparea din Banat este in Divizia C.

http://www.onlinesport.ro/sport/fotbal/fot...7&viewItem=8057

luc21.01.2006 18:26

sper sa fie intr-un ceas bun,pt ca nu mi-ar place sa se continue cu pacaleala asta si mai putin cu handicapatul ala de zambon.nu ca ar conta prea mult o hartie dar suntem si noi mai linistiti

luc15.03.2006 16:46

deja apar primele semnale de nemultumire in tabara voastra.nu e bine deloc,dar vezi,tu,asa e viata.ce vreti sa-i transmit maine seara lu Olaroiu?

Aaa!inca ceva!ne-am apropiat la 3 puncte!

Virgil15.03.2006 17:02
aaa,era ironic?nu-i nimic,cel putin eu pot sa fac fata criticilor suporterilor adversi

Da,poti sa faci fata,e chiar usor.Pentru ca asta e un site democratic,cu oameni civilizati si cu moderatori atenti la tot ce se scrie.Care intervin atunci cand nu sunt respectate regulile forumului,indiferent de culoarea celui care a gresit.Doamne fereste insa,sa intre un Stelist pe forumul vostru ca una-doua va dati complexele si frustrarile pe fata.Ca sa nu mai vorbesc de limbaj.

Stryker15.03.2006 17:19
Normal ca stiu ca e foarte greu,daca nu imposibil ca Poli sa ia campionatul,dar speranta moare ultima,la fel cum voi credeti ca o sa jucati finala cupei UEFA(doamne! ce paranoia!).fiecare avem dreptul sa visam la ceva :wink:

Luc, mai degraba luam noi Cupa UEFA decat voi campionatul!!! :twisted: :twisted:

«1234»