FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nu, nu ne-am săturat de Timișoara!

«1234»
poli_forever06.01.2006 11:30
Poli are sanse de a batea in ghence exact cum are sanse si vasluiul sa bata pe barca... :lol:  :lol:  :lol:

...nu cumva ai vrut sa zici..."cum are sanse vasluiul sa bata in Ghencea"? :lol: :lol: :lol:

Acum pe bune ,nu vreau sa va fac sange rau(nu suport ca j_avrel_e sunt pe locul 1)dar ai ales cam prost comparatia.. :wink:

dbd06.01.2006 12:05

da tu una mai buna in afara de cea cu vasluiul... :wink: :wink: :wink:

poli_forever06.01.2006 12:21
da tu una mai buna in afara de cea cu vasluiul... :wink:  :wink:  :wink:

tot n-ai inteles ? mai mai :wink:

pai pune in loc de Vaslui orice alta echipa din Romania(in afara de Poli!)si e ok :lol:

dbd06.01.2006 13:24

:twisted: atunci cum se face de noi suntem pe locul 2 iar voi pe :roll: ...nici nu stiu cat... :twisted:

luc06.01.2006 22:39

noi suntem pe patru,dupa 3 si inaintea lui 5.acum sa-ti explic:1,2,3,4,5,s.a.m.d..Maine o sa-ti arat si de la 5 la 10,bun? :D

armanovici07.01.2006 06:19

@draculasblood si luc

putin respect unul fata de celealalt nu ar strica...

dbd07.01.2006 07:20
putin respect unul fata de celealalt nu ar strica...

glumim si noi ca doar sunt discutii libere la topicul in care ne putem exprima ura fata de timisoaia !!! :lol: :lol: :lol:

i.h.u.g.07.01.2006 13:10

virgil

"civilizati" nu se scrie "civilizati"? foarte ciudat..

in fine...chestia cu Timisoara e foarte interesanta...cum spuneam..cel mai bine e ca voi sa-i bateti pe dynamo in ultima etapa...

si dupa aia sa va clasati voi pe ce loc vreti in afara de 1 si inainte de locul pe care se afla poocy-i! de exemplu pe doi, intre unu si trei :D:D:D

dbd07.01.2006 18:29

eu chiar mi-as dori ca Poli sa fie pe 2 dupa noi...si cred ca asa va fi...iar Dinamo pe 4 dupa rapid...

luc08.01.2006 14:32

bine eu cred ca anul asta as putea sa va las sa castigati Liga,dar de anul care vine,intram in era Politehnica Timisoara,care va incepe cu un parcurs onorabil in Cupa UEFA si va continua cu multi ani de dominatie alb-violeta :D

i.h.u.g.08.01.2006 20:12

"era Politehnica Timisoara"...ce dragut :lol:

dbd09.01.2006 11:29

Doamne Fereste ! parca nu ne ajung cei doi adversari de viata ! acu mai trebuie si Poli tim. ? macar sa le punem si lor un nume de animal :lol: :lol: :lol:

ciori si caini sunt deja luate...altceva ?

AGRESSIVO198+109.01.2006 13:24
bine eu cred ca anul asta as putea sa va las sa castigati Liga,dar de anul care vine,intram in era Politehnica Timisoara,care va incepe cu un parcurs onorabil in Cupa UEFA si va continua cu multi ani de dominatie alb-violeta :D

vrei sa spui fulgerul bragadiru sau aek Bucuresti ca din cate stiu Poli Timisoara e in"C" :lol: va trebuie trei ani fara greseala sa promovati :lol:

off topic:prietene tu nu cumva locuiesti pe strada aia cu poponari din bilbao? :lol:

i.h.u.g.09.01.2006 18:17
Doamne Fereste !   parca nu ne ajung cei doi adversari de viata ! acu mai trebuie si Poli tim. ? macar sa le punem si lor un nume de animal :lol:  :lol:  :lol:  

soareci! sau poate pisici! oricum ceva fioros de genul asta...ursi!

luc09.01.2006 20:51

vrei sa spui fulgerul bragadiru sau aek Bucuresti ca din cate stiu Poli Timisoara e in"C" :lol: va trebuie trei ani fara greseala sa promovati :lol:

off topic:prietene tu nu cumva locuiesti pe strada aia cu poponari din bilbao? :lol:

de ce tot o ardeti cu bragadiru si alte alea?atunci noiputem sa-i zicem lu Steaua,de ex.,CCA,sau ministerul apararii,nu?

off topic:da,¨prietene¨stau pe acea strada pe care te vad pe tine in fiecare seara cand vin cu prietena mea din oras,cautand clienti pentru o fe...ie ca sa ai si tu ceva cald in stomac.vezi?ma faci sa vorbesc prostii!de ce esti prost educat?auzi dar de ce nu zici la baietzii astia un de stai tu?sau ti-e rusine ca stai in varf de munte in amorrebieta unde nu ajunge nici curentul,iarcand cobori din cand in cand ,pentru lumanari,in basauri,gasesti cate un club de net si te pui sa insulti oamenii pe care nu ii cunosti,ca nu-ti pot face nimic?ce om!ceilalti useri,va rog sa ma iertati pentru vocabularul folosit dar a trebuit sa-i raspund acestui mojic

luc09.01.2006 20:58
Doamne Fereste !   parca nu ne ajung cei doi adversari de viata ! acu mai trebuie si Poli tim. ? macar sa le punem si lor un nume de animal :lol:  :lol:  :lol:  

da...dupa oi,caini si ciori,noi am putea fi.....vanatori?

Wholigan10.01.2006 03:57

Nu Luc, toata lumea spune de treaba cu Fulgerul Bragadiru fiindca echipa asta care e in divizia A, nu este adevarata Politehnica Timisoara. Pur si simplu este o echipa care a preluat un nume asemanator vechii echipe, si se chinuie sa ii preia palmaresul, in timp ce vechea echipa se zbate in divizia C. Poli asta a fuzionat la un moment dat cu AEK Bucuresti, si dupaia a transferat jumatate de F.C. National cu antrenor cu tot. Asta inseamna ca toti acei fani care umplu stadionul la Timisoara sunt mercenari, si au si-au schimbat echipa cum ai schimba niste sosete, fiidca s-au rupt in varf, le arunci, si gata, cumperi unele noi.

In mod normal toti acesti fani trebuiau sa aiba sentimente mai putin decat bune fata de echipa asta din divizia A. Este defapt RIVALA Politehnicii Timisoara. Trebuia sa fie un fel de Steaua-Dinamo. Dar nu, ei toti s-au hotarat in cateva zile sa tina cu cealalta echipa, ca asa era mai COMOD. Ca si cum, daca Steaua ar retrograda intr-o zi, toti stelistii ar incepe sa tina cu Dinamo. EXACT asta au facut toti Timisorenii. Penibil.

In rest, bafta, le doresc sanatate, locul 2, si Cupa UEFA la anul.

nemilosul10.01.2006 04:15

de ce tot o ardeti cu bragadiru si alte alea?atunci noiputem sa-i zicem lu Steaua,de ex.,CCA,sau ministerul apararii,nu?

off topic:da,¨prietene¨stau pe acea strada pe care te vad pe tine in fiecare seara cand vin cu prietena mea din oras,cautand clienti pentru o fe...ie ca sa ai si tu ceva cald in stomac.vezi?ma faci sa vorbesc prostii!de ce esti prost educat?auzi dar de ce nu zici la baietzii astia un de stai tu?sau ti-e rusine ca stai in varf de munte in amorrebieta unde nu ajunge nici curentul,iarcand cobori din cand in cand ,pentru lumanari,in basauri,gasesti cate un club de net si te pui sa insulti oamenii pe care nu ii cunosti,ca nu-ti pot face nimic?ce om!ceilalti useri,va rog sa ma iertati pentru vocabularul folosit dar a trebuit sa-i raspund acestui mojic

cred ca tu ai cam multe fantezii

"ceva cald in stomac" -cred ca ar tb sa te tratezi

am inteles ca in spania sau unde esti tu sunt psihologi foarte buni

bafta la cules capsuni "europeanule"

Editat de armanovici:Atentie la mesajele obscene si jignirea utilizatorilor...

i.h.u.g.10.01.2006 07:26

da...dupa oi,caini si ciori,noi am putea fi :roll: .....vanatori? :wink: :D

vanatori? da asta ar fi ok daca v-ati schimba imaginea clubului intr-o muscheta...sau o palarie tuguiata!

Virgil10.01.2006 09:07

Vanatori?

Vanatorii vaneaza animale domestice si pasari necomestibile?

"Amicului" luc nu-i prea straluceste intelectul.

Daca noi suntem oi,caini,ciori,ei nu pot fi decat magari.

Pentru toata atitudinea aroganta si prosteasca pe care o manifesta fata de locuitorii urbei din care se da ora exacta.

dbd10.01.2006 12:10

vanatori de ozn-uri poate... :lol: :lol: :lol:

i.h.u.g.10.01.2006 14:48

virgil

lasati-l in pace...saracul, e asa optimist...nu trebuie sa va suparati pe el...fiecare cu problemele lui...dar chestia cu magarii e interesanta

AGRESSIVO198+110.01.2006 20:47

@luc

cu noul vostru palmares cate victorii aveti in fata noastra?(cauta ca nu am jucat decat 7sau8 meciuri)

offtopic:stai pe strada aia cu poponari?

spune doar "DA"si atat ca te inteleg,e legal.

poli_forever11.01.2006 03:08

dincolo de toate astea...ramane un semn de intrebare ,pe care fie nu vi-l puneti ,fie il evitati:daca Oli a plecat de la noi pentru ca e un antrenor fara viziune de campion,un antrenor excelent pentru constructie,dar nu pentru marea performanta...,cum e posibil ca el sa fie cel de care Steaua are nevoie???asta ar trebui sa va preocupe ,dincolo de toate rahaturile astea de doi lei pe care le "dezbateti"aici certandu-va!dar probabil nu vreti sa va ganditi la asta;si va inteleg!

George Stan11.01.2006 04:27

Fruncene, normal ca ne intrebam asta, si normal ca nu prea ne convine ipoteza. La fel cum si tu te gandesti ce cauta Hagi, care ca antrenor a esuat in multe locuri, la o echipa care are pretentii.

«1234»