FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Duminica, toata lumea la patinoar!

«123»
Adrian18.01.2009 23:11

112

Gresesti enorm.

Tu crezi ca se injura doar in galerie?

Fi serios!

Copii de 8-9-10 ani stiu mai multe injuraturi decat mine. Mi-e rusine mie cand ii aud ce zic.

Sa nu crezi ca daca il duci intre copii de varsta lui pe fiul tau, il protejezi.

Si chestia cea mai tare e faptul ca toate prostiile pe care le invata, nu le invata de la noi.

Majoritatea rahaturilor le scot de la televizor, din filme si din desene. Restul iau de pe acasa si intr-un procent foarte mic din ce aud pe la evenimente sportive.

Si ca tot vorbim despre evenimente sportive, copii din ziua de azi nici nu isi mai prea dau interesul pt sport.

Prefera sa stea acasa sa dea un FIFA2009 decat sa mearga sa joace fotbal sau sa se uite.

Cand am fost mic, eu am facut Judo. Am mai fost la atletism si inot. Nu m-am prea tinut si regret.

Dar macar eu am fost. Copii de azi nu au vreme sa mai mearga la sport.

p.s.

Despre ultrasi deja s-a format o anumita opinie in tara asta.

Acum cateva zile, intr-o discutie, o fata a auzit ca eu merg la meciuri si ca ma implic. Imediat m-a luat cu: "tu esti huligan din ala de se bate pe stadion?".

Nu m-a intrebat de coregrafii, de bannere, de cantece, de nimic.Nici macar despre echipa cu care tin, ca nu stiu daca stia. S-a uitat un pic asa urat la mine si a pus semnul "=" intre ultras si huligan.

De asta nu se poate face nimic cum trebuie in Romania.

Gaborii ne cred pe toti animale si asa ne prezinta si restului tarii.

De asta sar la bataie fara sa intrebe. Ca stiu ca au spatele acoperit.

Oricat de mare ar fi abuzul, la sfarsitul zilei, cetateanul care urmareste stirea zice tot: "Bine le-au facut!"

p.p.s

Nu cred ca se indoieste cineva de faptul ca violenta naste violenta.

korynna18.01.2009 23:17

Deja exagerezi 112. Ce poate sa auda acolo? Aceeasi intrebare mi s-a pus si mie ca fata, dar nu ii vad rostul. Aud pe strada lucruri crunte, nu inteleg unde tot vrei sa bati. Suporterii sunt suporteri, felul in care iubesti o echipa difera de la o persoana la alta. Nu acuza ceva ce nu poti intelege, unele lucruri mai bine le lasi asa cum sunt. Poate ca se mai exagereaza, unii sunt mai artagosi, dar pe jandarmi tot i-as pune cu fata la zid si le-as trage cate un glont in cap. O petrada, torta sau fumigena nu omoara pe nimeni, in schimb o telescopica in cap te poate nenoroci pe viata. Am mai spus-o si o mai spun pentru fiecare om care gandeste ca tine. Traiti meciurile la o intensitate maxima, apoi sa aveti parte de "tratamentul" jandarmilor, apoi stati cateva ore pe sectie si dupa vreau sa vad ce parere aveti.

LE:Ni se incalca drepturile si tot noi platim cu sange.Vi se pare normal?

11218.01.2009 23:50

@ corina ... nici nu mai comentez ce ai scris tu, ca din start probabil avem o mica/mare diferenta de opinii. Dar iti dau nota 10 daca mi-o accepti pentru citatul din semnatura ta. Cu o completare ..acel "cantat la meci" pentru mine inseamna incurajat echipa proprie , in orice scandare pe care o spun sa fie vorba de Steaua si de echipa mea . Putin imi pasa mie de celelalte echipe sau de jandarmi. Si in plus sa ma duc la hochei si sa strig de Radoi sau Lacatus mi se pare o aberatie ...hai sa mergem si la fotbal si sa strigam de sania ca si ala e in Liga Campionilor cu Steaua si s-a comportat mai bine ca la fotbal ...

Eu astea nu pot sa le inteleg ... si inca ceva, ce rost aveau petardele alea ?

Joga Bonito18.01.2009 23:52

Multa mu.ie tarfelor de jandarmi.

korynna18.01.2009 23:57

112

Ai dreptate in ceea ce priveste scandarile Lacatus, Radoi si ____ Dinamo, nici eu nu le vedeam rostul.

Despre petarde nu stiu ce sa zic, eu sunt adepta tortelor si a fumigenelor pentru spectacol. Totusi o petarda nu mi s-a parut un motiv pentru care sa sechestrezi 100 de oameni din cauza incompetentei fortelor de ordine sau sa bati lumea numai de dragul de a o face...

11219.01.2009 00:26

Da, asa e , e corect ce spui. Si chiar iti dau dreptate cu fumigenele si tortele, atat timp cat nu ajung pe teren sau nu sunt aruncate in galeria adversa. Bannerele,fumigenele,tortele si niste scandari pt echipa voastra preferata ar face o atmosfera de vis pe orice stadion din Romania si din lume.

Ma bucur ca am ajuns la un numitor comun, sa mai postezi pe-aici si hai la hochei. Nu conteaza ca esti fata, avem si hochei feminin :)

«123»