112
Gresesti enorm.
Tu crezi ca se injura doar in galerie?
Fi serios!
Copii de 8-9-10 ani stiu mai multe injuraturi decat mine. Mi-e rusine mie cand ii aud ce zic.
Sa nu crezi ca daca il duci intre copii de varsta lui pe fiul tau, il protejezi.
Si chestia cea mai tare e faptul ca toate prostiile pe care le invata, nu le invata de la noi.
Majoritatea rahaturilor le scot de la televizor, din filme si din desene. Restul iau de pe acasa si intr-un procent foarte mic din ce aud pe la evenimente sportive.
Si ca tot vorbim despre evenimente sportive, copii din ziua de azi nici nu isi mai prea dau interesul pt sport.
Prefera sa stea acasa sa dea un FIFA2009 decat sa mearga sa joace fotbal sau sa se uite.
Cand am fost mic, eu am facut Judo. Am mai fost la atletism si inot. Nu m-am prea tinut si regret.
Dar macar eu am fost. Copii de azi nu au vreme sa mai mearga la sport.
p.s.
Despre ultrasi deja s-a format o anumita opinie in tara asta.
Acum cateva zile, intr-o discutie, o fata a auzit ca eu merg la meciuri si ca ma implic. Imediat m-a luat cu: "tu esti huligan din ala de se bate pe stadion?".
Nu m-a intrebat de coregrafii, de bannere, de cantece, de nimic.Nici macar despre echipa cu care tin, ca nu stiu daca stia. S-a uitat un pic asa urat la mine si a pus semnul "=" intre ultras si huligan.
De asta nu se poate face nimic cum trebuie in Romania.
Gaborii ne cred pe toti animale si asa ne prezinta si restului tarii.
De asta sar la bataie fara sa intrebe. Ca stiu ca au spatele acoperit.
Oricat de mare ar fi abuzul, la sfarsitul zilei, cetateanul care urmareste stirea zice tot: "Bine le-au facut!"
p.p.s
Nu cred ca se indoieste cineva de faptul ca violenta naste violenta.