FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Duminica, toata lumea la patinoar!

«123»
bodanelu18.01.2009 15:01

pai in afara de 4 suporteri luati.. dintre care unul nevinovat, de pe trotuar, doar ca avea bluza cu Steaua (membru al acestui forum, STARforce) ce crezi ca mai este de aflat?

barzu18.01.2009 15:04

Pacat...atmosfera era frumoasa....multi suporteri, se canta bine.

Saramago18.01.2009 15:55

9-3, victorie reconfortanta...sper ca ne intalnim si anul viitor cu Ferencvaros, NZ Stars, UTE, Dab.docler, Alba Volan si Miskolc...

...pana atunci mai e ceva timp, iar marti elevii lui Kulikov joaca impotriva Brasovului!

Hok3y18.01.2009 15:55

dnee...ce a iesit de la 1 petarda...:|...au stricat toata atmosfera jandarmiix(..

korynna18.01.2009 16:46

_|_ garda!

Au fost mai mult de 4 oameni ridicati, sa nu ii mai numaram pe cei batuti...

floroflores18.01.2009 16:55
_|_ garda!

Au fost mai mult de 4 oameni ridicati, sa nu ii mai numaram pe cei batuti...

stii ceva despre cei luati?? ai vb cu cineva???

RaMs3s18.01.2009 17:01

am vazut eu niste masini de politie.....

cred ca au fost dusi la sectia de la morarilor....

nu stiu sigur...poate confund

korynna18.01.2009 17:09

Au fost dusi pe la sectiile 9, 12. N-am auzit sa mai fi fost incidente pe sectie. Ideea e ca peste tot se scrie ca cei care au dat petardele au fost identificati si apoi am fost toti evacuati, dar uita sa mentioneze ca nu au retinut pe nimeni pentru petardele alea pentru ca nu au filmat, s-a creat o mare invalmaseala, ne-au tinut in patinoar in potriva vointei noastre, au impartit bastoane in stanga si in dreapta, iar afara au facut macel. Siguranta si incredere... le doresc sa primeasca si copiii lor atatea bastoane in cap cate dau ei.

RaMs3s18.01.2009 17:11

a mai ramas cineva in patinoar ? :blink:

cetateandeonoare18.01.2009 17:18

nu cred ca mai e nevoie de vreo prezentare a jandarmilor, se stie ca sunt ciobani .. marea problema e ca jandarmii au inceput haosul si majoritatea suporterilor care se dadeau cocosi si urlau sa nu fugim,au dat inapoi .. dasta jandarmii au prins aripi ,dasta sa ajuns la suporteri raniti si dasta am felinarul umflat .. dar asta e.. garda sus,si la urmatorul meci,o luam de la capat .. hahaa..

Stelist4Ever-=-STEAUA-=-18.01.2009 17:30

ba voi de asta ne-ati chemat ma ca sa ne bateti? :ce_oameni:

usurel...

floroflores18.01.2009 17:31
Au fost dusi pe la sectiile 9, 12. N-am auzit sa mai fi fost incidente pe sectie. Ideea e ca peste tot se scrie ca cei care au dat petardele au fost identificati si apoi am fost toti evacuati, dar uita sa mentioneze ca nu au retinut pe nimeni pentru petardele alea pentru ca nu au filmat, s-a creat o mare invalmaseala, ne-au tinut in patinoar in potriva vointei noastre, au impartit bastoane in stanga si in dreapta, iar afara au facut macel. Siguranta si incredere... le doresc sa primeasca si copiii lor atatea bastoane in cap cate dau ei.

asa este!!! perfect adevarat!!! i-am intrebat personal de ce nu ne lasa sa iesim din patinoar in pauza,fiindca se stie ca nu se fumeaza acolo...deja ne inconjurasera ca pe detinuti si inca din peluza au inceput incidentele...iar afara nu mai vorbim...personal,cred ca a fost ceva premeditat din partea tortionarilor fiindca din ce in ce venim mai multi si asta nu le convine deloc...iar despre cei care zic despre petarde si evacuare ori n-au fost acolo,ori au mari probleme...iar personal pt aceste creaturi care nu pot face altceva decat sa loveasca oameni le doresc copiilor lor leucemie...

f234567k18.01.2009 17:45

Ok. Fight, dar cu fata aia de era cazuta pe jos inauntru si o loveau in continuare cu bestialitate ce au avut?

korynna18.01.2009 18:13

Purtatorul de cuvant al jandarmeriei, Marius Militaru, minte cu nerusinare. Au fost victime, oamenii batuti cu bestialitate, vad ca si fete, au fost luati de pe strada si amendati unii pentru simplul fapt ca au fost la meci.

f234567k18.01.2009 18:24

La sectia 9 au venit aia de la prima, antena3 si national TV iar reprezentantul ala al jandarmeriei, ciocan, sau cum plm il cheama, radea ca prostu cand era intrebat de suporteri.

11218.01.2009 18:43

[....]

In rest, Steaua termina pe 6 aceasta Liga MOL ...eu am dat pronostic locul 7,dar am zis ca sunt sanse si pentru locul 6. Din pacate pentru voi, cu putin noroc ati fi iesit pe 4. Eu zic ca e un parcurs mai mult decat remarcabil, in timpul careia s-a castigat si o Cupa a Romaniei si probabil un loc 3 in Campionatul National .

@hock3y ...ti-am pus niste intrebari pe topicul celalalt , te rog daca vrei sa imi raspunzi ( am aflat deja scorurile,dar macar la intrebarile celelalte)

Regret ca te-am suparat floroflores, ai dat dovada mai demult ca stii ceva hochei, nu ai de ce sa nu scrii atat timp cat scrii intr-un mod civilizat...

Din cate stiu eu , marti jucati cu Brasov si daca cineva de la voi se mai gandeste ca poate prinde locul 2, atunci este meci f important.

Fane18.01.2009 19:58

Mi-a fost imbrancit copilul...luat de maneca si scos cu japca din patinoar....de fata cu mine !!!

Nu ma intrebati ce-i in sufletul meu....ca sa stiti ..va spun imediat...Copilul fiind derutat nu stia in ce parte s-o apuce - asta a fost greseala lui :

**** JANDARMERIA ROMANA !!!

S-ALEAGA PRAFU`DE VOI SI DE FAMILIILE VOASTRE

*********.. daca nu va dadea statu`Roman de mancare si acum cautati prin tomberoane SAU erati niste nimeni in continuare la coada vacii !

BAI JEGURILOR...cu ce a gresit copilu`ala care statea langa tasu`?

Ati vrut sa va datii zmei ?.....asa va afirmati in fata superiorilor ?...vreti grade ?

Va luati de copii ???...saraciilor ...si eu am facut Armata ( nu ce ati facut voi amaratilor care habar nu aveti ceea ce inseamna Armata) dar nu m-am umilit in halul asta ,sa-mi bat joc da copii ....LA M.UIE MAH...LA M.UIE SA VA DAU !!!!!

M**E JANDARMERIA ROMANA IN FRUNTE CU GEORGESCU SAU CEI CARE-I TIN LOCUL..

E mai bine asa

11218.01.2009 21:50

Odata cu mesajul de mai sus imi anunt si eu retragerea de pe acest forum . Modul in care eu nu am voie sa zic despre atmosfera creata de asa-zisii suporteri bucuresteni (zic asa-zisii pentru ca inca poate sunt atata de naiv si mai cred ca nu astia sunt suporterii Stelei) intr-un mod civilizat ( cica sunt ironii sau offtopic) si un post in care se scriu "n" injuraturi este pastrat pe forum ...

Marius si Dragoshel in special (dar nu singurii) va multumesc pt ca m-ati sustinut aici pe forum ...

Bafta! Toate informatiile despre hochei sa le luati din postul de mai sus ...acolo se vb de hochei adevarat,nu ce zic eu

MoWeed18.01.2009 22:05

@112

Il cunosc pe Fane si iti garantez ca nu scria asa ceva daca nu ar fi avut motiv. Gandeste-te cum ai fi reactionat tu daca copilul tau ar fi patit la fel? Nu ai fi folosit un limbaj asemanator?

Eu ti-am editat postarea aia pentru a evita iritarea care ar fi produs-o. Esti pe site-ul suporterilor stelisti, nu pe cel al suporterilor din Miercurea Ciuc. Comporta-te ca atare...

floroflores18.01.2009 22:07

112

nu-mi da vestea asta,ca nu mai dorm toata noaptea...:))

Fane18.01.2009 22:08

112

cand vei avea parte de un tratament asupra copilului tau cum am avut eu astazi ..s-ar putea sa nu mai gandesti asa ...chiar daca sunt moderator...sunt om la fel ca si tine si mai mult decat atat,cand e vorba de copilul meu nu mai tin cont de nimeni si nimic.....

MoWeed18.01.2009 22:13

Reactia ta e normala Fane, numai un animal ar putea imbranci un copil. Sper sa nu trec niciodata prin ce ai trecut tu azi.

:finger: Jandarmeria

Fane18.01.2009 22:20

@Mo

Crede-ma...copilul era dezorientat saracul ( nu stia unde sa se ascunda sau sa stea) in momentul iesirii din patinoar pana cand vine o saracie si-l ia de brat...HAI MAH DRACU`AFARA DIN INCINTA CA O CAUTATI CU NOI ( vezi doamne, noi niste gunoaie iar ei cu cel putin 3 facultati la baza) ....iar 112 se opareste ca paraseste sit-ul din cauza limbajului meu......bah ma lasi ?

L.E. 112

Nu-ti doresc sa treci prin ceea ce am trecut eu azi....poate ai copil sau nu ,sau nu stii ce inseamna sa stai si sa privesti cum iti este bruscat copilul de fata cu tine iar tu sa nu poti face nimic.

MoWeed18.01.2009 22:24

Oricine de pe site-ul asta ar fi reactionat la fel ca tine Fane. Daca lui 112 nu ii convine asta, nu il obliga nimeni sa posteze pe site

11218.01.2009 23:02

Raspund doar pentru ca nu pot sa las o intrebare fara raspuns...

Eu,cunoscand cum se comporta galeria stelista, cum as putea vreodata in viata mea sa-mi aduc copilul pe patinoar sau pe un stadion in Romania ??? Te gandesti ca l-au bruscat jandarmii, dar te gandesti ce a auzit copilu ala acolo??? Te gandesti ce comportament inuman invata el acolo ?? Nu zic sa nu-l duci la hochei, dar ia-l si du-l la meciuri de copii de varsta lui , la meciuri de juniori unde chiar poate sa si inteleaga ceva, mai ales daca il iei usor si il inveti regulamentul ... Cel putin eu asa procedez... Si oricine cu simtul raspunderii asa ar proceda ...

Intr-adevar, faptul ca jandarmii au lovii copii sau fete e de neiertat, dar pe cei care au aruncat cu petarde( oriunde in incinta stadionului) sau ar fi bruscat vreun jandarm as fi tras cu gloante de cauciuc sa o tina minte toata viata lui ...

Si inca ceva,asta nu are legatura cu voi stelistii, aceeasi reactie o am impotriva tuturor care au asemenea gesturi ( inclusiv fanii lui Ferencvaros care deobicei fac ravagii pe stadioanele din ungaria )

«123»