Eu i-as ura succes lui Mirel insa avand in vedere valoarea campionatului in care merge nici nu conteaza daca ii iese sau nu pentru ca banul tot vine. Imi va fi dor de determinarea lui Mirel Radoi si de aportul sau in defensiva insa spre deosebire de multi utilizatori de aici eu nu il consider pe Mirel un simbol.
Pentru mine va fi mereu capitanul care nu a ezitat sa puna capul in crampoanele adversarului si care a facut foarte multe alegeri gresite in cariera sa tocmai pentru ca s-a lasat indrumat gresit de panaramele din jurul sau si de propriul orgoliu. A gresit la numeroasele accidentari pentru ca tot forta intrarea in teren mai devreme,a gresit pentru ca a jucat de multe ori accidentat cu infiltratii si tot tacamul,a gresit pentru ca s-a inrudit cu gibonul creditor,dar mai ales a gresit pentru ca nu a stiut de cine sa asculte la momentul potrivit.
Intre noi fie vorba,Mirel trebuia sa plece dupa semifinala UEFA,avea o cota foarte buna,era capitanul unei echipe care ajunsese intr-o semifinala de cupa europeana si ciobanasul putea lua bani buni pe el. Insa a tot amanat plecarea si,ca si Dica,a ajuns intr-o pozitie foarte ingrata pentru fotbalist serios,acea de a nu mai avea provocari. Mirel a luat campionate cu Steaua,supercupe,a ajuns in semifinala UEFA,a jucat in CL,ce putea sa mai faca in Romania?
Cu plecarea in Arabia,Radoi a renuntat la statutul de fotbalist si e un semnal ca s-ar putea retrage in curand. Ia cateva milioane de la arabi si se face antrenor,unde bineinteles ca va avea jobul asigurat la Steaua.
Radoi ajunsese la un punct in cariera unde avea 2 optiuni:
1)merg oriunde in afara,mai ales daca imi dau multi bani si practic imi termin cariera
2)raman la Steaua unde ma plictisesc,unde nu mai am ce realiza,unde am statut privilegiat pentru ca sunt capitan si pentru ca sunt finul lui Becali,si mai raman un an in mocirla romanesca.
Voi ce ati fi ales?
Mirel Radoi ramane un exemplu de ASA DA in ceea ce priveste spiritul de stelist(cel ce lupta pana la capat) si un mare ASA NU in ceea ce priveste alegerile din cariera si unele din viata personala(ma refer la faza cu Jiji nas).
CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.