FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Succes, Mirele! Succes, Steaua!

«123»
predatorpulse715.01.2009 20:44

Eu i-as ura succes lui Mirel insa avand in vedere valoarea campionatului in care merge nici nu conteaza daca ii iese sau nu pentru ca banul tot vine. Imi va fi dor de determinarea lui Mirel Radoi si de aportul sau in defensiva insa spre deosebire de multi utilizatori de aici eu nu il consider pe Mirel un simbol.

Pentru mine va fi mereu capitanul care nu a ezitat sa puna capul in crampoanele adversarului si care a facut foarte multe alegeri gresite in cariera sa tocmai pentru ca s-a lasat indrumat gresit de panaramele din jurul sau si de propriul orgoliu. A gresit la numeroasele accidentari pentru ca tot forta intrarea in teren mai devreme,a gresit pentru ca a jucat de multe ori accidentat cu infiltratii si tot tacamul,a gresit pentru ca s-a inrudit cu gibonul creditor,dar mai ales a gresit pentru ca nu a stiut de cine sa asculte la momentul potrivit.

Intre noi fie vorba,Mirel trebuia sa plece dupa semifinala UEFA,avea o cota foarte buna,era capitanul unei echipe care ajunsese intr-o semifinala de cupa europeana si ciobanasul putea lua bani buni pe el. Insa a tot amanat plecarea si,ca si Dica,a ajuns intr-o pozitie foarte ingrata pentru fotbalist serios,acea de a nu mai avea provocari. Mirel a luat campionate cu Steaua,supercupe,a ajuns in semifinala UEFA,a jucat in CL,ce putea sa mai faca in Romania?

Cu plecarea in Arabia,Radoi a renuntat la statutul de fotbalist si e un semnal ca s-ar putea retrage in curand. Ia cateva milioane de la arabi si se face antrenor,unde bineinteles ca va avea jobul asigurat la Steaua.

Radoi ajunsese la un punct in cariera unde avea 2 optiuni:

1)merg oriunde in afara,mai ales daca imi dau multi bani si practic imi termin cariera

2)raman la Steaua unde ma plictisesc,unde nu mai am ce realiza,unde am statut privilegiat pentru ca sunt capitan si pentru ca sunt finul lui Becali,si mai raman un an in mocirla romanesca.

Voi ce ati fi ales?

Mirel Radoi ramane un exemplu de ASA DA in ceea ce priveste spiritul de stelist(cel ce lupta pana la capat) si un mare ASA NU in ceea ce priveste alegerile din cariera si unele din viata personala(ma refer la faza cu Jiji nas).

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

stelist24/2415.01.2009 20:48

Radoi in inimile noastre, voi privi numai decat meciurile din emirate.

Lari15.01.2009 20:53
voi privi numai decat meciurile din emirate.

Vezi incotro iti indrepti satelitu', ca el va pleca in Arabia Saudita.

DelPiero1015.01.2009 21:00

Este incredibil cum a trecut timpul...a stat 9 ani la acest club.Din primul an al sau in Ghencea,s-a vazut ca Radoi va deveni un fotbalist exponential al acestei echipe.S-a sacrificat pentru aceasta echipa,a tras echipa dupa el in multe momente,insa a facut si gafe,ca orice om.Pentru mine,reprezinta modelul Stelei pe care am prins-o eu:cea din primul deceniu al anilor 2000.Nu uita Mirele:in sufletul adevatilor stelisti,tu vei ramane CAPITANUL!

gabriel_04pyb15.01.2009 21:38

Ca vrem sau nu, despartirea de Mirel s-a produs! Ce nu inteleg, de unde atata rautate din partea noastra? De ce n-a plecat la o echipa mare din Vest? Cu ce ne incalzea daca Mirel juca la Inter sau la Liverpool? Pana la urma a ales sa-si faca un viitor lui si familiei. Sa-mi spuna mie cineva ca pune mandria mai presus de familie! Hai sa fim seriosi. Mirel a ajuns la un punct al carierei cand nu mai stai sa alegi! Probabil daca ar fi plecat mai devreme ar fi ajuns cu siguranta la vreo echipa cu nume. Accidentarile, injuriile si huiduielile (uneori si ale noastre), criza continua de la Steaua, poate chiar amenintarea cu suspendarea in caz de declaratii neacoperite, l-au facut sa plece. Pentru el nici nu mai conta daca pleca in Arabia Saudita, India, China sau Statele Unite! Voia cu orice chip sa paraseasca Ghencea! De abia dupa ce vom juca in primul meci fara capitanul Mirel Radoi ne vom da seama ca am pierdut un jucator nu neaparat talentat cat mai ales un luptator care da tot ce are el mai bun, adica acea dorinta de victorie, care lipseste cu desavarsire multora din lotul actual! Nu vreau sa fac absolut nicio paralela sau sa pic in desuetitudine cum o fac adversarii nostri din groapa neecologica, dar chiar nu ma pot abtine sa nu remarc ca Mirel chiar a semanat izbitor de tare cu personajul din "Ultimul samurai"!

alexblaja15.01.2009 21:44

Nu pot fi de acord cu cei care spun: Mirel Radoi e un jucator terminat daca a plecat la Al Hilal, e praf, e cel mai prost jucator! Se uita ce a facut Mirel pentru Steaua, cum si-a pus, nu odata, in pericol sanatatea si implicit cariera, pentru aceasta echipa.

Sper sa nu se ajunga sa se arunce cu noroi si in el la un moment dat.

Marele Elton nu tot in campionatul ala a ajuns? Sunt curios daca cei care il numesc acum pe Radoi un jucator terminat pentru ca a ales acelasi campionat ca si Elton il considera si pe brazilian tot un jucator terminat.

PS. Ceva clipuri cu Radoi nu exista, ca la interviul cu Neaga?

bazy15.01.2009 22:03

Multumim Capitane ! Mult succes in continuare ! Respect For Life Radoi ;) !!!........

mountytoma15.01.2009 22:36

nici nu stiti cat ma bucura acest transfer al lui Radoi.

pentru el e bine ca schimba atmosfera, avand in vedere ca atmosfera din Ghencea nu ii mai pria, desi chiar el a contribuit la deteriorarea ei. e bine si ca va castiga bani multi, va avea de unde sa-si plateasca datoriile. inclusiv fata de cei care il tot laudau chiar si cand juca prost, doar doar s-o gasi cineva sa dea 'j de milioane pe supervaloarea Mirel. e bine ca nu va mai fi in colimatorul presei de kkt din Romania, asa poate se reapuca sa joace fotbal, sport pe care l-a mimat cu succes in ultimii2-3 ani. e bine mai ales ca va fi departe de becalopitec, ca ajunsese sa semene cu nasul lui. e bine ca are o justificare plauzibila pentru a nu mai veni la nationala, unde nu prea mai avea loc. e bine ca nu va juca impotriva Stelei. s-ar putea ca unii fosti coechipieri sa-i rupa dintii, asa cum a facut si el cu adversarii lui.

dar nu pentru asta m-am bucurat eu. egoist, m-am bucurat pentru mine. ca am scapat de el. pentru ca nu cred ca mai tragea Steaua dupa el, ci o tinea in loc. era nevoie de o eliberare! pentru asta, MULTUMESC Mirel Radoi!

Matteo15.01.2009 22:59

ce cauta zburatoru asta de deasupra mea pe acest site ? tiganii nu erau pe FZR ?

robespierre15.01.2009 23:01

Mi-e destul de greu sa spun ceva in momentul asta. Clar de reprosat nu-i putem reprosa nimic. Are si el o varsta si trebuie sa-si asigure batranetea. Acum sigur ca ne-am fi dorit sa ramana pana la finalul carierei dar era cam greu si poate un pic nedrept pt visul lui de a pleca afara...oriunde.

In alta ordine de idei poate ca acesta poate reprezenta un nou inceput. Plecand si Radoi practic se termina cu tot ce avea legatura cu echipa facuta de Piti, o echipa care a fost uzata peste masura. Consider ca e momentul ca alta echipa sa renasca, o echipa infometata de glorie si de ce nu poate si bani. Poate peste 3-4 ani o sa vedem in Tudose ( dau un exemplu doar) un nou Radoi, un nou lider.

Nu stiu ce sa mai zic decat bafta si respect CAPITANE. Eu unul nu o sa te uit si voi astepta cu nerabdare momentul revederii, revenirii, cel mai probabil ca antrenor la Steaua.

Matteo15.01.2009 23:08

Odata cu plecarea Capitanului, o legenda ros-albastra s-a nascut . Iti multumim etern pt tot ceea ce insemni pt noi....RESPECT ETERN CAPITANE !

2_aplaudand_tribunele,_cu_ochii_in_lacri

DelPiero1015.01.2009 23:28
Odata cu plecarea Capitanului, o legenda ros-albastra s-a nascut . Iti multumim etern pt tot ceea ce insemni pt noi....RESPECT ETERN CAPITANE !

2_aplaudand_tribunele,_cu_ochii_in_lacri

Poza asta spune totul.Era 7 Mai,ziua NOASTRA,numai un STELIST adevarat putea sa planga pt ca am pierdut titlul tocmai in acea zi sfanta.Pentru devotamentul si spiritul de sacrificiu de care a dat dovada pt culorile ro-s-albastre,eu il voi respecta MEREU!

Sforza16.01.2009 00:02

Succes Milrele pe oriunde vei juca!

Dicanul16.01.2009 01:44

Frate Lari asta este un articol excetional. Ai fost echilibrat dar totusi stelismul din tine a primat. Bravo! Succes Mirel! Eu chiar ma bucur pentru el, si stiti de ce? Pentru ca a scapat de cioban. In ultimi 2 ani relatiile dintre ei s-au racit vizibil. Mirel tot timpul l-a contrat prin declaratiile sale in presa(cea cu despre ultrasi este cea mai noua, ca daca nu se discuta cu ei nu se rezolva nimic etc). \

Du-te Mirele du-te! Ia-le banii si joaca pentru bani.

Mirel va ramane un jucator reprezentativ pentru Steaua, in acest inceput de mileniu. Eu te-as fi vrut la Liverpool, a doua dragoste a mea!

Forza STEAUA1

cosmin_20222216.01.2009 03:57

Multumim Mirel Radoi!

mountytoma16.01.2009 06:48
ce cauta zburatoru asta de deasupra mea pe acest site ? tiganii nu erau pe FZR ?

sa te mai lumineze un pic, intunecimea ta!

cicerone16.01.2009 07:19

Bafta capitane si ...multumim

elika16.01.2009 08:06

Mirel Radoi va ramane unul dintre noi...

Multumim Mirel Radoi

mfun16.01.2009 09:32

Bafta Mirele!

Am un feeling ca in 2-3 ani se intoarce in Ghencea, cum a facut o si Lacatus! si vom deveni si mai puternici la momentul respectiv!

1974OFF16.01.2009 09:36
Multumim Mirele,mereu vei fi acasa in Ghencea!!! Totusi,recunosc,ca in zilele tratativelor,n-am putut sa nu ma gandesc la Gerrard si am mai sperat sa ramai...dar este de inteles...si poate nici noi nu suntem la nivelul suporterilor lui Liverpool!!! SA IESI CAMPION!!! ALTCEVA NU-TI ACCEPTAM ORIUNDE!!!

Te rog sa intri pe topicul dedicat numai lui Miral. Vei vedea acolo nu numai ca nu sintem la nivelul suporterilor lui Liverpool, dar unii dintre noi sunt muuuult prea departe de ei........

nebunus16.01.2009 11:08

Mirel vine pe Aeroportul Otopeni diseara la 18:55!

7sevilla8616.01.2009 11:48

Succes Mirel, ai fost un exemplu si vei ramane mereu in inimile noastre... :steag_sah_mic: ....o sa ne fie greu fara tine, dar iti dorim tot ce este mai bun si te intelegem pentru alegerea ta fular-campionii

kosm1n16.01.2009 11:52

Intr-o buna zi se va intoarce de asta sunt sigur!!

Stelist4Ever-=-STEAUA-=-16.01.2009 12:40
:steag_cruce_invers: Radoi Radoi TE IUBIM PENTRU CATE AI FACUT PENTRU Steaua SI TE VREM INAPOI Radoi Radoi fular-campionii

images.jpg

bodanelu16.01.2009 13:59

cuvintele sunt de prisos cand vezi poza adaugata de matteo!

Respect capitane!

«123»