FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rãdoi la Al-Hilal?

«1234»
clausblaus14.01.2009 21:22

Bun,rau,finut turnator,stelist adevarat sau nu,conteaza mai putin!Daca el a ales sa plece la arabi,sa fie sanatos,sa poata juca si sa se bucure de milioanele seicilor.

Pentru cei "suparati"pe salariile fotbalistilor o intrebare:de ce nu jucati fotbal?

:steag_cruce_invers:

redondo14.01.2009 22:10
Sincer sã fiu, numai in Asia Mica nu mi-l imaginam pe Mirel jucand. Dar e alegerea lui, nu a mea.

Mult succes, capitane, la arabi!

Arabia Saudita nu e-n Asia Mica. :greedy:

axl14.01.2009 22:11

Corect, Orientul Mijlociu.

Adrian15.01.2009 00:43

Orice ar face si oriunde s-ar duce, eu il sustin pe Mirel.

Nu il pot acuza ca vrea sa plece de la Steaua, de langa becalii si din acesta Liga 1 de rahat.

Eu ii urez multa sanatate si sper sa faca, oriunde s-ar duce, macar la fel de mult cat a facut la Steaua.

Intotdeauna te voi respecta!

mirel6x8.jpg

maye15.01.2009 02:15
Orice ar face si oriunde s-ar duce, eu il sustin pe Mirel.

Nu il pot acuza ca vrea sa plece de la Steaua, de langa becalii si din acesta Liga 1 de rahat.

Eu ii urez multa sanatate si sper sa faca, oriunde s-ar duce, macar la fel de mult cat a facut la Steaua.

Intotdeauna te voi respecta!

mirel6x8.jpg

perfect de acord!

vlad7515.01.2009 06:21
Masina Bentley de 250,000 de EUR? Ce-l tinea in loc sa-si ia un Golf VII cu toate dotarile si nu-i iesea peste 21,000... Cerebral pe pana mea.

@Joga si tu ma certi acum? Speram sa cititi in intregime postul meu. Eu am ca este mai cerebral in raport cu multi fotbalisti. Am dat un grad de comparatie exact, cu fotbalistii. Intr-o gasca cu Pulhac,Semeghin,Torje,Sabin Ilie,si foarte multe exemple cine ti s-ar parea mai cerebral?

Eu nu l-am comparat pe Mirel cu Patapievici,Hurezeanu sau CTP.

Noi de ce sa nu te injuram Joga ca nu esti patriot? In loc sa pescuiesti in lacurile noastre ,te duci tocmai la unguri? Ai ales cu sufletul acel loc de pescuit sau pentru ca are balta peste?

Prin scuzele pe care i le gasesc lui Mirel incercam sa mai domolesc spiritele unor suporteri mai patimasi. Acum sa ne urcam cu picioarele pe toti fotbalistii care au jucat la Steaua?Asa s-a intamplat si cu Adrian Ilie.Erta iubit in Ghencea ,dupa ce a plecat la Valencia a fost injurat ca la usa cortului de catre aceaiasi suporetri. Dupa atitudinea unora sa inteleg ca vom adopta celebra injuratura a rapidistilor la adresa lui Mirel?

andrey_ptm_steaua15.01.2009 10:39

haideti sa fim realisti...la 28 ani, mai ales daca esti roman si te accidentezi foarte des e foarte greu sa speri la un transfer la inter,Milan,real sau alte echipe de top...Radoi a facut c trebuia pentru el si familia sa....isi va asigura viitorul pentru ca nu se stie niciodata ce se va intampla...sa nu uitam ca Mirel a jucat 8 ani pt noi si a fost un adevarat idol...respect Radoi si bafta fular-campionii

EL_CAPITANO.jpg

redondo15.01.2009 10:51
haideti sa fim realisti...la 28 ani, mai ales daca esti roman si te accidentezi foarte des e foarte greu sa speri la un transfer la inter,Milan,real sau alte echipe de top...Radoi a facut c trebuia pentru el si familia sa....isi va asigura viitorul pentru ca nu se stie niciodata ce se va intampla...sa nu uitam ca Mirel a jucat 8 ani pt noi si a fost un adevarat idol...respect Radoi si bafta fular-campionii

Ce transfer frate la Milan, Inter sau Real.....au fost doar fabulatiile lui Becali si minciunile presei.Aceste echipe n-au fost niciodata interesate de Radoi.A plecat si el la bani mai multi si gata....e normal pana la urma,dar nu mai bagati fraze de genu....Mirele ai lasat Real pentru Al-Hilal.

Ma tem ca daca nu era Olaroiu nu-l lua nimeni.

Adrian15.01.2009 11:32
Aceste echipe n-au fost niciodata interesate de Radoi.

Tu stii. Pt ca ai lucrat ca si catator de talente pt acele cluburi, tu esti cel mai in masura ca sa iti dai cu parerea.

p.s.in 2003 sau 2004 Bayern Munchen a oferit 3 mil dolari(sau euro) pt Radoi.

In 2004 Spartak a oferit 5 mil.

Amandoua au fost oferte reale, refuzate.

tavyto15.01.2009 12:46

daca pleaca o sa ma dezamageasca...dar cum a zis si el are o varsta si daca nu a reusit sa se transfere afara se duce la bani...oricum Radoi ESTE UN SIMBOL SI O SA RAMANA!!Mirel Radoi ESTE UNUL DINRE NOI...

RESPECT Mirel pt tot ce a facut pt Steaua

redondo15.01.2009 14:33
Tu stii. Pt ca ai lucrat ca si catator de talente pt acele cluburi, tu esti cel mai in masura ca sa iti dai cu parerea.

p.s.in 2003 sau 2004 Bayern Munchen a oferit 3 mil dolari(sau euro) pt Radoi.

In 2004 Spartak a oferit 5 mil.

Amandoua au fost oferte reale, refuzate.

Spartak Moscova e in cel mai fericit caz la nivelul Stelei. Da-mi tu atunci dovada ca a existat o oferta concreta din partea echipei Bayern Munchen.

Adrian15.01.2009 15:32

Spartak Moscova a facut oferta pt Radoi.

Oferta a fost refuzata ca e din Rusia, ca Radoi nu merge acolo, ca e de 5 mil,etc.

Pt ca Radoi a refuzat, Spartak s-a reorientat spre un baiat sarb, un ilustru necunoscut pe vremea aia pe nume Vidic.

Acum sarbul asta poarta numarul 15 si joaca la Manchester United.

Oferta concreta din partea lui Bayern Munchen a existat pt ca oficialii lui Bayern au si recunoscut la un moment dat ca l-au vrut pe Radoi dar au fost refuzati. Mi se pare, chiar Beckenbauer a zis asta.

Lari15.01.2009 15:38

P-aia cu Bayern au spus-o si Becali si marii impresari ai tarii...

De asemenea, oferta de la Portsmouth a existat, aia de 8 milioane, cand a cerut Becali vreo 12.

A-propos de transferuri. Mai stiti cand Celtic l-a vrut pe Florentin Dumitru?

redondo15.01.2009 15:44

Asa si pe Mourinho sau pe Ramon Calderon daca ii intrebi ceva de Radoi raspund din complezenta....Yes yes,very good player...Peste 3 ani o sa zici ca si Inter a facut o oferta in vara 2008 dar...s-a opus Becali. Sa fim seriosi,e Bayern Munchen! Daca era o astfel de oferta se ducea Mirel in genunchi sa fie lasat sa plece macar 1 an-2. Cum sa refuze Becali,cand a declarat ca l-ar fi lasat 1 an si gratis la Real Madrid. Era Bayern Munchen!

Restul,Spartak Moscova sau Portsmouth nu sunt echipe de cel mai inalt nivel,iar initial s-e vorbit de Real,Inter su Milan.

PS Lari,daca erau 8 milioane il ducea Becali cu bicicleta pana acolo.....de altfel nici acum nu cred ca sunt 6 milioane,dar ma rog.la arabi e orice posibil.

Adrian15.01.2009 15:50

Lari

Eu zic sa incheiem discutia aici.

Degeaba vine Beckenbauer(om serios din cate stiu eu) si zice ca l-au vrut pe Radoi, sursele dinamoviste ale lui redondo sunt mult mai de incredere.

redondo15.01.2009 16:05

E BAYERN MUNCHEN....era cea mai mare mandrie a lui Becali ca un jucator al lui sa joace acolo...si mai ales finul...s-ar fi vorbit de numele lui prin toata Germania sau Europa. Oamenii spun multe din complezenta omule...una e sa se fi interesat de el si alta sa fi venit cu banii pe masa. Iar cu englezii....l-ar fi dat si pentru 4 milioane caci sunt bani multi si pentru el.Ar fi mers pe ideea ca joaca acolo 1 an-2 si dupa revine,si astfel ramane cu banii.

Adrian15.01.2009 16:09

becalii nici nu stie cine e bayern munchen.

Ma rog, nu stia. Ca acum, dupa ce ne-au umilit, sigur stie.

Lari15.01.2009 16:11

Redondo, cand Bayern a facut oferta de 4/5/6 milioane, Becali cerea in jur de 15 pe Radoi. De-aia nu s-a realizat transferul. Pana la urma, jegalu' s-arfi multumit doar cu vreo 10, ceea ce nemtii au considerat ca nu face.

Chestiile astea au fost scrise in presa germana, nu de astia de aici. Sunt fapte, nu speculatii.

Nici nu-ti vine sa crezi cat de dement e berbecalu', ha? Nici noi... Dar asa s-a intamplat atunci.

MoWeed15.01.2009 16:12

Gata cu jignirile. Am editat toate postarile care contineau jigniri.

Adrian si redondo va rog frumos inca odata sa incetati. Daca vreti sa va certati aveti mesageria privata

LE: Atat jigniri cat si atacuri la persoana!

c.ronaldo1715.01.2009 16:15

Nimeni dintre noi nu stie daca a fost sau nu vreo oferta reala pentru Radoi.

«1234»