Masina Bentley de 250,000 de EUR? Ce-l tinea in loc sa-si ia un Golf VII cu toate dotarile si nu-i iesea peste 21,000... Cerebral pe pana mea.
@Joga si tu ma certi acum? Speram sa cititi in intregime postul meu. Eu am ca este mai cerebral in raport cu multi fotbalisti. Am dat un grad de comparatie exact, cu fotbalistii. Intr-o gasca cu Pulhac,Semeghin,Torje,Sabin Ilie,si foarte multe exemple cine ti s-ar parea mai cerebral?
Eu nu l-am comparat pe Mirel cu Patapievici,Hurezeanu sau CTP.
Noi de ce sa nu te injuram Joga ca nu esti patriot? In loc sa pescuiesti in lacurile noastre ,te duci tocmai la unguri? Ai ales cu sufletul acel loc de pescuit sau pentru ca are balta peste?
Prin scuzele pe care i le gasesc lui Mirel incercam sa mai domolesc spiritele unor suporteri mai patimasi. Acum sa ne urcam cu picioarele pe toti fotbalistii care au jucat la Steaua?Asa s-a intamplat si cu Adrian Ilie.Erta iubit in Ghencea ,dupa ce a plecat la Valencia a fost injurat ca la usa cortului de catre aceaiasi suporetri. Dupa atitudinea unora sa inteleg ca vom adopta celebra injuratura a rapidistilor la adresa lui Mirel?