FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rãdoi la Al-Hilal?

«1234»
elias_custura14.01.2009 12:52

Sincer sa spun...... ma bucur cel putin Becali nu mai are rude la Steaua ...... ceea ce inseamna ca nu va mai tine cont asa de mult de Steaua si poate o da

forever_fan_steaua14.01.2009 15:50

Este adevarat ca mi-as fi dorit ca Radoi sa "iasa la pensie" de la Steaua, dar asta e o gandire egoista. Imi place ca jucator, il consider devotat Stelei, dar sa nu uitam ca este o meserie aparte...una in care agati ghetele in cui destul de timpuriu...daca se mai adauga la varsta si cateva accidentari ... poti spune adio mai devreme decat ti-ai dori. Iar Mirel a tot avut ghinioane in ultima vreme cu accidentarile si a stat destul de mult pe tusa. Nu destul cat sa nu mai prinda un loc la Steaua, unde e oricum motorul echipei. Dar destul cat sa nu fie titular la un mare nume din Europa, asa cum multi dintre voi v-ati fi dorit.

Sigur ca am fi fost mandri sa-l vedem evoluand in campionatul Angliei...Spaniei...Italiei....dar sa fim sinceri...care erau sansele ca el sa prinda un transfer la o mare echipa si sa si joace, nu sa stea pe tusa? Asta in conditiile in conditiile in care afara mentalitatea e alta decat la noi...se pune accent foarte mult pe tineri care sunt luati si crescuti, efectiv, iar apoi revanduti pe zeci de milioane de Euro.

Si daca tot nu avea nici o oferta concreta acum, ce ar fi trebuit sa mai astepte in opinia voastra, a celor care-l blamati? Sa treaca pragul de 30 ani tot asteptand un impresar venind calare pe un cal alb cu o oferta incredibila?

DelPiero1014.01.2009 16:04
important sa se faca ceva bun pt club cu banii pe Radoi.

adica transferuri bune ...2 jucatori cel putin.

recomandari: sergiu radu, Keseru, cocis, rosu, Ogararu, Mazilu, Danciulescu, codrea, tanasa, sanmartean.

nu stiu daca se gasesc dvd uri cu jucatorii astia.

Degeaba,nu are cine...sa auda ce zicem noi.Toti banii se vor duce in buzunarul ciobanului...

SS Lazio14.01.2009 17:03

E clar.

Acum putem retrograda in liniste.

Ma bucur ca toti sunteti convinsi ca sursa raului general/ generalizat era cel etichetat "finul"( cu o valoare foarte peiorativa, subliniez asta).

Eu in 2008 am vazut doar neputinta. Fotbalistica, fizica, morala si chiar spirituala. Tot ce am mai retinut a fost meciul de acasa cu Poli cand am facut 2-2, cand fara Radoi ar fi jubilat Iancu la vreun 5-0. Pentru ei, evident.

Era cam singurul jucator complex. Singurul care intarata, certa, directiona si gandea un meci de fotbal.

Nu stiu cum dracu' ne-am putea bucura. Ne bucuram ca are Gigi bani? Ne bucuram ca ia Oli Cupa Asiei ( si asta putin probabil...)? Ne bucuram ca Radoi face bani?

Conchid [re]spunand ca acum putem retrograda in liniste. A plecat cel care nu ar fi acceptat sub nicio forma stirbirea hegemoniei Stelei. Au ramas ... ceilalti.

redondo14.01.2009 17:22
Degeaba,nu are cine...sa auda ce zicem noi.Toti banii se vor duce in buzunarul ciobanului...

Pai ce spui tu n-are nici-un sens. Cand cumpara ceva,nu cumpara tot din buzunarul lui? La Juventus cand se face un transfer unde se duc banii? in buzunarele suporterilor?

DelPiero1014.01.2009 17:36
Pai ce spui tu n-are nici-un sens. Cand cumpara ceva,nu cumpara tot din buzunarul lui? La Juventus cand se face un transfer unde se duc banii? in buzunarele suporterilor?

Se reinvestesc unde trebuie.In echipa!Pai cu 6 milioane iei 2 jucatori buni pentru nivelul din Romania.Dar cine sa-i ia?

redondo14.01.2009 17:39
Se reinvestesc unde trebuie.In echipa!Pai cu 6 milioane iei 2 jucatori buni pentru nivelul din Romania.Dar cine sa-i ia?

A luat destui dar n-au confirmat.

DelPiero1014.01.2009 17:48
A luat destui dar n-au confirmat.

A luat...ce-a luat?Numai rebuturi.Repet,cu 6 milioane se pot lua jucatori foarte buni daca are cine sa-i caute.Dar nu are cine...

Lari14.01.2009 18:16

Calmati-va cu transferurile. De tot!

"Am vorbit cu reprezentanții de la Al Hilal și mi-au promis cã îmi vor trimite documentele, le verific și vom transmite înapoi contractul. Transferul se va face pe suma de șase milioane de euro. Banii vor fi folosiți pentru a continua activitatea fotbalisticã, dar nu neapãrat pentru transferuri. În mod normal dupã ce Mirel Rãdoi semneazã documentele, nu mai sunt alte formalitãți de fãcut. Avem doi jucãtori de naționalã pe linia de fund care îl pot înlocui și nu ne rãmâne decât sã sperãm sã fie sãnãtoși", a spus Argãsealã.

inger_steaua14.01.2009 18:25

Becali pleaca din Ghencea.....Radoi nu ar trebui sa plece fara el Steaua nu exista.dar ma bucur de transferu

rile din aceasta iarna....Multumim Gigi

enjoy14.01.2009 18:27

daca pleaca e criticat, daca nu pleaca la fel, ce sa mai inteleaga lumea?

vad ca unii sunt invidiosi pe salariul fotbalistilor, fratilor de ce nu ati devenit fotbalisti?

pun si eu intrebari retorice! cred ca e bine si pentru Radoi si pentru Steaua; la Steaua sunt deja cativa veterani care ar trebui lasati la vatra si lucrurile ar avea o cu totul alta evolutie, bineinteles daca ar fi cine sa le programeze corect. oricum va fi mult mai interesant fara Radoi si poate mai pleaca vreo doi!

redondo14.01.2009 18:40
A luat...ce-a luat?Numai rebuturi.Repet,cu 6 milioane se pot lua jucatori foarte buni daca are cine sa-i caute.Dar nu are cine...

Sa nu uitam ca Szekely,Bogdan Stancu,Arthuro,Toja sau Semedo au fost considerate transferuri reusite atunci,...si s-a dat ceva bani pe ei....dar ,repet,n-au confirmat.Mai au timp.

Nyghty14.01.2009 18:42

imi pare rau ca va pleca,oricum,era momentul sa joace la un club strain,dar cred ca poate mai mult decat al-hilal...asta este,a plecat un stelist adevarat,ii tin pumnii sa reuseasca cu toate ca,repet,Al-Hilal nu mi se pare un pas inainte pentru el :| la fel de rau imi pare si de neaga,dar fac off-topic...

petru_fulger14.01.2009 18:46
E clar.

Acum putem retrograda in liniste.

Ma bucur ca toti sunteti convinsi ca sursa raului general/ generalizat era cel etichetat "finul"( cu o valoare foarte peiorativa, subliniez asta).

Eu in 2008 am vazut doar neputinta. Fotbalistica, fizica, morala si chiar spirituala. Tot ce am mai retinut a fost meciul de acasa cu Poli cand am facut 2-2, cand fara Radoi ar fi jubilat Iancu la vreun 5-0. Pentru ei, evident.

Era cam singurul jucator complex. Singurul care intarata, certa, directiona si gandea un meci de fotbal.

Nu stiu cum dracu' ne-am putea bucura. Ne bucuram ca are Gigi bani? Ne bucuram ca ia Oli Cupa Asiei ( si asta putin probabil...)? Ne bucuram ca Radoi face bani?

Conchid [re]spunand ca acum putem retrograda in liniste. A plecat cel care nu ar fi acceptat sub nicio forma stirbirea hegemoniei Stelei. Au ramas ... ceilalti.

redondo14.01.2009 18:47
imi pare rau ca va pleca,oricum,era momentul sa joace la un club strain,dar cred ca poate mai mult decat al-hilal...asta este,a plecat un stelist adevarat,ii tin pumnii sa reuseasca cu toate ca,repet,Al-Hilal nu mi se pare un pas inainte pentru el :| la fel de rau imi pare si de neaga,dar fac off-topic...

Eu chiar nu cred ca putea ceva mai mult de Steaua,deoarece prefer sa cred ca suntem peste Al-Hilal.Dar a plecat acolo si nu vom mai afla niciodata daca ar fi putut face fata la o echipa gen Inter Milano.

Mihai_stelistu_1014.01.2009 18:48

Nu vreau sa plece Radoi nicaieri.Daca va pleca nu va mai fi la nationala.Insa fularsteaua2 cred ca nu mai are un jucator de baza in defensiva.

fular-campionii:steag_cruce_invers::hai_steaua::steagcruce:fularsteaua2fular-campionii

Nyghty14.01.2009 18:54

si,totusi,am inteles ca salariul este mai mare,dar,uneori,cu ce naiba te ajuta? macar in Ghencea stia un lucru:noi toti,suporterii,eram alaturi de el oricand pentru ca a dovedit,zic eu,ca are calitati de capitan si ne-a scos din ..... de multe ori....asta e,la Steaua a jucat atat in UEFA cat si in Liga Campionilor si era sigur ca macar in UEFA juca in fiecare an pe cand acolo joaca in Cupa Asiei(sau cum s-o numi)...probabil ca mai mult a fost dorinta de a juca la un club de afara :|

Joga Bonito14.01.2009 19:12
Ma refer la accidentarile grave. Cele care l-au tinut departe de gazon.

Bine ca va castiga bani mai multi. Viata de fotbalist este scurta. Si majoritatea sunt cu mintea praf. Cheltuiesc banii doar pe masini,haine,ceasuri si discoteci. Mirel e mai cerebral decat majoritatea natangilor din Liga 1.

Bravo Mirele!

Masina Bentley de 250,000 de EUR? Ce-l tinea in loc sa-si ia un Golf VII cu toate dotarile si nu-i iesea peste 21,000... Cerebral pe pana mea.

Joga Bonito14.01.2009 19:16
la UTA-Steaua 1-1, ultimele doua exemple fiind scandaloase).

A strans pumnul lejer si s-a asezat cuminte pe scaun cand a egalat UTA. La final a salutat si galeria stelista prezenta la meci. Aberezi ca de obicei draga Piece.

Lari14.01.2009 19:17

Inainte sa va ganditi ce masina are, ganditi-va si ce salariu anual avea.

Nu cred ca la banii aia voi v-ati gandi sa va luati masini care se gasesc pe toate drumurile. Sunt extrem de putini oameni care ar gandi altfel.

Si, pana la urma, nu ma intereseaza ce-i trecea lui Radoi prin pat, ce manca, ce bea, ce masina, ce tricou avea, ce frizer il tundea. Pe mine ma intereseaza sa JOACE. Atat.

Nu-i mai judecati pe altii din perspectiva propriilor voastre convingeri. Asta este cea mai scurta cale catre stupiditate.

korynna14.01.2009 19:19

Sunteti culmea, daca si-a luat-o a fost pentru ca si-a permis. Pana la urma masina aia e o investitie si daca ar ajunge in situatia de a avea nevoie de bani ar putea sa o vanda, dar nu cred ca va fi cazul. Acum trebuie sa acuzam toti jucatorii pentru ca si-au ales meseria asta? Gandeste-te cat costa Kaka, C. Ronaldo & Co. De aia ce poti sa mai zici? Radoi si-a facut datoria la Steaua, mai bine sau mai rau, dar si-a facut-o.

Joga Bonito14.01.2009 19:37

Cerebral nu e... sa nu o mai dam dupa cires. Declara multe la cald, era informatorul ciobanului...

In schimb a fost loial Stelei si a indurat multe accidentari pt clubul nostru. Partea asta e cea mai importanta si sterge cu buretele restul.

Bafta Mirel! Bafta Rica!

PS: Sunt curios cine va fii noul capitan...

axl14.01.2009 19:44

Sincer sã fiu, numai in Asia Mica nu mi-l imaginam pe Mirel jucand. Dar e alegerea lui, nu a mea.

Mult succes, capitane, la arabi!

dee14.01.2009 19:57

Tinand cont de desele accidentari la care este predispus , nu cred ca Radoi va avea o cariera longeviva ca si jucator, deci, eu zic ca a ales inteligent sa faca pasul asta acum si nu la 35 de ani.

Harald14.01.2009 21:09

si eu subscriu la parerea ca Mirel trebuie sa lasat sa plece la alta echipa dupa ce a a jucat atatia ani pentru Steaua. Si da, s-a accidentat pentru Steaua, de aceea a stat foarte mult timp pe bara, nu pentru ca s-ar fi accidentat pe strada. I-as fi dorit sa mearga la o echipa mai buna din vest unde ar fi putut evolua intr-un campionat puternic. Din pacate aceasta sansa nu a avut-o sau a fost refuzata din diverse motive de-a lungul timpului.

De aici insa si pana a-l plange ca nu castiga destul si ca nu are cu ce sa isi intretina familia e distanta lunga. Am vazut multe comentarii pe aici cum ca cea mai importanta este familia. Pai asa este, dar nu cred ca Mirel Radoi, unul dintre cei mai bine platiti jucatori din tara, nu are ce sa le puna pe masa copiilor lui. Numai daca ne gandim la situatia sociala din Romania am putea observa ca astfel de gandiri sunt deplasate si sfideaza o mare parte din cetatenii acestei tari.

Oricum ar fi, nu putem decat sa ii uram succes si sa ii dorim sa evoloueze bine la viitoarea lui echipa si, de ce nu, sa se intoarca intr-o zi la Steaua.

«1234»