5,6 si 7 ![]()
5,6 si 7 ![]()
13 ![]()
6 si 15
11 Pentru ca defineste cel mai bine atmosfera care a fost sezonul asta si pasiunea, dar si ca sa il enervez pe Radu18 ![]()
POZA 14 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
13, la mare lupta cu 12 si 5.
poza 14
reprezinta viitorii suporteri ai Stelei ! ![]()
Ar fi mai multe de votat, dar am decis nr.7, SUD...
6, indiscutabil.
11 Pentru ca defineste cel mai bine atmosfera care a fost sezonul asta si pasiunea, dar si ca sa il enervez pe Radu18![]()
Deci dastea imi faci korynna. ![]()
@rezistenta_ultras Am motivele mele...cine stie cunoaste.Daca a ajuns un asemenea animal,alfel nu pot sa ii spun sa aiba poza pe site,atunci suntem jos de tot.Cum poate maimutoiul ala sa se incadreze la "atmosfera"?Ce mare branza a facut?
Mie, unuia, cand vad poza aia, imi vin in minte atmosfera si "meciul" de la partida cu Timisoara. Nu il cunosc personal pe om - dar poza aia starneste amintiri.
Eh Radu are ceva personal cu el, dar nu vrea sa recunoasca. ![]()
fiecare voteaza in functie de ce simte cand se uita la o poza sau alta...poate selectia nu a fost prea inspirat facuta...
pana la urma e animal ca a fost agresat?sau e maimutoi ca stat in prima linie cand poate a avut ocazia sa fuga daca se simtea in pericol?
fiecare voteaza in functie de ce simte cand se uita la o poza sau alta...poate selectia nu a fost prea inspirat facuta...pana la urma e animal ca a fost agresat?sau e maimutoi ca stat in prima linie cand poate a avut ocazia sa fuga daca se simtea in pericol?
Prietene ma faci sa rad...te rog sa iti aduci aminte de anii trecuti...de deplasari gen Bistrita,Vaslui...in care existau adevarate lupte intre noi si fortele de ordine...asta e un nimic...sau de ce nu iti aduci aminte de meciul cu besiktas...poate iti aduci aminte ce s-a intamplat atunci cu unii baieti de la sud...Hai sanatate.
@Korynna stii tu ce si cum...
...asta e un nimic...
"nimicul" asta fiind televizat devine semnificativ pentru toate incidentele dintre suporteri si fortele de ordine, fiind intiparit in memorie. Orice poza care-ti trezeste un feeling, o poti considera o poza de "atmosfera". Cand ma gandesc la "abuz", automat revad imaginea tanarului respectiv. Tie ti-a trezit indignare, repulsie , altora compasiune deci, atata timp cat poza transmite, nu vad de ce esti atat de revoltat de postarea ei.
Se vede ca aveti 1-2 ani de stadion...nu vreti sa intelegeti ca in trecut s-au intamplat lucruri mult mai grave....
analizam pozele, nu gravitatea evenimentelor. In fine, nu stiu de ce discut despre poza 11, eu am votat 14, pe care ( prin ceea ce transmite) o consider reprezentativa pentru tot turul de campionat.
sunt curios ce sentimente ar fi transmis poza asta parintilor tai daca erai tu in ea...daca de la ei ai mostenit unele trasaturi sufletesti...probabil ca indiferenta,nepasare...
N`are rost rezistenta .
Sunt destui care vb prea mult pe forum .. dar ma intreb . Pe stadion cand ?!
deja ati dat-o pe offtopic cu totii. s-a discutat deja destul despre meciul cu Timisoara, nu cred ca trebuie sa o luam de la capat.
poza aceea, care de fapt sunt 3 poze, mi se pare reprezentativa pentru meciul acela. toate 3 descriu perfect atmosfera din tribuna de la Steaua-Timisoara si perioada imediat urmatoare: bataie, nervi, scandaluri, frustrare, neputinta s.a. incearca sa intelegi si ce transmite poza, nu doar ce se vede in ea.
in legatura cu poza 3, care unora nu li se parea potrivita, mie mi se pare buna. atmosfera nu inseamna doar spectatorii din tribuna. uitati-va ce debandada si lipsa de concentrare e acolo. unii se uita prin tribune, trei vorbesc intre ei, unul alearga, altul isi trage sosetele. si aduceti-va aminte ce a urmat: un 3-0 sec. si banner-ul mai are tupeul sa le ceara RESPECT.
eu am votat cu 5, pentru atmosfera creata la Cluj.
15 !
12 - indubitabil !
20 si 2 - mentiune
6,13 si 15.
19-defineste jocul Stelei din tur
PAC PAC NU TE-AM VOTAT ![]()
![]()