FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

HATTRICK-UL LUI MIREL RADOI

«123»
SSK25.08.2005 06:35

Da, reactia publicului la meciul cu galatenii va fi determinanta. Pentru ca la auzul unui stadion scandand "Mirel Radoi", chiar daca nu vor mentiona asa ceva, jurnalistii cel putin nu vor putea sa afirme contrariul.

Mai mult decat atat, cred ca si mai importanta va fi reactia grupurilor organizate de suporteri (cu precadere SUD-ul, ca ei sunt cei care iau cel mai des atitudine). Tocmai de aceea cred ca membrii acesto grupuri ar trebui sa se gandeasca FOARTE BINE ce linie adopta si ce mesaje vor afisa. Pentru ca ei ar putea fi pe de o parte scanteia care declanseaza totul sau ar putea fi tocmai simbolul unitatii si al modului superior de intelegere a suporterilor stelisti.

kishcutia, ma bucur ca am ajuns la un acord..si ca am aflat ca esti fata :) s'auzim de bine !

redbluestar25.08.2005 06:35

pt mine presa sportiva de la noi e egala cu zero!!!

aia de la prosport cu banerele lor pt dinamovisti, aia de gsp cu articolele lor si cate si mai cate, niste nulitati!

Radoi nu trebuie sa plece, trebuie sa ramana si sa ajute echipa, eu nu sunt pt prostii d-alea ca ar fi mai bine pentru cariera lui dac-ar pleca

pletea25.08.2005 10:59

pana acum toata lume spune" Radoi, cel mai bun fundas rupe tot", toata lumea il iubea si ii striga numele si la infrangere si la victorie, acum am luat bataia si toata lumea il gaseste vinovat doar pe el... oare de ce, nu cred ca este atat de slab pe cat se aude acum. noi srigam mereu "cu Steaua pana la moarte dar cand au nevoie de noi nu ii ajutam. pacat de aceasta calificare si pacat ca Radoi a fost 75% vinovat, asta e.Cu Steaua pana la moarte..... nu

sorin_77725.08.2005 11:28

Imediat dupa meci am amendat prestatia lui Radoi intr-un mod ironic.

IRONIE: Radoi a inscris 2 goluri in acest meci, poate il vede Piturca...

Acum, dupa ce au trecut 2 zile de la acest esec, m-am calmat si imi dau seama cu trecerea fiecarui minut ca Radoi este singurul nostru capitan si nu concep echipa fara el... De aceea abia astept sa il vad pe teren Duminica cu Otelu si sa il incurajez... Radoi, ramai cu noi!!! Viata merge inainte! Tu esti capitanul nostru!

Virgil25.08.2005 12:53

Inca o data nerusinarea presei in relatarea momentelor grele ale Stelei,incearca sa ne dezbine.

Pe forum apar fel de fel de suporteri necunoscuti,al caror cuvant,atunci cand il folosesc impotriva echipei noastre,e greu credibil.Pentru ca nu stii daca sunt cu adevarat ros-albastri sau rivali care vor sa destabilizeze.

Uitati-va si voi ca majoritatea membrilor cu vechime de pe forum doresc aceleasi lucruri :liniste,trecerea rapida peste socul provocat de Rosenborg,sustinerea jucatorilor.

Parerile userilor noi,trebuie privite cu foarte multa atentie.

Ma mira indrazneala unora care de abia au cateva posturi si pun cu atat de mult tupeu paie pe foc.

Special pentru mountytoma : daca asta ai dorit, chestionarul tau este mentionat in ziarul 7+ de astazi.

Pentru acei asa zis ziaristi,care citeaza posturi de pe forum : cei care produc astfel de chestionare si exprima opinii impotriva jucatorilor sau a clubului,fara nici o noima,nu reprezinta Steaua.

Si nu reprezinta nici suporterii Stelei,aceia care isi varsa nervii in locuri publice,fara a se gandi ca pateaza imaginea adevaratilor suporteri cu sange ros-albastru.

Nu am vazut niciodata in ziare citate de bine de pe forumul Stelei.

Si nici de pe alte forumuri.

De ce oare ?

Pentru ca ne vor binele ?

Doamne fereste !

In nici-un caz.

sile-jardel25.08.2005 17:03

Eu zic sa terminam cu rautatile,ce-a fost a fost,sa mergem duminica la meci si sa-i incurajam[mai putin pe Bostina]

Bya_625.08.2005 18:07

Dak pleaca Mirel Steaua ramane fara cel mai valoros jucator,nu cred ca este vreun jucator care poate sa ii ia locul lui Radoi.Toti cei care vor ca el sa plece nu sunt stelisti pt ca oricine poate gresi,si nu putem da vina numai pe el.Nimeni nu se gandeste cum se simte el in acest moment,poate cel mai greu din toata cariera lui,puneti-va in locul lui inainte sa il criticati.El sa simtit cel mai prost pt ca el o fost pe teren nu noi.Eu cred ca trebuie sa fim alaturi de el pt ca dak pleca la toti cei care la-ti criticat o sa va para rau.

ADRIAN PACURAR25.08.2005 18:11

Poate acolo cineva a hotarat ca protejatul si rasfatatul conducatorului de osti sa o mai dea si pe langa sa isi aduca aminte ca e un simplu fotbalist si nu datator de informatii la partid si l-a adus cu picioarele pe pamant ... Glumeam sau nu :D

Padrese26.08.2005 01:32
sa mergem duminica la meci si sa-i incurajam[mai putin pe Bostina]

Halal suporteri mai avem, unii au o placere nebuna sa loveasca in jucatorii care fac cateva meciuri mai proaste - Neaga, Dica, Cristea, Radoi si acu Bostina.

Felicitari alde mustata.

mountytoma26.08.2005 02:06
Pe forum apar fel de fel de suporteri necunoscuti,al caror cuvant,atunci cand il folosesc impotriva echipei noastre,e greu credibil.Pentru ca nu stii daca sunt cu adevarat ros-albastri sau rivali care vor sa destabilizeze.

Uitati-va si voi ca majoritatea membrilor cu vechime de pe forum doresc aceleasi lucruri :liniste,trecerea rapida peste socul provocat de Rosenborg,sustinerea jucatorilor.

Parerile userilor noi,trebuie privite cu foarte multa atentie.

Ma mira indrazneala unora care de abia au cateva posturi si pun cu atat de mult tupeu paie pe foc.

Special pentru mountytoma : daca asta ai dorit, chestionarul tau este mentionat in ziarul 7+ de astazi.

.

1. nu mi-am propus sa apar in vreun ziar. ce mi-am propus eu este sa ii trag o palma (la figurat) lui Radoi, care desi are tot ce ii trebuie pentru a fi un super-fotbalist, isi bate joc de talentul lui si de nervii nostri, si mai ales de palmaresul Stelei. Mirel Radoi este si va ramane un mic gunoi neesential in comparatie cu [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], ca tot mi-am amintit de disputa celor doi.

2. nu stiu daca ai tu atatia ani de cand tin eu cu Steaua, dar nici macar nu ma intereseaza, nu trebuie sa am acordul nimanui pentru a tine cu o echipa. tu cum ti-ai ales echipa cu care tii? ai vazut-o pe locul intai cand ai deschis si tu ochii? eu unul nu, eu m-am uitat sa vad cum joaca echipa, ce face atunci cand castiga, ce face atunci cand pierde. profilul meu moral este de un anumit fel si atata timp cat Steaua va sti sa joace, sa castige si sa piarda frumos, eu voi tine cu Steaua.

3. exista un ziar care se numeste 7+? dar nici raspunsul asta nu ma intereseaza, eu nu citesc presa.

mountytoma26.08.2005 03:30

mi-a picat fisa mai greu, dar cum nu pot sa-i sufar pe ziaristi... v-ati gandit vreodata ca ziaristii din tara asta sunt mai corupti decat politicienii, politistii, medicii si profesorii la un loc?

cei de la ziarul respectiv v-au cerut permisiunea de a publica chestionarul ala in ziarul lor? daca nu, sper sa le puteti cere bani pentru dreptul de autor, pe care eu vi-l cedez prin prezentul mesaj (in caz ca aveti nevoie!)

«123»