felicitari Steaua....am vazut meciul si a fost foarte frumos..pacat de repriza a doua in care am primit 2 goluri..
marti se joaca pe Flamaropol?
felicitari Steaua....am vazut meciul si a fost foarte frumos..pacat de repriza a doua in care am primit 2 goluri..
marti se joaca pe Flamaropol?
Deci, mai exact, urmatoarele meciuri cand sunt?
BRAVO, baietzi!!!
Fie ca acesta sa fie inceputul unor noi siruri de succese!
Felicitari baietilor!
Bravo baieti !
Sincere felicitari din partea mea.
Ma bucur pentru victoria Stelei si pentru inca un trofeu!! (apropo, cate trofee are in vitrina Csikszereda?). Hai Steaua!!.. acum ii ascult pe cei de la .. Tropper!!... "de ce mai lupt ... tot ce vreau este sa uit!!!"... de cSsteaua nu o sa uit... niciodata!!.. la multi ani Steaua si ..la multi ani iubitori ai Stelei!!
ma bvucur pentru vicy\
112 unde esti!? Oricum sigur a jucat HC cu rezerve, a avut ghinion etc.. si-o sa vedem noi pe 4. Tare mi-ar place sa-ti dea peste nas baietii inca o data!
Bravo baieti! Felicitari!
5-2i-am rezolvat si pe ratatii asta
bozg.orii din tribune striga "afara tiganii din tara" pe acordurile cintecului nostru dedicat lor...lol
Probabil ca frigul ala le-a distrus toti neuronii dintr-un patrimoniu genetic si-asa saracut. Mi-e dor de o imagine ca la Auschwitz...cu toti handicapatii astia intinsi pe jos, morti.
MARFAAAAAAAAAAAAAAA lolololololololol , m-ai facut sa rad frate
:)
:)
:
Urmatoarele meciuri de acasa sunt:
30/12/2008 București
Steaua Bucuresti - Alba Volán SC
04/01/2009 București
Steaua Bucuresti - HC Csíkszereda
06/01/2009 București
Steaua Bucuresti - NZ Stars
09/01/2009 București
Steaua Bucuresti - Újpesti TE
11/01/2009 București
Steaua Bucuresti - Dab.Extra.hu
Meciurile cu HC si UTE sunt cele mai "tari" sa zicem asa:P.. ![]()
vor fii 4 meciuri de foc cu cele mai bune echipe din Liga mol,apoi un ultim meci la ferencvaros,daca batem in 3 meciuri cred ca va fii bine eu imi doresc sa jucam in play-off apoi mai vedem
a fost o dleplasre frumoasa deci cred ca eram singurul care tineam cu Steaua din patinoar, era sa pierd meciul din cauza acidentul de la predeal am stat 3 ore in gara in sinaia, dar eu zic caa meritat sa merg pana acolo, asta numai pentru S T E A U A.
a fost o dleplasre frumoasa deci cred ca eram singurul care tineam cu Steaua din patinoar, era sa pierd meciul din cauza acidentul de la predeal am stat 3 ore in gara in sinaia, dar eu zic caa meritat sa merg pana acolo, asta numai pentru S T E A U A.
ai vazut ce patinoar nasol au;))?
zici ca e depozit de cartofi:))
Cica Brasovul , echipa de mercenari e a lui Barna Tanczos, președintele FRHG.Am scapat de Kurko si am dat de ta-su .
ai vazut ce patinoar nasol au;))?zici ca e depozit de cartofi:))
decat deloc bine ca macar il au.
Bravo baietii!
Cica Brasovul , echipa de mercenari e a lui Barna Tanczos, președintele FRHG.Am scapat de Kurko si am dat de ta-su .
asa este...e echipa lui
Baietii vor prezenta maine 30.12.2008 inaintea meciului cu Alba Volan .....Cupa Romaniei editia 2008 .Sa moara dusmanii , oricum e doliu in Harghita.Ei cu patinoare , ei cu sponsori , ei cu bani iar noi rupti in fund le-am dat peste nas .
Baietii vor prezenta maine 30.12.2008 inaintea meciului cu Alba Volan .....Cupa Romaniei editia 2008 .Sa moara dusmanii , oricum e doliu in Harghita.Ei cu patinoare , ei cu sponsori , ei cu bani iar noi rupti in fund le-am dat peste nas .
[/quote,
am auzit chiar ieri de la ei ca Steaua este cea mai buna echipa.
Poate totusi vine lumea macar acum sa-i aplaude...insa nu cred...Felicitari baieti!!! FORZA Steaua!!!
ahaa..stai ca m-am enervat..vasazica in spatele brasovului e barna..si eu cand va spuneam ca e o echipa creata politic,o afacere de familie..o cardasie intre udmr&pnl si pd-l..punanad cap la cap mai mult elemente..hmm..cine-i mah distrusu asta de la federatia romana de hockey?voi at auzit de vreun roman la federatia lor?ce fraieri sintem,doamne..pana cand..primarul brasovului e de la pd-l,nu stiu daca majoritatea consilierilor locali sunt de la pnl dar pres.cons.jud.e de la pnl..ce porcarii facute aiurea fara asentimentul celor multi..
FORZA Steaua!!!
Cine vine maine la meci ??? Dak iubiti CLUBUL si ECHIPA Steaua indiferent de la ce sectie este hai sa umplem patinoarul Mihai FLAMAROPOL de langa fostul 23 !!!! Inainte nu aveai loc sa arunci un ac si acum bate vantu` prin patinoar ... e trist ... foarte trist. FORZZA Steaua !!! MAGICA Steaua !!!! Bv baieti, felicitari si va doresc cat mai multe trofee castigate in favoarea maghiarilor (ungurilor) !!!!
Cine vine maine la meci ??? Dak iubiti CLUBUL si ECHIPA Steaua indiferent de la ce sectie este hai sa umplem patinoarul Mihai FLAMAROPOL de langa fostul 23 !!!! Inainte nu aveai loc sa arunci un ac si acum bate vantu` prin patinoar ... e trist ... foarte trist. FORZZA Steaua !!! MAGICA Steaua !!!! Bv baieti, felicitari si va doresc cat mai multe trofee castigate in favoarea maghiarilor (ungurilor) !!!!
ASA ESTE, SI CRED CA NICI MAINE NU VA VENI NIMENI, MAI ALES CA ESTE 30 DECEMBRIE, DAR EU VOI FI PREZENT ASA CUM AM FOST LA FINALA, FORZA Steaua!!!
la meciul cu Alba Volan nu voi ajunge...dar la cel cu HC Cisckszereda voi fi prezent
4 ian 2009 -primul derby din 2009 ![]()
La ce ora e meciu?