FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA A CASTIGAT CEA DE-A 22 CUPA A ROMANIEI LA HOCHEI

«123»
fcsteaua.ro27.12.2008 11:45

CSA Steaua - SCM FENESTELA Brasov 5:2 (3:0, 0:2, 2:0)

Au inscris: 02:31 CAMERON SEVERSON (assist Evgeny Emelyanenko ), 09:49 PETER KRECHAK (assist Mihai Georgescu), 18:12 Ioan TIMARU (assist Andras Kostandi, Razvan Lupascu), 49:14 PETER KRECHAK, 52:11 PETER KRECHAK (assist Evgeny Pisarenko) / 28:02 ATTILA GERGELY, 34:45 ATTILA GERGELY

Dupa doi ani fara trofee castigate, Steaua a reusit sa castige Cupa Romaniei editia 2008, dupa doua victorii pe patinoarul din Gheorgheni. Hocheistii nostri s-au impus sambata in a doua semifinala in fata gazdelor de la Progym cu scorul de 4-3 intr-un meci in care au avut emotii doar in ultimul minut.

In finala "militarii" au infruntat surpriza competiei SCM Fenestela Brasov, echipa care eliminase marea favorita HC Csikszereda si aveau avantajul moral a ultimelor doua victorii in fata echipei noastre.

Meciul nu a avut istoric jucatorii nostri domninand clar, mai putin mijlocul reprizei a doua cand din cauza eliminarilor erau sa fie egalati de brasoveni. Totusi valorea si experienta echipei si-a spus cuvantul, ros-albastrii terminand meciul cu un avantaj linistitor si dupa o lupta demna de NHL intre Razvan Lupascu de la noi si Atilla Gergely de la brasoveni.

O victorie a hocheistilor stelisti demna de toata lauda mai ales ca a fost obtinuta in fata unui patinoar ostil si in ciuda posibilitatile financiare din ce in ce mai scazute, jucatrii nostri ducand mai departe dominatia Stelei asupra Cupei Romaniei.

FELICITARI TUTURORA :

Adrian CATRINOI, Evgeny BRUL, Catalin GERU, Nicusor LUSNEAC, Razvan LUPASCU, Andras KOSTANDI, Ioan TIMARU, Serghey GOLOVINOV, Ciprian TAPU, Mihai GEORGESCU, Evgeny PISARENKO, Peter KRECHAK, Evgeny EMELYANENKO, Claudiu Mihailescu, Cameron SEVERSON, Viorel NICOLESCU, Catalin GHENEA, Nelu ALEXE, Alexander KULIKOV, Cristian CARLAN

DRUMUL CATRE FINALA:

Grupa B: Steaua Bucuresti - Sportul Studentesc 12-0 (4-0, 4-0, 4-0), Steaua Bucuresti - Dunarea Galati 21-0 (5-0, 10-0, 6-0), HC Csíkszereda - Steaua București 7-5 (0-1, 4-1, 3-3)

Semifinala: Progym Gheorgheni - Steaua București 3-4 (0-3, 2-1, 1-0)

Urmatoarele meciuri ale Stelei vor fi pe 30 decembrie acasa (ora 18:30): Steaua Bucuresti - Alba Volan, 4 ianuarie acasa (ora 15:00) - Steaua Bucuresti - HC Csikszereda si 6 ianuarie acasa (ora 18:30): Steaua Bucuresti - NZ Stars

Marius27.12.2008 11:49

Forza Steaua! Hai Armata!

MoWeed27.12.2008 12:47

Va fi greu, dar totul e posibil. Hai Steaua!

NICKSTELIST SI DUPA MOARTE27.12.2008 13:52

FORZA Steaua, VOI FII PREZENT DACA VOM JUCA FINALA MARE, FORZA Steaua!!!

Hok3y27.12.2008 14:02
FORZA Steaua, VOI FII PREZENT DACA VOM JUCA FINALA MARE, FORZA Steaua!!!

finala tot la gheorgheni se joaca:(

NICKSTELIST SI DUPA MOARTE27.12.2008 14:08
finala tot la gheorgheni se joaca:(

da stiu, nu avem sarbatori pentru doua culori,FORZA Steaua!!!

Hok3y27.12.2008 15:45

las ca la anul pe 4 ian...avem meci tare cu rivalii de la HC,jucam la Bucuresti:P in INTERLIGA

Hok3y27.12.2008 17:46

s-a calificat brasovu in finala:)).....dupa ce a codus cu 4-0 pe HC....a batut cu 4-3

NICKSTELIST SI DUPA MOARTE27.12.2008 20:34

forza Steaua!!!!!!!!!!!!!

voi fi prezent acolo numai pentru Steaua, FORZA Steaua!!!!!!!!!!!!

Hok3y27.12.2008 20:48

sa vina cupaaa:X :steag_cruce_invers:fular-campionii

NICKSTELIST SI DUPA MOARTE27.12.2008 21:23

sa vina cupa sa vina cupa in Ghencea, forza Steaua!!!!!!!!!

redondo27.12.2008 23:43

Macar aici sa mearga treaba. Sa vina Cupa!

tipbv28.12.2008 13:26

bine baieti..sigur vom lua cupa desi in ultimele 2 jocuri am luat-o de la mercenarii astia cica care reprezinta brasovul..stima pt severson..ce pacat ca nu ne strangem cat mai multi sa-i sprijinim si cand ma gandesc cati erau pe flamaropol in 2005 cand am castigat campionatul ultima oara..timaru dadea interviu intr-un vacarm creat de sute stelisti fericiti..stima pt aceasta frumoasa echipa numita Steaua veti ramane in sufletul nostru mereu..cu Steaua pana la moarte!

Hok3y28.12.2008 15:40
bine baieti..sigur vom lua cupa desi in ultimele 2 jocuri am luat-o de la mercenarii astia cica care reprezinta brasovul..stima pt severson..ce pacat ca nu ne strangem cat mai multi sa-i sprijinim si cand ma gandesc cati erau pe flamaropol in 2005 cand am castigat campionatul ultima oara..timaru dadea interviu intr-un vacarm creat de sute stelisti fericiti..stima pt aceasta frumoasa echipa numita Steaua veti ramane in sufletul nostru mereu..cu Steaua pana la moarte!

da..ce amintiri din 2005 :(

poate la meciul cu HC de acasa se va umple macar jumate de peluza:(

zob7928.12.2008 17:17

3-0 dupa prima repriza

Steaua matura pe jos cu o echipa de tot risul, compusa numai din mercenari si unguri expirati. Nici un roman in echipa din Brasov.

Marius28.12.2008 17:22

Sa vina Cupa, Sa vina Cupa! :D

zob7928.12.2008 17:54

Sponsorizez un lunetist care sa se ocupe de publicul asta minunat, mare cunoscator de hochei, care striga mwie Steaua si are orgasm cind dau ungurii brasovului un amarat de gol.

zob7928.12.2008 19:03

5-2 :) i-am rezolvat si pe ratatii asta

bozg.orii din tribune striga "afara tiganii din tara" pe acordurile cintecului nostru dedicat lor...lol

Probabil ca frigul ala le-a distrus toti neuronii dintr-un patrimoniu genetic si-asa saracut. Mi-e dor de o imagine ca la Auschwitz...cu toti handicapatii astia intinsi pe jos, morti.

zob7928.12.2008 19:09

A venit Cupa in Ghencea!

Bravo, baieti :steag_cruce_invers:

Hok3y28.12.2008 19:13

oleeee.....:X:X:X

cupa in ghenceaaa:X:X

:steag_cruce_invers: :steag_cruce_invers: :steag_cruce_invers: :steag_cruce_invers:

SSSttttEEEAaaaUUUUuuUUUaaaa:XX::X

f234567k28.12.2008 19:17

Ce dor imi era ...

steaua-no128.12.2008 19:19

Felicitari baietilor de la hochei pentru acest trofeu !

Hok3y28.12.2008 19:21

acuma sa ii batem si pe liderii din INTERLIGA pe 4 ian la noi acasa...Steaua-HC...rivalii nostri de o viata:P:)

haideti sa umplem patinoarul...uitati ce jucatori buni avem:)...trebuie si ei sprijiniti din tribune mai ales:)

tipbv28.12.2008 19:52

UUURRRRRAAAA CAMPIONII CAMPIONII OLE OLE OLE...CE FRUMOS ,CE ECHIPA DE VIS,RESPECT PE VECI LUI UNUI JUCATOR VENIT DIN PATRIA HOCKEYULUI(SEVERSON),RESPECT PE VECI UNUI CAPITAN CARE JOACA PUCUL MAI REPEDE DECAT UN JUCATOR DE FOTBAL(TIMARU),RESPECT PT UN MONUMENT DE BUN SIMT SI CALM(GERU),RESPECT PT UN SENIOR AL GHETII(NICOLESCU),RESPECT PT UN PORTAR CARE TRAIESTE CU SCOALA HOCKEYULUI SOVIETIC(BRUL),RESPECT PT PISARENKO PT SPIRITUL DE BATAIE DE CARE DA DOVADA MEREU,JOS PALARIA PT ADMIRABILUL KRECHAK OM DECISIV CAND POATE,RESPECT PT MILITARUL GOLOVINOV,RESPECT PT MARELE PORTAR IN DEVENIRE CATRINOI,RESPECT PT TANARA GARDA TAPU,GEORGESCU,MIHAILESCU(VREM SI PE GLIGA JUNIOR SA-L VEDEM MAI MULT-ASTA PT CE A FACUT TATAL SAU LA Steaua,STIMA PT TOTDEAUNA),RESPECT PT TOTI CEILALTI, VA IUBIM SI NU IN ULTIMUL RAND ACEST PUI DE DAC NUMIT LUPASCU(MI-AI ADUS AMINTE DE GERU(LA) LA STELE VERZI :thumbsup:

CE SA MAI ZIC..NU STIU CE SA ZIC DESPRE D-NUL CARLAN..DANSUL VA RAMANE IN ISTORIA Stelei CA CEL CARE TRAIESTE PT ECHIPA DE HOCKEY Steaua..HAIDETI SA-L SPRIJINIM

Steaua ESTE CASTIGATOAREA CUPEI Romaniei 2008!CE FRUMOS,E UN BUN INCEPUT LA UN SFARSIT DE AN

CU Steaua MEREU!

Hok3y28.12.2008 19:55

mi-a placut lupascu :)..bun bun;))

ala de la Brasov un mare las...nu si-a scos casca de la inceput;)

«123»