FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ziua cea mai importanta .

«123»
montreal23.08.2005 13:21

am ajuns ca pe vremea lu Ceasca

sa ascult meciul la radio, ca cel de la Glasgow cu Rangers.

Dar, merge si asa.

IL_Diablo23.08.2005 13:29

Forza Steaua!!! Ne vom califica si vom scrie istorie din nou!

PS Exista vreun op constient care sa stearga mesajele javrei sau toti stelistii de aici trebuie sa ne enervam citindu-i ironiile. Va multumesc anticipat!

greco23.08.2005 13:31

De ce sa stergem mesajele ? Pe acest forum pot posta suporterii oricaror echipe daca nu depasesc limita bunului simt.

reddog23.08.2005 13:35
Forza Steaua!!! Ne vom califica si vom scrie istorie din nou!

PS Exista vreun op constient care sa stearga mesajele javrei sau toti stelistii de aici trebuie sa ne enervam citindu-i ironiile. Va multumesc anticipat!

Ce naiba de ironie ai vazut tu aici??? Baiete, lasa dumele de genul asta. Nu-ti place ce citesti pune mana pe o carte, esti mai castigat decat sa te legi de "javra". Seara buna.

SteauaToronto23.08.2005 13:35

Baieti live de la Rosenborg asezarea stelista!

Bostina este atacant cu Vicotoras Iacob si Petre Marin este titular! Sa vedem ce o sa fie!

montreal23.08.2005 13:45

interesant.

Protasov asta are " cojones". Sa vedem daca-i merge.

SteauaToronto23.08.2005 13:50
Cum adica sa cumperi? De pe International? Voi nu aveti pe site nimic care sa transmita meciul live???

Bai Red Dog noi nu suntem Dinamo Mania care au platit server de 500 de dolari pe luna de la Borcea! Noi din eforturile noastre incercam sa imbunatatim siteul!

reddog23.08.2005 13:55

Pai apelati si voi la Jiji ca si asa are destui bani. Iar va uitati in curtea vecinului???

PS: ai fost de fata la efectuarea tranzactiei cu 500 euro? De cand dinamoprostia ia bani de la Borcea numai tu stii ce ai vrut sa spui cu asta....

SteauaToronto23.08.2005 13:58

Hamutovski - Ogararu, Radoi, Ghionea, P. Marin - B. Nicoliță, Lovin, Paraschiv, Nesu - Iacob, Bostină

Asta e formula finala! Live de la Rosenborg!

reddog23.08.2005 13:59

Petre Marin? Hmm... Interesanta formula. Ramane de vazut daca va fi si castigatoare. Acum am plecat. Bafta si sa auzim de bine.

montreal23.08.2005 13:59

mai red dog tu esti ca musca in lapte.

Ce cauti tu pe aici?

Vad ca iti place sa fi luat la suturi. Oare de ce?

Ai o placere ascunsa?

greco23.08.2005 14:01
Pai apelati si voi la Jiji ca si asa are destui bani. Iar va uitati in curtea vecinului???

PS: ai fost de fata la efectuarea tranzactiei cu 500 euro? De cand dinamoprostia ia bani de la Borcea numai tu stii ce ai vrut sa spui cu asta....

Noi nu vrem sa apelam la Gigi, pentru ca site-ul acesta e total independent fata de clubul Steaua. Nu ne uitam cu invidie in curtea vecinului, doar ti s-a atras atentia ca modul in care se prezinta dol (actualul dinamoprostia) se datoreaza in mare parte ajutorului financiar de la club. Trecand peste faptul ca nu stim daca primesc sau nu bani in mana, e clar ca site-ul e gazduit pe serverul clubului (uita-te in josulul paginilor si o sa te convingi). Deci la voi nu poate fi vorba de independenta. Am lamurit-o ?

reddog23.08.2005 14:03

Stiu Greco ca acest site e independent de club. Dar sa stii si ca nu as baga mana in foc ca dinamoprostia sa fie sponsorizat de conducerea noastra. Si daca ar fi asa nu vad ce e rau in asta... Se practica si la echipe de afara si, cum am mai spus-o, mi se pare chiar corect. Sa dea bani ca u de unde...Decat sa ii bage in buzunar mai bine fac ceva pentru imaginea echipei...

reddog23.08.2005 14:04
mai red dog tu esti ca musca in lapte.

Ce cauti tu pe aici?

Vad ca iti place sa fi luat la suturi. Oare de ce?

Ai o placere ascunsa?

Mai ales sa ma intrebi tu "Mai reddog (...) ce cauti tu pe aici". E o placere unica.

SteauaToronto23.08.2005 14:05

Red Dog vezi ca a aparut si Dinamo-Online.net siteul independentilor de la Dinamo! :wink:

reddog23.08.2005 14:06

Merci de info. Esti un baiat bun.

montreal23.08.2005 14:07

asta ma gandeam si eu. cam sado. si trist. Imi pare rau pentru tine.

reddog23.08.2005 14:08

N-are de ce. O duc foarte bine momentan. Sper ca si tu la fel.

Spor la lucru...Eu ma duc sa vad meciul.

montreal23.08.2005 14:13

tot caine. Tine-o tot asa.

greco23.08.2005 14:19

Aici e vorba de niste principii pe care noi nu suntem dispusi sa le incalcam. Site-ul acesta nu ar mai reprezenta nimic in conditiile in care ar fi sponsorizat de conducere, si articolele noastre nu ar putea fi niciodata 100% obiective si credibile. Daca iti aduci aminte, ziarele & televiziunile au preluat articolele celebre ca "Dedicatie muzicala pentru Victor Piturca", sau "Nu te supara, ciobane". Cum crezi ca am putea sa ne cerem banii dupa asemenea semne de recunostinta ?

Concluzia: administratorii acestui site considera ca un suporter adevarat nu poate avea pretentii de la club, trebuie sa se gandeasca numai la ce ii poate oferi acestuia.

ssinpadureacualune23.08.2005 14:28

bv mai baetzi,un site belea...mai putin cu articolele alea cu suporterii Stelei-o rusine...

rareeslh23.08.2005 18:03
De ce sa stergem mesajele ? Pe acest forum pot posta suporterii oricaror echipe daca nu depasesc limita bunului simt.

In limita bunului simt??!!! :? :!: :?: Inteleg democratia, totul, da faceti macar un forum NUMAI pentru suporterii celorlalte echipe. Eu cand intru pe forum, vreau sa vad impresii, discutii, dezbateri pe tema unui meci/transfer/jucator etc. Insa cand intru....HOP....ce vad, pagini intregi de certuri, care poate nu ma intereseaza.

Userii ca reddog si nu numai fac numai rau, ne intarata, ne enerveaza, chestii dinalea. Daca la forum scrie DISCUTII DESPRE Steaua de ce va incapatanati(reddog si grupul suporterilor Poli) sa tot ziceti cat de buni sunteti voi, ce ati facut voi, ce transferuri ati realizat, ce golaveraj aveti bla bla bla NU NE INTERESEAZA!!!

reddog24.08.2005 16:55

Am si eu o intrebare pentru tine: cate topicuri am deschis eu pana acum? Doar scriam si purtam o discutie in limitele bunului simt cu unii care stiu ce inseamna asa. Cu tine de azi inainte nu se va mai intampla. Sa nu cumva sa ti se sparga venele de suparare. Daca tu consideri ca stric atmosfera, atunci nu ma mai baga in seama.

Grinch25.08.2005 05:39

Propun inchiderea propriului meu topic au luat-o razna astia ...

«123»