Este ziua in care Steaua poate face iar performanta , este ziua in care fotbalul romanesc poate scoate capul iar in UEFA si iata ca tot prin echipa mult iubita . SA SPERAM CU TOTII IN ACEASTA CALIFICARE SI FORZA Steaua !!!
Este ziua in care Steaua poate face iar performanta , este ziua in care fotbalul romanesc poate scoate capul iar in UEFA si iata ca tot prin echipa mult iubita . SA SPERAM CU TOTII IN ACEASTA CALIFICARE SI FORZA Steaua !!!
yo deja fierb... :wink: sper sa daram maine d multe ori fotoliu :lol:
astazi e o zi importanta, foarte importanta ce pot spune decat sper ca azi la sf meciului sa planga Borcea
Astazi,intr-adevar,poate fi o zi memorabila pentru echipa noastra de suflet.Si pentru fotbalul romanesc in general.
Ne mai despart de la aceasta ora,fix 20 de ore pana la primul fluier al arbitrului.
Sper sa visez urat,ca sa iasa frumos.Calificarea noastra in grupele CL.
Sa fie !
Da Doamne !
Eu nu stiu daca pot sa dorm in seara asta! E ora 19:00 acum aici si nu mai pot de rabdare sa inceapa meciul de maine! O sa inregistrez si daca batem( DOAMNE AJUTA) PUN MECIUL 90 de minute pe site prin ftp! Forza Steaua! PANA LA MOARTE SI DINCOLO!
Eu zic sa dormi ca avem nevoie de tine diseara.
Sper ca site-ul, sa cada in seara asta, datorita numarului foarte mare de accesarii. Stiti voi unde bat
?
Ehh, sacrificiu asta merita pentru calificarea echipei
. Forza Steaua !!!!!!!!
P.S. sper sa nu ma injuratii, cei care nu au inteles, dar e de bine ce am spus mai sus :wink:
Sper ca site-ul, sa cada in seara asta, datorita numarului foarte mare de accesarii. Stiti voi unde bat?
Ehh, sacrificiu asta merita pentru calificarea echipei
. Forza Steaua !!!!!!!!
P.S. sper sa nu ma injuratii, cei care nu au inteles, dar e de bine ce am spus mai sus :wink:
eu sper sa nu cada site-ul...sper sa fim cu totii adunati in piata universitatii sa sarbatorim, si site-ul sa fie pustiu ![]()
eu unul ma gand3esc la meciul cu rosenborg imediat dupa ce s-a terminat "derby-ul" cu Poli si ard de nerabdare sa ma bucur. FORZA Steaua.SE POATE
Diseara va fi un meci care va ramane in istoria fotbalului romanesc!! Dupa o lipsa indelungata a echipelor romanesti din cupele europene, tot Steaua e echipa care sparge gheata spre lumea buna a fotbalului european!! Cum se face ca tot noi suntem in aceste carti??!!!....poate traditia..poate mentalitetea...nu stiu!!
Unii ziceau ca avem noroc....sa vedem!!! Norocul si-l mai face si omul cu mana lui!!!!!!
Norocul si-l mai face si omul cu mana lui!!!!!!
Norocul e de partea celor puternici ![]()
Nu site-ul trebuie sa cada, ci aeroportul ! :twisted:
Eu vin de la Pitesti direct "acasa" la Henri Coanda daca Doamne-ajuta batem ! Sper ca alaturi de mine sa fie cat mai multi stelisti posibil !
LALALALA LALALALA OLE OLE OLE OLE OLE OLAAAA OLE OLE OLE OLE OLE OLAAAAAAAA OOOOOOOO FORZA Steaua ALEEEEEEEE
Pregatiti berea vinul ....TREBUIE sarbatoare in seara asta !!!
eu de cand m-am trezit numai mu-mi aflu locul.e drept ca m-am gandit destul la acest meci inca de la finalul celui cu tm,dar nu credeam ca azi o sa fiu chiar in halul asta de agitat.
Doamne da sa iasa bine deseara!
haide Steaua,forza Steaua,ale ale!!!!
Steaua in UEFA CL e un vis care in seara asta poate sa devina realitate!! si sunt sigur ca Radoi si compania vor intra in grupe!! deci ne vedem in piata universitati ca sa sarbatorim seara magica!! Borcea o sa planga in mod sigur!! :twisted:
Ce frumos o sa se auda in Ghencea imnul UEFA Champions League!!!!!!
Traiti doar din amintiri. Tiganul va caracterizeaza. Vrea dar nu poate. Asta este, asta sunteti. O adunatura de urati, murdari si prosti.Si nimic altceva. Ramaneti asadar in Bucurestiul vostru imputit. Sunte-ti din tiganie!- Voi sunteti din tiganie!!!
Si sa nu va mai aud ca vorbiti de Timisoara! Nu e pentru voi!!!
chiar ca e ziua cea mai importanta!!!
sa bata Steaua si sa moara dusmanii de ciuda!
trup si suflet pentru culori... ![]()
si pt alex_tm: lasa-neee, lasa-neee! mai invata ceva gramatica si mai vb dupa meci despre "amintiri" (noi macar avem amintiri. voi?)
Alexe....DC vii ma tu aici sa bagi raca....n-are cine sa te-njure??!! Daca vrei sa spui ceva, sa stii ca sunt multe de spus si poti sa spui, dar daca vrei decat sa te contrezi cu cineva aiurea asa de p-aici....mai bine iesi!!!!
Eu nu sunt din Bucuresti...si sunt multi ca mine.. Sunt si multi bucuresteni care tin cu Timisoara!!! Ce-am cu ei???/ asa ca........daca vrei sa-ti spui vreun punct de vedere n-ai decat!!!!!! Dar civilizat!!!!
Alex din Timisoara,probabil ca nu e decat un copil derutat,care-si apara originile,dar concomitent le ataca pe ale noastre.Dar nu numai originile.
Sunt sigur ca Alex nu a fost nici macar in trecere prin Bucuresti,ca sa-si faca idee de ce inseamna capitala patriei lui.Daca ar fi fost,s-ar fi mandrit cu ea.Nu ar mai fi repetat acum bazaconii lansate de oameni fara creier.Sau cu foarte putin creier.Evident ca e in eroare,dar vinovatii sunt altii.
Aceia care fac discriminare.
eu nu inteleg de ce mai au voie sa scrie unii ca alex ala din tm
hai, ca prima data cand n-ai de unde sa stii cine e, n-ai ce-i face, da' dup-aia? ar trebui sa i se blocheze contul sau ceva de genul asta, vin toti dinamovistii si alti ratati si pun mesaje pe "forumul suporterilor Stelei"
Stai linisti redbluestar, se supune si el anumitor reguli...
Cat priveste aceasta zi: Noi o traim si am mai trait pana acum nenumarate... Chiar si mai importante pe cand ei doar ce s-au nascut. S-au nascut prematur si mari sanse de izbanda nu vor avea... Tot Steaua si Dinamo se vor bate... ei doar arbitreaza...
Sper ca l-ai banat de tot!!!
Timisoara si restul = 0 ! DOAR Steaua CONTEAZA !
Intradevar este o zi mare...ziua calificarii in champions...am incredere in baietii nostri si sper din tot sufletul sa ms faca sa nu dorm toata noaptea...daca Steaua castiga si se califica o sa petrecem...doamne ajuta Steaua in seara asta...
Mai Bodanel meciul cu timishoara nu a fost un derby...exista doar un singur derby...celelate sunt simple partide...acum vom numi si meciul cu CFR Cluj derby? deoarece au facut mai mult decat timishoara...
[/img]
Ce ne-am face fara Jiji??? :lol:
:lol: