FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ziua cea mai importanta .

«123»
montreal23.08.2005 10:44

Sper ca Steaua sa se califice pentru ca merita.

Pentru Rosenborg nu ar fi decat a 11 calificare consecutiva, dar pentru noi ar fi prima calificare dupa 9 ani. Cred ca este ocazie uriasa pentru Steaua, trebuie sa moara cu ei de gat.

Ura, neputinta, ciuda sau ipocrizia cainilor, ciorilor, "miticilor" din Banat, etc.. au fost, sunt si vor fi impotriva Stelei; cauza: ei nu au reusit nimic in toata istoria lor de coruptie, spagi, arbitri platiti,delapidari, etc..

Dar toate acestea nu au ce cauta pe acest site.

HAI Steaua!!!

bluelions23.08.2005 10:59

Si eu sper sa mai vad o echipa romaneasca in UEFA CHAMPION'S LEAGUE, dar NU ANUL ACESTA!!! Sper sa vad la anul' Timisoara sau CLUJUL in grupele UCL!!! Cu voi as tine in seara asta doar dintr-un singur punct de vedere: AR FI O SANSA URIASA SA VAD BAYERN MUNCHEN LA Bucuresti INTR-UN MECI OFICIAL!!! ATAT...N-am nimic cu voi, dar cand aud numele lu' Gigi m-apuca dracii!

reddog23.08.2005 11:07

Bluelions, stai linistit ca mi-a fost stearsa postarea... Era oricum o glumita. N-am nimic cu Craiova. Partea nasoala e ca nu mai are Dinamo pe cine bate in Banie. I

Referitor la subiect. Steaua are sanse mari sa ajunga in grupe, dar doar daca joaca cu cap. Un contraatac al norvegienilor care ar prinde-o pe picior gresit (in contextul in care Steaua trebuie sa atace) ar insemna sfarsitul meciului.

montreal23.08.2005 11:11

ultimile 2 postari: un exemplu perfect la ce am zis mai sus. Mor de grija Stelei! Patetic

reddog23.08.2005 11:13

Cand vorbesti de patetism uita-te intai si pe la postarile tale. Nu vorbea nimeni cu tine momentan. Voiam sa clarific o nelamurire intre mine si Bluelions.

Normal ca nu duc grija Stelei. Ar fi si culmea. Dar asta nu ma impiedica sa va urez bafta. Si cand o fac o fac cel putin cu fair-play. Fara jigniri si alte cele.

bluelions23.08.2005 11:18

Reddog imi pare rau dar UN SUPORTER ADEVARAT SPUNE PE FATA CU CE ECHIPA TINE (fiecare are un favorit pana la urma).Daca tu iti spui 'reddog-stelist pana la moarte' poate, de fapt, ti cu Jiul! Cine stie? Deci, ori esti ros-albastru stelist pana la moarte ori alb-rosu, caine pana la moarte...probabil varianta a doua ai evitat-o, esti pe forumul Stelei si probabil daca ti-ai fi dezvaluit adevarata fata ai fi fost foarte 'simpatizat'! Cat priveste partea a 2-a, ca nu mai aveti voi pe cine sa bateti la Craiova, iti spun eu un lucru: DACA JUCATI MECIURILE CORECT LE PIERDETI SI P-ALEA D-ACASA!!!

reddog23.08.2005 11:22

1. Dinamo! Asta e echipa cu care tin de foarte mult timp si cu care voi tine indiferent de viitor. Sper ca te-am lamurit.

2. "Stelist pana la moarte" e un rank, dar avand in vedere ca esti nou pe forum inteleg ca nu te-ai documentat indeajuns.

montreal23.08.2005 11:23

nici eu nu puteam sa-i rapund mai bine

reddog23.08.2005 11:25

Nici nu e de mirare. Cereti informatii de la cei mai "vechi" pe aici, daca eu nu v-am clarificat dubiile. Si invata sa postezi si sa tastezi sau cel putin nu te grabi cand o faci ca nu te alearga nimeni...

ANTIgigi23.08.2005 11:30

reddog trebuie sa ai rabdare cu cei nou veniti chiar daca mai gresesc...oricum acest topic a fost deschis strict pt meciul dde diseara...asa ca sa lasam deoparte alte probleme si sa fim alaturi de Steaua(chiar daca e distanta asa de mare).Sunt sigur ca deseara cel putin 3 milioane de romani vor privi revenierea Stelei in UCL. Doamne ajuta!

reddog23.08.2005 11:30

Daca m-am inselat si nu stiu cui i-ai raspuns prin postul tau, atunci, in caz ca te refereai la raspunsul meu, scuze. Te-am bagat in aceeasi oala. :wink:

Grinch23.08.2005 11:33

Eu zic sa nu va mai bagati in certuri cel putin pe acest topic care a fost deschis strict pentru meciul de diseara . Multumesc . FORZA Steaua ! SPRE UCL !

montreal23.08.2005 11:35

ok. n-are importanta asta acum.

Important e sa se califice Steaua, si sa-i faca bucurosi pe cei care cu adevarat uibesc aceasta echipa. De ceilalti nici nu ma intereseaza.

reddog23.08.2005 11:35

Ai dreptate Grinch, hai ca a fost vina mea. Ma opresc aici.

Meth0dMan23.08.2005 11:41

BA voi astia din Timisoara mai taceti in plm de gospodari ca deja mi se face greata cand aud de Timisoara sau de Poli.Ziceti voi de bucurestiu asta imputit da sunteti frustrati ca nu v-ati nascut si voi in capitala tzaranii drq.Sunteti varza cu tot cu echipa voastra de "vedete".

BAFTA Steaua DISEARA !!!!!!!

hi23.08.2005 12:09

Nu se stie daca se transmite undeva pe internet meciul Stelei?

hi23.08.2005 12:10

Hai Steaua'

piticu8723.08.2005 12:15

o intrebare: cand se intoarce lotu Stelei in Bucuresti si pe ce aeroport daca stie cineva .. mersi anticipiat :D FORZZA Steaua se poate baieti!!!

ANTIgigi23.08.2005 12:22

Atentie la arbitrul intalnirii de asta-seara.Un articol preluat de pe un site al unui cotidian sportiv:

Alain Sars (foto), 44 de ani, care va conduce Rosenborg - Steaua, este unul dintre cei mai buni arbitri francezi, dar mai distruge cite un meci, din cind in cind.

Pe 14 septembrie 1999, in grupa B a Ligii Campionilor, Barcelona a invins in deplasare pe AIK Stockholm (2-1), marcind golul victoriei cind adversarii faceau o inlocuire. "A fost scandalos. Acest Sars n-are ce cauta in Champions League. Noi eram in nouă si francezul a validat golul", a protestat Stuart Baxter, antrenorul lui AIK.

Pe 20 aprilie 2004, la partida Boulogne - Auxerre, din "sferturile" Cupei Frantei, oaspetii au egalat in ultimul minut după un fault la portar, cîștigind apoi in prelungiri cu 2-1. "Eu n-am vazut. Tata m-a sunat după meci si mi-a povestit. sunt dezolat. Și arbitrii gresesc", s-a scuzat Sars.

Pe 19 noiembrie, in Ligue 1 (PSG - Lyon 0-0), Sars s-a grabit să-l elimine pe parizianul Yepes in minutul 23 pentru două "galbene". "Esti un zero absolut", i-a strigat Rothen, de la PSG, iar antrenorul Halilhodzici a sarit să-l bata

Speram sa nu fie cazul.

montreal23.08.2005 12:23

am cautat chiar pe situri norvegiene.

Nimic. la ora meciului sunt inca la job;

raman gsp, prosport, onlinesport si situl UEFA, asta e.

SteauaToronto23.08.2005 12:45

Nu e pe internet doar daca cumperi de la TVR I sa privesti pe net!

reddog23.08.2005 12:56

Cum adica sa cumperi? De pe International? Voi nu aveti pe site nimic care sa transmita meciul live???

montreal23.08.2005 13:06

buna intrebare.

am uitat de Radio Romania International.

reddog23.08.2005 13:07

Ce nasol sa fii la lucru chiar cand joaca echipa ta de suflet un meci atat de important. Pacat. Imi pare rau de tine.

montreal23.08.2005 13:16

asta e. daca am plecat din Rom.

las sa ajunga ei in UCL.

Forza Steaua!

«123»