Atentie la arbitrul intalnirii de asta-seara.Un articol preluat de pe un site al unui cotidian sportiv:
Alain Sars (foto), 44 de ani, care va conduce Rosenborg - Steaua, este unul dintre cei mai buni arbitri francezi, dar mai distruge cite un meci, din cind in cind.
Pe 14 septembrie 1999, in grupa B a Ligii Campionilor, Barcelona a invins in deplasare pe AIK Stockholm (2-1), marcind golul victoriei cind adversarii faceau o inlocuire. "A fost scandalos. Acest Sars n-are ce cauta in Champions League. Noi eram in nouă si francezul a validat golul", a protestat Stuart Baxter, antrenorul lui AIK.
Pe 20 aprilie 2004, la partida Boulogne - Auxerre, din "sferturile" Cupei Frantei, oaspetii au egalat in ultimul minut după un fault la portar, cîștigind apoi in prelungiri cu 2-1. "Eu n-am vazut. Tata m-a sunat după meci si mi-a povestit. sunt dezolat. Și arbitrii gresesc", s-a scuzat Sars.
Pe 19 noiembrie, in Ligue 1 (PSG - Lyon 0-0), Sars s-a grabit să-l elimine pe parizianul Yepes in minutul 23 pentru două "galbene". "Esti un zero absolut", i-a strigat Rothen, de la PSG, iar antrenorul Halilhodzici a sarit să-l bata
Speram sa nu fie cazul.