@@@ 3456..Treci astazi pe la banca...,sa faci OP pentru salariile societatii F.C.Steaua,da?!Atunci sa vorbesti de plecari,renuntari si demisii ale celui ce plateste TOT la Steaua!P.S.-Femeia de servici are de platit intretinerea...,i-o platesti tu?
Chiar crezi ca nu s-ar gasi altcineva mai normal sa finanteze Steaua ? chiar Becali a spus ca pt el Steaua e doar o jucarie personala cu care isi satisface nebuniile de voievod, Mesia, Calaretul Luminii si ce mai vreti voi, pe care le are in cap. Era o stire recenta ca ciobanu a refuzat o oferta de 40 milioane de dolari de la un rus pentru Steaua deci Becali nu e un compromis de care nu ne putem lispi, de ce sa traim ca in ultimele 3-4 sezoane umilinte dupa umilinte atat pe plan sportiv cat si pe planul imaginii ? Pune-ti o simpla intrebare : De ce inainte sa vina Becali la Steaua eram cea mai respectata echipa din tara in momentul de fata am ajuns sa fim cea mai batjocorita ?
ti se pare normal sa-l gaseasca vinovat de tot ceea ce se intampla acum pe secundul lui Dorinel doar pt simplul fapt ca e de religie musulmana ? unde mai gasesti un asemenea sclerozat mintal ca Becali ?
La noi trebuie sa vina strainii sa puna punctul pe i pt ca ai nostri se fac ca ploua cand e vorba de Becali , uite ce declara Yuksel in prosport :
"Comportamentul lui Becali e problema fotbalului românesc!"
Yuksel Yesilova, secundul lui Dorinel Munteanu la Steaua, dezvãluie amãnunte interesante referitoare la ultimele evenimente care s-au petrecut în Ghencea.
Dorinel a fost demis... Tu ce faci? Vei continua cu Steaua?
Cu Dorinel am venit la Steaua, cu el o sã plec. Nu voi rãmâne la echipã dacã el nu va mai sta. Am mai multe oferte acum: de la CFR Cluj, Universitatea Cluj și Gaz Metan Mediaș. Deocamdatã, noi suntem antrenorii Stelei și Dorinel mi-a zis sã plec doar dacã mã cautã oficial vreo echipã.
Cum îți explici ultimele evenimente de la Steaua?
Gigi Becali și-a bãtut joc de noi! Face ce face la Steaua pentru distracția lui. El apare la televizor și în presã și criticã jucãtori, antrenori. Îi dã afarã când vrea! Îi pedepsește când dorește și se ceartã cu toatã lumea. Nu se iau decizii dupã discuții în prealabil. Nu se face o analizã. Totul e la voia lui Becali. Asta e marea problemã a fotbalului românesc: ce face Becali la Steaua! Un antrenor trebuie sã rãmânã o perioadã mai lungã la echipã. Sã își punã în practicã strategia și sã i se aducã jucãtori. Nu cum s-a întâmplat acum.
Care e soluția?
Liga trebuie sã schimbe regulamentul pentru cã Dorinel acum nu mai poate antrena altã echipã în sezonul ãsta. Numai așa se pot opri astfel de conducãtori de cluburi din a mai lua astfel de hotãrâri când vor ei.
Gigi Becali a spus cã jucãtorii s-au bucurat când au auzit cã Dorinel a fost demis...
Eu spun 100% cã nu s-au bucurat. ªtiu foarte bine ce spun... Becali inventeazã ca sã își justifice acțiunile și pentru a avea mai multã legitimitate.
Ați trãit o experiențã neplãcutã la Steaua?
Am lucrat șapte ani în România, dar ce am trãit în perioada asta la Steaua nu mi s-a întâmplat niciodatã. Mama mia! Nu am nimic cu alți oameni din conducerea Stelei, ci doar cu Becali. Sunt foarte supãrat pentru cã eu am venit aici sã îmi fac job-ul cu multã seriozitate. ªi Dorinel la fel. Nu e normal ce s-a întâmplat. Eu am o familie de care trebuie sã am grijã!
Totuși, cu Dorinel s-a ratat calificarea în Cupa UEFA...
Munteanu este cel mai bun antrenor cu care am lucrat și este un bãiat de treabã. Ce i-a lipsit la Steaua a fost timpul.
200.000 de mesaje s-au scris în Turcia contra lui Becali
Yuksel Yesilova a afirmat cã pe site-urile din țara sa de origine s-a postat un numãr impresionant de mesaje electronice, majoritatea acestora fiind împotriva lui Gigi Becali și a felului în care s-a comportat cu secundul Stelei. "200.000 de pãreri și de gânduri s-au scris pe site-urile publicațiilor din Turcia. Autorii îl criticã pe Becali și îl acuzã cã nu s-a purtat frumos cu mine aici", a afirmat secundul lui Munteanu la Steaua.