FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nu ne vom preda niciodatã!

«12345»
goergescu17.12.2008 08:52

Salut stelisti!

Tot respectul pentru dedicarea jucatorului Marius Lacatus pentru culorile ros-albastre.

Am semne de intrebare in ceea ce priveste Omul Marius Lacatus. In ceea ce priveste antrenorul Marius Lacatus, vorba unui contemporan de-al nostru ( din pacate ), " Steaua este o palarie prea mare pentru el." Asa cum nu a putut dovedi contrariul Dorinel, care a avut parte la Steaua in 2 luni de zile de un episod din Zona Crepusculara. Nici acum nu cred ca s-a dezmeticit ... nu mai este antrenorul Stelei.

Nea Imi a spus-o foarte bine si elegant, ca mai mereu : nu vrea sa comenteze revenirea lui Marius la Steaua pentru ca l-ar jigni.

Pe de alta parte, nu cred ca venirea lui Razvan Lucescu pe banca Stelei ar fi primita cu huiduieli si injuraturi din partea fanilor stelisti. Sau a lui Andone. Sunt antrenori care au demonstrat constant. Nu cred ca performanta ar fi primita cu dezaprobari din partea noastra.

Sa avem parte de sarbatori fericite si de jucatori de calitate.

Lari17.12.2008 09:10
Eu,spre deosebire de tine nu judec,multumesc lui Dumnezeu,in bun si rau,in alb si negru.Iar sa ma schimb sunt prea batran pentru asta,copile.Vin de departe cu Steaua in vene ca sa ma poata manipula un copil al netului.

Cum, Domnule, sa "vii de departe" si sa ti se para o aberatie contestarea lui Becali? CUUUUUUUUUUM? Cum sa accepti un astfel de conducator cand stii ca in loja aia a stat Seniorul Ion Alecsandrescu? Si noi suntem aia care va fac sa radeti... INCREDIBIL!!!

Adrian17.12.2008 09:13
1. El este autorul revenirii spectaculoase de 11 puncte, nu al pierderii campionatului. Asta e argumentul vostru ? Un campionat pierdut? Tragic...Doar acolo, pe locul unu, va simti implinit stelismul si nu sunteti in stare sa va incurajati echipa la un meci de CL cu Fiorentina.

Bai da' ma lasi cu revenirea ma-si?!

Ce revenire de 11 puncte mai era aia daca pierdeam 3 puncte pe ghiulesti cu iranienii?

Lacatus a castigat doar meciurile cu echipele mici si cu cefereul. In rest cu dinam0, Rapid sau Timisoara, meciuri care contau, a clacat.

Revenirea asta de 11 puncte a insemnat si meciuri pierdute de cefere, meciuri la care a contribuit si Gigel ;)

2. De ce e penibil sa pierzi o competitie sau un meci ? Fie si cu Vaslui sau Galati ? Este cumva Lacatus primul antrenor al Stelei care a pierdut un meci la Galati ? Alti antrenori care vor veni peste ani nu vor mai pierde meciuri ? De ce doar Lacatus s-a umplut de penibil d-le "bucatica de minte" ?

Eu zic ca e penibil sa pierzi puncte acasa cu otopeniul sau gloria buzau.Asta daca te numesti Steaua. Daca te numesti avantul reghin, e OK.

4. Il acuzati pe Becali ca taie si spanzura, ca el conduce, ca el transfera, ca el impune echipa. Si atunci de ce e vinovat doar Lacatus pentru transferurile nereusite? Eu nu spun ca nu este deloc dar in Ghencea era un manager care poarta aceeasi responsabilitate...

Exact, de ce e vinovat sclavul daca tot ce face el e sa urmeze orbeste ordinele stapanului?

Si inca ceva, nu sunt un sustinator orb al lui Lacatus. Dar rezultatele il vor judeca la vara.

Iar?Iar incepem?

Daca o da iar in bara, peste 6 luni o sa veniti iar cu prostii de genul: "Lacatus trebuie sa ramana pt ca nu a antrenat un sezon intreg!"

345617.12.2008 10:09
El este autorul revenirii spectaculoase de 11 puncte, nu al pierderii campionatului
esti atat de ingust mintal sa crezi ca "revenirea" s-a produs din cauza excelentelor calitati de antrenor al lui Lacatus ? Becali: "Eu am calificat Steaua în Ligã" Patronul Stelei considerã cã el are meritul principal în calificarea Stelei pentru a treia oarã consecutiv în grupele Ligii Campionilor. "Rolul cel mai important la Steaua l-a avut patronul. Adicã eu. Eu am fost cel mai important. Eu am meritul principal. Eu am ieșit mereu în fațã, eu am fost suspendat, eu am fost blamat. Toatã strategia eu am fãcut-o, toți banii eu i-am bã­gat. Toate rãzboaiele eu le-am dus, cu Dinamo, cu CFR, cu FRF, cu LPF, cu alți oameni din fotbalul ro­mânesc", a spus Becali
Azazello17.12.2008 10:23
esti atat de ingust mintal sa crezi ca "revenirea" s-a produs din cauza excelentelor calitati de antrenor al lui Lacatus ? Patronul Stelei considerã cã el are meritul principal în calificarea Stelei pentru a treia oarã consecutiv în grupele Ligii Campionilor. "Rolul cel mai important la Steaua l-a avut patronul. Adicã eu. Eu am fost cel mai important. Eu am meritul principal. Eu am ieșit mereu în fațã, eu am fost suspendat, eu am fost blamat. Toatã strategia eu am fãcut-o, toți banii eu i-am bã­gat. Toate rãzboaiele eu le-am dus, cu Dinamo, cu CFR, cu FRF, cu LPF, cu alți oameni din fotbalul ro­mânesc", a spus Becali

Nu port un razboi cu imbecilii care cred tot ce zice Becali. De fapt, chiar voi astia care dati citate din el sunteti becalizati complet.

La revedere.

345617.12.2008 11:29

cand mai multi iti zic a esti beat sau prost te duci si te culci....e bine ca ai inteles asta si ai plecat din proprie initiativa.

bla bla17.12.2008 11:29

Care este problema voastra daca eu si alti Stelisti,multi,consideram ca G.Becali este un bun patron pentru timpurile ce le traim?De ce trebuie sa fim in spiritul turmei si sa-l mazilim pe Lacatus din cauza ca nu va face jocul,voua contestatarilor petelor in soare?Ce v-ar multumi,lasand virtualului plecarea lui Becali,pe care nu aveti nici un drept s-o cereti,voi nefiind decat simpli suporteri ce beneficiati de resursele,chiar si neconsolidate a Stelei?

Stati in fata calculatorului,scrieti,povestiti fapte de arme,injurati,cereti lucruri peste credibilitatea voastra,va pierdeti luciditatea,sunteti nerealisti si uitati de viata adevarata.Va doresc sa va treziti in viata asta chiar daca va doriti sa zburati spre luna...,va mai trebuie si mijlocul de transport,asa si cu dorinta de a alunga un propietar de pe propietatea sa...,te apuca rasul citind esente de Stelism de la niste copii ai netului!

Lari17.12.2008 11:36
Care este problema voastra daca eu si alti Stelisti,multi,consideram ca G.Becali este un bun patron pentru timpurile ce le traim?

Eu nu am nicio problema cu chestia asta atata vreme cat aduceti argumente.

Eu v-am adus: cata vreme in club au fost oameni care s-au priceput (Piturca, Zenga, Protasov, Olaroiu, Mihai Stoica) au existat performante. Dupa ce Becali s-a ocupat singur de club, Steaua s-a dus la vale.

Succes in a ne demonstra contrariul!

bla bla17.12.2008 11:44

@@@ Lari...

Toti cei enumerati de tine au fost adusi,acceptati,investiti(tot e la moda) si platiti pentru munca lor de G.Becali!

De ce oare nu s-au dus la Constanta,Iasi sau Medias?

Cine este tampitul sa afirme altceva decat ca marele merit al lui Becali este cel de finantator?

345617.12.2008 11:48
Care este problema voastra daca eu si alti Stelisti,multi,consideram ca G.Becali este un bun patron pentru timpurile ce le traim?De ce trebuie sa fim in spiritul turmei si sa-l mazilim pe Lacatus din cauza ca nu va face jocul,voua contestatarilor petelor in soare?Ce v-ar multumi,lasand virtualului plecarea lui Becali,pe care nu aveti nici un drept s-o cereti,voi nefiind decat simpli suporteri ce beneficiati de resursele,chiar si neconsolidate a Stelei?Stati in fata calculatorului,scrieti,povestiti fapte de arme,injurati,cereti lucruri peste credibilitatea voastra,va pierdeti luciditatea,sunteti nerealisti si uitati de viata adevarata.Va doresc sa va treziti in viata asta chiar daca va doriti sa zburati spre luna...,va mai trebuie si mijlocul de transport,asa si cu dorinta de a alunga un propietar de pe propietatea sa...,te apuca rasul citind esente de Stelism de la niste copii ai netului!

Turma sunteti voi si toti cei ca tine pt ca va place sa urmati ca o oaie bearca ciobanu sclerozat. Spiritul turmei e ala in care va aflati voi in momentul de fata, preferati sa dormiti unde va cacati pentru ca atat va duce capul, sunteti rodul inculturii si a societatii becalizate si manelizate in care traim. Daca va place asa de mult de idolul vostru Becali si-l priviti ca pe Mesia, si va place sa va gudurati si sa radeti de imbecilitatile si scalambaielile maimutoiului de ce nu lasati voi Steaua in pace si sa incepeti sa sustineti Fc Steaua ? Sunt convins ca daca palmaresul va fi castigat de generali tu ai fi unul dintre acei suporteri care ar urma turma Fc Steaua si nu FC Steaua. Lacatus face parte acum din aceeasi gama reprobabila de specimene pentru ca a ales sa fie sclav la cioban in loc sa fie vertical, si sa nu-mi dati mie scuza aia cu vezi doamne ce mult iubeste el Steaua si de aia a ales sa fie iar sclav si sa-l apere pe cioban cu atata indarjire, daca iubea asa mult Steaua ar fi trebuit sa realizeze ca Steaua e reprezentata de suporteri si sfidandu-i pe acestia in lupta cu ciobanu inseamna ca sfideaza insasi ce spunea el ca iubeste.

Marius17.12.2008 11:52

V-as sfatui sa renuntati la tonul agresiv si la jigniri.

Lari17.12.2008 11:53
@@@ Lari...

Toti cei enumerati de tine au fost adusi,acceptati,investiti(tot e la moda) si platiti pentru munca lor de G.Becali!

De ce oare nu s-au dus la Constanta,Iasi sau Medias?

Cine este tampitul sa afirme altceva decat ca marele merit al lui Becali este cel de finantator?

Si ce alt merit mai are Becali?

In sport, este esentiala munca de echipa, pe care vad ca TU (am vorbit cu Dumneavoastra, dar vad ca astfel de dialoguri TE depasesc) o scoti din vedere in mod constant pentru a scoate in evidenta un singur nume.

Tot nu mi-ai raspuns: de ce nu mai exista performante dupa plecarea celor enumerati de mine? Ca doar un lider veritabil stie sa se inconjoare, stie sa colaboreze, stie sa motiveze oameni valorosi.

Care-i acum situatia la club?

bla bla17.12.2008 11:54

@@@ 3456...

Treci astazi pe la banca...,sa faci OP pentru salariile societatii F.C.Steaua,da?!

Atunci sa vorbesti de plecari,renuntari si demisii ale celui ce plateste TOT la Steaua!

P.S.-Femeia de servici are de platit intretinerea...,i-o platesti tu?

345617.12.2008 12:00
@@@ 3456..Treci astazi pe la banca...,sa faci OP pentru salariile societatii F.C.Steaua,da?!Atunci sa vorbesti de plecari,renuntari si demisii ale celui ce plateste TOT la Steaua!P.S.-Femeia de servici are de platit intretinerea...,i-o platesti tu?

Chiar crezi ca nu s-ar gasi altcineva mai normal sa finanteze Steaua ? chiar Becali a spus ca pt el Steaua e doar o jucarie personala cu care isi satisface nebuniile de voievod, Mesia, Calaretul Luminii si ce mai vreti voi, pe care le are in cap. Era o stire recenta ca ciobanu a refuzat o oferta de 40 milioane de dolari de la un rus pentru Steaua deci Becali nu e un compromis de care nu ne putem lispi, de ce sa traim ca in ultimele 3-4 sezoane umilinte dupa umilinte atat pe plan sportiv cat si pe planul imaginii ? Pune-ti o simpla intrebare : De ce inainte sa vina Becali la Steaua eram cea mai respectata echipa din tara in momentul de fata am ajuns sa fim cea mai batjocorita ?

ti se pare normal sa-l gaseasca vinovat de tot ceea ce se intampla acum pe secundul lui Dorinel doar pt simplul fapt ca e de religie musulmana ? unde mai gasesti un asemenea sclerozat mintal ca Becali ?

La noi trebuie sa vina strainii sa puna punctul pe i pt ca ai nostri se fac ca ploua cand e vorba de Becali , uite ce declara Yuksel in prosport :

"Comportamentul lui Becali e problema fotbalului românesc!"

Yuksel Yesilova, secundul lui Dorinel Munteanu la Steaua, dezvãluie amãnunte interesante referitoare la ultimele evenimente care s-au petrecut în Ghencea.

Dorinel a fost demis... Tu ce faci? Vei continua cu Steaua?

Cu Dorinel am venit la Steaua, cu el o sã plec. Nu voi rãmâne la echipã dacã el nu va mai sta. Am mai multe oferte acum: de la CFR Cluj, Universitatea Cluj și Gaz Metan Mediaș. Deocamdatã, noi suntem antrenorii Stelei și Dorinel mi-a zis sã plec doar dacã mã cautã oficial vreo echipã.

Cum îți explici ultimele evenimente de la Steaua?

Gigi Becali și-a bãtut joc de noi! Face ce face la Steaua pentru distracția lui. El apare la televizor și în presã și criticã jucãtori, antrenori. Îi dã afarã când vrea! Îi pedepsește când dorește și se ceartã cu toatã lumea. Nu se iau decizii dupã discuții în prealabil. Nu se face o analizã. Totul e la voia lui Becali. Asta e marea problemã a fotbalului românesc: ce face Becali la Steaua! Un antrenor trebuie sã rãmânã o perioadã mai lungã la echipã. Sã își punã în practicã strategia și sã i se aducã jucãtori. Nu cum s-a întâmplat acum.

Care e soluția?

Liga trebuie sã schimbe regulamentul pentru cã Dorinel acum nu mai poate antrena altã echipã în sezonul ãsta. Numai așa se pot opri astfel de conducãtori de cluburi din a mai lua astfel de hotãrâri când vor ei.

Gigi Becali a spus cã jucãtorii s-au bucurat când au auzit cã Dorinel a fost demis...

Eu spun 100% cã nu s-au bucurat. ªtiu foarte bine ce spun... Becali inventeazã ca sã își justifice acțiunile și pentru a avea mai multã legitimitate.

Ați trãit o experiențã neplãcutã la Steaua?

Am lucrat șapte ani în România, dar ce am trãit în perioada asta la Steaua nu mi s-a întâmplat niciodatã. Mama mia! Nu am nimic cu alți oameni din conducerea Stelei, ci doar cu Becali. Sunt foarte supãrat pentru cã eu am venit aici sã îmi fac job-ul cu multã seriozitate. ªi Dorinel la fel. Nu e normal ce s-a întâmplat. Eu am o familie de care trebuie sã am grijã!

Totuși, cu Dorinel s-a ratat calificarea în Cupa UEFA...

Munteanu este cel mai bun antrenor cu care am lucrat și este un bãiat de treabã. Ce i-a lipsit la Steaua a fost timpul.

200.000 de mesaje s-au scris în Turcia contra lui Becali

Yuksel Yesilova a afirmat cã pe site-urile din țara sa de origine s-a postat un numãr impresionant de mesaje electronice, majoritatea acestora fiind împotriva lui Gigi Becali și a felului în care s-a comportat cu secundul Stelei. "200.000 de pãreri și de gânduri s-au scris pe site-urile publicațiilor din Turcia. Autorii îl criticã pe Becali și îl acuzã cã nu s-a purtat frumos cu mine aici", a afirmat secundul lui Munteanu la Steaua.

MoWeed17.12.2008 12:46

@bla bla

Voi care-l sustineti pe Becali nu sunteti stelisti. Nu iubiti Steaua, ci ii iubiti palmaresul. Mi-e pur si simplu sila cand vad ce puteti debita in apararea analfabetului care "se distreaza" cu Steaua.

fedora17.12.2008 12:51

Oameni ca bla bla sunt exact prototipul dinamovistilor.

Caracter indoielnic, castiguri prin orice mijloace, imagine plina de noroi.

Chiar cred ca a gresit echipa omul.

axl17.12.2008 13:00
Gigi Becali și-a bãtut joc de noi!

Becali inventeazã ca sã își justifice acțiunile și pentru a avea mai multã legitimitate.

Am lucrat șapte ani în România, dar ce am trãit în perioada asta la Steaua nu mi s-a întâmplat niciodatã.

Nu am nimic cu alți oameni din conducerea Stelei, ci doar cu Becali.

Fraze standard pentru strainii care pleaca de la Steaua. Asta spune ceva.

bla bla17.12.2008 13:01

@@@ MoWeed,fedora si alte esente de Stelism pur...

Cunosc vechiturile cu care ma gratulati,am fost ani de zile aici cu alt nik,dar ce sa fac daca eu nu fac parte din secta anti Becali!?

axl17.12.2008 13:03
am fost ani de zile aici cu alt nik

Suntem pe urmele tale atunci, scoatem copoii de la naftalina, incepe urmarirea!

redondo17.12.2008 13:07
Eu nu am nicio problema cu chestia asta atata vreme cat aduceti argumente.

Eu v-am adus: cata vreme in club au fost oameni care s-au priceput (Piturca, Zenga, Protasov, Olaroiu, Mihai Stoica) au existat performante. Dupa ce Becali s-a ocupat singur de club, Steaua s-a dus la vale.

Succes in a ne demonstra contrariul!

Da...corect,dar cei 5 nu au adus bani de acasa.E discutabila problema.

oldshark17.12.2008 13:09

Sunt sigur ca vor mai trece ani multi pana sa ne elucidam cine a gresit in tot acest timp scurs intre ultimele performante notabile ale echipei.Setea de imagine a lui Gigi Becali a sfaramat performanta la Steaua,a mazilit nume si personalitati din fotbalul romanesc dar si din marea familie a Stelei,s a pus mai sus decat suporterii ce sunt aoclo in tribune de 15 sau 20 ani.Traim intr o societate de consum unde idealurile mari valorile adevarate isi pierd forma.Marii magnati ce patroneaza cluburile europene sunt asemeni lui Gigi au aceeasi unitate de masura numita Euro,sunt insa diferente majore de caracter si educatie in defavorea oierului de Pipera.Sunt 100%de acord ca Gigi a distrus mult din ceea ce ar fi putut devenii o echipa europeana de calibru,loc detinut mult timp de Steaua.Cred ca intreaga strategie de managemant a clubului trebuie regandita.Oamenii care erau in anturajul Stelei acei cautatori de talente au disparut,Marcel Puscas apoi MM u.jocul Stelei este din ce in ce mai incurcat,lipsit de consistenta.Protasov,Zenga au fost antrenorii care ne au aratat cam cum trebuie sa arate o echipa de CL.Nu s a mai incercat nimic de atunci.Fostii mari fotbalisti si au incercat si ei norocul rand pe rand dar tot nimic.Oare nu este vizibil ca echipa are nevoie de un antrenor titrat,de un profesionist si nu de un slugarnic la picioarele conducerii clubului.Este nevoie de un management puternic pe masura acestui nume,cine sunt acesti anonimi care isi asuma cu nerusinare meritele istoriei Steliste si se ascund dupa sumana lui Gigi la fiecare insucces?Trebuie sa ne trezim!Decizia lui Marius de a se intoarce la Steaua este ceva ce l priveste personal,daca face performanta totul va fi bine daca nu sper ca v a stii sa si asume consecintele tribunei de acesta data.Un singur lucru insa trebuie mentionat, de data asta Marius vei fi doar antrenorul Stelei nu vei mai fii the old no 7.Dupa zeci de ani de istorie ne impiedicam de niste oamenii mici ce nici nu merita sa mai fie catalogati,jigniti sau altceva.si pur si simplu alungati din familia Steaua.Atat oare sa fi fost scris pentru destinul unui nume predestinat sa dainuie mereu,Steaua.??

MoWeed17.12.2008 13:11

@redondo

Corect, dar un patron bun nu este acela care angajeaza oameni profesionisti si nu se baga in ceea ce nu pricep(decat pentru a verifica activitatea lor si, eventual, pentru a-i inlocui)?

De ce acum sunt numai amatori sau rude de-a lui Becali in staff-ul administrativ?

Aceasta nu este o afacere oarecare, rezultatele proaste nu-l afecteaza numai pe Becali, ci si pe milioanele de fani ai Stelei. Oricat de nesemnificativi i-ar face Jiji sa para, fara ei nu ar castiga din Steaua nici macar jumate din banii pe care-i ia acum(aici ma refer la bilete, publicitate si drepturi de televizare-nimeni nu i-ar da multi bani pentru o echipa fara suporteri)

Lari17.12.2008 15:12
Da...corect,dar cei 5 nu au adus bani de acasa.E discutabila problema.

De acord, nu au adus bani de acasa. Dar ei au plecat si performanta lipseste. Cum iti explici?

L-ai auzit tu pe Sir Ferguson sau pe actionarii de la Manchester ca au spus EU sunt campionul Europei?

I-ai auzit tu pe actionarii de la Ferrari sau doar pe Michael Schumacher arogandu-si singur(i) meritele?

Am spus si mai sus: sportul, si cu atat mai mult sporturile non-individuale, este/sunt o chestiune de munca in echipa. Atunci cand unul singur isi aroga meritele unui succes, ceva este in neregula. Asta fara ca acel succes sa apartina mai putin intregii echipe.

andyro17.12.2008 15:37

In primul rand, sa clarificam un lucru:

Gigi Becali NU ESTE FINANTATOR, ESTE CREDITOR al Stelei.

In ultima declaratie de avere, din octombrie 2008, Steaua ii datoreaza lui Gigi Becali 25 de milioane de euro. Ce inseamna asta ?

1) Inseamna ca pe langa suma platita de un eventual cumparator, acel cumparator va trebui sa plateasca datoriile Stelei catre Gigi Becali (pe care le va prelua)

2) Inseamna ca, daca la cele 25 de milioane mai adaugam cele ~40 de milioane incasate in ultimii ani, rezulta o suma care acopera si chiar depaseste bugetul clubului pe acesti ani. Ceea ce inseamna ca George Becali NU A FINANTAT NICI MACAR CU 1 RON CLUBUL Steaua.

Si nu in ultimul rand, bla bla, Victor, sau care ti-o mai fi numele : Da, eu vin maine sa semnez OPurile daca in acelasi timp Jiji imi semneaza un act prin care imi cedeaza Steaua. Probleme ?

enjoy17.12.2008 16:24

de la un articol foarte bun s-a ajuns si la actorii "incriminati" si s-au tras o gramada de concluzii, care de care mai adevarate. adevarurile mele sunt urmatoarele: 1. vinovatul primordial este lunaticul; 2. Dorinel merita mai mult dar nu si-a luat masuri de precautie; 3. m-a dezamagit foarte rau omul Lacatus 4. Lacatus a avut tot timpul din lume pentru a demonstra = n-a facut-o si n-o va face pentru ca nu poate mai mult; ca antrenor iti trebuie si putina glagorie nu numai entuziasm. cei ce-l sustineti pe antrenorul Lacatus (cu care eu am avut multa rabdare), explicati-mi o schema, un traseu, etc. puse in practica de el la Steaua; 5.caracterele mari se nasc in marea lor majoritate sau se formeaza in medii sociale de exceptie (un truism dupa unii), nu apar din dorinta unora fie ea si galeria Stelei! o sa avem in continuare meciuri de doi bani si de infarct, asa ca pregatiti-va sufleteste sa nu avem pierderi la suporteri, pe intelesul tuturor- lasati-o mai moale!

«12345»