Ba, hai ca am revenit!
Din pacate, harababura e la ea acasa! Patronata de cel SFANT, cel de-al doilea copil al lui Dumnezeu si frate cu Isus: Gigi Becali, aaaamiiiinnn!
Raman la parerea ca Lacatus este un antrenor foarte slab, a fost un jucator GIGANT in istoria Stelei si cred ca este al doilea cel mai slab antrenor din istoria Stelei, dupa Stoichita! Stop: Da, titlul din 98 Stoichita, dar : 0-5 cu PSG si 3-6 la Atena, plus Panama, Armenia si Kuweit sau ce dracu a mai antrenat!
Din pacate nu e vina lui, ci a sistemului de antrenorat de la noi! Eu spun ca nu avem antrenori de Top Class, poate Dan Petrescu sa se apropie de Cupa UEFA, cum ar veni! Restul nu sunt nici de nivel Intertoto, RIP!
Nu inteleg de unde pana unde e Laca un tradator! Ca a revenit??? Ca i-a luat partea sfantului nostru??? Nu cred! Asta nu face decat sa dovedeasca mediocritatea lui ca antrenor!
Am sperat cand a plecat, ca vom progresa intr-un fel, desi cu un dobitoc (sfant, aaaaminnn analfabetule) in frunte nu prea aveam cum, dar se pare ca iar nu-i vom vedea pe alde Ochi sau Bicfalvi in echipa, iar Rusu nu va ajunge in prima echipa la o varsta la care altii au 2 sezoane de meciuri in primele echipe ale unor cluburi mici ca Arsenal sau Barca! Ii vom vedea pe aceeasi Banei, Lovinei sau Ovidei CEASORNIC in echipa! Ne multumim cu mediocritate si mizerie si cu lucruri mici, ca aici e vorba de simboale si idei contra unuia care nu stie nici macar sa scrie idee, dar sa mai citeasca cuvantul! Ma, daca tot se protesteaza, nu e mai bine sa aruncam in el cu tot felul de lucruri la fiecare meci, si in fiecare seara la palate sau case??? Adica ala arunca cu pantofii in Bush, pana sa intervina toate serviciile secrete si noi nu reusim sa bagam frica intr-un rahat cu ochi???
Chiar nu vede nimeni ca baiatul e senil si ca se invarte in acelasi cerc vicios numit Piturca-Dragomir-Virgil??? Chiarr nu vedeti ca ne invartim intre aceeasi antrenori? Chiar nu vedeti ca echipa joaca ce juca pe vremea lui Piti si ai lui pitici, Pompilica, Mitrita, Nanu, Florentinel??? Chiar nu vedeti ca Piti i-a spus sa-l aduca inapoi pe Laca, ca are noroc el si o sa ia titlul?? Pai Piti a reusit dintr-o lovitura sa-i faca praf si pe Laca si pe Munteanu, pentru ca stie ca nu va reusi niciodata si si-a batut joc de ei!
Sincer, m-am saturat si am ajuns sa nu mai am emotii la nici un meci! Te uiti tern, fara nici un fel de tresarire, stiind ca nu poti, nu stii si nu vei reusi sa castigi!
Nu avem nici o sansa! Nu e nici o idee! Da, academii de fotbal, tineret, etc! BA, dar nu-i baga nimeni! Trebuie sa-i crestem, cica! Ii crestem ma pana la 30 de ani si dupa aia aflam ca sunt batrani si ii aruncam! Senilul asta trebuie indepartat cu orice risc! Asta e definitia prostului = ala care crede ca se pricepe la toate, adica: Arhanghelul Gigi Becali! Nu vedeti bai ca omul asta e un rahat cu ochi! Nu vedeti ca el e la nivelul reporterelor alea fufe, ca aia de a facut-o Despot de kaka (t) cu "3 in dickul meu (a se citi organ reproducator masculin), nu vedeti ca asta e de cea mai joasa speta!
Nu stiu cum se poate redresa situatia, dar nu lovind in echipa! Nu suspendand echipa! Da, amenzile cica le plateste asta, dar reputatia clubului si noi avem de suferit! Ce sa faca bodyguarzii aia, daca 25000 de spectatori vin cu oua, rosii, cascaval si toate stricaciunile si arunca in asta la fiecare meci cand iese de la oficiala! Sau la palatul lui de prost gust poleit cu un aur de rahat tiganesc??? Asa se face, bai! Nu UIE Gigi si sa-ti dam la uie! Ca il doare in koaye si in fund pe el! Nu ba, gata! Pe el, pe mama, nevasta, copii, neamul lui! Ori il educam sa sara cand fluieram noi, ori afara ordinarule!
Hai, gata, ca am depasit timpul regulamentar! Laca, succes in meciurile pe care nu le vom castiga si in jocul incalcit din 4 atingeri sau din prima la adversar si sa speram ca Banel va executa toate fazele fixe, nu de alta dar stie toata lumea ca Banel e singurul om din lumea asta de 7 miliarde care NU STIE SA LOVEASCA MINGEA! Sa speram ca Lovin va juca, ca asa zice Mitica Puscarie si ca Ovidel, THE CLOCK, va juca ca asa zice Piti! Si sa mai joace si cine vrea patronul nu??? Ca "e banii lui si el decide pe banii lui"!
Poate ca ar fi mai bine sa terminam pe 8-10! Atunci poate ne trezim si ne exersam si noi suturile pe fundul lui Le Analfabet!
PS: Banele, vezi ca esti la rand cu autogolul! Noi speram sa fie in meci cu javrele de pe teren propriu si sa pierdem, sa vedem cine dickul mamei tale te mai tine in echipa, bai fotbalist sufletist care alearga, dar nu are nici o treaba cu fotbalul! A se vedea ca in meciul de pe Allianz golurile 2 si 3 au plecat din cauza Banelului care alearga CA CAlul sau mai bine zis ca boul! Atunci sa-l vedem pe viitorul presedinte al Romaniei, George Becali, pe unde o mai scoate el! Pai daca mai scapa si atunci, chiar ca suntem fraieri!
Forzza Steaua si titlul 24 pe alta data, cand vom lua cupa! Ca la cum mergem, vai de arse-ul nostru! Oricum e bine ca nu am scapat de Laca! Vom avea Simbolul! Simbolul is back! Yahoooooooooo! Ne mai trebuie antrenor! Dar asta e alta poveste! Si daca venim cu argumente nu e bine!