FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nu ne vom preda niciodatã!

«12345»
bla bla16.12.2008 22:05

Sunt cativa pe acest site care nu merita sa se numeasca Stelisti!

Nu poti fi Stelist atunci cand numesti simbolul absolut al Stelei tradator!

Cand il numesti jeg,javra sau scav pe Lacatus nu te poti numi decat CANALIE!

Vad ca aici se poarta un razboi continuu impotriva patronului clubului Steaua,nu aveti decat,dar sa manjesti ce are mai sfant Steaua,sa arunci cu noroi pe performantele Stelei,sa-ti doresti Steaua retrogradata,injumatatita,impartita nu pot fi ganduri si fapte decat a dusmanilor Stelei si nu a suporterilor ei.

Ca pot fi infiltrati ziaristi "prieteni",caini si alte oratanii nu este o surpriza,dar din ura fata de o persoana Stelisti sa-si schimbe sentimentele fata de echipa iubita cred ca este cam mult.

In fond,ce iubiti voi,contestatarii economiei de piata?

Performantele,nu!

Rezultatele,nu!

Istoria,nu!

Simbolurile,nu!

Palmaresul,nu!

Ce iubiti voi...,Steaua...,NU?!

ScutStelist16.12.2008 22:53

Fratilor VA ROG sa fiti UNITI in aceste clipe grele.

Va rog sa nu pierdeti din vedere esentialul.

Mai putin important este daca vine sau nu Lacatus inapoi acasa.

Important este sa fim uniti in lupta contra creditorului.

Sper ca toleranta si/sau indiferenta romanilor sa nu mai fie asa de mare.

Eu unul , admir atitudinea grecilor care o au in zilele astea ( nu ma refer la violente ) .

Ar fi timpul sa fim si noi mai UNITI

Nu ne vom preda niciodata!

Becali, MARS AFARA DIN Ghencea!

tavyto16.12.2008 22:57

Nu suntem orbi! Nu suntem naivi! Nu ne vom preda niciodatã! Becali, MARª AFARÃ DIN Ghencea!

PERFECT DE ACORD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gica Chioru16.12.2008 23:06

Na, iar vi-l da nemernicul pe țiganul pe care l-ati decretat "simbol"! Luati-l, ma! Luati-l si spalati-va pe cap cu el! O cioarã borâtã si un fãțarnic blasfemiator, asta meritati! Strigati numele țiganului, hai: La-ca-tus! La-ca-tus!

ban 7 zile

nici eu nu sunt entuziasmat de comportamentul recent la lui Lacatus dar sa jignesc in halul asta nu am de gand.

dax4716.12.2008 23:10

Parerea mea ca Lacatus nu mai are nici o demnitate. Dar trebuie sa-l intelegem - traim intr-o lume unde banul este singurul zeu.

Eu ma uit in jurul meu si vad ca pentru bani lumea face orice. Si nimeni nu se mai socheaza. Si abia e la inceput, ca vin vremuri grele.

Demnitatea a ajuns o piedica in calea inavutirii. Cine nu se adapteaza, moare sarac.

Degeaba va certati si injurati pe aici - Lacatus-jucatorul a ramas doar o legenda. Lacatus-antrenorul e doar o marioneta ca multe altele in mana unei scarbe umane.

Banul decide !

Interesant e ca machedonul recunoaste ca re-re-aducerea lui Lacatus o face doar ca sa inchida gura suporterilor. Si dupa ce am vazut mai sus, treaba functioneaza.

fortza steaua16.12.2008 23:14

Hai sa fim realisti putin. Intradevar nimeni in momentul de fata nu il suporta pe oier, dar la capitolul bani a investit prin aducerea unor jucatori care nu au confirmat. Eu cred ca daca oierul ar vinde Steaua sa spunem s-ar alege praful de echipa, poate va ajunge chiar mai rau decat acum, sa nu uitam ca acuma cativa ani cand a luat Jiji echipa nu erau bani nici macar de nocturna si Jiji a cumparat-o. Eu unul nu sunt de acord ca comunistii aia de generali sa ia echipa,sau alt patron de moment. Uitati-va la rapid de cand sa bagat si taher,sa ales praful de aia wai mama lor.Voi ce credeti?

bla bla16.12.2008 23:22

Va doare?

Nu va iese planul de distrugere a Stelei?

Cand intr-o tara ca Romania,pe locurile din coada la toate capitolele,Steaua si implicit Becali face performanta se gasesc repede cativa" baieti de bine" carora nu le convin petele din soare.Comparativ cu orice domeniu de activitate fotbalul Stelist surclaseaza,surclaseaza si competitoarele,dar nu,nu este bine,e Becali patron si are multi si puternici dusmani ce platesc "baietii de bine"sa tulbure apele.

OFTICATI-VA!

alexmk1716.12.2008 23:32

Ba, hai ca am revenit!

Din pacate, harababura e la ea acasa! Patronata de cel SFANT, cel de-al doilea copil al lui Dumnezeu si frate cu Isus: Gigi Becali, aaaamiiiinnn!

Raman la parerea ca Lacatus este un antrenor foarte slab, a fost un jucator GIGANT in istoria Stelei si cred ca este al doilea cel mai slab antrenor din istoria Stelei, dupa Stoichita! Stop: Da, titlul din 98 Stoichita, dar : 0-5 cu PSG si 3-6 la Atena, plus Panama, Armenia si Kuweit sau ce dracu a mai antrenat!

Din pacate nu e vina lui, ci a sistemului de antrenorat de la noi! Eu spun ca nu avem antrenori de Top Class, poate Dan Petrescu sa se apropie de Cupa UEFA, cum ar veni! Restul nu sunt nici de nivel Intertoto, RIP!

Nu inteleg de unde pana unde e Laca un tradator! Ca a revenit??? Ca i-a luat partea sfantului nostru??? Nu cred! Asta nu face decat sa dovedeasca mediocritatea lui ca antrenor!

Am sperat cand a plecat, ca vom progresa intr-un fel, desi cu un dobitoc (sfant, aaaaminnn analfabetule) in frunte nu prea aveam cum, dar se pare ca iar nu-i vom vedea pe alde Ochi sau Bicfalvi in echipa, iar Rusu nu va ajunge in prima echipa la o varsta la care altii au 2 sezoane de meciuri in primele echipe ale unor cluburi mici ca Arsenal sau Barca! Ii vom vedea pe aceeasi Banei, Lovinei sau Ovidei CEASORNIC in echipa! Ne multumim cu mediocritate si mizerie si cu lucruri mici, ca aici e vorba de simboale si idei contra unuia care nu stie nici macar sa scrie idee, dar sa mai citeasca cuvantul! Ma, daca tot se protesteaza, nu e mai bine sa aruncam in el cu tot felul de lucruri la fiecare meci, si in fiecare seara la palate sau case??? Adica ala arunca cu pantofii in Bush, pana sa intervina toate serviciile secrete si noi nu reusim sa bagam frica intr-un rahat cu ochi???

Chiar nu vede nimeni ca baiatul e senil si ca se invarte in acelasi cerc vicios numit Piturca-Dragomir-Virgil??? Chiarr nu vedeti ca ne invartim intre aceeasi antrenori? Chiar nu vedeti ca echipa joaca ce juca pe vremea lui Piti si ai lui pitici, Pompilica, Mitrita, Nanu, Florentinel??? Chiar nu vedeti ca Piti i-a spus sa-l aduca inapoi pe Laca, ca are noroc el si o sa ia titlul?? Pai Piti a reusit dintr-o lovitura sa-i faca praf si pe Laca si pe Munteanu, pentru ca stie ca nu va reusi niciodata si si-a batut joc de ei!

Sincer, m-am saturat si am ajuns sa nu mai am emotii la nici un meci! Te uiti tern, fara nici un fel de tresarire, stiind ca nu poti, nu stii si nu vei reusi sa castigi!

Nu avem nici o sansa! Nu e nici o idee! Da, academii de fotbal, tineret, etc! BA, dar nu-i baga nimeni! Trebuie sa-i crestem, cica! Ii crestem ma pana la 30 de ani si dupa aia aflam ca sunt batrani si ii aruncam! Senilul asta trebuie indepartat cu orice risc! Asta e definitia prostului = ala care crede ca se pricepe la toate, adica: Arhanghelul Gigi Becali! Nu vedeti bai ca omul asta e un rahat cu ochi! Nu vedeti ca el e la nivelul reporterelor alea fufe, ca aia de a facut-o Despot de kaka (t) cu "3 in dickul meu (a se citi organ reproducator masculin), nu vedeti ca asta e de cea mai joasa speta!

Nu stiu cum se poate redresa situatia, dar nu lovind in echipa! Nu suspendand echipa! Da, amenzile cica le plateste asta, dar reputatia clubului si noi avem de suferit! Ce sa faca bodyguarzii aia, daca 25000 de spectatori vin cu oua, rosii, cascaval si toate stricaciunile si arunca in asta la fiecare meci cand iese de la oficiala! Sau la palatul lui de prost gust poleit cu un aur de rahat tiganesc??? Asa se face, bai! Nu UIE Gigi si sa-ti dam la uie! Ca il doare in koaye si in fund pe el! Nu ba, gata! Pe el, pe mama, nevasta, copii, neamul lui! Ori il educam sa sara cand fluieram noi, ori afara ordinarule!

Hai, gata, ca am depasit timpul regulamentar! Laca, succes in meciurile pe care nu le vom castiga si in jocul incalcit din 4 atingeri sau din prima la adversar si sa speram ca Banel va executa toate fazele fixe, nu de alta dar stie toata lumea ca Banel e singurul om din lumea asta de 7 miliarde care NU STIE SA LOVEASCA MINGEA! Sa speram ca Lovin va juca, ca asa zice Mitica Puscarie si ca Ovidel, THE CLOCK, va juca ca asa zice Piti! Si sa mai joace si cine vrea patronul nu??? Ca "e banii lui si el decide pe banii lui"!

Poate ca ar fi mai bine sa terminam pe 8-10! Atunci poate ne trezim si ne exersam si noi suturile pe fundul lui Le Analfabet!

PS: Banele, vezi ca esti la rand cu autogolul! Noi speram sa fie in meci cu javrele de pe teren propriu si sa pierdem, sa vedem cine dickul mamei tale te mai tine in echipa, bai fotbalist sufletist care alearga, dar nu are nici o treaba cu fotbalul! A se vedea ca in meciul de pe Allianz golurile 2 si 3 au plecat din cauza Banelului care alearga CA CAlul sau mai bine zis ca boul! Atunci sa-l vedem pe viitorul presedinte al Romaniei, George Becali, pe unde o mai scoate el! Pai daca mai scapa si atunci, chiar ca suntem fraieri!

Forzza Steaua si titlul 24 pe alta data, cand vom lua cupa! Ca la cum mergem, vai de arse-ul nostru! Oricum e bine ca nu am scapat de Laca! Vom avea Simbolul! Simbolul is back! Yahoooooooooo! Ne mai trebuie antrenor! Dar asta e alta poveste! Si daca venim cu argumente nu e bine!

Lari16.12.2008 23:35
Va doare?

Cand intr-o tara ca Romania,pe locurile din coada la toate capitolele,Steaua si implicit Becali face performanta se gasesc repede cativa" baieti de bine" carora nu le convin petele din soare.

OFTICATI-VA!

Pentru bla-bla-isti ca tine, doar performanta conteaza. Pentru noi, mai conteaza si modul in care se ajunge acolo.

Nu, stupizel, nu Becali a facut performanta. Aia care au facut-o se numesc Piturca, Zenga, Protasov, Olaroiu si Mihai Stoica. De cand au plecat ei, performata lipseste. Cand rezultatele obtinute de cei citati de mine mai devreme vor fi istorie si din punct de vedere al coeficientilor UEFA, ce va ramane va fi "performanta" lui Becali de a ajunge din nou o echipa din lumea a treia a fotbalului.

CASCA OCHII!

Stanici16.12.2008 23:47
Va doare?

Cand intr-o tara ca Romania,pe locurile din coada la toate capitolele,Steaua si implicit Becali face performanta se gasesc repede cativa" baieti de bine" carora nu le convin petele din soare.Comparativ cu orice domeniu de activitate fotbalul Stelist surclaseaza,surclaseaza si competitoarele,dar nu,nu este bine,e Becali patron si are multi si puternici dusmani ce platesc "baietii de bine"sa tulbure apele.

OFTICATI-VA!

Pacat ca ai creierul spalat - ca te exprimi bine in scris, de altfel. Singurul lucru pentru care ma oftic e faptul ca exista si oameni ca tine, sclavii "performantei lu' Jiji". Imi aduc aminte de o javra obosita care se bucura cand primea cate o coaja de paine. Oamenii ca tine fac, de fapt, rau... cei care pentru "o coaja de paine" sunt in stare sa se gudure pe langa un personaj care a purtat la gat fularul lu' dinamu - aia sunt adevaratii stelisti?

Ma mai intreb de ce ne fac adversarii oi...

bla bla16.12.2008 23:53

Sunteti aceiasi 5-6 insi ce jignesc si clasifica opiniile contrare drept sclavagism becalian,nu ma mira.

Stanici17.12.2008 00:00

Ahem, fix 5-6 insi suntem. Acum, raspunde-mi la o intrebare... cum te-ai simtit cand ti-ai vazut modelul purtand fularul cu dinamu si facand ca "spartanii" acel strigat cu care galeria potailor isi striga fericirea dupa 2-4 ala? Au meritat calificarea in UCL si, implicit, banii, umilinta aia? Tu crezi ca e in spiritul stelist sa te pui capra in fata lu' Dinamo?

DanStan17.12.2008 00:09

Am impresia ca se uita un aspect : sezonul asta a fost astfel 'potrivit' de baietii de la federatie incat majoritatea meciurilor tari ale Stelei sunt in ultimele etape. Cu alte cuvinte, echipa va trebui sa fie foarte puternica pentru ca altfel ne vom face de un mare kko. Mai mult, ultimul meci va fi la Urziceni impotriva unei echipe al carei patron nu are nevoie de publicitate. Si e clar ca va fi nitel 'avertizat' de baietii de bine cum ca oricand se poate trezi cu diverse institutii ale statului pe cap daca meciul nu se incheie cum vor ei.

O alta stire nashpa ar fi ca formatul Ligii Campionilor s-a modificat. Nu mai e suficient locul doi pentru a accede in Liga pentru ca in ultimul tur preliminar Steaua nu va mai fi cap de serie si va intalni o echipa puternica din Anglia, Spania, Italia, Franta sau Germania. Daca imi aduc bine aminte ciracii lu' Oaie iesisera in vara la interval acuzandu-l pe Lacatus ca 'a ingropat Steaua' pentru ca a ratat titlul si calificarea in grupe parea cxompromisa. Daca anul asta Steaua va rata din nou tuitlul aceiasi ciraci il vor sfasia pe Lacatus, ca doar n-or sa recunoasca faptul ca ei si stapanul lor sunt vinovati de esec.

Sunteti aceiasi 5-6 insi ce jignesc si clasifica opiniile contrare drept sclavagism becalian,nu ma mira.

Pai insusi Oaie a spus ca el cumpara ce vrea. De ce nu l-am crede ? Si oricum, stelistii sunt persoane civilizate. Antistelistii in schimb folosesc expresii mult mai dure. Interesant e ca adevaratii sclavi ai lu' Oaie isi apara stapanul atunci cand antistelistii fac crize de isterie dar ... nu scot un cuvant in apararea Stelei.

bla bla17.12.2008 00:13

@@@ Stanici...

Eu,spre deosebire de tine nu judec,multumesc lui Dumnezeu,in bun si rau,in alb si negru.Iar sa ma schimb sunt prea batran pentru asta,copile.Vin de departe cu Steaua in vene ca sa ma poata manipula un copil al netului.

DanStan17.12.2008 00:20

Macar copii netului stiu sa scrie si sa acceseze un site. Prezinta ceva mai multa incredere decat unu' care uraste 'globurile' ...

bla bla17.12.2008 00:24

@@@ Dan sTAN...

Gradinita!

Stanici17.12.2008 00:32

Partea buna e ca in reclama aia de la nustiucare companie: " The future is bright"! Cel putin dpdv al calitatii suporterilor. Cat despre faptul ca nu judeci si doar ii multumesti lu D-zeu... "crede si nu cerceta(judeca)" - partea asta cred ca de a amicii din Evul Mediu ai luat-o. Judecand dupa faptul ca sunt copil in ochii tai, cred ca ai fost contemporan cu dansii:)).

bla bla17.12.2008 00:39

@@@ Stanici...

Trebuie sa rad?Nu,cred ca trebuie sa plang...,pentru tine!

DanStan17.12.2008 00:42
@@@ Dan sTAN...

Gradinita!

Cine, Oaie ? De acord. Adevarul e ca toti am facut tampenii cand eram mici. Singura problema e ca nu ne jucam cu Steaua ... Si-n plus cand se mai gasea cate cineva sa ne povesteasca cum ca nu facem bine nu aveam acces la presa si OTV sa ne plangem ca suntem persecutati.

Kappon17.12.2008 01:52

A spune ca Lacatus este un om deosebit arata ca la Steaua suporterii traiesc in trecut. As vrea sa amintesc doar injuraturile de maidan pe care antrenori ai echipelor care au incurcat Steaua le-au primit nemeritat de la Lacatus. Desigur nu vreau sa spun ca este un om rau dar nici sa il facem paradis nu se cade.

Inlaturarea lui Dorinel arata clar ca Gigi Becali este un lunatic asa cum sunt si cei din jurul sau. Parca adineauri l-a dat afara pe Lacatus, care apoi nu a fost angajat de nimeni pentru ca pina la ora rezultatele domniei sale au fost dezastruoase, la Brasov, la UTA, si eventual, proaste la Steaua.

Sa aduci un antrenor pentru ca tribuna s-ar mai calma este absdurd. Nu fac aici pimping pentru Dorinel Munteanu, dar cred schimbarea lui acum este ca si cum ai schimba ciorapii ca sa nu iti inghete urechile.

Unde sunt acei jucatori de valoare care vor duce clubul la rezultate bune?? Nea Gigi, iar ai dat cu mucii-n-ciorba.

Jucatorii sunt cei care intra pe teren, nu antrenorul.

CaTaLiNsm StElIsTu17.12.2008 05:50

Sincere felicitari Lari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!E un comentariu perfect!!!

bobo_moisei17.12.2008 06:00

De ce suporterii nu putem avea un pic de rabdare si sa ateptamin liniste?

mai ganditi-va voi cei care doar stiti sa vorbiti si nimic altceva nu faceti?

makavelli1917.12.2008 06:18

"Nu suntem orbi! Nu suntem naivi! Nu ne vom preda niciodatã! Becali, MARª AFARÃ DIN Ghencea!"

Amin, frate! Ai pus degetul pe rana.

Numa bine tuturor si Sarbatori Fericite!

adi_steaua17.12.2008 08:38

Exceptional articolul! Bravo!

Becali e personajul care a distrus tot ce inseamna respect, onoare, mandrie, spirit, istorie. Iar Lacatus accepta pt a 2 oara sa lucreze cu acest mizerabil. Lacatus nu are nici cel mai mic respect fata de sine si fata de suporteri.

Lacatus te dispretuiesc!

Becali mars din Ghencea!

Azazello17.12.2008 08:50
O sa trec peste citatul "Never argue with idiots. They will reduce you to their level and beat you with experience" si o sa-ti raspund.

Pentru voi, astia care dormiti sub perna cu poza lui Lacatus, nu pot exista argumente.

Oricat ar incerca sa va explice lumea ca e un antrenor mediocru, care nu a construit nimic nicaieri, care a fost demis pana si de la Inter Gaz Bucuresti, care ne-a curatat de un titlu ca si castigat, care nu a avut bunul simt sa iasa in fata si sa apere Steaua la momentul "Valiza", desi el era autorul moral al acelui episod, prin ratarea campionatului, o sa tipati in continuare "La-ca-tus!".

Degeaba va vom explica ca el a fost cel care a facut pregatirea de vara, degeaba va vom spune ca el a avizat transferurile la echipa, degeaba va vom spune ca s-a umplut de penibil, pierzand cu Vaslui si Galati, fiind egalul Otopeniului si eliminat din Cupa fara drept de apel de o echipa de copii care navigheaza la jumatatea clasamentului in B, degeaba sustinem ca i-a lasat lui Dorinel o ruina de echipa, degeaba va explicam ca numai un sclav ar linge locul in care a fost scuipat, ca tot nu ati putea intelege! De ce? PENTRU CA NU AVETI MINTEA NECESARA!

P.S. Daca cineva imi cenzureaza mesajul, ne suparam!

Din pacate, modalitatea si constructia raspunsului tau mi-au intarit convingerea anterioara. Si tu ca si altii sunteti extrem de limitati in felul de a pune problema. Si extrem de conxecventi. Amice, doar prostii sunt consecventi.

In dicursul tau s-au strecurat cateva erori monumentale:

1. El este autorul revenirii spectaculoase de 11 puncte, nu al pierderii campionatului. Asta e argumentul vostru ? Un campionat pierdut? Tragic...Doar acolo, pe locul unu, va simti implinit stelismul si nu sunteti in stare sa va incurajati echipa la un meci de CL cu Fiorentina.

2. De ce e penibil sa pierzi o competitie sau un meci ? Fie si cu Vaslui sau Galati ? Este cumva Lacatus primul antrenor al Stelei care a pierdut un meci la Galati ? Alti antrenori care vor veni peste ani nu vor mai pierde meciuri ? De ce doar Lacatus s-a umplut de penibil d-le "bucatica de minte" ?

3. Spui ca pentru noi "astia care dormim sub perna cu poza lui Lacatus, nu pot exista argumente" lucru care demostreaza cat de limitat este discursul pe care il promovezi. Cand incepi o discutie cu un astfel de argument, te definesti ca limitat.

4. Il acuzati pe Becali ca taie si spanzura, ca el conduce, ca el transfera, ca el impune echipa. Si atunci de ce e vinovat doar Lacatus pentru transferurile nereusite? Eu nu spun ca nu este deloc dar in Ghencea era un manager care poarta aceeasi responsabilitate...

5. Finalul postului te defineste. P-S-ul de pe pozitii de forta. De ce prietene, te temi de cenzura ? Tu nu trebuie sa te supui acelorasi reguli ca noi toti ceilalti prezenti pe acest site? Amenintarea postata te face un mic Becali.

Si inca ceva, nu sunt un sustinator orb al lui Lacatus. Dar rezultatele il vor judeca la vara.

«12345»