FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sahistul

«123»
c.ronaldo1716.12.2008 15:12
Acum culoarea lui este becalie!

Adriane, stai putin!

Te hazardezi spunand o porcarie ca aceasta. Lacatus NU a venit (inca) la Steaua si tu deja il improstii cu venin. Asteapta sa vedem daca vine sau nu la Steaua in primul rand.

Poate daca va veni, el nu vede sa se alieze cu Becali, ci poate dorinta lui este de a nu lasa acest club la greu, avand in vedere ca ciobanul va continua sa ramana le echipa indiferent de scandarile suporterilor.

Uite o parte preluata dintr-un articol al unui ziarist care vede altfel aceasta problema:

De ce e dispus Lãcãtuș sã revinã atât de repede la Steaua? E simplu. Pentru cã iubește acest club. ªi asta îl face sã uite repede problemele recent provocate de patron. Nu-i pasã cã va fi din nou un scut împotriva tribunei, nu-l intimideazã cã la primul pas greșit va încasã din nou vorbe grele din partea lui Becali… el știe doar cã prin vene îi curge sânge roș-albastru. Va fi de ajuns? Pentru început da. Pe termen lung însã cred cã doar dacã atmosfera din Ghencea se va schimba, în ceea ce privește conducerea, vom putea vorbi despre un nou antrenor de succes.

Adrian16.12.2008 15:30

Ronaldo

Intr-un comentariu la acest articol am explicat deja asta.

Inca Lacatus nu a semnat.Dar e clar de partea cui e.

Dupa interventia de aseara, e chiar foarte clar de partea cui e.

Lacatus nu poate ajuta Steaua in momentul asta orice ar face.

Ca antrenor nu se pricepe, pe Becali nu il poate controla.

El vine la Steaua doar pt ca nu il vrea nimeni altundeva.

Si peste vreo 6 luni o sa avem iar discutii cum ca Laca are nevoie de timp pt a face o echipa pt ca in sezonul asta, timp de cateva etape, echipa a fost antrenata de Dorinel.

Lacatus e un fel de Piturca.Doar ca influenta lui asupra lui becalii e inexistenta.

Joga Bonito16.12.2008 15:35
[/br]Gigi era în sah si pana la șah mat nu mai era mult. Insa, un animal ranit si incoltit e intotdeauna foarte periculos. Simtind cutitul in os, Gigi a reusit sa adune resurse pe care multi credeau ca nu le are.

[br]O mutare de geniu a fost destul pentru a distruge intreaga ofensiva a adversarilor sai. Neobservat de nimeni, unul din pionii lui Gigi a ajuns atat de departe incat, de unul singur, a facut mat regele adversarului.

Acum sa inteleg ca oricine poate scrie pe fcsteaua.ro? Sa scoatem la suprafata formularul de inscriere si alegeti articolele cu adevarat bune.

In articolul de fata observ doar o parere neavizata in legatura cu "sportul mintii" si o inlatuire de figuri de stil ce indeamna la petetic si penibil cititorii.

La mai multe fratilor!

w3bmaster16.12.2008 17:01

Ideea articolului asta e idiota ...

c.ronaldo1716.12.2008 17:17
Inca Lacatus nu a semnat.Dar e clar de partea cui e.

Nu foarte.

Lacatus nu poate ajuta Steaua in momentul asta orice ar face.

Ba poate, avand rezultatele din precedenta experienta.

Ca antrenor nu se pricepe

Daca Protasov este antrenor, Lacatus este super-antrenor. Rezultatele "vorbeste"!

El vine la Steaua doar pt ca nu il vrea nimeni altundeva.

Nimeni=?

Citeam mai devreme o stire cum ca el ar primi dublu fata de cat primeste la Steaua de la o echipa din Turcia.

Si peste vreo 6 luni o sa avem iar discutii cum ca Laca are nevoie de timp pt a face o echipa pt ca in sezonul asta, timp de cateva etape, echipa a fost antrenata de Dorinel.

Presupuneri...

Adrian16.12.2008 19:09

Ronaldo

1.Ai vazut interventia lui de aseara de pe sport.ro? Daca nu ai vazut, te rog uita-te.

Poti sa mai zici dupa acele declaratii ca el nu e de partea becalului?

2.Care rezultate din precedenta experienta?

Care?

Vorbim aici de valize si brichete. Lacatus nu a facut nimic cu granzii. NIMIC!

3.Ce a facut Lacatus ca sa fie super antrenor?

Doar prin faptul ca a batut pe galata?

Asta inseamna ca e tare?

4.Mai lasa-ma in pace cu stirile alea. Daca ii oferea cineva dublu, acum era semnat deja contractul. Astea sunt povesti ca sa para mai interesant.

c.ronaldo1716.12.2008 19:20

1. Tu spui ca Lacatus a venit la Steaua pentru Becali, eu spun ca Lacatus a venit la Steaua pentru salvare. Fiecare cu parerea lui.

2. Vezi doar ce vrei tu sa vezi. Blaturi, blaturi si iar blaturi. Cat timp a fost Lacatus la Steaua, noi am furat tot, nu? Dar cand am pierdut cu Iasi sau am clacat cu Gloria Bistrita, Otopeni sau Timisoara cum de nu am mai fost blaturi?

3. Asta in primul rand, mai ales ca a jucat cu anti-talente precum Toja, Lovin sau Arthuro. Daca aveam si noi niste jucatori mai de Doamne-ajuta poate reuseam si mai multe. Dar iti amintesc ca daca sezonul incepea atunci cand a venit Laca la Steaua, atunci noi eram campioni detasati.

4. Normal ca sunt povesti. Tot ce nu iti convine sunt povesti.

oop16.12.2008 19:26
Acum sa inteleg ca oricine poate scrie pe fcsteaua.ro? Sa scoatem la suprafata formularul de inscriere si alegeti articolele cu adevarat bune.

In articolul de fata observ doar o parere neavizata in legatura cu "sportul mintii" si o inlatuire de figuri de stil ce indeamna la petetic si penibil cititorii.

La mai multe fratilor!

Baiete,eu cred ca tu vrei sa iesi in evidenta sau ai grave probleme cu bunul simt ... E a doua oara astazi cand vad un astfel de comentariu din partea ta la un articol scris de un co-forumist.Tine minte ca poti sa nu fii de acord cu opinia unuia fara a ataca persoana respectiva ...

Si DA,vazand cum ai batut tu campii,se pare ca oricine poate scrie pe fcsteaua.ro

Adrian16.12.2008 19:26

1.Lacatus a venit la Steaua pt el insusi. A vazut ca nu il vrea nimeni si, din moment ce Gigel i-a intins un nou os, nu a refuzat.

2.Nu am zis ca am facut blaturi. Dar nu pot nici sa ignor toate scandalurile alea. Este?

3.Acum Toja, Arthuro si Lovin sunt antitalente. Dar uiti ca acum cateva luni tu ii tot laudai, mai ales pe brazilian.

4.Nu, tot ce nu poate fi dovedit clar e poveste!

c.ronaldo1716.12.2008 19:36

1. Lacatus a venit la Steaua pentru ca IUBESTE Steaua.

2. Este, dar este in afarea stadionului. Pe gazon, cred ca Steaua a devodit ce era de dovedit.

3. Am crezut ca brazilianul are doar ghinion si va fi doar o problema a timpului pana va marca. Se pare ca m-am inselat.

4. Si cum poti dovedi ca de fapt nu a fost nici o oferta din Turcia?

Adrian16.12.2008 19:53

Ronaldo

Trebuie sa termini odata si odata cu toate visele astea. Tu ai facut din Lacatus un cavaler medieval care vine sa salveze Steaua de fiecare data cand are probleme. Nu e asa. Lacatus nu e un personaj romantic. Lacatus e doar un prieten de-al lui Becali.

De ce s-a intors?

Daca iubea Steaua atat de mult, de ce a plecat? A plecat pt ca nu stie nimic.

Ca antrenor, nu e 0, dar nici nu e de Steaua.

A venit la Steaua pt el insusi. Cine sa angajeze un antrenor care nu poate sa bata o echipa ca sportul?

Cine sa angajeze un antrenor care e sluga?

Performantele lui Lacatus la Steaua sunt 0. Sunt 0 pt ca o simpla calificare in grupele CL nu e performanta.

Trebuie sa intelegi asta. Si Hagi s-a calificat si nici el nu e de Steaua.

A venit la Steaua pt ca nu avea unde sa mearga altundeva.

A venit la Steaua pt ca nici un antrenor asa de slab ca el nu ar refuza o oferta de la un club asa de mare.

Oferta aia din turcia a fost inventata.

Pai de ce sa ii ofere Ankaragucu lui un contract asa de mare? Pt un contract din ala, isi aduceau un antrenor bun.

Joga Bonito16.12.2008 19:55
Baiete,eu cred ca tu vrei sa iesi in evidenta sau ai grave probleme cu bunul simt ... E a doua oara astazi cand vad un astfel de comentariu din partea ta la un articol scris de un co-forumist.Tine minte ca poti sa nu fii de acord cu opinia unuia fara a ataca persoana respectiva ...

Si DA,vazand cum ai batut tu campii,se pare ca oricine poate scrie pe fcsteaua.ro

Prietene, cand iti intitulezi titlul "Gigi ai castigat" ti-o faci cu mana ta, in plus de asta i-am lasat un comentariu elegant si argumentat lui Marius.

Aici m-am pierdut putin cu firea si am postat ceva acid, dar lamuresc eu problema cu Adrian, nu-mi purta tu de grija.

In articolul meu nu am intentionat sa comentez toate elucubratiile ciobanului si nici sa-l critic/apar pe Lacatus ci doar am scris altceva. Intr-un fel ma bucur ca am batut campii si daca mai exista cativa ca mine sa poarte emotia Stelei in suflet e excelent.

O seara buna, bai beiete!

c.ronaldo1716.12.2008 20:08

Adriane, tu trebuie sa pricepi ca Lacatus a scos aproape maxim din ce putea scoate. Cand a venit la Steaua, echipa era aproape moarta, nu juca absolut nimic, eram pe 6, ne luptam abia pentru Europa. Cand a venit Lacatus la Steaua, el a dus echipa pe primul loc, dar a scapat titlul poate din cauza ca nu are inca experienta.

Cei de la Ankara au vrut sa isi bage antrenor. S-au uitat pe rezultate, si au vazut ca Lacatus este antrenor.

Laca nu avea ce performante sa obtina la Steaua atata timp cat nu a fost un sezon cap-coada. Repet, daca campionatul incepea cand a venit el la Steaua, atunci Steaua era campioana.

Adrian16.12.2008 20:14

Nu, nu!

Cand a venit la Steaua avea o echipa. Apoi, a venit pauza de iarna, si a primit alta echipa. Si a venit pauza de vara si a luat-o de la capat. Si acum face la fel. Si tot asa o sa faca mult si bine cat timp o parte din suporteri ii sunt supusi.

Pt ca, in momentul asta, a fi supus lui Lacatus inseamna a fi supus lui becalii.

Cei de la Ankara nu au vrut sa isi ia antrenor. Daca voiau, il luau pe Andone, antrenor cu un palmares superior lui Laca.

p.s.

Ai vazut cum a inceput Laca acest sezon?

Ce te face sa crezi ca nu l-ar fi inceput si pe celalalt la fel?

bodanelu16.12.2008 20:17

@Adrian, poate turcii nu au bani de Andone. Poate turci nu-l vor pe Andone. Acum gata... daca e o oferta de afara pentru sdrobis, el nu se poate duce ca un alt antrenor mai bun ca el care sta degeaba?

c.ronaldo1716.12.2008 20:28

Am impresia ca Lacatus a inceput campionatul mai bine decat la incheiat Munteanu. Si la fel am impresia ca Lacatus a jucat si in Europa, nu a facut doar act de prezenta (si nu ma refer la dubla cu Galata).

Adrian16.12.2008 20:28

Lacatus a zis ca e vorba de o oferta pe undeva pe la 500 de mii de euro.

Ronaldo,

Poftim?

Lacatus a inceput campionatul cu o infrangere la Vaslui.

Dorinel a terminat cu o victorie cu Urziceniul.

Dorinel a facut la Steaua egal in groapa, in ghiulesti si la Craiova, a batut urziceniul si a facut egal acasa cu Timisoara.

Ti se pare putin?

steaua_gloria16.12.2008 20:36

Nu va mai certati atat , nici unul nu a facut mare lucru. Eram cu siguranta mai fericiti daca nu jucam in CL anul asta, si jucam in Cupa UEFA.

Pentru mine e clar ca Dorinel nu trebuia dat afara.

c.ronaldo1716.12.2008 20:36

Sincer, mi se pare putin. Poate ca eu vrea prea multe de la Steaua, dar un egal cu Dinamo sau Timisoara chiar imi par lucruri deloc mari.

steaua_gloria16.12.2008 20:37
Sincer, mi se pare putin. Poate ca eu vrea prea multe de la Steaua, dar un egal cu Dinamo sau Timisoara chiar imi par lucruri deloc mari.

Egal cu Dinamo , c-au avut cainii noroc.

Adrian16.12.2008 20:38

Ronaldo, ai dreptate.

Un egal la dinam0 sau in ghiulesti e la fel ca un egal acasa cu Otopeniul.

c.ronaldo1716.12.2008 20:39

Oh dear, iar o luam de la inceput cu O-TO-PENI. A fost doar un accident.

steaua_gloria16.12.2008 20:49

Am ajuns prima stire de pe pagina UEFA.

redondo16.12.2008 21:05
Am ajuns prima stire de pe pagina UEFA.

Asta e bine,nu?

Lari16.12.2008 22:07

Cel care a scris articolul de pe portalul UEFA e putin nedumerit de ceea ce s-a intamplat.

Forul continental acorda o atentie sporita echipelor care participa in Champions League, deci orice schimbare de antrenor sau orice transfer mai important este relatat si acolo. A nu se intelege ca echipele care joaca in UEFA sunt uitate. Intaietate au, totusi, aia care joaca (regulat) in Liga.

«123»