FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sahistul

«123»
fcsteaua.ro16.12.2008 11:35

Ultimele luni ale acestui an au reprezentat probabil pentru Becali cea mai neagra perioada din intreaga sa viata. A pierdut alegerile, averea i s-a injumatatit, e in razboi cu dusmanii care vor sa ii ia Steaua, si pe deasupra, ura suporterilor e mai mare ca niciodata.

Gigi era sah si pana la mat nu mai era mult. Insa, un animal ranit si incoltit e intotdeauna foarte periculos. Simtind cutitul in os, Gigi a reusit sa adune resurse pe care multi credeau ca nu le are.

O mutare de geniu a fost destul pentru a distruge intreaga ofensiva a adversarilor sai. Neobservat de nimeni, unul din pionii lui Gigi a ajuns atat de departe incat, de unul singur, a facut mat regele adversarului.

Acest pion nazdravan se numeste Lacatus. Candva, era un nebun de-al nostru, un nebun care ara tabla noastra de sah numita Ghencea, un nebun care a devenit Rege. Si-a schimbat insa culoarea. Acum nu mai e ros-albastru. Acum culoarea lui este becalie!

Adrian

axl16.12.2008 11:39

Sincer sa fiu nu-nteleg care-i hazul. Cred ca mai mult rau face isteria asta "mama, ne-a facut-o Becali, ce mutare parsiva, e diabolic" decat faptul in sine al readucerii lui Lacatus la echipa.

Si daca s-a intors Lacatus, ce?! Nu se mai poate striga la out de poarta? Si daca spune Lacatus ca are nevoie de liniste in tribune, ce?! Trebuie ascultat?

Asta e, l-a adus inapoi. Sa-i dam la ****.

bhuttu16.12.2008 11:46

Fratilor, n-o mai ardeti aiurea atat, ca ma umfla rasu'... Saracu' Becali, cum i s-a injumatatit lui averea si ii luau generalii Steaua!!!

Va luati dupa doua articole dintr-un ziar de doi bani si faceti din tantar armasar...

Singura problema a lui Becali a fost scandalul din tribune, si de-asta l-a adus pe Lacatus. E bine ca vine Lacatus, dar sa nu inceteze injuraturile la adresa ciobanului!

vlad7516.12.2008 11:55
Fratilor, n-o mai ardeti aiurea atat, ca ma umfla rasu'... Saracu' Becali, cum i s-a injumatatit lui averea si ii luau generalii Steaua!!!

Va luati dupa doua articole dintr-un ziar de doi bani si faceti din tantar armasar...

Singura problema a lui Becali a fost scandalul din tribune, si de-asta l-a adus pe Lacatus. E bine ca vine Lacatus, dar sa nu inceteze injuraturile la adresa ciobanului!

Niciodata nu vom face din țanțar - armãsar !

Þanțarul va ramane țanțar !

Nota: tantarul- este denumirea data machidonilor

Virgil16.12.2008 11:56

@ axl

Sincer, nu mi se pare un mesaj care sa starneasca hazul. E pur si simplu unul de deznadejde, de rusine. In mod clar Laca a trecut din tabara suporterilor in cea a creditorului. Asta e raspunsul lui la sloganul suporterilor impotriva lui Gigi.

A avut un an la dispozitie sa-si arate virtutile. Crede cineva ca va reusi sa si le evidentieze in urmatoarea perioada? Vai lui!

MoWeed16.12.2008 11:57

Este evident care este motivul pentru care Lacatus a fost adus la Steaua. Tocmai de aceea nu trebuie incetate protestele, pentru a-i arata nenorocitului ca nu ne poate manipula cu una cu doua

axl16.12.2008 11:58

Era vorba despre hazul de necaz, Virgil. In niciun caz nu gasesc ceva amuzant in toata situatia asta. Ba din contra.

ultrash16.12.2008 11:58

Un supus! Un vasal! Un vandut! Adevaratul spirit stelist l-ar fi aratat Lacatus daca ar fi refuzat cu demnitate, daca ar fi spus lucrurilor pe nume! A preferat insa sa ascunda gunoiul sub pres! Lacatus a tradat!

Adrian16.12.2008 12:21

Din punctul meu de vedere Lacatus a ajuns cainele de razboi al lui Becali.

Ce a facut aseara cu Balint m-a dezgustat enorm. Nu credeam ca o sa faca vreodata asa ceva.

Inca nu e sigur daca Laca e sau nu noul antrenor al Stelei.

Cand se va stii clar cum sta treaba, vor mai fi spus si alte lucruri.

Azazello16.12.2008 12:21
@ axl

Sincer, nu mi se pare un mesaj care sa starneasca hazul. E pur si simplu unul de deznadejde, de rusine. In mod clar Laca a trecut din tabara suporterilor in cea a creditorului. Asta e raspunsul lui la sloganul suporterilor impotriva lui Gigi.

A avut un an la dispozitie sa-si arate virtutile. Crede cineva ca va reusi sa si le evidentieze in urmatoarea perioada? Vai lui!

Nu cred ca Lacatus este in tabara lui Becali.

De fapt m-am cam saturat de chestia asta cu taberele si nu stiu de perseveram sa ne lovim singuri cu capul de pereti. Ceea ce noi îi facem echipei noastre este masochism. Pana si jucatorii au reactionat.

Cred ca Laca a venit inapoi pentru Steaua, pentru clubul pe care-l iubeste. Stelei îi va fi bine cu el pe banca.

Binele nostru comun e binele Stelei.

Eu nu cred ca este cineva atat de nebun, nici macar Becali cu lipsa lui de cultura si apucaturile sale dictatoriale incat sa doreasca raul a ceva de care este legat. Fie sentimental - cum suntem noi, fie sentimental si financiar cum este Laca, fie numai financiar cum e Becali.

Adrian16.12.2008 12:24

Azazello

De ce ii va fi Stelei bine cu Lacatus pe banca?

Santy16.12.2008 12:28

E normal ca Laca sa se intoarca din moment ce lumea ii striga numele. Eu personal cred ca pentru suporteri se intoarce, pentru cei care strigau "Lacatus" pe strazi inaintea meciului cu Fiorentina. Bravo Laca imi pare bine ca te intorci, am vazut ca nu e chiar asa cum zice presa, tu chiar ii tineai piept ciobanului, dar....de unii au ajuns sa creada tot ce spun niste persoane pe care sunt sigur ca ii considera mincinosi.

Si inca ceva: lovitura de imagine este daca vine si Nea Imi, nu intoarcerea lui Lacatus.

SS Lazio16.12.2008 12:30

In mod cert, fsteaua.ro va fi impanzit de presari de la Carpeta si ProS(t)port.

Asa ca acum e momentul sa aratam ca, indiferent de antrenor, dorinta noastra va fi una si aceeasi:

CIOBANE, PLEACA DIN Ghencea!

Fane16.12.2008 12:30

ciobane...cu o floare nu se face primavara

crezi ca aducandu-l pe Lacatus inapoi ma vei opri sa-ti trag la m**e ?

din contra ciobane...din contra

Azazello16.12.2008 12:33
Azazello

De ce ii va fi Stelei bine cu Lacatus pe banca?

Pentru ca va reintra in lupta pentru titlu, asa cum a facut si in campionatul trecut. Pentru ca eu unul am vazut cu el pe banca o Stea mai determinata, pentru ca in ciuda criticilor pe care multi de pe acest site persevereaza sa i le aduca, majoritatea tribunei il iubeste !

zloty16.12.2008 12:37
Pentru ca va reintra in lupta pentru titlu, asa cum a facut si in campionatul trecut. Pentru ca eu unul am vazut cu el pe banca o Stea mai determinata, pentru ca in ciuda criticilor pe care multi de pe acest site persevereaza sa i le aduca, majoritatea tribunei il iubeste !

in ce meci din turu asta de campionat ai vazut tu Steaua motivata??? iar despre ceea ce s-a intamplat returul trecut :Crezi ca in fiecare zi e duminica? ,echipa in acest tur nu a jucat nimic ,da absolut nimic si tu te bazezi doar pe fatptul ca daca s-a putut acum un an o sa se poata si acuma?

Hassan16.12.2008 12:43

Imi pare rau dar delirezi, sau mai degraba aberezi. Dap, am fost determinati, am fost destul de determinati incat am facut egal cu buzaul si otopeniul acasa si am pierdut cu vasluiul si Otelul in deplasare. Iar hai sa nu o luam cu returul anului trecut, ca basica plina de puroi s-a umflat si s-a spart o data cu dosarul "valiza" si se vede cam cum am recuperat noi acele 11 pct.

Intr-un singur meci trebuia sa fim onorabili, demni, curajosi, stelisti, FIARE, cu Lacatus pe banca. Meciul cu javrele. Nici macar nu trebuia neaparat victorie, trebuia egal. Insa am pierdut.

Povestea cu Lacatus antrenor bun a cam expirat....incepe povestea cu Lacatus sluga...una foarte foarte trista...

Protasov16.12.2008 12:56

Ha ha ha!

Sa mori de ras!

Maimuta a invatat sa joace sah!

E ca la circ aici fratilor. Ce numar senzational, un cimpanzeu joaca sah.

Voi chiar credeti ca omului o sa i se ierte toate pacatele numai pt Lacatus vrea inapoi la dragostea dintai?

Scandarile la primul meci din Ghencea au sa fie cu atat mai puternice. Nimic nu s-a schimbat.

Azazello16.12.2008 13:03
Imi pare rau dar delirezi, sau mai degraba aberezi. Dap, am fost determinati, am fost destul de determinati incat am facut egal cu buzaul si otopeniul acasa si am pierdut cu vasluiul si Otelul in deplasare. Iar hai sa nu o luam cu returul anului trecut, ca basica plina de puroi s-a umflat si s-a spart o data cu dosarul "valiza" si se vede cam cum am recuperat noi acele 11 pct.

Intr-un singur meci trebuia sa fim onorabili, demni, curajosi, stelisti, FIARE, cu Lacatus pe banca. Meciul cu javrele. Nici macar nu trebuia neaparat victorie, trebuia egal. Insa am pierdut.

Povestea cu Lacatus antrenor bun a cam expirat....incepe povestea cu Lacatus sluga...una foarte foarte trista...

Asa si ? Ce daca am facut egal acasa cu Buzaul ? Daca bateam, oricum "stelistii" din voi si-ar fi acuzat echipa de blat. Ce daca am facut egal acasa cu Otopeniul ? Stiti sa fiti stelisti doar la victorii ? De unde stii tu cum au fost recuperate cele 11 puncte anul trecut ? Ai fost tu in vestiare si pe teren? Prin birouri la Liga, FRF sau DNA ? Va cramponati de un meci cu javrele uitand ca de fapt ei ne conduc la scorul all-time. Din cate stiu Marius a antrenat doar 2 meciuri cu ei ...Va cramponati ca am pierdut un titlu in care cati mai credeau ? Ei si ce ? Pe locul doi nu mai sunteti stelisti ? Cand am castigat cu 1-0 cu Dinamo tot cu Laca pe banca a fost bine ? Ai fi antrenat tu mai bine Steaua la meciul ala din groapa ?

si ce mare kkt e cu dosaul valiza ? Ai vazut tu ceva concret ? Ce s-a demonstrat ? Si pana la urma ce era ilegal acolo ? Mult zgomot pentru nimic !

zloty16.12.2008 13:15

Azazello

spunene tata si noua unde e determinarea aia pe care numai tu ai vazut-o , ce multa iubire a avut pentru echipa cand si-a dat demisia inainte de cele mai grele meciuri din campionat?? in ce meci din turu asta de campionat ai vazut tu determinare?

Azazello16.12.2008 13:31
Azazello

spunene tata si noua unde e determinarea aia pe care numai tu ai vazut-o , ce multa iubire a avut pentru echipa cand si-a dat demisia inainte de cele mai grele meciuri din campionat?? in ce meci din turu asta de campionat ai vazut tu determinare?

Fiule, in numele cator oameni ai scris ? Ca vad ca ma somezi cu spune-NE (ne =noua).

Dar inainte sa-ti (sau va) raspund, te rog si eu spune-MI, unde ai citit tu ca eu si fi scris ca am vazut determinare in turul asta de campionat ?

Eu am zis ca am vazut mai multa determinare cu Laca pe banca in general, asa cum de exemplu mi-a placut echipa lui Dorinel din meciul cu Dinamo.

Sunt multe meciuri care au demonstrat determinare in era Laca. Cei care nu vor sa si le aduca aminte sunt fie ipocriti, fie rau-intentionati.

zloty16.12.2008 13:41

azazelo

In ce meci au demonstrat determinare?? ca de cand a venit "fiara" echipa a jucat fotbal doar in 2 meciuri cu CFR odata 65 de minute in campionatu trecut si vreo 15 in campionatul asta .

MM deci tu ai vazut determinare nu in campionatu asta ci in celalalt ,dar in campionatul asta cine a fost pe banca?? Mos Craciun?? o sa continue si acuma siru pe care l-a lasat mostenire lu Dorinel

Azazello16.12.2008 14:00
azazelo

In ce meci au demonstrat determinare?? ca de cand a venit "fiara" echipa a jucat fotbal doar in 2 meciuri cu CFR odata 65 de minute in campionatu trecut si vreo 15 in campionatul asta .

MM deci tu ai vazut determinare nu in campionatu asta ci in celalalt ,dar in campionatul asta cine a fost pe banca?? Mos Craciun?? o sa continue si acuma siru pe care l-a lasat mostenire lu Dorinel

Mai omule, trezeste-te, nu mai rastalmaci ce scriu. Eu am zis ca am vazut determinare in general. Si anul trecut si anul asta, si in CL .

Sunt destule meciuri: sezonul trecut cu Dinamo, cu CFR, cu Timisoara - in ciuda egalului etc; cu Arsenal la Londra, cu Slavia acasa.

Sezonul asta - cu Galata ambele manse , cu Bayern acasa in ciuda rezultatului, la fel si cu Lyon, cu Fiorentina la Florenta. iar in campionat 2008/2009 cu Farul, Bistrita (sa revii dupa ce ai fost condus), CFR. Sigur au fost si momente proaste. Pe care sunt convis ca le vei aminti tu.

Acum te rog sa argumentezi tu afirmatia "ca de cand a venit "fiara" echipa a jucat fotbal doar in 2 meciuri cu CFR odata 65 de minute in campionatu trecut si vreo 15 in campionatul asta"

Concret.

Adrian16.12.2008 14:43

Azazello

Poate ca ar trebui sa stai un pic si sa te uiti cam ce a facut Laca la Steaua inainte sa ii faci ode si poezii.

Hai sa luam pe rand.

1.Laca a venit la Steaua dupa ce Hagi a fost umilit de catre oier.

Asta spune multe despre cat de mult tine Lacatus la Hagi, fostul lui coleg de la Steaua si de la echipa nationala.

2.Laca s-a pus ca scut pt becalii in fata suporterilor.

3.Laca a fost de acord cu implicarea becalului la echipa.

4.Laca e un antrenor slab.

5.A insistat cu jucatori care acum au fost dati afara. Asta spune mult despre cat de mult se pricepe la a alege jucatori.

6.A bagat echipa in criza celor 13 meciuri fara victorie. 7 din ele au fost cu el la conducere.

7.A plecat de la echipa inaintea meciurilor grele.

A fugit ca un las. L-a lasat pe Dorinel sa faca egal in groapa de gunoi, in ghiulesti, acasa cu Timisoara si sa bata Urziceniul.Daca era inceput de campionat aceste rezultate ar fi fost foarte bune!

Dar asa, dupa 7 meciuri fara victorie, inca 3 egaluri nu inseamna nimic.

8. Aseara a sarit la gatul lui Balint pt ca acesta si-a permis sa il critice pe patron.

9.Tot aseara a inceput sa vorbeasca prostii. A zis ca se poate lucra cu Gigi dar a uitat ca el si-a dat demisia din cauza lui Gigi in primul rand?

10.La aceeasi emisiune si-a dovedit din nou lipsa de talent in ale antrenoratului spunand ca la Steaua sistemul nu se poate schimba. De ce nu se poate schimba?

Steaua are jucatori care pot la fel de bine sa joace in 4-4-2 si 4-3-3. Amandoua sunt sisteme de joc mult mai bune decat ultradefensivul 4-2-3-1.

De ce se plange acum de echipa? Nu el a facut echipa asta?

11. De ce a acceptat sa revina daca el si-a dat demisia?

Asta e Lacatus!

Nu mai are nici o legatura cu Lacatus cel pe care il stiam noi.

zloty16.12.2008 15:03

azazelo

ce vrei tu sa iti argumentez?? dupa un an la echipa Laca a reusit sai determine pa baieti sa joace fotbal doar in meciurile cu CFR 65 de minute la noi si acum 15 min la CFR ,meciuri in care noi am jucat ceva nu doar am avut tentative de a juca fotbal , cat despre meciurile pe care tu le-ai enumerat:

Dinamo -care dintre ele ? cel de la noi in care echipele s-au intrecut in a juca cat mai penibil? meci pe care noi l-am castigat dar tot un meci penibil a fost ,sau cel in care am pierdut campionatul??

Timisoara-din nou un meci in care au fost pierdute puncte vitale in lupta pentru campionar si unde am jucat FARA determinare

arsenal la londra: ei numai aveau motiv pentru a juca ,mai bun a fost meciu de acasa cu italianul antrenor

anul asta :))) unde ai vazut tu determinare in meciul cu Bayern si Fiorentina nu imi dau seama ,iar cu Faru si Bistrita :chair: 2 echipe cu o aparare lejeraa ,noi nu am facut nici pa dracu cu echipele mai bine clasate ale campionatului ,anul asta barem Laca sia luat talpasita dupa ce a dat rateu cu echipele mici probabil speriat de ce era sa urmeze

«123»