FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

O mizerie!

«123»
fcsteaua.ro11.12.2008 11:52

Tot ce se întâmplã acum la Steaua poate fi rezumat printr-un singur cuvânt: mizerie. Cã Gigi Becali este mizeria de la care pleacã toate mizeriile prin care trece echipa în aceastã perioadã este un lucru cunoscut de orice stelist care se respectã. Meciul cu Fiorentina a fost o mizerie fotbalisticã. Atmosfera din Ghencea a fost creatã aproape exclusiv de înjurãturile la adresa mizeriilor de Mutu și Becali, iar "presarii" relateazã așa cum știu ei mai bine lucrurile: ca niște mizerii.

Cum sã te superi pe suporterii care au plãtit o cãciulã de parale pentru a-i spune în fațã lui Becali sã-și vadã de oile lui pentru ca și noi sã vedem de roș-albastrul nostru?

Pe de altã parte, existã și fani care afirmã ca este o idioțenie sã așezi mai presus de dragostea pentru Steaua, ura pentru Becali. Cu alte cuvinte: echipa trebuia încurajatã, susținutã și purtatã spre victorie în detrimentul protestelor fațã de conducerea vremelnicã de la lojã. Acești fani sunt revoltați și de faptul cã Templul ar putea fi suspendat din cauza altor fani care, din cauza aversiunii fațã de mizeria-șefã, nu mai pot așeza în ordinea potrivitã obiectivele Stelei: rezultate, mai ales cã era vorba de Primãvara Europeanã, apoi proteste de orice fel contra celui mai detestat cioban al României. Cu alte cuvinte, un eșec sportiv al Stelei este un eșec al tuturor celor care iubesc aceste culori, nu doar al patronului.

Aceste douã pãrți par ireconciliabile în acest moment, fapt ce nu face decât sã sporeascã starea de mizerie existentã la Steaua. Câtã vrajbã a putut crea între suporteri o mizerie care se mai dã odatã plecatului!

Ce șocant sã vezi modul în care a putut sã aparã Steaua pe teren într-un meci decisiv atât pentru imaginea clubului pe termen scurt - am fi fost din nou port-drapelul fotbalului românesc în Europa - cât și pentru destinul european pe termen mediu și lung: o victorie ne-ar fi pãstrat un coeficient european decent, fapt ce ne-ar fi putut ajuta mult în sezoanele viitoare.

În meciul cu Fiorentina, defensiva a funcționat foarte bine, cu excepția marcajului la Gilardino (tocmai la el!) la faza golului, linia de mijloc a recuperat numeroase baloane, însã faza ofensivã a fost pe mãsura lui Becali, maeªtrulã în alegerea atacanților valoroși: hâdã, fãrã idei, fãrã chef de performanțã, fãrã realizãri notabile, acestea aparținând liniei a doua. Nici Becali nu ar fi fost nimic fãrã cei din spate: munca fantasticã a lui Mihai Stoica, Victor Pițurcã, Walter Zenga, Oleg Protasov și Cosmin Olãroiu este trecutã constant de Becali în contul sãu. Ce mizerie de om...

Zoaieriștii sportivi din România, acest scuipat pe obrazul profesiei de jurnalist, au lovit din nou. În plin! Mizeriile de la Pro TV, cei care au promovat agresiv o mizerie prin toate mijloacele, au debitat urmãtoarele în timpul meciului: "Fanii sunt nedrepți cu Gigi Becali! A fãcut multe pentru Steaua!".

Problema nu este neapãrat acești oameni a cãror calitate esențialã este timbrul vocal, nu calitatea comentariilor. revoltãtor este faptul cã presa, cu mici și extrem de izolate excepții, considerã suporterii adevãrata dramã a Stelei actuale. Aceste mizerii, care ar face orice pentru câteva cuvinte de la Becali, uitã cã la Steaua s-au perindat patru antrenori în mai puțin de doi ani, acești veșnici reporteri și niciodatã ziariști omit numãrul uriaș de jucãtori care s-au perindat în Ghencea de când Olãroiu a plecat la arabi, fãrã a exista nici mãcar ideea unei strategii pe termen lung în ceea ce privește alcãtuirea lotului, acești ținãtori de microfoane inapți sã punã întrebãri decente scapã din vedere un lucru esențial: Steaua nu a mai emis pretenții în Europa decât accidental dupã ce Mihai Stoica și, rând pe rând, Victor Pițurcã, Walter Zenga, Oleg Protasov și Cosmin Olãroiu au dat senzația de continuitate în pregãtiri, în transferuri, în managementul sportiv. Dupã plecarea acestora, Becali a preluat frâiele cu totul, și a adus niște mizerii profesionale ca angajați, iar rezultatul nu putea fi decât o mizerie.

Soluția comodã pentru mizeriile enumerate mai sus este sã arunce vinovãția pe suporteri. Nu a susținut nimeni cã nu ar exista mulți fani care își meritã exclusiv renumele de "huligani". Nu a susținut nimeni cã în tribune se aflã sursa adevãrului absolut. Dar dacã fanii ajung sã fie vinovați pentru un management stupid al clubului, dacã fanii sunt trași la rãspundere pentru proteste care vizeazã tocmai mârlãnia patronului Perlei fotbalistice a României, dacã fanii sunt criticați pentru cã își doresc performanțã, nu vorbe, înseamnã cã unii oameni înțeleg prea puțin din lumea pe care o au la îndemânã cu doar un clic!

Dacã fiecare s-ar uita sincer în oglindã, am putea mãcar sã respirãm de atâta mizerie. Un proverb spune: "dacã tot ceea ce ai este un ciocan, toate obiectele din jur îți vor pãrea cuie". Iatã și asemãnarea dintre mizeria de Becali și mizeria de presã care trãiește imoral pe seama Stelei!

Lari

Garrincha11.12.2008 12:14

Fanii nu sunt vinovati pentru managementul prost. Fanii care au aruncat cu tortele in teren sunt vinovati pentru decredibilizarea totala si ireparabila a actiunii de protest impotriva oierului. Asta e fratilor, daca cineva crede ca un om normal ar putea sa simpatizeze cu ceea ce s-a numit "protest" aseara, se insala amarnic. Ce-i mai dureros este ca in general, chiar daca Steaua nu juca extraordinar, publicul era de CL.Aseara...

STARforce11.12.2008 12:18

Cel mai penibil e ca hahalera zice ca i-au zis lui junghidarmii ca suporterii care il injura sunt platiti.Da sigur ca sunt platiti doar or avea salarii...hehehe

xray_rom11.12.2008 12:24
Pe de altã parte, existã și fani care afirmã ca este o idioțenie sã așezi mai presus de dragostea pentru Steaua, ura pentru Becali. Cu alte cuvinte: echipa trebuia încurajatã, susținutã și purtatã spre victorie în detrimentul protestelor fațã de conducerea vremelnicã de la lojã. Acești fani sunt revoltați și de faptul cã Templul ar putea fi suspendat din cauza altor fani [...]

Aceste douã pãrți par ireconciliabile în acest moment, fapt ce nu face decât sã sporeascã starea de mizerie existentã la Steaua.

Relax!

Nu ai vazut ca sunt multe voci "autorizate" care Vor fie 2 Stelele?

Steaua suporterilor autofinantata, cu management performant si fotbal high class si Steaua ciobanului!

Deci va fi loc pt toata lumea dezbinata:)))))

Cat priveste presa, te plangi degeaba!

S-a obtinut ceea ce s-a urmarit! Impact mediatic al protestului!

Ziaristii au pus acatiste ca protestarii sa nu se razgandeasca.

Mai mult,au mai si pregatit terenul cand au turnat gaz pe focul sperantei cu "gogoasa" generalilor:)))

Lari11.12.2008 12:38
Cat priveste presa, te plangi degeaba!

S-a obtinut ceea ce s-a urmarit! Impact mediatic al protestului!

De catre cine s-a urmarit impactul mediatic? Presa nu urmareste decat scandal, in orice forma ar fi el. Iar fanii nu au dorit sa se vorbeasca in presa despre actiunea lor, ci vor sa puna presiune pe Becali, pentru ca acesta sa plece.

Ma plang degeaba de presa? Oricat de ironic ai vrut sa fii, eu cred ca majoritatea ziarsitilor sportivi din Romania au niste probleme extrem de grave la nivelul modului in care abordeaza subiectul Steaua. Si voi inceta niciodata sa spun asta.

Fiindca acele publicatii/emisiuni sunt foarte urmarite, iar multi suporteri ajung sa gandeasca precum acei "jurnalisti". Iar asta afecteaza teribil de mult atmosfera din tribune si de pe acest site.

Virgil11.12.2008 12:54

Un articol care reflecta realitatea pura. Sunt de acord cu fiecare cuvant, virgula si punct pe care le-ai scris. As completa totusi titlul. O mizerie umana! Daca avem ingaduinta sa-i ridicam la rangul de oameni pe cei care produc mizeriile, ei insisi fiind exemple graitoare de mizerie umana.

Cei care au primit amenzi sau urmeaza sa li se deschida dosare penale sunt martiri inocenti ai imprejurarilor. Stima lor, pe care ii aseman acelor tineri nevinovati care au murit la Revolutie pentru ca altii sa traga foloasele. Simt nevoia sa dau un exemplu si primul nume care-mi vine in minte acum, este Gheorghe Becali.

Adrian11.12.2008 12:58
Pe de altã parte, existã și fani care afirmã ca este o idioțenie sã așezi mai presus de dragostea pentru Steaua, ura pentru Becali.

Da, aia care vad pe viu un meci al Stelei o data la 10-20 de ani.

xray_rom11.12.2008 13:43
De catre cine s-a urmarit impactul mediatic? Presa nu urmareste decat scandal, in orice forma ar fi el. Iar fanii nu au dorit sa se vorbeasca in presa despre actiunea lor, ci vor sa puna presiune pe Becali, pentru ca acesta sa plece.

Ma plang degeaba de presa? Oricat de ironic ai vrut sa fii, eu cred ca majoritatea ziarsitilor sportivi din Romania au niste probleme extrem de grave la nivelul modului in care abordeaza subiectul Steaua. Si voi inceta niciodata sa spun asta.

Fiindca acele publicatii/emisiuni sunt foarte urmarite, iar multi suporteri ajung sa gandeasca precum acei "jurnalisti". Iar asta afecteaza teribil de mult atmosfera din tribune si de pe acest site.

Prietene, Lari!

Pai orice protest este facut pt impact mediatic si aducerea opiniei publice, prin informare, la cauza potestatarilor! Doar asa se strica imaginea celui impotriva caruia protestezi!

Altfel, presiunea aia de care spui asupra lui Becali e nula!Trebuie sa fi naiv sa crezi ca poti sensibiliza un nesimtit de talia lui Becali!

Referitor la ziaristi!

Asa este. Steaua este tinta predilecta a ziaristilor. Dar uiti si de ce?

Tot pt Becali. Razbuna umilirea la care i-a supus. Dau in Steaua sa-l oftice pe Becali

Si ei au facut cam ce fac acum o parte din suporteri. Sacrifica Steaua pt razboiul lor cu Becali! Nu-i mai intereseaza jocul Stelei sau soarta ei in Liga1 sau Europa, ci au un singur tel: sa plece Becali indiferent de mijloace!

Deci nu poti cere presei sa nu faca ceea ce faci si tu(nu tu personal, ci generic)!

Nici presa nu rateaza orice prilej pentru a ataca Steaua, ca stiu ca prin asta il ataca pe Becali, cum nici suporterii nu rateaza nici un meci pentru a-l ataca pe Becali indiferent daca asta afecteaza sau nu echipa!Mai nou, unii ataca direct echipa prin aruncarea pe teren a tortelor, dar nu echipa este tinta lor. Ei stiu ca daca fac rau echipei ii fac rau si lui Becali si asta conteaza cel mai mult!

ATENTIE arhanghelilor!Nu este o parere a mea, ci declaratii publice intalnite f des pe acest site!

Despre asta-i vorba!

Referitor la influenta mediei asupra suporterilor.

Frate! Uiti ca toate meciurile Stelei sunt televizate. Nimeni nu se uita in presa sa vada ce s-a intamplat la un meci, ca vede si singur!

Apoi cei care sunt in tribune nu se incarca informativ pentru cauza lor din presa sau de la TV, ca noi "Tembelii din fata teveului tembel" cum ne definea duios Stanici.

Hai sa fim seriosi. Si eu am un mare ghimpe impotriva presei, dar nu e presa vinovata de ceea ce se intampla in tribune si pe acest site.

Presa doar alimenteaza cu zvonuri pe care le cred doar cei care vor sa auda asa ceva!

De exemplu, aia cu generalii care vor sa ia Steaua de la Becali!Au pus botul aproape toti cei care asta voiau sa auda!

Manipularea este prezenta si pe acest site! Ultimul exemplu a fost "Ultimul meci al ciobanului in Ghencea". A incercat sa imbarbateze si sa radicalizeze protestul inducand suporterilor minciuni demne de GSP:

"se negociaza in umbra un investitor, care din clipa in clipa se finalizeaza", "generalul Voinea il are la mana pe Becali si-l va santaja sa lase din pret", etc!

In rest, ceea ce ai scris tu in articol este ok!

Te felicit si ca ai avut barbatia si realismul sa recunosti ca printre suporteri mai sunt si "huligani", chiar daca prin asta ai riscat sa fi trecut in tabara lui Becali de aceia care confunda huliganismul cu "eroismul":)) Ei nu au culoare si nu sunt specifici numai Stelei!Nici nu exista pe lume un club cu toti suporteri "sfanti":)))

PS.

Am uitat o precizare importanta!

Faptul ca presa a infierat actiunea suporterilor este tot manevara de a invrajbi moderatii cu radicali, dar tot pe Becali il vaneaza.

Blamarea suporterilor este sinonima cu blamarea Stelei. "Haosul din administratie si din joc s-a generalizat si la nivelul de supoorterilor. Deci, Steaua a ajuns cel mai de rahat club din tara, de la patron pana la suporteri". Cam asta vor stimabilii ziaristi sa spuna in subtext!

predatorpulse711.12.2008 13:46

Pai mamaliga manageriala de la Steaua trebuia sa explodeze odata si odata. Nu poti sa faci performanta fara jucatori buni,cu antrenori carpe si fara un manager bun la echipa.

L-am urmarit pe Becali spunand ca ultimii 3 ani au fost grozavi si ca si-ar dori ca toti anii sa fie ca anul 2008. Cand auzi asa ceva ca stelist iti vine sa vomiti. Daca taiati Cl din ecuatie,in ultimii ani Steaua a prestat un joc jenant cu rezultate zero,acu 2 ani am terminat pe locul 2 la mare lupta cu chefere iar anul asta am terminat din nou pe 2. Bineintele ca am fost eliminati si din Cupa Romaniei. Iar in acest an nu mai poate fi vorba de trofee,cei care viseaza la asa ceva ori sunt foarte naivi ori sunt cei mai optimisti oameni din lume.

Concluzia ar fi ca o sa treaca 3 ani de zile si Steaua va inregistra al 3-lea an fara nici un trofeu,singura diferenta fata de perioada Piturca fiind iluzia CL,o competitie cu care nu avem nici o treaba.

Steaua trebuie reconstruita din temelii sunt slabe sanse sa se intample asa ceva cu ciobanul in frunte. Nu mai are mult si o sa vanda echipa,cancerul raspandit de el a ajuns deja in metastaza iar jijel incepe deja sa faca pe victima "vai dar cate am facut eu pentru Steaua si astia ma injura" iar jurnalistii inghit mereu aceasta galusca pentru ca ei nu pot lua partea suporterilor care protesteaza asa ca trec de partea ciobanului.

Da,Jiji a ajutat Steaua intr-un moment dificil al istoriei sale insa apoi a reusit sa o duca in cea mai neagra perioada a istoriei sale. E ca si cum te-ar ajuta cineva sa te ridici pe jos pentru ca mai apoi sa te impinga intr-o rapa. Iti multumesc Jiji pentru ajutor dar mai bine ne lasai jos cum eram.

Toti speram la mai bine dar cu ce si cu cine sa mearga Steaua mai departe?

Patronat As scrie cateva randuri aici insa omul asta are atatea minusuri in materie de fotbal incat nici nu stiu unde sa incep.

Management Un management caracterizat de incompetenta,incompetenta ce apartine sclavilor manevrati de Jiji in aceste posturi. Argaseala este un argat d-al lui Jiji si permiteti-mi sa ma indoiesc de profesionalismul variilor rude becaliene. De fapt management este doar un cuvant pompos cand vorbim de Steaua,aici exista doar Becali si baietii lui. Transferurile au fost varza si fara noima,unii jucatori au fost adusi de Ilie,altii de verii lui Jiji si s-a facut o harababura din care vedem si noi ce iese. Tot la management as pune si alegerea staff-ului,cu precadere staff-ul medical care este cel mai slab din campionat,nu se poate ca in fiecare an sa avem cei mai multi accidentati din campionat.

Lot Pe langa faptul ca Steaua are un lot dezechilibrat si alcatuit de oameni incompetenti,mai este si unul lipsit de valoare,care abia face fata in campionat,ce sa mai zic de cupele europene. Jucatorii Stelei se impart in 2 categorii:fie cei vechi care s-au plictisit de echipa,fie cei noi care nu au valoare de Steaua si joaca cu rupere de p**a.

Majoritatea jucatorilor din lume nu stau mai mult de 3-4 ani la o echipa,cu putine exceptii. Noi trebuie sa scapam de cativa jucatori,care desi au valoare,nu mai au motivatie. Cernea,Radoi,Ghionea,Goian,Petre Marin,Nicolita,Ov Petre si Lovin trebuie lasati pe liber fie prin transferuri fie prin rezilierea contractului.

Jucatorii pe care i-as pastra eu ar fi zapata+un portar tanar ca rezerva,rada,Baciu,golasnki,Ogararu,emeghara(daca mai poate juca fotbal),ionescu,d.moreno,Ochirosii,szekely,toja si plesan(rezerve ambii),tiago,kapetanos(rezerva),Neaga si necunoscutul pedriel. Observati ca sunt anumite posturi goale insa acelea trebuie acoperite de niste transferuri bine gandite. Miscarile de mai sus se vor face daca vrem o reconstructie adevarata(ele sunt orietative bineinteles) a lotului,daca nu o sa mergem pe romanescul "las-o ba ca merge asa".

Antrenor Nici aici nu as scrie multe randuri pentru ca antrenorul e legat din toate pc de vedere de patron iar la Steaua trebuie sa ai o coloana foarte flexibila ca sa rezisti. Orice antrenor cu personalitate n-are viata lunga in Ghencea dovada ca cel mai mult a rezistat "contorsionistul" Olaroiu,care la prima oferta mai banoasa s-a carat. De la Olaroiu incoace am tot rulat antrenori aiurea,ba Hagi,ba pedrazzini,ba Lacatus,ba Munteanu. Atat timp cat antrenorul nu va fi lasat sa isi faca treaba si rolul sau va fi unul de marioneta,acest post ar putea sa nici nu existe la Steaua.

Cam aici se incheie analiza mea ad-hoc in care am incercat sa exprim mizeria si incompetenta de la toate nivelurile in Ghencea,mizerie care pleaca de la un singur om si care se poate opri odata cu plecarea acelui om. Nu va fi usor fara banii lui Jiji la inceput,insa daca gasim un investitor care sa nu fie batut in cap putem reconstrui Steaua in traditia stelista,nu cea becaliana. Unii utilizatori de aici tanjesc dupa trofee. Si eu vreau trofee insa deja mi-au scazut standardele in ultimii ani,eu vreau inapoi jocul traditional al Stelei,cu joc ce posesie,cu pase pe jos,cu constructie la mijlocul terenului,cu pressing etc.

Si ca dezastrul sa fie total,am aflat de la safta,care l-a pupat la Telesport in dos pe Becali,ca singura speranta a Stelei este giovanni Becali. Asta ca sa vedeti cat de rau am ajuns.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

johngotti11.12.2008 13:57
Cel mai penibil e ca hahalera zice ca i-au zis lui junghidarmii ca suporterii care il injura sunt platiti.Da sigur ca sunt platiti doar or avea salarii...hehehe

Asta iti garantez eu ca sunt platiti. Eu merg pe Ghencea din 1992 si in ultimii 4 ani am avut abonament la Tribuna I in acelasi loc an de an. Eu si inca 13 prieteni. Stam sub loja lu' Gigi exact intre Tribuna I si Tribuna 0. La meciul cu Timisoara, cu o ora inainte de inceperea meciului, au venit la noi 3 indivizi care ne-au salutat, ne-au spus ca ne stiu de mult, ca suntem stelisti adevarati si ca sa stea langa noi ca sa strigam tot meciul si sa-l injuram pe Gigi. Le-am zis sa-si vada de treaba lor si atunci ne-au spus ca ne dai 150 de ron de persoana. Inmultit cu 14 veneau 2100 de ron. Eu m-am enervat si le-m zis ca poate vor sa "strig de ei tot meciul". Si atunci n-au mai zis nimic si au plecat. Nu i-am mai vazut pana prin minutul 20, cand la o faza s-a ridicat toata lumea in picioare si i-am vazut cu multe randuri mai jos vorbind cu altii si parca incercand sa-i convinga sa injure conducerea. E jenant ce se intampla. Plus alte semne pe care le-am vazut si cu Urziceniul. In fata mea erau imprastiati vreo 10 insi care injurau inspre loja, urlau sa plece "din Ghencea" fara sa vorbeasac unul cu altul. Iar mai sus pe aleea dintre loja si scaunde era unul care i-a filmat toata prima repriza numai pe ei. Si la pauza unul dintre ei le-a facut semn si au plecat toti impreuna de pe stadion. JENANT

Lari11.12.2008 13:59
Asa este. Steaua este tinta predilecta a ziaristilor. Dar uiti si de ce?

Tot pt Becali. Razbuna umilirea la care i-a supus. Dau in Steaua sa-l oftice pe Becali

In opinia mea, presa face scandal doar de dragu' scandalului, pentru ca romanu' e manelar, care ar sta gura-casca timp de ore intregi daca se cearta careva in strada. Ei nu dau in Steaua ca sa-l oftice pe Becali, ei dau in Steaua pentru ca asta e unicul lor mod de a-si face meseria.

Cat despre Gigi, cum ca el ar fi insensibil la ce se striga prin tribune. Ia fii atent aici ce-a declarat el:

"Sunt contestat de un grup mic de vagabonzi, dar sunt convins cã adevãrații suporteri mã iubesc"

Sa te vad acum cum explici faptul ca Becali trebuie lasat in plan secund!

ytse jam11.12.2008 14:01

vreau din toata inima ca acest cioban infect sa plece din Ghencea, dar totusi nu inteleg de ce era nevoie ca acea torta de la Peluza Sud sa fie aruncata pe teren?!

@predatorpulse7, ziceai ceva de Pedriel. deci toti cei din conducere se plang ca nu au atacanti, dar acest Pedriel, fost titular in nationala Boliviei sta aiurea si face tusa la Steaua II (si cand intra marcheaza de fiecare data). ca sa nu mai zicem ca pe bara a stat si Rica Neaga, un fost atacant de clasa. apoi vad in ziare cum creditorul spune sus si tare ca "daca aveam atacant castigam acest meci". ce jenant, ce penibil, ce frustrant...

alpopa11.12.2008 14:14

Il iubesc atat de mult incat daca mi-ati da un pistol i-as gauri teasta cu teava !

MoWeed11.12.2008 14:19

Lari, ai descris perfect situatia din acest moment la Steaua

Protasov11.12.2008 14:35
Asta iti garantez eu ca sunt platiti. Eu merg pe Ghencea din 1992 si in ultimii 4 ani am avut abonament la Tribuna I in acelasi loc an de an. Eu si inca 13 prieteni. Stam sub loja lu' Gigi exact intre Tribuna I si Tribuna 0. La meciul cu Timisoara, cu o ora inainte de inceperea meciului, au venit la noi 3 indivizi care ne-au salutat, ne-au spus ca ne stiu de mult, ca suntem stelisti adevarati si ca sa stea langa noi ca sa strigam tot meciul si sa-l injuram pe Gigi. Le-am zis sa-si vada de treaba lor si atunci ne-au spus ca ne dai 150 de ron de persoana. Inmultit cu 14 veneau 2100 de ron. Eu m-am enervat si le-m zis ca poate vor sa "strig de ei tot meciul". Si atunci n-au mai zis nimic si au plecat. Nu i-am mai vazut pana prin minutul 20, cand la o faza s-a ridicat toata lumea in picioare si i-am vazut cu multe randuri mai jos vorbind cu altii si parca incercand sa-i convinga sa injure conducerea. E jenant ce se intampla. Plus alte semne pe care le-am vazut si cu Urziceniul. In fata mea erau imprastiati vreo 10 insi care injurau inspre loja, urlau sa plece "din Ghencea" fara sa vorbeasac unul cu altul. Iar mai sus pe aleea dintre loja si scaunde era unul care i-a filmat toata prima repriza numai pe ei. Si la pauza unul dintre ei le-a facut semn si au plecat toti impreuna de pe stadion. JENANT

Ma nene. le-ai facut o poza? Nu de alta da' vreau sa stiu cum arata, poate ii gasesc si eu. Pai eu imi dezumflu plamanii de geaba un meci intreg fara sa stiu ca prestatia mea poate fi platita? Nu am eu o voce prea suava dar este foarte puternica.Cum erau imbracati? Cat de idiot sunt. Nici nu stiam ca poti sa castigi bani daca il injuri pe Becali. Altfel spus placerea si utilul la un loc este combinatia perfecta.

Auzi, daca ii mai vezi, spune-le sa treaca si prin peluza ca se caznesc baietii aia de o gramada de vreme fara sa-i recompenseze nimeni. Pai asta-i dreptate?

xray_rom11.12.2008 14:41

@Lari

In opinia mea, presa face scandal doar de dragu' scandalului, pentru ca romanu' e manelar, care ar

Cat despre Gigi, cum ca el ar fi insensibil la ce se striga prin tribune. Ia fii atent aici ce-a declarat el:

Vezi ca am mai adaugat un PS la postul anterior.

"Sunt contestat de un grup mic de vagabonzi, dar sunt convins cã adevãrații suporteri mã iubesc"

Sa te vad acum cum explici faptul ca Becali trebuie lasat in plan secund!

Unde am spus ca Becali trebuie sau nu trebuie lasat in plan secund?:))

Referitor la declaratia lui ... e la fel de tembela ca si precedentele!

In primul rand notiunea de "suporter adevarat" este un sablon de 2 lei si nu este sinomima cu moralitatea individuala. Poti fi suporter "adevarat" al unei echipe chiar daca esti criminal in serie!!:)

In al 2 lea rand, asa cum dobitocul imparte suporterii in "vagabonzi" si "suporteri adevarati" pe criteriul iubirii fata de el, asa o fac si alti tembeli pe aici pe site cand se cred mai suporteri decat altii doar pe criteriul modului de manifestare a urii fata de Becali sau ca stau in tribuna si nu la televizor!

Steaua ca simbol, nu este nici a lui Becalii si nici doar a unora dintre suporteri. Ea exista in inima tuturor stelistilor. Destept sau tampit, bogat sau sarac!

In al 3 lea rand, pe langa declaratia citata de tine au mai fost si alte, tot aseara dupa meci.

De exemplu(la GSP): La Steaua port cum imi place!Fac numai ce vreau eu, nu ce vreti voi ziaristi sau aia care ma injura!Nu-mi dicteaza nimeni ce sa fac in casa mea!Niciodata!"

Asta ca sa vezi cat de mult l-a adus pe brazda sau in pragul disperarii, circul din tribune!

zoloz200511.12.2008 14:43

eu sper sa il duca sub brazda..unde e liniste totala..

lupi11.12.2008 14:53

o mizerie

ytse jam11.12.2008 15:13

ce bine ai spus-o Protasov. pai daca ar veni cineva la mine sa imi dea bani ca sa strig impotriva creditorului, ar fi de vis. nu stiu cum, dar eu il urasc din toata inima, si de fiecare data cand am fost la meciuri, am strigat impotriva ciobanului din tot sufletul...eu fiind un biet cetatean abonat la Peluza Sud, nu ultras si nici cineva care are vro legatura cu lumea interlopa. doar un cetatean cu o educatie un pic mai mare decat media

Joga Bonito11.12.2008 15:22

Aberezi...

DanStan11.12.2008 15:26

Adica vrei sa spui ca Oaie STIE de cine e injurat ? Ca acele persoane 'lucrau' sub ochii lu' Zmarandescu ? Ca nici unul dintre trosnitorii lu' Oaie nu s-a bagat ? N-ai si niste poze ? Nu de altceva dar s-ar putea astfel demonstra ca Oaie isi infiltreaza baietii printre protestatarii de buna credinta tocmai pentru a crea probleme si a avea motiv dupa aceea sa pozeze in victima.

Mai mult, toata treaba se desfasura fix sub ochii presarilor. Daca e adevarat si nici unul dintre presari n-a scris nimic (sau i s-a impus sa nu scrie) e clar ca Oaie lucreza mana in mana cu presa. Sau, cine stie, poate presarii sunt adevaratii sclavi ai lu' Oaie.

mountytoma11.12.2008 15:41

mai baiatule, stii bancul cu rusul care a fost impuscat ca primise mita o masina? la judecata (de apoi) s-a aflat ca de fapt nu fusese o masina, ci o bicicleta, si nu a luat-o, ci a dat-o!

daca umbla cineva prin tribune cu banii, numai pro-Becali pot fi. si eu stau la tribuna I de cand nu mai imi place atmosfera de cimitir de la fotolii si am fost si la meciul cu Timisoara tot acolo. daca da cineva bani, da sa se strige pro-Becali. sunt zeci de mii de suporteri in tribune care chiar DAU BANI din buzunar ca sa i-o dea in gura ciobanului, platind biletul de intrare pe un stadion unde ti-e scarba de scaunul pe care ar trebui sa te asezi pentru ca trebuie sa freci la el 10 minute ca sa arate cat de cat acceptabil, ti-e sila de wc-ul unde ar trebui sa te usurezi de ceea ce ar trebui sa ia in gura ciobanul si Argaseala, si unde vezi o echipa antrenata de fapt de toanele unui dobitoc fara limite jucand un fotbal penibil! acestor fani nu trebuie nimeni sa le dea bani pentru a-l injura pe Becali!

daca vorbim de cei care primesc bani pentru a striga ce frumos si destept e Becali, ajungem la alta poveste. nici pentru toata averea becakatului nu as accepta sa strig pro-Becali! mai bine ma impusc in cap!

andrey_ptm_steaua11.12.2008 16:04

N'doye (Vaslui) va veni la Steaua la schimb cu Semedo si rada....bine ca am scapat de Semedo.....mie ca jucator imi place n'doye

enjoy11.12.2008 16:05

din pacate e atat de crud si atat de adevarat incat ne putem pierde orice speranta, mai ales ca nu vad nici o sansa de indreptare a lucrurilor. Steaua e lovita cu ura si dusmanie de doua ori, odata pentru idiot si a doua oara pentru ceea ce reprezinta. in anii de glorie a reactionat intotdeauna prin rezultate si i-a determinat pe netrebnici sa taca. astazi Steaua nu are rezultate si pleiada de corcituri, numiti ziaristi, profita si-si satisfac orgoliile murdare. viitorul e sumbru insa "nu mor caii cand vor cainii". satisfactia adversarilor nu poate fi decat de scurta durata fiindca GLORIA Stelei va ramane indiferent ca vor ei sau nu!

Belodedici11.12.2008 16:10

Bravo, bun articol!

«123»