dacã acest lucru s-ar fi întâmplat, ar fi rãmas cu rezultatele de la Pãunescu încoace (adicã titlurile din 2001, 2005 și 2006).
Dar asta era in contextul in care Steaua ar fi fost preluata legal.
dacã acest lucru s-ar fi întâmplat, ar fi rãmas cu rezultatele de la Pãunescu încoace (adicã titlurile din 2001, 2005 și 2006).
Dar asta era in contextul in care Steaua ar fi fost preluata legal.
Pãi și dacã a fost preluatã ilegal, cu atât mai mult mi s-ar pãrea probabil ca sã nu poatã sã fie preluat decât palmaresul de pânã în 1997/2003 (depinde de cazul la care ne raportãm).
Ca sã speculez, poate cã e vreo legãturã între demersul generalilor și zvonul apãrut în prosport, dar negat de Nãstase, cum cã el și Hagi încearcã sã preia palmaresul. Poate cã generalii vor sã preia clubul iar Hagi sã devine finanțator. Ar fi prea frumos.
Ma rog, om trai si om vedea. Sper doar ca oamenii din spatele acestei actiuni sa nu fie mai rai decat Becali
Doamne ajuta!Poate scapam de cioban,desi e greu ...
Ion
Daca imi furi masina si o vopsesti in albastru, cand te ia politia si primesc masina inapoi sunt nevoit sa te rasplatesc pt ca ai vopsit-o?
Presa vorbeste despre George Constantin Paunescu. Dar, la ce increngatura ordinara e in tara asta, cred ca vom avea destule surprize daca actiunea asta va fi de durata.
Eu sper ca Steaua sa nu se "sparga" in doua: cea pana in 1997 si cea de dupa acel an. Mi s-ar parea o drama si mai mare decat o reprezinta jegali. Mult mai mare!
Poate il convinge MApN-ul pe Becali sa vanda...
Da, situatia este una foarte complicata si grava si poate avea consecinte nefaste.
Cel mai bine ar fi sa vanda Becali si gata ...
Dar pleasca e mare si vor forta probabil un low-cost.
Offf, ce vremuri grele !
Ce bine ar fi, dar ma indoiesc ca vor castiga procesul, pentru ca ciobanul e un mare mafiot si are si niste prieteni in fotbal care nu-l vor plecat de la Steaua! ![]()
![]()
Incurcata poveste dar sper ca cei care se afla in spatele actiunii sa nu urmareasca doar distrugerea oierului ci sa fie interesati de echipa ca altfel ajungem mai rau ca acum
M**E Becali si clanului tau de oi
Ion
Daca imi furi masina si o vopsesti in albastru, cand te ia politia si primesc masina inapoi sunt nevoit sa te rasplatesc pt ca ai vopsit-o?
Moral, nu prea. Legal, nu știu. Da' n-ai dat un exemplu potrivit.
Jos cu dictatoru!
Stirea trebuie luata sub o anumita rezerva, mai ales ca actiunea generalilor a fost confirmata de Dragomir, un apropiat al lui Becali.
Nu cred ca un asemenea demers ar avea succes, dar poate reprezenta, daca este real, un mijloc de presiune pentru ca Gigi sa vanda clubul. Cui? Dumnezeu cu mila!
Pânã la urmã, chiar dacã e adevãrat sau nu, și dacã da, chiar dacã va avea vreun succes sau nu, tot e un lucru bun cã în ultimele sãptãmâni s-au înmulțit zvonurile cum cã Steaua va scãpa de oier, într-un fel sau altul.
Trebuie sa profitam de tot ce se intampla acum si sa incercam sa ajutam, ca sa scapam de creditor.
Nu ar strica sa apara la meciul cu Fiorentina niste stegulete cu "Steaua = Armata" sau alte mesaje anti becalii si pro Steaua.
e foarte aiurea ce se intampla in cazul asta. adica noi am sustinut (si inca mai sustinem) o alta stea? legendele noastre Hagi, Lacatus si Emerich Jenei (chiar si contestatul Piturca) au antrenat o stea falsa? cu sentimentele noastre cum ramane? nu m-ar deranja sa jucam in C si sa scapam de prostia omeneasca, dar ma deranjaza tot ce se intampla pe baza acestor zvonuri. eu cred ca cei ce vor sa puna mana pe Steaua sunt niste oameni ce vor sa faca mai mult rau decat a facut actualul creditor
si eu vreau sa plece Jiji din Ghencea....dar n-as suporta sa vad Steaua prin ligile inferioare...ma gandesc numai cata satisfactie ar avea javrele si ciorile...
e foarte aiurea ce se intampla in cazul asta. adica noi am sustinut (si inca mai sustinem) o alta stea? legendele noastre Hagi, Lacatus si Emerich Jenei (chiar si contestatul Piturca) au antrenat o stea falsa?
Nu. Au antrenat o stea rãpitã și violatã, de pe urma cãreia "peștii" Pãunescu și Jiji au câștigat mulți bani.
Pânã la urmã, chiar dacã e adevãrat sau nu, și dacã da, chiar dacã va avea vreun succes sau nu, tot e un lucru bun cã în ultimele sãptãmâni s-au înmulțit zvonurile cum cã Steaua va scãpa de oier, într-un fel sau altul.
Stii cum e proverbul ala: scapi de dracu' si dai de ma-sa.
Doamne fereste de vreun tipar gen Taher ori Iancu sau mai rau vreo 5 pseudo-actionari ca la caini care sa se certe intre ei ca chiorii.
Daca ar fi sa fie schimbare, atunci sa speram ca va fi una in bine. Dar nici Hagi si nici Nastase - stelisti - nu au bani sa sustina clubul.
Un nume care mi-ar suna bine ar fi Tiriac, dar el e dimamovist...
Vom vedea.
bai nene nu mai credeti tot ce scriu astia ....pai sa il aresteze odata ca se strang dovezi de 10 ani....asta e asa sa mai aiba aia de la gsp de ce sa scrie... si ciobanu o duce bine mersi....i se rupe lui de palmares....
E clar ca nu actiunea generalilor ci a cuiva care vrea sa ia Steaua. Nu prea imi dau seama cine are asemenea relatii incat sa creeze atata harababura.
pe cei de la 'Armata' ii doare undeva de Steaua...daca erau stelisti adevarati nu faceau atatea probleme si ii dadeau stadionul pe cativa ani lui Jiji...precis sunt impinsi de la spate de cineva care are alte interese decat sa sustina clubul...Armata nu o poate sustine financiar pe Steaua
Doamne fereste de vreun tipar gen Taher ori Iancu sau mai rau vreo 5 pseudo-actionari ca la caini care sa se certe intre ei ca chiorii.
Pãi, și, oricum, Timișoara și Dinamo sunt înaintea Stelei în clasament, iar Dinamo a avut rezultate mult mai bune decât Steaua (pe plan intern) în ultimii ani. De ce ar fi așa de rãu, comparativ cu ce e acum? ªi, mãcar, Borcea e mai dinamovist decât a fost Jiji vreodatã stelist.
Nu cred ca situatia va degenera in halul ala. Acum, ca MApN a intrat pe fir, cred ca problema se va pune altfel. Mai mult ca sigur ca CS Steaua va avea un om in CA, cu drept de veto, in cazul in care Becali va vinde clubul catre Armata si in cazul in care MApN va permite venirea unui investitor.
Ramane de vazut ce se va intampla.
Cert este ca palmaresul, culorile si elementele de imagine sunt ale lui Becali. Sansele ca generalii sa gaseasca ceva in neregula sunt mici, pentru ca LPF si FRF nu ar fi riscat nimic.
Pai daca acel club ar fi fost preluat fraudulos, iar actele care se gasesc la LPF confirma acest lucru, intra si Mitica&comp. in hora.
Imi amintesc de o cearta intre jegali si Dragomir la OTV, parca.
Dragomir: "Bai, Gigi, nu ma enerva, ca poate vrei sa spun lumii cum te-am ajutat sa furi Steaua"
Becali: "Si daca le spui, ce, ma? Nu mai au ce sa-mi faca. Am acte, tot... N.-ai decat sa spui ce vrei"
Cred ca presiunea este doar una psihologica pe oaie. Iar presiunea tribunelor poate fi decisiva.
Pãi, și, oricum, Timișoara și Dinamo sunt înaintea Stelei în clasament, iar Dinamo a avut rezultate mult mai bune decât Steaua (pe plan intern) în ultimii ani. De ce ar fi așa de rãu, comparativ cu ce e acum? ªi, mãcar, Borcea e mai dinamovist decât a fost Jiji vreodatã stelist.
Nu sunt de acord cu o abordare de acest gen. Timisoara este conjunctural mai sus ca Steaua in clasament, sa asteptam finalul campionatului sa vedem unde va fi iar rezultatele dinamovistilor pe plan intern stim cu totii ce hram poarta. Ca dovada cat de slabi sunt afara.
In plus patronul nu este neparat suporter si nici nu trebuie sa fie. Vezi cazuri gen Abramovici, patronii americani de la MU...
In fine, daca vrem schimbare, atunci sa fie una in bine. Asta era ideea.
Cert este ca palmaresul, culorile si elementele de imagine sunt ale lui Becali. Sansele ca generalii sa gaseasca ceva in neregula sunt mici, pentru ca LPF si FRF nu ar fi riscat nimic.
Pai daca acel club ar fi fost preluat fraudulos, iar actele care se gasesc la LPF confirma acest lucru, intra si Mitica&comp. in hora.
Pai tocmai de aceea nu se cerceteaza preluarea din 2003, Becali de la Paunescu, ci cea din '97, Paunescu de la M.Ap.N.
Daca vrei, e ca atunci cand cumperi o masina furata. Chiar daca esti cumparator de buna credinta, tot trebuie sa restitui masina proprietarului.
Ca tot discutam de psibile veniri, daca e adevarat ca Hagi si Nastase vor Steaua, atunci e excelent. Nu au ei banii necesari sa sustina clubul, dar au influenta necesara de a aduce sponsori incredibil de puternici, cum nu a mai vazut Romania fotbalistica.
Imi amintesc ca Nastase aduceala F.R. Tenis mai bine de jumatate din bugetul anual din sponsorizari.
ma bucura aceasta stire dar totodata ma si inspaimanta, daca se dovedeste ca Paunescu si ciobanu au preluat Steaua abuziv asta inseamna ca Steaua se va despartii in 2 ? Steaua ante '97 si dupa '97 ?