FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Amical fara spectatori

«123»
w3bmaster04.12.2008 21:33

Ce incurajat? Nu incurajat, injurat ciobanu! Numai asa intelege ciobanu ca nu-i a buna ....

MoWeed04.12.2008 21:35
Vi-l imaginati pe Capello inchizand un meci amical pe Wembley?

Ei au un alt grad de respect pentru fanii lor.

Nu cred ca in contextul in care foloseau o nationala din care doar 5-6 jucatori ar putea prinde lotul mare si permiteau accesul presei, englezii ar fi inchis un meci.

Lari04.12.2008 21:39
Nu cred ca in contextul in care foloseau o nationala din care doar 5-6 jucatori ar putea prinde lotul mare si permiteau accesul presei, englezii ar fi inchis un meci.

Pai nimeni din lume nu ar fi facut asa ceva, tocmai.

Cred ca asta este unul dintre cei mai mari scuipati pe ochii suporterilor, dupa promulgarea "legii Dragomir". Nu e vorba de numarul fanilor care ar fi putut veni la stadion, ci de un gest socant atat prin idiotenie, cat si prin explicatia cretina care ni s-a dat.

redondo04.12.2008 21:41

Ignorati acest meci si gata.

MoWeed04.12.2008 21:44

@redondo

Nu e vorba de interesul extraordinar pentru acest meci. Tinand cont de ora, sunt sigur ca putin dintre noi aveau ocazia sa-l vada la televizor sau sa mearga la stadion.

E vorba de lipsa de respect pentru fanii nationalei si pentru stelisti.

redondo04.12.2008 21:53

Nu pot sa te contrazic.

Adrian04.12.2008 22:55

Ba necunoscatorilor...da' cine sunteti voi ba sa comentati decizia marelui Piturca?

Pai ba necredinciosilor, ba blasfemiatorilor, ba paganilor...marele Pitzi are nevoie de liniste ca sa poata crea tacticile care au bagat frica in antrenorii lumii.

Pai ce vreti ma voi?Sa mergeti sa filmati tactica si sa o vindeti lu Domenech?Hotilor, tradatorilor,cainilor!

Marele Pitzi nu trebuie deranjat in timp ce gandeste!!!

grizzly04.12.2008 23:24

nu cred ca e decizia lui Piturca. cred ca "fara spectatori/bagabonti" a fost singura conditie a lui Becali. si cu mare parere de rau, ma vad obligat sa constat ca Dorinel este mult mai receptiv la dorintele patronului decat era Lacatus pe care il considera toata lumea carpa. mi-aduc aminte ca arthuro a iesit din lot la cererea "supremului" si Dorinel nu i-a dat nici o sansa. nici una. se tot zicea ca arthuro a dat 1 gol si 4 pase de gol in 11 meciuri si e putin. uite ca strans si Stancu 11 meciuri ca titular si nu a marcat nici nu a dat pasa decisiva. sa nu ma mai gandesc la Semedo. revenind, cred totusi ca s-a facut o greseala. joaca totusi nationala cu cea mai iubita echipa din Romania, indiferent de loturile rulate.

xray_rom05.12.2008 01:40
Cum e sa traiesti intr-o cutie xray_rom ?

Acum ca te-am scanat, ti-o recomand cu drag!

Desi e "cenusie", e mult mai "luminoasa" decat un cap patrat!

axl05.12.2008 06:36
Valeriu Argãsealã a precizat cã Dorinel Munteanu și Victor Pițurcã au dorit un meci în care sã schimbe mai mulți jucãtori și sã testeze scheme tactice și de aceea partida se va juca fãrã spectatori.

Eu zic c-o sa apara imagini de la meci, sigur se gaseste un jurnalist c-o mini-camera ascunsa intr-un, sa zicem, pachet de tigari.

xray_rom05.12.2008 06:59
Valeriu Argãsealã a precizat cã Dorinel Munteanu și Victor Pițurcã au dorit un meci în care sã schimbe mai mulți jucãtori și sã testeze scheme tactice și de aceea partida se va juca fãrã spectatori.

"Nu vrem sã evitãm suporterii, dacã am fi dorit acest lucru am fi jucat la Mogoșoaia, dar aceasta a fost Dorința celor doi antrenori", a precizat președintele Stelei.

În cazul în care vremea va fi urîtã la ora începerii meciului dintre Steaua și "naționalã", partida se va juca pe un teren de antrenament din complexul Steaua.

sursa: gsp

multumiti de explicatii?

Sa fim seriosi!Eu nu cred ca acesta este adevarul pt ca e un non-sens sferto-doct!

Singurul motiv pt care se joaca cu portile inchise pt suporteri este pt a evita circul injuraturilor si jucatorii sa se concentreze la meciul scoala si nu la razboiul din tribuna. Vor un meci incrancenat fizic si tactic, dar destins psihic si ca atmosfera.

Normal ca pe stadion nu ar fi fost mai mult de 2-3000 spectatori, chiar daca ar fi fost intrarea libera, dar ar fi fost vreo 80% stelisti furiosi si 20% curiosi:))

Altfel, nici Dorinel, nici Pitzi nu aveau de ce ascunda numai de ochii spectatorilor schemele de joc, dar lasa liber la presa. Schelelor lor nu ajungeau prin suporteri la "dusmani", ci exact prin presa:))

steaua-no105.12.2008 12:44

se pare ca grecul kapetanos s-a accidentat si a fost schimbat in minutul 4 cu arthuro, cel putin asa scriu astia de la onlinesport pe site.

Casillas05.12.2008 12:58

Da :( pe gsp zic ca s-a accidentat dupa un duel cu ropotan,Arthuro l-a inlocuit si a dat gol in min 29cu un șut plasat din apropiere

SzabiStelistu05.12.2008 13:11

Atacantul Stelei, Pantelis Kapetanos s-a acciedentat grav la un duel cu Ropotan si poate rata meciul cu Fiorentina. El a fost trimis imediat la vestiare de medici si in locul sau a intrat Arthuro, care a primit cartonas galben intrucat nu avea aparatori.............si Arthuro a dat gol.....dar.....spersa nu rateze meciul cu fiorentina Kapetanos :((

NICKSTELIST SI DUPA MOARTE05.12.2008 13:42

hadeti la hochei azi la ora 18:30,ca sa ii mai spunem putin lui cioban ca este o mizerie.

SzabiStelistu05.12.2008 13:44

bicfalvi a dat un autogol =)).....si iinca de la 20 de m.....:D

Fear05.12.2008 13:49
nu cred ca e decizia lui Piturca. cred ca "fara spectatori/bagabonti" a fost singura conditie a lui Becali. si cu mare parere de rau, ma vad obligat sa constat ca Dorinel este mult mai receptiv la dorintele patronului decat era Lacatus pe care il considera toata lumea carpa. mi-aduc aminte ca arthuro a iesit din lot la cererea "supremului" si Dorinel nu i-a dat nici o sansa. nici una. se tot zicea ca arthuro a dat 1 gol si 4 pase de gol in 11 meciuri si e putin. uite ca strans si Stancu 11 meciuri ca titular si nu a marcat nici nu a dat pasa decisiva. sa nu ma mai gandesc la Semedo. revenind, cred totusi ca s-a facut o greseala. joaca totusi nationala cu cea mai iubita echipa din Romania, indiferent de loturile rulate.

ba fratilor si eu am zis ca Becali e cel mai mare vinovat la Steaua dar nici chiar asa .. pai e o aberatie ce`ai zis .. crezi ca lui nu`i mai conveneau niste bani in plus de la bilete? ce dracu? mai ganditi si voi inainte sa scrieti si nu`l mai puneti pe Becali vinovat in toate .. o fii el cel mai mare vinovat dar mai sunt si alti destui pe langa .. va luati ca oile unu dupa altu si nu vedeti deloc incompetentele lui Argaseala , ale unor jucatori , ale unor antrenori..

zloty05.12.2008 14:01
ba fratilor si eu am zis ca Becali e cel mai mare vinovat la Steaua dar nici chiar asa .. pai e o aberatie ce`ai zis .. crezi ca lui nu`i mai conveneau niste bani in plus de la bilete? ce dracu? mai ganditi si voi inainte sa scrieti si nu`l mai puneti pe Becali vinovat in toate .. o fii el cel mai mare vinovat dar mai sunt si alti destui pe langa .. va luati ca oile unu dupa altu si nu vedeti deloc incompetentele lui Argaseala , ale unor jucatori , ale unor antrenori..

frate crezi tu sincer ca Argaseala face vreo miscare fara aprobare de la oaia suprema?

Korado05.12.2008 14:03

Cat sa terminat amicalul ????

b_560x95.png

Korado_userbar.png

zloty05.12.2008 14:06

da ce bine se pregatesc pentru fiorentina

Fear05.12.2008 14:20
da ce bine se pregatesc pentru fiorentina

da tu chiar mai ai sperante pt meciul cu fiorentina? e bine.. eu mi`am piedut si ultima farama de speranta.. presimt ca voi vedea un alt joc penibil din partea Stelei .. nici macar intr`o minune nu mai cred.. tre sa joci ceva ca sa ai parte de minuni dar Steaua joaca dezastruos ..

STARforce05.12.2008 14:20

Final de umilinta >>>1-4.Eu zic ca e bine intr-un fel dar...

mache05.12.2008 14:40

1. meci amical deci irelevant scorul

2. greseli in serie facute de oameni care nu sunt titulari la Steaua

3. Steaua NU joaca bine fara spectatori ! mai ales in Ghencea (aduceti-va aminte sezonul trecut cand a avut terenul suspendat ce "spectaculoase" meciuri a facut :chair: )

4. Bicfalvi trebuia sa fie in 11-le Stelei nu al "nationalei"...

5. daca ne baga Bucur boabe d-astea si in campionat am frupt-o iar cu Avantu Bragadiru :noexpression:

bodanelu05.12.2008 14:43
hadeti la hochei azi la ora 18:30,ca sa ii mai spunem putin lui cioban ca este o mizerie.

Si ce treaba are hochei-ul cu ciobanul?

Tz3pI05.12.2008 14:57
bicfalvi a dat un autogol =)).....si iinca de la 20 de m.....:D

Bicfalvi a jucat pentru Romania. :thumbsup:

«123»