FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Amical fara spectatori

«123»
fcsteaua.ro04.12.2008 15:17

Steaua va intalni vineri, 5 decembrie, incepand cu ora 14:00, lotul A al selectionatei Romaniei, intr-un joc scoala care va avea loc in Complexul Sportiv Steaua.

In functie de conditiile climaterice, partida se va disputa fie pe terenul central, fie pe unul dintre terenurile de antrenament ale clubului nostru, iar accesul spectatorilor va fi interzis.

In schimb, reprezentantii presei au permisiunea de a participa la acest meci, acestia avand obligatia de a se prezenta la stadion pe baza legimitatiilor de serviciu vizate pe anul in curs.

La sfarsitul meciului, selectionerul Victor Piturca va participa la o conferinta de presa, care va avea loc in sala de conferinte de presa a clubului Steaua.

SteauaFC.com

STARforce04.12.2008 15:33

Mda....Puteau macar sa il televizeze....Moo!# toata conducerea

Azzido04.12.2008 15:50

minunat!

bine ca faceti amicale doar pt voi.

sa va stea in gat amicalul asta si sa va accidenteze sania lui Mos Craciun.

NICKSTELIST SI DUPA MOARTE04.12.2008 15:56

S-au saturat de noi? nu este nimic nu voi fi prezent la meciul cu fiorentina.

xray_rom04.12.2008 16:38
minunat!

bine ca faceti amicale doar pt voi.

sa va stea in gat amicalul asta si sa va accidenteze sania lui Mos Craciun.

Nu ma surprinde.

La cata "moo..e" au luat luni, si-au facut plinul pt saptamana asta:)))

Ma surprinde ca nu au sarit GSP, Sport.ro si Telesport sa-l televizeze?

Si asa vor incepe sa se bate de muste, ca subiecte si imagini.

O sa devina toate 3 un "Cancan-TV":)))

grizzly04.12.2008 17:52
S-au saturat de noi? nu este nimic nu voi fi prezent la meciul cu fiorentina.

gresesti prietene. vom fi acolo la meciul cu fiorentina, si ar trebui sa fi si tu. cu acelasi mesaj de dragoste pt creditor (nu pot sa ii zic "domnul Becali" ca nu scrie nicaieri cand a domnit).

P.S. ar trebui scos pluginul asta care asociaza "b"-ul din numele lui el ciobandante cu "B". nu da bine la popor.

zoloz200504.12.2008 18:10

poate s-au saturat cei de la nationala sa fie injurati..

Tupac Amaru04.12.2008 18:20

O mare tampenie - specifica barbugiilor si handicapatilor (Dragomir, Piturca, Sandu) care se "ocupa" de "destinele" fotbalului romanesc....

redondo04.12.2008 18:25

Faceti prea mult caz.Pana la urma e doar un amical.E tot-una ca si cand ar juca Steaua cu echipa de rezerve la un joc scoala la antrenament.Sa batem noi Fiorentina...si se iarta toate pe anul' asta.

steaua-no104.12.2008 18:50

eu cred ca nici meci amical nu e asta, este un antrenament in care sunt rulati jucatori din prima divizie. sigur nu va fi trecut in statistica echipei nationale.

predatorpulse704.12.2008 19:13

Chestia asta cu portile inchise ne arata inca o data ca nationala e a barbugiilor,a becalilor,pe scurt A LOR,nu a noastra. Ce-i costa sa puna niste preturi modice si sa vada daca vine cineva,oricum nu cred ca se strangeau foarte multi oameni,insa ei prefera sa traiasca in cercul lor inchis(scuze daca am parut eminescian) si sa "construiasca" viitorul fotbalului romanesc.

Si chiar daca erau injurati,care era problema? De parca Sandu,mitica si ceilalti smecheri nu si-au luat carne de atatea ori pe stadioane. Iar tinerii astia trebuie sa se obisnuiasca cu aceste manifestari ale publicului. Nu sunt de acord cu injuraturile pe stadion(prefer huiduielile cand vad ca un jucator nu joaca absolut nimic) insa acesti pusti trebuie sa invete dualitatea publicului,cand joci bine esti aplaudat,cand esti varza vei fi huiduit/injurat.

Pe langa faptul ca aceasta generatie e lipsita de valoare mai este si tinuta in puf. Mutu and company au fost injurati pe toate stadionele din Bucuresti pentru ca sunt niste mediocri(majoritatea dintre ei oricum) plini de fite care au ratat atatea campanii de calificare iar in cea in care s-au calificat cu chiu cu vai au reusit sa se faca de ras desi aveau premizele unei calificari cu o franta semi-schilodita,o italie ofensiva(cum nu o sa mai vedem vreodata) si o olanda generoasa. Dupa injuraturile din Bucuresti au urmat injuraturile de la Cluj cu Lituania si vor fi injurati si la Craiova,Timisoara,constanta,piatra neamt pentru ca pe langa faptul ca nu au rezultate mai au si rasini in cap.

Si mai se mira de ce lumea nu mai simte nimic pentru nationala.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

bodanelu04.12.2008 19:55
Faceti prea mult caz.Pana la urma e doar un amical.E tot-una ca si cand ar juca Steaua cu echipa de rezerve la un joc scoala la antrenament.Sa batem noi Fiorentina...si se iarta toate pe anul' asta.

Adica bat fiorentina, se duc in primavara UEFA si eu trebuie sa sterg cu buretele tot ce s-a intamplat anul asta? Derapajele publice ale creditorului, umilirea lui Hagi si Lacatus, umilirea suporterilor, valiza?

Pot sa ia si CL-ul si tot il injur pe Becali!

xray_rom04.12.2008 19:56
Si chiar daca erau injurati,care era problema? De parca Sandu,mitica si ceilalti smecheri nu si-au luat carne de atatea ori pe stadioane. Iar tinerii astia trebuie sa se obisnuiasca cu aceste manifestari ale publicului. [... ]acesti pusti trebuie sa invete dualitatea publicului,cand joci bine esti aplaudat,cand esti varza vei fi huiduit/injurat.

Pe langa faptul ca aceasta generatie e lipsita de valoare mai este si tinuta in puf.

:)))))) Mergand pe firul logic, asta suna cam asa:

In scop educativ, un "tata" trebuie sa-si bata zilnic nevasta pentru a obisnui copiii cu cafteala pe care le-o va trage si lor intr-o zi:)))))

noname_fu04.12.2008 20:05

Cum e sa traiesti intr-o cutie xray_rom ?

enjoy04.12.2008 20:13

sunt de parere ca echipa trebuie incurajata la meciul cu fiorentina; pe ... il injurati pe reprize- una inainte, alta la pauza si una la sfarsit. in timpul meciului suntem cu echipa, asa ar fi bine.

redondo04.12.2008 20:17
Adica bat fiorentina, se duc in primavara UEFA si eu trebuie sa sterg cu buretele tot ce s-a intamplat anul asta? Derapajele publice ale creditorului, umilirea lui Hagi si Lacatus, umilirea suporterilor, valiza?

Pot sa ia si CL-ul si tot il injur pe Becali!

Ma refeream ca rezultate.In rest e altceva...si e normal ca daca ai mers pe acest drum sa continui.

predatorpulse704.12.2008 20:46
:)))))) Mergand pe firul logic, asta suna cam asa:

In scop educativ, un "tata" trebuie sa-si bata zilnic nevasta pentru a obisnui copiii cu cafteala pe care le-o va trage si lor intr-o zi:)))))

Cred ca nu ai inteles ce am vrut sa spun. Eu nu incurajez violenta de nici un fel,doar am prezentat psihologia publicului,a "gloatei" daca vrei,in care daca joci prost vei fi injurat iar daca joci bine vei fi aplaudat si nu prea exista cale de mijloc. Problema mea era cu tinerea in puf a acestor jucatori tineri,nu am zis ca o sa mearga oameni doar ca sa ii injure pentru ca fac parte din nationala(desi sunt oameni care merg la stadion doar pentru a injura jucatori).

Daca sunt barbati si nu pampalai vor trece peste injuraturi si in timp isi vor castiga aplauzele. Sunt atatea cazuri de jucatori admonestati de public la inceput iar peste timp acei jucatori au devenit legende vii ale clubului.

Un exemplu roman ar fi Danciulescu. Si-a luat injuraturi de la dinamuisti vreo 2 ani de zile desi juca bine in mod constant si marca goluri iar acum este poate cel mai iubit jucator de acolo. Asta inseamna caracter tare.

Iar de la noi l-as da exemplu pe Radoi care aude in deplasarile prin coclaurile tarii cum ii sunt injurati mortii 2/3 din durata meciului. Chiar si asa omul trece peste si isi vede de joc iar de cele mai multe ori si-a facut bine treaba.

Cel mai bine a zis-o Balint intr-o emisiune la sport.ro: daca iti plac aplauzele trebuie sa te obisnuiesti si cu huiduielile.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Lari04.12.2008 20:52

Man, a inchide portile la un meci amical este dovada celei mari prostii de pe lume. Ce motiv au sa faca asta? Spune-mi, te rog, macar un singur motiv rational si eu ma predau.

Asta este inca o dovada a faptului ca, pentru ei, fanii sunt un prilej de stress, un factor perturbator.

Pentru ei nu insemnam nimic, asta este mesajul.

Imi gatu' la bataie ca daca meciul se transmitea, facea mai mult rating decat orice talk-show pe tema "Cine va fi Premier?". Mai mult, sunt absolut sigur ca, daca meciul s-ar fi jucat in Templu, ar fi venit mai multi spectatori decat vin de obicei la un meci in Groapa.

redondo04.12.2008 21:03

bine,eu nu stiu acum cine organizeaza meciul? Steaua sau FRF?

MoWeed04.12.2008 21:10

@redondo

De vreme ce a apraut comunicat oficial pe site-ul Stelei si se joaca in Ghencea, cred ca Steaua se ocupa de organizare. Oricum nu exista motive rationale pentru a nu permite accesul suporterilor atata vreme cat este permis accesul presei...

dee04.12.2008 21:17

Valeriu Argãsealã a precizat cã Dorinel Munteanu și Victor Pițurcã au dorit un meci în care sã schimbe mai mulți jucãtori și sã testeze scheme tactice și de aceea partida se va juca fãrã spectatori.

"Nu vrem sã evitãm suporterii, dacã am fi dorit acest lucru am fi jucat la Mogoșoaia, dar aceasta a fost Dorința celor doi antrenori", a precizat președintele Stelei.

În cazul în care vremea va fi urîtã la ora începerii meciului dintre Steaua și "naționalã", partida se va juca pe un teren de antrenament din complexul Steaua.

sursa: gsp

multumiti de explicatii?

redondo04.12.2008 21:18

Are si Lari dreptate,nu zic nu,dar oricum nu cred ca veneau nici 2000 de oameni.Poate vor sa exerseze niste scheme tactice inainte de marele meci cu Fiorentina si se tem....chiar nu-mi dau seama

Lari04.12.2008 21:21
multumiti de explicatii?

Aaaa... asa se schimba totul! Ma inclin in fata intelepciunii profunde precum cosmosul dovedite de Piturca si Munteanu!

N-au vrut sa se duca la Mogosoaia ca sa nu piarda vremea pe drumuri, aia e. Dupa ce ca-s imbecili, is si lenesi!

Poate vor sa exerseze niste scheme tactice inainte de marele meci cu Fiorentina si se tem....chiar nu-mi dau seama

OK, de acord. Dar Dorinel va juca in acest meci. Cum pregateste el scheme secrete pentru meciul cu Fiorentina cu el insusi pe teren? Nu mai bine il incerca pe Abel Moreno, de exemplu?

Pai si daca vine presa, aia o scrie in ziar despre schmele lui, nu? Deci aia de la Fiorentina afla, nu? Si atunci care mai e secretul?

MoWeed04.12.2008 21:27

@Lari

Nu te enerva, e doar un pretext asta. Daca vroiau intr-adevar sa exerseze scheme tactice nu permiteau nici accesul presei...

Lari04.12.2008 21:32

@MoWeed

Nu sunt nervos, crede-ma, asa reactionez eu la uluiala, pun multe intrebari; incerc sa inteleg... :notangel:

Vi-l imaginati pe Capello inchizand un meci amical pe Wembley?

«123»