FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Suporterii Stelei: "Ciobane, pleaca din Ghencea!!!"

«123»
ssilviu_1928.11.2008 20:11
auziti...explicatimi si mie cum vreti voi sa vanda Becali Steaua!!!???cine credeti ca o sa cumpere Steaua dupa???Meir???voi crdeti ca exista in Romania patron mai bun decat Becali??credeti-ma nu exista!!!se alege praful de Steaua daca pleaca Becali !!!da voi sunteti inconstienti si nu va dati seama!!!

Se pare ca nu ti-ai ales degeaba numele asta!Chiar ti se potriveste!You should "think again" before writing such stupid things!Daca pleaca Becali sunt sigur ca sunt multi oameni de afaceri care ar vrea sa bage bani la Steaua!Si daca chiar nu se gaseste nimeni am putea sa finantam noi suporterii Steaua,luand exemplul unor echipe precum Barcelona sau Benfica,care au suporteri cotizanti!Eu as fii de acord sa dau cate 10 euro pe luna pentru Steaua!Si daca s-ar mai gasi inca 100.000 de suporteri sa faca acelasi gest clubul ar avea banii necesari sa isi desfasoare activitatea!In plus cu banii castigati din Liga Campionilor clubul ar putea face si niste transferuri in fiecare vara si iarna!Si mai sunt si veniturile din bilete,publicitate si drepturi de televizare!Deci nu e asa greu precum pare!Mai important e sa plece ciobanul intai!

Piece of Mind28.11.2008 20:25

Vai, sunt impresionat, chiar am lacrimat putin!

Da' in AISS cand aveti de gand sa va inscrieti, ca sa faceti ceva constructiv? Sau e cumva prea riscant, ca trebuie sa iesiti din anonimat?

MALDINI28.11.2008 20:41

Ciobane, pleaca din Ghencea!!!Ciobane, pleaca din Ghencea!!!Ciobane, pleaca din Ghencea!!!Ciobane, pleaca din Ghencea!!!Ciobane, pleaca din Ghencea!!!

Guardian28.11.2008 20:56
DEGEABA ! DEGEABA ! DEGEABA !
Guardian28.11.2008 20:58
auziti...explicatimi si mie cum vreti voi sa vanda Becali Steaua!!!???cine credeti ca o sa cumpere Steaua dupa???Meir???voi crdeti ca exista in Romania patron mai bun decat Becali??credeti-ma nu exista!!!se alege praful de Steaua daca pleaca Becali !!!da voi sunteti inconstienti si nu va dati seama!!!

ciobane , tu esti ?? dacã da , rãspunde cu nu!

Adrian28.11.2008 21:07

De ce e Becali cel mai bun?

puyol28.11.2008 21:16

sincer... mi se face rau cand aud asa ceva si eu zic ca e o lovitura dura data contestatarilor lui Becali,printre care ma aflu si eu... de ce? pt ca e campanie electorala si sincer,eu cred ca e o lovitura data de competitori vreunui candidat png din Cluj..si daca nu e asa,daca initiativa chiar apartine suporterilor,un moment mai prost nu au putut sa aleaga...

IN ORICE CAZ, AFISELE VOR FACE SA SE SPUNA CA SUPORTERII SUNT MANIPULATI DE ADVERSARII POLITICI AI PNG...

ceea ce e naspa

andyro28.11.2008 21:30

@mariusmihet, @CoRsSo, nu ii mai asteptati pe "altii". Luati-va in prieten (stelist), si la treaba - imprimarea si designul dureaza 20 de minute, gasirea sediului PNG inca 10 minute, deci in jumatate de ora sunteti pusi pe treaba. Mai trebuie sa gasiti momentul prielnic, si in alta jumatate de ora ati terminat.

Cum ziceam si pe alt articol, daca fiecare dintre noi ar pune umarul un 0.001% la distrugerea ciobanului, am reusi multe.

@puyol - intotdeauna se "zice" ca suntem manipulati de cineva - de adversarii politici, de MM, de Hagi, de foste glorii, de zana Maseluta... e mult mai usor sa dai vina pe altii decat sa recunosti ca lumea, pur si simplu, te uraste.

puyol28.11.2008 22:52

da,dar acum pare mult mai plauzibil... si nu mi-e de ce crede el,ci de ce o sa creada marea masa a oamenilor...pt ca daca se vrea sa se spuna ca suporterii intr-adevar nu-l mai vor,tre sa fie multi... ori,dupa parerea mea, acele afise vor face turma sa creada ca saracul Becali e haituit

bodanelu28.11.2008 23:29

si daca peste noapte apar afise de genul in toata tara? :D

Azzido29.11.2008 00:29
sincer... mi se face rau cand aud asa ceva si eu zic ca e o lovitura dura data contestatarilor lui Becali,printre care ma aflu si eu... de ce? pt ca e campanie electorala si sincer,eu cred ca e o lovitura data de competitori vreunui candidat png din Cluj..si daca nu e asa,daca initiativa chiar apartine suporterilor,un moment mai prost nu au putut sa aleaga...

IN ORICE CAZ, AFISELE VOR FACE SA SE SPUNA CA SUPORTERII SUNT MANIPULATI DE ADVERSARII POLITICI AI PNG...

ceea ce e naspa

puyol, daca ai sti cine a facut afisele respective nu ai mai crede asa ceva.

hai sa-ti dau un indiciu.

cine l-a contestat cel mai mult pe Becali in ultima perioada ? nu e o peluza, nici o tribuna, e un ceva ce incepe cu 'A' :innocent:

xray_rom29.11.2008 00:41
puyol, daca ai sti cine a facut afisele respective nu ai mai crede asa ceva.

hai sa-ti dau un indiciu.

cine l-a contestat cel mai mult pe Becali in ultima perioada ? nu e o peluza, nici o tribuna, e un ceva ce incepe cu 'A' :innocent:

Argaseala!:;)))))))))

axl29.11.2008 00:42

Administratoru' fcs?

AdiM29.11.2008 00:49

sunteti copii, e clar mana antichristului....

xray_rom29.11.2008 00:51
Administratoru' fcs?

Just kidding:))Habar nu am la cine se refera!:)

axl29.11.2008 00:57
sunteti copii, e clar mana antichristului....

E mana lu' AdiM. Sau a lu' Adda Printzesa. Sau a lu' Adi De Vito Maimuta Minune.

Garrincha29.11.2008 09:32

Bravo fratilor :steag_cruce_invers:

Sunnyblack29.11.2008 10:13

nu ma intereseaza campania electorala alui Jiji Becali.

ma intereseaza numa Steaua Bucuresti.

Jijel sa plece din Ghencea, dar e FOARTE bine sa intre in politica,

pt ca acolo nu exista unul care e mai bun ca iel.

m*** POLITICA din Romania si toti politicenilor.

Steaua PANA LA MOARTE

bai Steaua mai praffff de decat acuma nu o cunosc.... auzi.

jijel sa plece cu turma lui de ooooiiiiiiiiiii dela PNG.

suporteri Stelei nu sunt inplicati in campnia asta, desfasurata cu placatele, si vrajeli de astia chiar inainte de alegeri.

poltiticeni sunt cei inplicati, care nio distrus tara si care ne scuipa in fata........

jigodiii

puyol29.11.2008 11:44

pe mine unul nu ma intereseaza cine il contesta si cum... din partea mea,sa plece pt ca il injura suporterii,sa plece pt ca impanzesc orasele cu afise,sa plece pt ca nu ii mai merg afacerile,sa plece pt ca nu reuseste in politica... orice,numai sa plece

oricand e binevenita o campanie impotriva lui,oricine ar face-o... numai ca, dupa parerea mea, acum nu e momentul

azzido,ca mi-ai zis ca daca as sti cine le-a lipit nu as mai spune asta. Ok,te cred,si la fel cred ca cei care le-au pus nu au fost manipulati politic...Dar cati din cei ce au vazut asta la stiri te-ar crede daca le-ai spune ce mi-ai spus si mie? Cum ajunge marea masa de oameni (de care vrem,nu vrem,cam avem nevoie) sa stie ca afisele au fost lipite de suporteri? Le va fi mult mai usor sa creada ca acest mare domn e haituit de dusmanii lui securisto-comunisti..

Azzido29.11.2008 13:18

sincer vorbind, ma lasa rece parerea masei manevrabile care sta cu ochii in TV toata ziua si ce zice presa e litera de lege pt ei.

ANTIgigi29.11.2008 13:43
E mana lu' AdiM. Sau a lu' Adda Printzesa. Sau a lu' Adi De Vito Maimuta Minune.

Sau.....a mea:)

Muhahahahahaa. Poate Poate vine Mos Craciun cu un nou patron/creditor/finantator la echipa. Spor la alegeri !

fiara729.11.2008 18:08

Eu zic ca e mana lui 'Arpi'; tot cu A incepe si s-a intamplat la el la Clooj

Guardian29.11.2008 18:17

Ajung Atâtea Aere !

tavimai29.11.2008 19:41

Cat timp nu se face pe stadion din punctul meu de vedere este ok !Asa sunt de acord !Pe stadion insa consider ca nu trebuie pomenit ci doar incurajata echipa !

THE RADICAL29.11.2008 21:09

Ba din contra, NUMAI contestarile si injuraturile de pe stadion, venite de la mii de oameni din toate partile il vor lovi pe jegos in punctul sensibil . Dictatorii asemeni lui vor sa se simta adulati , aclamati , iar cand apar asemenea haiduceli ( pentru ca doar asa pot numi niste actiuni la 3 dimineata, lipind afise pe strazi ) ei le explica prin celebra afirmatie ; " o mana de derbedei manipulati, restul lumii nu e de aceeasi parere ".

Asadar, DOAR INJURATURILE DE PE STADION CONTEAZA, sum ochii opiniei publice care nu va mai putea fi intoxicata apoi de el sau de vreu sclav de ziarist .

Oare de ce pe 21.12.89 manifestantii din Piata Ravolutiei s-au mutat apoi la Inter ? . Simplu, pentru ca sita toata lumea ca acolo mai erau singurii straini (in principiu ziaristi) care se mai puteau afla in Romania in acele vremuri si care puteau sa vada totul live si sa transmita apoi mai departe .

Sper din tot sufletul ca luni seara asta sa fie singura miza a fiecarui spectator, dupa cum se poate vedea, locul 1 (singurul obiectiv valabil pentru orice stelist ) e tot mai departe dupa o noua mascarada a spurcatilor dublata de pasivitatea si nepasarea conducerii noastre .

«123»