Munteanu: "Nu sînt obligat sã spun de ce l-am schimbat pe Stancu cu Tiago" ...... Eh?
Dorinel a venit ca un erou, nu se supune ciobanului, va aduce ceva nou Stelei si pana la urma va sfarsi in a ingropa Steaua. Sper ca s-au prins si istetii care il atacau pe Laca, ca fara el ne mananca amarul acum.
Nici mie nu mi-a placut ca am incheiat jocul, la 0-3, fara 2 sau 3 atacanti pe teren. Insa nici nu se poate garanta ca, daca ar fi intrat Arthuro, am fi dat sigur gol. E o aberatie, cu tot respectul pe care il am fata de tine. Uita-te la linia defensiva a alora si aminteste-ti (daca ai vazut) ce-a facut Fiorentina in atac, cu 2 atacanti buni si un super-antrenor pe banca. Diferentele sunt neglijabile. Bayern e o echipa cu trei clase peste noi, ce atata tura-vura? Astia suntem: niste pigmei in cea mai puternica intrecere fotbalistica din lume. Te intreb: ce crezi ca ar fi facut Nationala in seara asta? Poate ca nu luam trei, da, dar sigur iti spun ca nu trimiteam mai mult de 2 suturi pe poarta.
Personal, l-as fi schimbat pe Stancu la pauza cu Arhturo si nu l-as fi bagat pe Lovin, ci pe Tiago. Retine ca am zis inainte de inceperea jocului ca as fi jucat cu Radoi in aparare si Tiago la mijloc inca de la inceput.
Are si Dorinel bube: fixatia de a-l tine pe tusa pe Tiago, faptul ca, desi avem mari probleme in atac nu-l foloseste pe Pedriel (in campionat) etc nu vreau sa insist.
Dar daca a ajuns ca tehnicianul Lacatus sa fie salvatorul nostru, inseamna ca avem o problema. GRAVA! Numara cate meciuri cu el pe banca nu am castigat, uita-te bine la adversari si apoi fa acelasi lucru cu Dorinel. Daca mai ai timp, fa o comparatie intre jocul de la inceputul sezonului cu Laca pe banca (ia la mana arhiva articolelor de pe Steaua.ro) si fa acelasi lucru cu Dorinel.
Sunt de parere ca jucam altceva acum: dam drumul mai repede la mingi, incercam mai mult suturile pe poarta, jocul pe benzi e mai rapid. Apararea continua sa scartaie insa. Personal, imi place de Dorinel cum pune problema ca sistem de joc, imi place ca aratam mai mult fotbal. Dar are si el foarte mult de munca, mai ales la faza defensiva, unde facem cel putin 3-4 gafe pe meci.