FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Prea mici pentru un razboi atat de mare

«12345»
Joga Bonito25.11.2008 22:48
Pai daca in primavara Steaua nu joaca nimic, crezi ca o sa ii fie bine lui Dorinel?

Eu in general nu prea ies cu atacuri la baioneta impotriva antrenorilor, dar daca Dorinel nu obtine 30 de puncte in urmatoarele 11 etape din retur, e clar un antrenor mai slab si total nepotrivit Stelei. Crede-ma e un antrenor de conjuctura, nu are personalitatea lui Laca si nici nu stie sa gestioneze momentele grele. In fond si la urma urmei, Dorinel a lasat U Cluj arproape de Liga III, dc e sa ne luam dupa logica ta.

Cum a zis si Laca, dc mai ramaneam sigur scoteam Steaua din criza. Deaia s-a si imbolnavit, cand a vazut si perioada neagra in care a intrat clubul nostru. Dar ciobanul o sa-si bata joc si de Munti, asa cum l-a alungat pe Laca si noi stam si vanam cai verzi pe pereti...

EPE25.11.2008 22:49

Fantastica aceasta echipa a lui Bayern chiar peste Lyon dupa parerea mea nu uitati ca erau pe acolo vreo 10 internationali titulari au fost momente cand mi se parea ca se joaca FIFA pe calculator (cand atacau nemtii) nu dati cu pietre baieti in echipa noastra eu zic ca orice alta echipa din Romania o incasa mai rau ... asta este situatia si nu se va schimba curand!

Lari25.11.2008 22:50
Munteanu: "Nu sînt obligat sã spun de ce l-am schimbat pe Stancu cu Tiago" ...... Eh?

Dorinel a venit ca un erou, nu se supune ciobanului, va aduce ceva nou Stelei si pana la urma va sfarsi in a ingropa Steaua. Sper ca s-au prins si istetii care il atacau pe Laca, ca fara el ne mananca amarul acum.

Nici mie nu mi-a placut ca am incheiat jocul, la 0-3, fara 2 sau 3 atacanti pe teren. Insa nici nu se poate garanta ca, daca ar fi intrat Arthuro, am fi dat sigur gol. E o aberatie, cu tot respectul pe care il am fata de tine. Uita-te la linia defensiva a alora si aminteste-ti (daca ai vazut) ce-a facut Fiorentina in atac, cu 2 atacanti buni si un super-antrenor pe banca. Diferentele sunt neglijabile. Bayern e o echipa cu trei clase peste noi, ce atata tura-vura? Astia suntem: niste pigmei in cea mai puternica intrecere fotbalistica din lume. Te intreb: ce crezi ca ar fi facut Nationala in seara asta? Poate ca nu luam trei, da, dar sigur iti spun ca nu trimiteam mai mult de 2 suturi pe poarta.

Personal, l-as fi schimbat pe Stancu la pauza cu Arhturo si nu l-as fi bagat pe Lovin, ci pe Tiago. Retine ca am zis inainte de inceperea jocului ca as fi jucat cu Radoi in aparare si Tiago la mijloc inca de la inceput.

Are si Dorinel bube: fixatia de a-l tine pe tusa pe Tiago, faptul ca, desi avem mari probleme in atac nu-l foloseste pe Pedriel (in campionat) etc nu vreau sa insist.

Dar daca a ajuns ca tehnicianul Lacatus sa fie salvatorul nostru, inseamna ca avem o problema. GRAVA! Numara cate meciuri cu el pe banca nu am castigat, uita-te bine la adversari si apoi fa acelasi lucru cu Dorinel. Daca mai ai timp, fa o comparatie intre jocul de la inceputul sezonului cu Laca pe banca (ia la mana arhiva articolelor de pe Steaua.ro) si fa acelasi lucru cu Dorinel.

Sunt de parere ca jucam altceva acum: dam drumul mai repede la mingi, incercam mai mult suturile pe poarta, jocul pe benzi e mai rapid. Apararea continua sa scartaie insa. Personal, imi place de Dorinel cum pune problema ca sistem de joc, imi place ca aratam mai mult fotbal. Dar are si el foarte mult de munca, mai ales la faza defensiva, unde facem cel putin 3-4 gafe pe meci.

Marius25.11.2008 22:50

Pãi mã Adriane, ce mijlocaș de bandã mai era pe bancã? Schimbarea Secheli - Semedo a fost logicã.

ªi, la 3-0, ãia tot atacau. Dacã mai bãga un atacant, puteam s-o luãm lejer cu 5,6-0.

Mie nu mi s-a pãrut cã a schimbat greșit.

amache25.11.2008 22:51

bhai DANSTAN cred ca tu nu vezi realitatea frate ca sunt niste ratati pai decat in Liga ca Steaua mai bine ca SPURCATII in campionat

zloty25.11.2008 22:53

ce sanse avea acuma serios Stancu intre lucio si Van Buyten?

amache25.11.2008 22:54

da frate dar problema asta este de 2ani de zile nu lua numai meciul asta cand auzi Steaua are Steaua face Steaua drege ne am saturat ne am facut de ras in EUROPA in ultimii doi ani

EPE25.11.2008 22:56
da frate dar problema asta este de 2ani de zile nu lua numai meciul asta cand auzi Steaua are Steaua face Steaua drege ne am saturat ne am facut de ras in EUROPA in ultimii doi ani

Tu chiar nu intelegi ca nu se poate mai mult?Uitate la rusi ucrainieni sau turci daca erai suporter de-al lor ce mai ziceai?

DanStan25.11.2008 22:58

Mariuse, de doi ani presa innegreste situatia in ceea ce priveste Steaua. In realitate Steaua n-a jucat niciodata atat de penibil ca potaile in sezonul asta. Si nici n-a umblat cu atatea blaturi ca potaile. Dovada c-a mai si castigat din cand in cand cate un meci prin cupele europene, macar in tururile preliminarii. Din cauza asta insa multi stelisti au pierdut contactul cu realitatea si au crezut ca prin aducerea catorva jucatori pe sezon Steaua va redeveni o echipa de mare valoare. Din pacate Steaua e totusi o echipa mica, o echipa cu valoare de UEFA.

Hmmm ... amache, tu vrei sa spui ca vrei rezultate. Nu conteaza de care. Cupa Satelor, Cupa Cartierelor, Campionatu' pe sector. Sa fie o cupa sau un campionat, chiar daca-i de doi lei. Te priveste. Eu vreau sa vad un JOC de calitate. Nu la nivelul marilor echipe, e imposibil. Dar oricum peste nivelul campionatului romanesc. Atat timp cat Steaua joaca SUB nivelul Urzicenilor (de exemplu) ma pi* pe campionat sau pe locul 2. Ca sa avem o sansa in Liga trebuie sa jucam MULT mai bine decat Urziceni sau cfrcluj.

Lari25.11.2008 22:59
ne am facut de ras in EUROPA in ultimii doi ani

Un comentariu pro-Steaua nu am vazut de la tine, baietzash.

Vrei sa stii de ce ne-am facut de ras in ultimii 2 ani? Pai ia gandeste-te cati antrenori s-au schimbat si cati jucatori s-au foit prin Ghencea si stam de vorba. Si gandeste-te cine e vinovat

Iar daca Steaua s-a facut de ras prin 2 participari consecutive in Liga, Dinamo, Rapid si CFR ce se cheama c-au facut? Inca un lucru: ce investitii a facut Steaua in ultimii 2 ani? Ia la mana echipele care s-au clasat pe locurile 3 si 4 in Liga in ultimii 2 ani, casca ochii la numele lor si uita-te ce management au avut in ultimii 2 ani. Dar sunt sigur ca

habar n-ai de astfel de probleme.

amache25.11.2008 23:01

idea este ca nici in campionat nu jucam nimic pacat pentru ca avem o asa istorie frumoasa asta este sunt obositi saracii auzi mai si declara unii dintre ei pai jucam la trei zile este greu dar altii cum oare joaca pacat dar nu meritam sa fim in Liga asta e3ste in ultima vreme numai bucurii ne au adus nici nu mai styu ultima victorie cand a fost ???????????????????????????????????

Marius25.11.2008 23:04

Dane,

Eu nu vorbesc de presã. De 2-3 ani ne tot cãcãm pe noi cã facem pe dracu in patru, în campionat gâfâim ca ultimii leșinați și ne mai facem de râs cu meciuri penibile pe la Vaslui, Urziceni sau aiurea...

Dã niște pagini înapoi și uitã-te ce se scria aici dupã ce am trecut de Galata. Cã facem, cã rupem, cã...

Toți am scris așa, toți am sperat sã fie așa iar acum ne strofocãm cã avem echipã slabã.

amache25.11.2008 23:04

va spun sincer Titi Dumitriu ar fi cel mai indicat sa preia steau si ciobabu ala sa si vada de politica mie personal mi a placut enorm cat a fost la Steaua si apropo de rusia si ucraina u ai vazut cat sa investit acolo ??

Lari25.11.2008 23:06
Mariuse, de doi ani presa innegreste situatia in ceea ce priveste Steaua. In realitate Steaua n-a jucat niciodata atat de penibil ca potaile in sezonul asta. Si nici n-a umblat cu atatea blaturi ca potaile. Dovada c-a mai si castigat din cand in cand cate un meci prin cupele europene, macar in tururile preliminarii. Din cauza asta insa multi stelisti au pierdut contactul cu realitatea si au crezut ca prin aducerea catorva jucatori pe sezon Steaua va redeveni o echipa de mare valoare. Din pacate Steaua e totusi o echipa mica, o echipa cu valoare de UEFA.

Perfect de acord.

As mai adauga faptul ca jocul nostru nu a fost penibil cu niciun adversar, asa cum s-a intamplat cu "rivalele" din Liga I. Nu am mai depasit, ca in alte dati, conditia Ligii I, dar nici nu ne-am facut de ras. Consuder ca am fost penibili la meciuri gen Steaua-Lyon: 0-3 sau Steaua-Real 1-4 pe Ghencea, cand nici macar fotbal nu am jucat.

In opinia mea, sa pierzi cu 3-0 in fata unui adversar ca Bayern sau cu 2-0 in fata unuia ca Olympique Lyon nu inseamna a te face de ras. Inseamna a nu-ti depasi conditia, ceea ce este, in opinia mea, nitzel altceva.

amache25.11.2008 23:07

pai habar nu ai ti mai lary pe ce lume traiesti uitate la CFR ce a realizat in ultimiii trei ani si mai discutam si aici vorbim doar de Steaua nu ce au facut spucatii si altii da este vorba numai de Steaua si atat

Protasov25.11.2008 23:09

@Lari, echipa juca mai bine cu Lacatus. Macar ajungeam la poarta. El stia foarte bine ca nu are trupa la dispozitie si ca mijlocul e praf si atunci incerca sa se strecoare pe benzi.

Asta incearca sa dezvolte la mijloc unde suntem varza.

Lacatus impunea mai mult angajament. Baga curent in ei, nu multi isi permiteau sa comenteze. Juca cu pivot pt ca oricat de slab ar fi fost acesta ( Arthuro sau Kapetanos) pastra macar o sansa ca aia rotunda sa intre in ate. In felul in care joaca acest baiat orice sansa e compromisa. Nu poti juca ca Barcelona cu jucatori buni pt Bragadiru. Nu poti juca in pase scurte la mijloc atata vreme cat nu ai nici un jucator in stare sa conduca balonul mai mult de 1 m ( exceptie: Moreno). Ai sa te convingi, baietanul asta e varza pe langa Lacatus. Stiu ca ar trebui incurajat pt o eventuala miza cu Fiorentina. dar nu suntem orbi, nu? Nu pot sa cred ca adoptand acest ton mieros ajutam cu ceva.Crede-ma, dupa cum arata echipa acum nu avem nici 1% sanse. Stii de ce? Pt ca in jocul nostru s-a strecurat o regula- nu trecem mai mult de treimea adversa. Cum vrei sa dai gol in conditiile astea. Lacatus cum-necum reusea acest lucru. L-ati injurat de pomana si acum va e rusine sa recunoasteti.

metzzz25.11.2008 23:09

Problema nu e ca nu se poate. Problema e cum a spus cineva daca nu pe topicul asta pe altul , noi nu vrem sa evoluam , si nici nu avem cum cu ciobanul...Ganditi-va ca astia din est ma refer Rusia,Ucraina,Turcia, baga bani carca si nu reusesc , pai cum sa evoluam noi cand un retardat cauta sa prinda doar locul 2 ??? Ia mai ganditi-va voi la partea cu nu se poate.Si aici va intreb, oare cu retardatul la conduere cum vor unii , fara sa sacrifice nimic , nici UCL nici campionat nici nimic , vom reusi sa evoluam vreodata??

Hassan25.11.2008 23:10

Un articol OK Catalin, dar poate nu trebuia sa mentionezi ghinionul. Ghinionul, asa cum este el, este un alibi doar pentru unii (vezi ce a zis George Ogararu), iar la "borna 13 fara victorie" nu cred ca mai poate fi ghinion, mai ales in acest meci. Ba chiar am avut noroc mare ca am intrat cu 0-0 la pauza.

Pai sa-mi fie iertat dar daca nu era Toni cel mai mare ratangiu de pe planeta Terra (eu unul sa fi fost Klinsmann il scoteam la pauza de nervi) se termina vreo 6, 7-0, si eu chiar nu glumesc...

Munti ramane acelasi antrenor care a venit cu gura mare la Steaua si nu mai tace: "patronul nu se baga peste mine!" "nu trebuie sa explic eu de ce l-am schimbat pe singurul varf - si ala vai de mama lui de prichijit - cu Tiago". "Probabil mîine voi vorbi cu Gigi Becali. Nu știu dacã am sã îmi reproșez ceva tactic. Cu siguranțã Steaua va face transferuri în aceastã iarnã"

Asa este Dorinel. Nu trebuie sa explici nimic.

Nu trebuie sa explici de ce ai jucat cu Ov. Petre din toti cei 3 inchizatori pe care ii aveai disponibili, cand stii bine (la fel ca noi restul) ca nu tine un meci intreg nici sa-l tai baiatul asta. Are genunchiul bulit si gata, sunt convins ca si in meciul asta iar i se umfla si iar sta 2 luni pe la Bologna....parerea mea e ca la iarna tb sa plece definitiv...deja devine enervant cu accidentarile.

Nu trebuie sa explici de ce nu l-ai adus pe Pedriel de la Steaua 2, avand in vedere ca ai o echipa bazata pe un sistem cu varf impins (unde e 4-3-3-ul tau ? apropo?), si l-ai pus in avanposturi pe sarmanul Stancu sa se bata cu namile cu 20 de cm mai inalte ca el. Nu trebuie sa explici de ce ai adus doi jucatori accidentati (varfuri, Kapetanos si Arturo) cu tine la meci si i-ai pus pe banca ca sa faca act de prezenta si sa incalzeasca banca...

Nu trebuie sa explici nici de ce o tot turuiesti sus si tare dupa fiecare meci ca ai ghinion si ca adversarul e tare. Nu te-ai uitat pe clasament, pe program, atunci cand ai rupt contractul cu U Cluj si ai venit cu viteza luminii in Ghencea? Asculta-l pe Ogararu, Dorinel....ghinionul exista doar pentru cei care il cauta....

In fine, tu de fapt nu trebuie sa explici nimic. Pentru ca n-a trecut nici o luna si n-am vazut inca ce poti cu adevarat ca antrenor. Nu vreau sa pleci, as vrea doar sa taci...sa taci si sa faci..."nemteste" ca sa zic asa....poate intri si tu in silentio stampa ca jucatorii nu stiu....dar opreste-te din a fi "Dorinel cu gura mare" si adu-l inapoi pe Dorinel antrenorul care facea cu CFR Cluj (pe vremea cand nu era o internationala 99%) performante in Intertoto tocmai pentru ca nu-l baga lumea in seama prin ziare si la TV. Oricum, sa-mi fie cu iertare fata de ceilalti useri, dar esti de 10 ori mai antrenor ca Lacatus. Ramane doar sa confirmi prin REZULTATE. Ne vedem pe Ghencea cu urziceniul

Bafta!

Joga Bonito25.11.2008 23:12

Lari, rezultatul il stiam dinainte. 2-3-0... Nu emiteam pretentii de la Dorinel in vreun fel. Ma consider un suporter realist. Ce m-a deranjat a fost atitudinea lui Dorinel, se vede ca incepe sa fie controlat de cioban. Atat ma doare...

Fear25.11.2008 23:13
Un comentariu pro-Steaua nu am vazut de la tine, baietzash.

Vrei sa stii de ce ne-am facut de ras in ultimii 2 ani? Pai ia gandeste-te cati antrenori s-au schimbat si cati jucatori s-au foit prin Ghencea si stam de vorba. Si gandeste-te cine e vinovat

Iar daca Steaua s-a facut de ras prin 2 participari consecutive in Liga, Dinamo, Rapid si CFR ce se cheama c-au facut? Inca un lucru: ce investitii a facut Steaua in ultimii 2 ani? Ia la mana echipele care s-au clasat pe locurile 3 si 4 in Liga in ultimii 2 ani, casca ochii la numele lor si uita-te ce management au avut in ultimii 2 ani. Dar sunt sigur ca

habar n-ai de astfel de probleme.

pai noi cu toti tziganii si toti cainii ne comparam? noi suntem Steaua .. cea mai titrata echipa din Romania cu cupa campionilor europeni castigata si supercupa.. si niciodata echipa asta nu a fost umilita cum e de 3 sezoane incoace in CL .. si mai nou suntem umiliti si in campionat 10 meciuri fara victorie.. eu unu nu`mi amintesc vreo echipa sa aiba asa parcurs.. poate doar echipe gen U Cluj si Buzaul .. chiaar asa de rau am ajuns sa ne comparam cu ele? in stilu asta unde ajungem? de la semifinala aia din Cupa UEFA noi suntem intr`un continuu picaj .. daca nu intervine Becali cu valizele o sa ajungem rau .. asta in caz ca nu se va schimba mentalitatea , unii jucatorii si antrenorul ! de patron nu se mai pune problema

amache25.11.2008 23:15

sal lome sa aveti o noapte buna ce visaty sa strangeti in brate oricum avem academie de fotbal cu asta ne mandrim este un lucru foarte bun si FORTA Steaua :steag_cruce_invers::steag_cruce_invers::steag_cruce_invers: Steaua acum Steaua mereu o singura echipa in sufletul meu speram la mai bine toate cele bune

ThereauRistul25.11.2008 23:17

sa vedem si partea plina a paharului, ciobanul e in criza financiara poate se hotaraste sa vanda si "jucaria " lui preferata si sa ne elibereze de blestemul asta de nesuportat...

DanStan25.11.2008 23:18

Mariuse, nu vorbesc de presa ca sa ma aflu in treaba. Acum 4 ani in presa se spunea ca echipele romanesti sunt prea de ra**t pentru a participa in grupele CL. Ca vor trece nu stiu cati ani pana se va intampla asta. Acum, un esec (altfel previzibil) in grupe e considerat o mare catastrofa. Mai mult, foarte rar se intampla ca adevaratele cauze ale acestor esecuri sa fie evidentiate in presa. Se cauta senzationalul. La ce le-o folosi sa-i invete pe astia mici cum ca fotbal = ce chiloti porta X si cate gagici a tras in tzapa Y, nu stiu. Dar multi am fost influentati de ideile astea si ne-am trezit cum ca noi avem un ciorchine de oua in dotare si fie ca avem valoare fie ca nu e clar c-o sa 'speriem Europa'. Pe dreaq. De aia tot apar opinii cum ca daca baietii 'se mobilizeaza' vor rupe adversarii in doua. Pot' sa se mobilizeze cat vor, daca n-au valoare tot ne-o luam. Am ajuns in semifinala UEFA pentru ca aveam valoare de UEFA si pentru c-am prins un culoar favorabil. Valoare de grupele CL n-avem iar culoare pe-aici n-avem cum gasi.

Joga Bonito25.11.2008 23:25

Hassan, ft pertinenta postarea ta... cu mentiunea ca Pedriel nu stiu daca e trecut pe lista trimisa la UEFA si regulamentul cere un anumit numar de jucatori pe banca de rezerve.

Iar concluzia pe care ai tras-o, cum ca Dorinel ar de 10 ori mai bun antrenor ca si Laca, poate fi adevarata in cazul in care Dorinel poate sa-si puna in valoare talentul de antrenor si in ce circumstante a ajuns la Steaua. Parerea mea ramane ca Laca ar fi gestionat mai bine situatia.

Dorinel e ca si Olaroiu la primul mandat, nepregatit.

Adrian25.11.2008 23:29
Eu in general nu prea ies cu atacuri la baioneta impotriva antrenorilor, dar daca Dorinel nu obtine 30 de puncte in urmatoarele 11 etape din retur, e clar un antrenor mai slab si total nepotrivit Stelei. Crede-ma e un antrenor de conjuctura, nu are personalitatea lui Laca si nici nu stie sa gestioneze momentele grele. In fond si la urma urmei, Dorinel a lasat U Cluj arproape de Liga III, dc e sa ne luam dupa logica ta.

Cum a zis si Laca, dc mai ramaneam sigur scoteam Steaua din criza. Deaia s-a si imbolnavit, cand a vazut si perioada neagra in care a intrat clubul nostru. Dar ciobanul o sa-si bata joc si de Munti, asa cum l-a alungat pe Laca si noi stam si vanam cai verzi pe pereti...

Stiu si eu de unde a venit Dorinel si in ce conditii si ma doare fix in cot de caracterul lui.Sa faca treaba.Mie mi-a placut jocul pe jos, direct.Asta e genul de joc care imi place.Si cred ca asta ar trebui sa joace Steaua.

Total de acord cu tine in ceea ce priveste echipa din retur.Daca nu joaca nimic, Dorinel sa se duca inapoi la U.

Acum, daca vorbim de personalitate, sa nu uitam ca nici Laca nu era chiar stanca de piatra in fata lui Gigel.Si stai linistit ca nu s-a imbolnavit ca a plecat de la Steaua.A avut si el niste indigestie.

«12345»