FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Bayern Munich - Steaua 3 - 0

«123»
Joga Bonito25.11.2008 22:19
Sper sa se simta vreun moderator si sa vada ca tu cam injuri pe aici fara nici o problema.

Te-am facut doar tampit, cum le e pe buze la inca vreo 4-5 pe aici... Nici vorbe de injuraturi. :hump:

Daca jocul de azi ti s-a parut magnific, desi am fost inexistenti, dc ai criticat vehement jocul de la Bucuresti in care am pierdut doar cu 1-0? Atunci am avut 2 bari si alte 2-3 ocazii bune... Alta maniera de joc. Alt antrenor. Iti dai seama de abia acum cat de penibil ai fost...

valentin2day25.11.2008 22:19
Si totusi raportul suturilor la poarta a fost 15-11.Anul trecut nu cred ca am avut to sezonul 11 suturi la poarta.

ce suturi frate hai sa fim seriosi acu ne ascundem in statistici ce dreaqu

au fost mult mult mult mult mai buni

sa ne intoarcem in Liga noastra unde suntem pe 5-6 nici numai stiu

gicusocrate25.11.2008 22:20

mie greu dar nu pot sa fac nimic.o echipa de ratati.cand nu poti sa bati buzaul sau otopenii nu poti emite pretentii de la echipa noastra sa bata bayernul.poate batem fiorentina si cine stie ..........nu mai suport sa fim umiliti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DanStan25.11.2008 22:20

cristiane, bagarea rangii in tot ce misca nu-i o solutie.

Adrian25.11.2008 22:20

Statisticile

200px_Southpark_ep107_1_2.jpg

Fane25.11.2008 22:23

Joga Bonito & Adrian

Sunteti mai rau ca aia mici...lasati-le dreacu`de intepaturi ca nu schimbati soarta meciului.

amache25.11.2008 22:24

de ce tu te mandresti cu asemenea echipa inseamna ca te pricepi si u la fotbal ai vazut ceva bun in ultimii doi ani de Liga la Steaua nu cred asa ca mai gandestete

Adrian25.11.2008 22:25
Daca jocul de azi ti s-a parut magnific, desi am fost inexistenti, dc ai criticat vehement jocul de la Bucuresti in care am pierdut doar cu 1-0? Atunci am avut 2 bari si alte 2-3 ocazii bune... Alta maniera de joc. Alt antrenor. Iti dai seama de abia acum cat de penibil ai fost...

Esti un fraier.Esti si batut in cap pe deasupra.

Normal ca mi-a placut jocul de azi.Normal ca mi-a placut.Dupa un inceput de sezon in care jocul "facut" de Lacatus mi-a scos fire albe, normal ca jocul de azi mi-a placut.

Cum am pierdut acasa prietene?Ti s-a parut ca am jucat atunci mai curajos decat am jucat acum?NU!

Nu am jucat atunci nimic.Am stat si ne-am aparat.Si am tinut de rezultat.Si apoi ne-am plans ca ne-au anulat aia un gol cand aia s-au retras in aparare dupa 1-0.

"Aaaaa....dar ce conteaza...Laca, Laca, Laca!"

Tu nu vezi ca echipa e terminat din punct de vedere fizic.Astia nu pot duce 90 de minute.

Pregatirea din vara a fost facuta deampixu.Ma intelegi?

De aia abia fug astia.

Fear25.11.2008 22:25
Aha.Si sa inteleg ca tu te asteptai sa dominam si sa ii umilim pe Bayern, o echipa de necunoscuti, la ei acasa fara probleme, nu?

Uita-te la joc bai!Uita-te cum jucau inainte, cu Lacatus si uita-te cum joaca acum.

Nu mai vezi mingi bubuite si nici aparare supraaglomerata.

de bine de rau cu Lacatus mai faceam un 4-0 cu mediasu un 4-1 cu faru.. am mai marcat 2-3 goluri prin CL .. nu zic acu ca`l regret pe Lacatus .. dar cu Dorinel nici macar atat nu facem.. din 6 meciuri cu el pe banca am marcat de 3 ori si nu am castigat nici un meci..plus de asta am fost calcati in picioare de Lyon si de Bayern.. pe cand asta cu Lacatus nu se intampla.. oricum nici Dorinel nici Lacatus nu sunt antrenori de nivelul Stelei .

Marius25.11.2008 22:27

Discutiile continua AICI

«123»