FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Bayern Munich - Steaua 3 - 0

«123»
Fear25.11.2008 22:01

gata.. sper sa nu mai prindem loc de CL .. ne`am facut de cea mai mare rusine posibila .. suntem ciuca batailor .. AJUNGE ! sa mai se duca si cainii sau cine se`o duce sa mai radem si noi de ei .. suntem cea mai slaba echipa din CL cred ca avem 50 de goluri primite in astea 3 participari 16-17 meciuri cate am jucat .. mi se pare destul .. ar fii cazu ca si Becali sa plece cand vede rezultatele astea dezastruase .. si toti jucatori sa fie lasati sa plece.. zapata , Radoi si Dayro moreno sunt singurii jucatori care merita culorile ros-albastre .. restu LA REVEDERE ! NE~AM SATURAT DE TOTI MANELISTII CIORDITORII Si TOATE TENTATIVELE DE FOTBALISTI !!!

jarhead25.11.2008 22:02

MIRELEEEEEE pleaca tata unde vezi cu ochii ca te ingroapa prostii!

Adrian25.11.2008 22:02

Mi-a placut jocul Stelei.Mi-a placut pt ca jucau pe jos, in viteza.

Eram sigur ca vor pica fizic in a 2a repriza.Speram sa nu o luam asa de tare.Desi era clar ca nemtii vor inscrie.

Asta e.Pacat.

Jocul Stelei e intr-adevar altceva.

Dar totusi, Dorinele, ce naiba e si cu schimbarile alea?!

Harald25.11.2008 22:03

nu inteleg ce ati fi vrut voi sa facem astazi? vroiati sa batem pe Bayern cu 3-0 la ei acasa ?

Voi stiti ce buget are Bayern si ce buget avem noi? voi stiti cum e ORGANIZAT acel club si cum e al nostru? stiti cat a costat Toni, Podolski, Ribery & co?

brada25.11.2008 22:04

si totusi Steaua e numai una =)) ne mandrim cu ea in toata lumeaaa forta manele :)) am gasit solutia sa vina torje "ropo" si pulhac b-)

Fear25.11.2008 22:04

Eram sigur ca vor pica fizic in a 2a repriza.Speram sa nu o luam asa de tare.Desi era clar ca nemtii vor inscrie.

Asta e.Pacat.

bai baiatule revinati`o bai.. cu suporteri ca tine nu vom iesii niciodata din mocirla asta.. cum poti sa zici asemenea aberatii ca ti`a placut jocu Stelei? pai bai baiatule daca din alea 5 ocazii clare in primele 20 de min care le`au avut intrau toate ce mai ziceai atunci? ca am jucat bine si in viteza? esti PENIBIL !

valentin2day25.11.2008 22:05

Sunteti varza plecati din Ghencea mercenarilor!

M U I E Gigi!

Joga Bonito25.11.2008 22:06

Asta e.Pacat.

Socant Adriane!!

Acesta e cel mai slab joc din cele 3 sezoane, in compania echipelor din primele 2 urne. Tu esti tampit?

Daca Laca era inca principal, incepeai deja cu tirul nesfarsit de non-argumente.

Lari25.11.2008 22:06
Dorinele esti penibil, puteai sa-l introduci 5 minute pe Arthuro pt un gol de onoare... dar se pare ca si tu faci jocurile ciobanului.

Daaaa... Arthuro, geniul neinteles din atacul nostru. Hai, bai, nene...

E simplu: nu puteam emite pretentii decat cu un joc sigur in aparare. Noi am preferat sa iesim cu pase pe jos (intentie laudabila), numai ca aia faceau marcaj om-la-om, iar oamenii nostri nu se demarcau. Noi alergam mult doar cand avea Bayern posesia.

Am spus la pauza ca daca am putea sa fim mai atenti atunci cand iesim din aparare, am putea face lucruri frumoase. Din pacate, doua goluri din trei s-au luat pe astfel de greseli.

strezahuzum25.11.2008 22:07

Nu stiu cat or fi costat alde Ribery sau Klose, dar in timp ce-l admiram pe Ribery dribland 2-3 jucatori la rand, ma gandeam la piticu ala de Elton, nu stiu de ce. Ma gandeam cu uimire ca totusi iata, chiar daca nu ai 1.90 si 100 de kile, poti juca in Sampions Lig la cel mai inalt nivel. Asta ca sa mai invete ceva aia care faceau teoria lu peste prajit ca Elton "nu face fata in CL". Ma bucur ca i-am adus pe alde Arturo sau Lovin. Au facut astia fata mai mult de o gramada.

Adrian25.11.2008 22:08
bai baiatule revinati`o bai.. cu suporteri ca tine nu vom iesii niciodata din mocirla asta.. cum poti sa zici asemenea aberatii ca ti`a placut jocu Stelei? pai bai baiatule daca din alea 5 ocazii clare in primele 20 de min care le`au avut intrau toate ce mai ziceai atunci? ca am jucat bine si in viteza? esti PENIBIL !

Si tu nu prea stii sa scrii.Dar nu asta e problema.

Diferenta de valoare intre Bayern si Steaua e mai mare de acest 3-0 prietene.Incearca sa te trezesti si sa vezi asta.

Klose ala a fost peste tot pe teren.Cand vom avea noi, nu un atacant, un jucator ca el?

De Ribery nici nu mai zic nimic.

Bayern ne-a facut la valoare!

pugliesi25.11.2008 22:10
Era de asteptat...din pacate pierdem iar insa diferenta de valoare e inca o data evidenta!!! L-as evidentia pe Zapata care prin interventiile sale ne-a salvat de un dezastru,pentru ca daca luam gol repede ne faceam cu totul de cacao. Petre Marin mi-a placut,Dayro si cam atat. In capul listei de jucatori care au mimat actiunea l-as pune pe capitanul Radoi. A gresit foarte mult,pase aiurea,faulturi multe si de fiecare data oprea inaintarea noastra prin pase laterale sau gresite pur si simplu. Banel a jucat destul de bine insa nu e suficient....De la Radoi ma asteptam la mai mult insa nu s-a pierdut meciul din cauza lui. Diferenta evidenta de valoare s-a vazut,nu avem ce sa facem,astia suntem si poate o sa ajungem in UEFA.

Banel a jucat bine?....doamne...sper ca nu vb serios...omu' e praf-tzandari///n-are treaba cu fotbalul....Dorinel e depasit..clar nu are cu cine...dar ce plm schimbari sunt alea.....si de ce joaca Banel titular....si tine partea dreapta blocata....szekely si Semedo jucau la echipele lor pe dreapta...

Joga Bonito25.11.2008 22:10

Lari,

Munteanu: "Nu sînt obligat sã spun de ce l-am schimbat pe Stancu cu Tiago" ...... Eh?

Dorinel a venit ca un erou, nu se supune ciobanului, va aduce ceva nou Stelei si pana la urma va sfarsi in a ingropa Steaua. Sper ca s-au prins si istetii care il atacau pe Laca, ca fara el ne mananca amarul acum.

jarhead25.11.2008 22:11

Diferenta de valoare intre Bayern si Steaua e mai mare de acest 3-0 prietene.Incearca sa te trezesti si sa vezi asta.

Klose ala a fost peste tot pe teren.Cand vom avea noi, nu un atacant, un jucator ca el?

Pai de valoare jelim toti maestre!!!!!!!!!!!!1

De ce avem o echipa demna de jocurile paralimpice? Parca Steaua SRL are patron "cel mai" din romanica ...

Valoare nu!

Bani nu!

Sudoare nu!

Inspiratie nu!

Atunci ce? CE RAMANE?

iancu dragosh25.11.2008 22:13

Eu tot zic ca Lacatus ar trebui sa-si dea demisia. Nu se mai poate in acest fel, are cel mai bun lot din ultimii 10 ani si nu face fata.

amache25.11.2008 22:13

imi este RUSINE ca sunt STELIST cu o asa echipa de rataty mai vedem noi campionat la anul si la multi ani vai mama lor nu meritam sa fim in Liga Campionilor pentru ce oare sa rada EUROPA de noi rusine sa le fie habar nu aveau unde se afla mingea RUSINE sa le fie ori nu le este gandul decat la bani performanta ciuciu CIOBANE F M M de oier infect pleaca in PLM de la Steaua si lasa pe altii care vor sa faca performanta cat despre Dorinel ce vina are saracu dar trebuia macar 10 min sa fi bagat pe ARTHURO rusine sa va fie pai in stilu asta FIORENTINA va rupe la Bucuresti nesimtitilor auzi ce a mai buna echipa din Romania >>> FALS <<<< mai visatorilor cand va aduceti si voi aminte sa mai bateti ceva in campionat poate pe dunarea giurgiu nu meritati sa imbracati TRICOUL Stelei o parte din voi RUSINE si la meciul cu FIORENTINA tot asa sa o tineti ca jucati "super " dar pana atunci vine Unirea Urziceni si atunci sa va vad ups ati dat de dracu

Fear25.11.2008 22:14

de asta iti arde tie? ca nu stiu eu sa scriu .. da tu ce prostii debitezi ? ce aberatii poti sa scoti.. ca Steaua a jucat bine si a pasat pe jos si in viteza.. numai un om cu probleme mintale poate sa scoata asemenea baliverne.. cand noi am fost umiliti intr`un hal nemaivazut .. au avut cel putin 10 ocazii clare singur cu portaru.. iar Steaua cand mai recupera mingea pe la jumate nu stia ce sa faca cu ea unde s`o mai arunce.

Adrian25.11.2008 22:14
Socant Adriane!!

Acesta e cel mai slab joc din cele 3 sezoane, in compania echipelor din primele 2 urne. Tu esti tampit?

Daca Laca era inca principal, incepeai deja cu tirul nesfarsit de non-argumente.

Daca Laca era principal Steaua statea cu curu' in poarta si lua de la 5 in sus ca la Bucuresti cu Lyonul.

Daca Laca era principal Steaua juca doar cu mingi bubuite si doar pe sus.

Sper sa se simta vreun moderator si sa vada ca tu cam injuri pe aici fara nici o problema.

iancu dragosh25.11.2008 22:15

Celor care le este rusine ca sunt Stelisti le urez numai bine, insa ar fi si mai bine sa paraseasca forumul si sa nu ne mai deranjeze pe acest site. Si-asa 3 ani de UCL a umplut site-ul de suporteri de rezultat.

DanStan25.11.2008 22:16
Pai de valoare jelim toti maestre!!!!!!!!!!!!1

De ce avem o echipa demna de jocurile paralimpice? Parca Steaua SRL are patron "cel mai" din romanica ...

Valoare nu!

Bani nu!

Sudoare nu!

Inspiratie nu!

Atunci ce? CE RAMANE?

Avem patron cu bistari multi. Ce, n-ajunge ?

imi este RUSINE ca sunt STELIST cu o asa echipa de rataty mai vedem noi campionat

Pai d-aia esti stelist ? Pentru campionat ? Pi**-m-as pe el de campionat. Nu mi-e rusine ca-s stelist da' vreau JOC de nivel inalt. Nu joc romanesc.

xDaJACKALx25.11.2008 22:17
Socant Adriane!!

Si totusi raportul suturilor la poarta a fost 15-11.Anul trecut nu cred ca am avut to sezonul 11 suturi la poarta.

Adrian25.11.2008 22:17
de asta iti arde tie? ca nu stiu eu sa scriu .. da tu ce prostii debitezi ? ce aberatii poti sa scoti.. ca Steaua a jucat bine si a pasat pe jos si in viteza.. numai un om cu probleme mintale poate sa scoata asemenea baliverne.. cand noi am fost umiliti intr`un hal nemaivazut .. au avut cel putin 10 ocazii clare singur cu portaru.. iar Steaua cand mai recupera mingea pe la jumate nu stia ce sa faca cu ea unde s`o mai arunce.

Aha.Si sa inteleg ca tu te asteptai sa dominam si sa ii umilim pe Bayern, o echipa de necunoscuti, la ei acasa fara probleme, nu?

Uita-te la joc bai!Uita-te cum jucau inainte, cu Lacatus si uita-te cum joaca acum.

Nu mai vezi mingi bubuite si nici aparare supraaglomerata.

cristian01425.11.2008 22:18
Celor care le este rusine ca sunt Stelisti le urez numai bine, insa ar fi si mai bine sa paraseasca forumul si sa nu ne mai deranjeze pe acest site. Si-asa 3 ani de UCL a umplut site-ul de suporteri de rezultat.

Ba nene, da nu mai bine-ti iei tu zboru' de pe forumu' asta ? Ce zici ? Ce vrei bai omule sa fac tumbe de bucurie ca Bayern a ratat o caruta de ocazii si sa ma bucur ca am luat doar 3 ? Vrei sa ridicam la rang de arta jocul echipei ? Sa-i zeificam pe jucatori ? Sa-i aducem ofrande lu' Munteanu ?

E total firesc sa fii suparat si sa-ti fie rusine, DA, RUSINE, ca le tii pumnii meci de meci cretinilor alora din teren (evident cu mici exceptii). Daca nu simti asa ceva, o amaraciune ca asta cand iti vezi echipa zdrobita, chiar daca impotriva lui Bayern, atunci nu te poti declara stelist.

Eu, unul, m-am saturat de astia ca tine care isi tot fac aparitia pe-aici si declarand sus si tare ca e plin forumu' de suporteri de rezultat. Nu intelegi ca avem dreptul si mai ales, avem DE CE, sa fim mahniti. Intrezaresti tu, maestre, vreo raza de lumina in tot cacatu' asta ? NU ! Pai si-atunci cum sa fii altfel decat manios cand echipa ta se duce pe p***, cand ai un jeg de patron, cand nu mai tii minte care a fost ultimul meci castigat de Steaua ?!?!?

alpopa25.11.2008 22:19

Ce cauta Lovin pe teren ?! Dar ce cauta in lot ?!

Voi ati vazut ce executii are ?! NU E IN STARE SA DEA O PASA, BUBUIE TOATE MINGILE !

Imi pare rau, dar atat timp cat acest "jucator" continua sa evolueze la Steaua, nu pot avea incredere in niciun antrenor, fie ca-l cheama Hagi, Lacatus sau Munteanu !

predatorpulse725.11.2008 22:19

Inca o seara,inca o umilinta. Champions League e o palarie mult prea mare nu numai pentru noi,ci pentru orice echipa romaneasca. Chiar si o echipa a celor mai buni jucatori din Liga 1 nu ar face fata in CL.

Sper ca acesta sa fie ultimul an de CL,cel putin pana ne facem echipa. Vreau ca Steaua sa ia campionatul si cupa si daca se poate,sa aiba o participare cat mai lunga in UEFA.

Steaua in CL e ca si cum ai trimite un copil cu o prastie sa atace niste transee pline de soldati cu mitraliere. N-avem nici o sansa. Poate sa batem odata la 100 de meciuri. In 3 sezoane,avem o singura victorie,in rest umilinte,atat pe teren propriu cat si in deplasare.

Ca sa ajungi departe in CL trebuie sa evoluezi pana la un nivel. Fenerbahce,Kiev,Sahtior,Zenit sunt echipe din est in care se pompeaza sume imense si totusi n-au facut mari performante in ultimii ani de CL. Zenit abia a intrat,Kiev inoata aiurea in CL de ani de zile(n-a trecut de grupe de nici nu mai stiu cand),Sahtior strange intre 3-6 pc si intra in UEFA iar fenerbahce,cu tot cu calificarea ei cu tot,mai primeste si ea umilinte gen 2-5 cu arsenal. Echipele astea de sus sunt la un oarecare nivel,peste medie care le permite sa se ia la tranta cat de cat cu echipele mari. Noi suntem la nivelul 1,n-avem nimic,nici mentalitate,nici jucatori,nici conducere,nici bani. Suntem o echipa de UEFA si atat.

Baietii mari din CL se joaca cu noi,sunt mai puternici ca noi,sunt mai solizi ca noi,sunt mai rapizi ca noi,sunt mai tehnici ca noi,sunt mai bogati ca noi,pe scurt,sunt mai buni ca noi. Nu stiu ce o sa faca chefere maine si nici nu ma intereseaza. Poate au vreun bulan si trec mai departe insa acela ar fi un accident fericit. Fie ca se numesc Steaua,dinamu,chefere,Timisoara,crapid,echipele romanesti nu au ce cauta in aceasta competitie. Noi meritam putin mai mult pentru ca am muncit ca sa ajungem acolo insa nici noi nu avem fata de CL.

E rusinos pentru Steaua sa mai continue aceste participari in CL,suntem cea mai slaba echipa din CL,cele mai putine suturi,cele mai putine goluri,cele mai multe goluri primite. Daca CL inseamna 2-3 goluri marcate si vreo 10-12 primite eu unul prefer sa nu mai participam.

Criza noastra e ca o frecam aiurea in campionat si in cupa nu ca nu ne descurcam in CL,unde oricum nu avem nici o sansa. Pe langa faptul ca nu jucam mai nimic,nici trofee interne nu luam. O sa treaca 3 ani peste noi fara trofee insa cu umilinte cat pentru inca 20 de ani. Nu adaugam nimic la palmares,poate doar la palmaresul negativ.

Ma vad nevoit sa-i dau dreptate lui Marcel Puscas,aceasta este cea mai slaba a Stelei din istorie,atat in campionat cat si in Europa.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

«123»