Inca o seara,inca o umilinta. Champions League e o palarie mult prea mare nu numai pentru noi,ci pentru orice echipa romaneasca. Chiar si o echipa a celor mai buni jucatori din Liga 1 nu ar face fata in CL.
Sper ca acesta sa fie ultimul an de CL,cel putin pana ne facem echipa. Vreau ca Steaua sa ia campionatul si cupa si daca se poate,sa aiba o participare cat mai lunga in UEFA.
Steaua in CL e ca si cum ai trimite un copil cu o prastie sa atace niste transee pline de soldati cu mitraliere. N-avem nici o sansa. Poate sa batem odata la 100 de meciuri. In 3 sezoane,avem o singura victorie,in rest umilinte,atat pe teren propriu cat si in deplasare.
Ca sa ajungi departe in CL trebuie sa evoluezi pana la un nivel. Fenerbahce,Kiev,Sahtior,Zenit sunt echipe din est in care se pompeaza sume imense si totusi n-au facut mari performante in ultimii ani de CL. Zenit abia a intrat,Kiev inoata aiurea in CL de ani de zile(n-a trecut de grupe de nici nu mai stiu cand),Sahtior strange intre 3-6 pc si intra in UEFA iar fenerbahce,cu tot cu calificarea ei cu tot,mai primeste si ea umilinte gen 2-5 cu arsenal. Echipele astea de sus sunt la un oarecare nivel,peste medie care le permite sa se ia la tranta cat de cat cu echipele mari. Noi suntem la nivelul 1,n-avem nimic,nici mentalitate,nici jucatori,nici conducere,nici bani. Suntem o echipa de UEFA si atat.
Baietii mari din CL se joaca cu noi,sunt mai puternici ca noi,sunt mai solizi ca noi,sunt mai rapizi ca noi,sunt mai tehnici ca noi,sunt mai bogati ca noi,pe scurt,sunt mai buni ca noi. Nu stiu ce o sa faca chefere maine si nici nu ma intereseaza. Poate au vreun bulan si trec mai departe insa acela ar fi un accident fericit. Fie ca se numesc Steaua,dinamu,chefere,Timisoara,crapid,echipele romanesti nu au ce cauta in aceasta competitie. Noi meritam putin mai mult pentru ca am muncit ca sa ajungem acolo insa nici noi nu avem fata de CL.
E rusinos pentru Steaua sa mai continue aceste participari in CL,suntem cea mai slaba echipa din CL,cele mai putine suturi,cele mai putine goluri,cele mai multe goluri primite. Daca CL inseamna 2-3 goluri marcate si vreo 10-12 primite eu unul prefer sa nu mai participam.
Criza noastra e ca o frecam aiurea in campionat si in cupa nu ca nu ne descurcam in CL,unde oricum nu avem nici o sansa. Pe langa faptul ca nu jucam mai nimic,nici trofee interne nu luam. O sa treaca 3 ani peste noi fara trofee insa cu umilinte cat pentru inca 20 de ani. Nu adaugam nimic la palmares,poate doar la palmaresul negativ.
Ma vad nevoit sa-i dau dreptate lui Marcel Puscas,aceasta este cea mai slaba a Stelei din istorie,atat in campionat cat si in Europa.
CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.