"Cazul" acesta imi demonstreaza din nou cat de jegoasa si profitoare e presa romana. Nu stau sa apar niste panarame(atat ca jucatori cat si ca oameni) precum ropotan,pulhac,torje,Goian si cine mai era pe acolo insa ce faceau ei acolo? Erau la un spritz cu niste pitipoance,dintre care una si-a si batut joc de ei mai apoi,filmandu-i si apoi pasand acea filmare la ziar.
Ok,o sa-mi ziceti ca tocmai ce pierdusera un meci,ca jocul lor e de 2 bani,ca ascultau manele si mai ales,"blasfemia" ca ascultau o manea in care era laudata echipa rivala Steaua(ce m-as lipsi de asemenea cantece jegoase). Meritau o amenda pentru ca au adus o imagine daunatoare asupra clubului si atat. Am plecat pe la 11.30 de acasa si discutau marii gazetari despre caseta si cand m-am intors pe la 7 seara astia inca vorbeau despre acest rahat de subiect.
De asemenea ridicolul a fost atins in emisiunea lui ivanovici. Uitandu-ma la aceasta emisiune aveam impresia ca aia organizera o orgie in care bagau in vena,omorasera acele fete si le-au si mancat corpurile mai apoi. Cati nervi,cata verva,pentru ce? Pentru cateva nulitati fotbalistice care se imbatasera si ascultau niste manele. Cred ca 80% din romani(mai ales partea masculina) fac asta cel putin saptamanal. Nu inteleg aceasta agitare pentru ca asa e la majoritatea cluburilor,fotbalistii afiliati la aceste echipe sunt BETIVANI si CURVARI,asta e realitatea. Si nu vorbesc doar de Romania. Diferenta intre noi si englezi,de exemplu,e ca aia dau gata nspe litri de bautura cu o zi inainte dar pe teren mananca pamantul(probabil gandindu-se la banii cu care isi vor cumpara si mai multa bautura :biggrin: )
Si la noi in curte sunt baieti "veseli" insa stau mai cuminti pentru ca stiu firea lui jijel,care le taie imediat banii sau ii pune pe lista de transferuri,sau poate ii ameninta cu zmarandescu,ca tot e la moda.
Mult mai misto decat aceasta panarama de subiect a fost valva pe care a generat-o. Am aflat de la un lider al galeriei dinamoviste(mihnea parca) ca la dinamu sunt multi jucatori care au cel putin 5 blaturi la activ. Interesant,foarte interesant,oare de ce nu face presa un subiect din asta,mihnea asta o sti ce vorbeste pentru ca a spus-o fara sa ii tresara un muschi pe fata si daca imi aduc aminte de declaratia aia a lui Borcea "bai ando eu ti-am castigat campionatul" pot sa trag foarte multe concluzii.
De asemenea,e foarte amuzant cand vezi frustrati anti-stelisti cum erau cei din studio. Bagau cei de la dinamu argumente cum ca aia 1000 care vin pe stadion la ei stiu mai mult fotbal(ce o insemna asta?) decat specatorii stelisti. Avem si noi destui imbecili(probabil avem cei mai multi avand in vedere ca avem cei mai mult fani) insa n-am inteles niciodata de ce putini inseama si de elita. Tot in emisiunea lui ivanovici mai era un "elitist" d-asta dinamuist care se mandrea cu distrugerea unor masini ale jucatorilor dinamuisti,ca sa vedeti cu ce specimene se mandreste suflarea pechineza.
Vorba unui intelept,noi sa fim sanatosi. Oricum,dinamu ramane un izvor nesecat de prostie dar si de amuzament. Apropo,sa stiti ca dinamu nu are 32 de puncte ci 29 pentru ca porumb-boy are de partea sa toate argumentele in lupta cu javrele iar la instantele internationale va castiga 100%,am auzit vreo 3-4 oameni de specialitate in asemenea procese care spun ca n-are cum sa piarda afara. Bineinteles ca in tara a pierdut pentru ca aceste comisii sunt niste glume ale naturii,insa daca dinamuistii au fost destui de imbecili incat sa-l foloseasca pe julio cesar,sa se spele pe cap cu el.
Hai gata,ca deja am vorbit de astia mai mult decat merita. Steaua are astazi meci si sper doar sa vad un joc decent de fotbal,ca mari sperante nu prea am,oricum in subconstientul lor jucatorii se roaga ca fiorentina sa nu bata pe Lyon iar ei sa se scoata cu ultimele 2 meciuri. Daca batem Urziceni si fiorentina,vom fi aproape de podium si calificati in UEFA,pacalindu-ne inca o data ca din retur va fi mai bine cand stim cu totii ca nu va fi asa. Abia astept marile transferuri din iarna 
Off-topic: Am auzit acum ca legenda noastra Marius Lacatus a fost internat in spital dupa niste probleme cu inima. Ii urez sanatate si insanatosire grabnica,dar mai ales sa antreneze din nou dupa ce-si revine.
CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.