FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Comunicat in legatura cu evenimentele de la meciul Steaua - Timisoara

«123456»
Stanici19.11.2008 08:18

Nu stiu de ce am io impresia ca ne lamentam dejeaba pe net. Vorbesc despre astia care stau in Bucuresti si pot veni la meciuri.

Lari19.11.2008 08:35

Si daca vin oamenii la meciuri, ce? Am vazut cu totii cum s-au comportat sambata, mai ales la Tribuna a II-a. Cred ca au fost mai multi pe la T1 care sa i-o dea in cioc babuinului decat la T2...

Fane19.11.2008 08:36
Baieti... Unde-i Jean?

Il gasesti pe Flamaropol la meciurile Stelei.

David_Steaua200719.11.2008 08:36

E clar,cu prima ocazie,directia Sud ,ca in cealalta parte s-a imputit de tot treaba!

Ce pretentii sa ai de la un lider de galerie care a facut puscarie!(cine stie cum a iesit de acolo) ??

Cum poti sa crezi ca el vine acolo sa sustina Steaua, cand e prezent doar pentru bani,bani si iar bani(veniti de la cioban, pentru a tine sub control galeria,logic)

Mdea.... Ti-e si scarba de acet gen de oameni!

Sper sa vina odata si vremuri mai bune ca in stilul asta ne imbolnavum de nervi!

Forza Steaua!

Dulah19.11.2008 08:39

=)))) incredibil.

Stanici19.11.2008 08:41

Davide, ti-e usor sa vorbesti.. pe tine nu e geana politia... problemele sunt mult mai complexe pentru a se rezuma la "vandut/nevandut". Uof! Proasta treaba!

David_Steaua200719.11.2008 09:01
Davide, ti-e usor sa vorbesti.. pe tine nu e geana politia... problemele sunt mult mai complexe pentru a se rezuma la "vandut/nevandut". Uof! Proasta treaba!

Pai stiu ca mi-e usor,stiu si ca e problema mai complicata(doar stau In prelungirea Ghencea si aud destule lucruri si adevarate si neadevarate) dar parca ma doare sufletul sa vad ce a ajuns Steaua (inainte eram respectati sau invidiati,acum suntem luati la misto mai de toti,pana si de ochelaristi care nu au avut niciodata treaba cu sportul in general,nu cu fotbalul)

Parca e pacat...

Forza Steaua!

tavyto19.11.2008 09:19

ma bucura faptul ca cei de la SUD nu s-au dus la intalnire si ca o sa continue protestul impotriva jandarmeriei si impotriva lu' Becali...libertate!!!

bogdan_p19.11.2008 10:26

Cei prezenti la intalnire au ajuns acolo pt ca au fosti somati de politie si jandarmerie,procuror,pt ca au incercat sa ne bage in carca ca am premeditat tot ce s-a intamplat,cum ca am fi fpost platiti de adeversarii politici ai lui JJ,ca am incitat la violenta si prin declaratii mincinoase ale unor martori cum ca am cerut oamenilor sa iasa din stadion PT A SE BATE CU GARDA,ceea ce este fals,insa sunt acuzatii destul de grave.Mai mult decat atat am fost somati sa "ii dam in gat" pe cei care au aprins tortele si pe cei care au lovit agentii de paza,si care in viziunea lor risca inchisoare pana la 2 ani,dovedindu-ni-se ca ii cunoastem.Bineinteles ca nu am putut face asta,iar comunicatul a fost solutia de iesire din aceasta situatie.Ce plm ati fifacut in locul nostru?Si sa nu aud vitejie acum pe aici,ca nu dadeati si plecati,ca s-a deschis ancheta penala,deschisa de procuratura,cu probe mincinoase.Ei ne acuza ca luam bani de la adversari politici,voi de la cioban,iar cei de la sud se mandresc ca nu au participat la intalnire.Va spun eu,nu au participat ca nu au fost citati,chemati.Cand va vir chema la sectie pt vizionarile casetelor video in care apareti,spuneti-mi voi ce veti face.Dati un comunicat si spuneti ca nu va duceti ca sunteti Peluza Sud?Sau ce?Nu mai aruncati pe aici vorbe in necunostiinta de cauza,pt ca era singura modalitate de a proteja pe cei care puteau da de belele in urma incidentelor de la meciul cu Timisoara.Sa va demonstrez ca nu e normal sa aduceti acuze,va rog ca cei care o faceti,sa postati o poza cu voi in zona de conflict,ca sa demonstrati cat de implicati sunteti,astfel veti vedea cine tipa pe forumuri.

Azzido19.11.2008 10:41

ok, auzisem eu niste chestii dar nu am vrut sa cred...

acum ca Bogdan ne-a informat, cred ca se schimba total situatia.

chiar am rugamintea la tine, Bogdan, sa postezi mai des pe astfel de topicuri pt ca informatiile direct de la sursa lipsesc de multe ori.

cat despre poze cu mine in zona de conflict, nu am sa le postez aici din diverse motive.

daca le vrei chiar atat de mult, ti le pot trimite pe privat.

sau uite-te aici (in special la ultima parte):

http://www.fcsteaua.ro/video/#1489

Stanici19.11.2008 10:47

Ce militieni jegosi... sa obligi pe suporteri sa spuna ca au avut dreptate aia in uniforme. Parerea mea proprie si personala ca era cam o situatie fara iesire. Oricum, sper ca s-a inteles situatia. Nu stiu care dintre noi nu ar fi cedat acestor genuri de amenintari.

sonel19.11.2008 11:08

bogdan_p, inteleg situatia grea in care ati fost pusi. poze cu mine in zona de conflict nu am, dar te asigur ca mi-am luat si eu portia de gaze. Acum e momentul sa nu mai iesiti in fata pentru a nu avea probleme cu legea, sa vina alti lideri de galerie si sa putem si noi sa-l injuram in voie pe Becali pana cand nu va mai calca picior din neamul lui in Ghencea.

tavimai19.11.2008 11:17
Cei prezenti la intalnire au ajuns acolo pt ca au fosti somati de politie si jandarmerie,procuror,pt ca au incercat sa ne bage in carca ca am premeditat tot ce s-a intamplat,cum ca am fi fpost platiti de adeversarii politici ai lui JJ,ca am incitat la violenta si prin declaratii mincinoase ale unor martori cum ca am cerut oamenilor sa iasa din stadion PT A SE BATE CU GARDA,ceea ce este fals,insa sunt acuzatii destul de grave.Mai mult decat atat am fost somati sa "ii dam in gat" pe cei care au aprins tortele si pe cei care au lovit agentii de paza,si care in viziunea lor risca inchisoare pana la 2 ani,dovedindu-ni-se ca ii cunoastem.Bineinteles ca nu am putut face asta,iar comunicatul a fost solutia de iesire din aceasta situatie.Ce plm ati fifacut in locul nostru?Si sa nu aud vitejie acum pe aici,ca nu dadeati si plecati,ca s-a deschis ancheta penala,deschisa de procuratura,cu probe mincinoase.Ei ne acuza ca luam bani de la adversari politici,voi de la cioban,iar cei de la sud se mandresc ca nu au participat la intalnire.Va spun eu,nu au participat ca nu au fost citati,chemati.Cand va vir chema la sectie pt vizionarile casetelor video in care apareti,spuneti-mi voi ce veti face.Dati un comunicat si spuneti ca nu va duceti ca sunteti Peluza Sud?Sau ce?Nu mai aruncati pe aici vorbe in necunostiinta de cauza,pt ca era singura modalitate de a proteja pe cei care puteau da de belele in urma incidentelor de la meciul cu Timisoara.Sa va demonstrez ca nu e normal sa aduceti acuze,va rog ca cei care o faceti,sa postati o poza cu voi in zona de conflict,ca sa demonstrati cat de implicati sunteti,astfel veti vedea cine tipa pe forumuri.

Multumim pentru lamuriri.Pana in acest moment suna a lasitate din partea celor care au fost acolo la "intalnire".Din pacate se dovedeste inca o data ca nu exista colaborare si totul se rezuma la "invitati"si "neinvitati".Care este motivul ca n-au fost acolo si "unii" si "ceilalti"?Daca n-au fost chemati cei de la Peluza Sud, ceilalti nu puteau sa-i cheme ca sa vina sa lamureasca lucrurile?Sau se insinueaza ca sunt lasi si "scot castanele din foc cu mana altuia"?

Acum "uni" sunt lamuriti si "alti" nu ! O lasati asa sau continuati cu lamurirea ?

bogdan_p19.11.2008 11:31

Nu cred ca am oprit vreodata pe cineva sa il injure,sau,ca cineva care a injurat fost constrans in vreun fel sa nu o faca.

Nu e vorba de invitatie,a fost o citatie,telefonica,din partea politiei sectiei 22,iar intalnirea a fost programata de ei la sediul clubului,sub pretext ca sa fie prezenti si reprezentantii clubului,jandarmeruiei si firmei de paza.

tavimai19.11.2008 11:41
Nu cred ca am oprit vreodata pe cineva sa il injure,sau,ca cineva care a injurat fost constrans in vreun fel sa nu o faca.

Nu e vorba de invitatie,a fost o citatie,telefonica,din partea politiei sectiei 22,iar intalnirea a fost programata de ei la sediul clubului,sub pretext ca sa fie prezenti si reprezentantii clubului,jandarmeruiei si firmei de paza.

Nu puteati sa chemati si cativa de la Sud in acel moment?Ca atunci poate ca nu se mai facea atata zarva !Si sigur n-ati fi fost acuzati atata !

sabin130719.11.2008 11:44
Cei prezenti la intalnire au ajuns acolo pt ca au fosti somati de politie si jandarmerie,procuror,pt ca au incercat sa ne bage in carca ca am premeditat tot ce s-a intamplat,cum ca am fi fpost platiti de adeversarii politici ai lui JJ,ca am incitat la violenta si prin declaratii mincinoase ale unor martori cum ca am cerut oamenilor sa iasa din stadion PT A SE BATE CU GARDA, ceea ce este fals,insa sunt acuzatii destul de grave

Unde a fost intalnirea? La palat? Adica politia, jandarmeria si procurorii au santajat cu niste acuzatii halucinante acei suporteri sa se duca la palatul ciobanului? O fi fost asa, dar tot e absurd.

Mai degraba e intimidare camatareasca.

Si cu actiunile zmarandestilor cum dracu ramane? Or fi incitat la calm aia. Macar 1 (una) plangere la politie a fost inregistrata?

Ciobanul nici macar nu-si imagineaza ca razboiul pe care il duce nu e numai cu cele 2 peluze prezente la ultimul meci, e cu o intreaga suflare stelista. Si aici e vina noastra, a tuturor. Pentru proteste publice, miting in strada chiar nu se poate obtine autorizatie?.. Sa ne dea pe toti in judecata ca am premeditat actiuni politice.

Sunt scarbit profund.

Stanici19.11.2008 11:45

Incidentele au fost in nord, oamenii care au aprins torte erau din nord. Avand in vedere situatia data, mai bine ne-am gandi la niste solutii decat sa comentam ce s-a intamplat.

Sabine, la tine cam greu sa ajunga garda in Spania. Poate dau, totusi, un mandat la Interpol pe numele "sabin1307".

bogdan_p19.11.2008 11:47

Nu a fost la palat intanirea,Sabin si nici nu a participat jj.Intreaba te rog,inainte sa incepi sa aberezi,cei care cunosc te vor gasi penibil.

sabin130719.11.2008 11:53

Pai si unde a fost intalnirea? Cine a participat, mama lui Jiji?

Dupa ce citesc atatea imbecilitati ilogice imi spui mie ca aberez?!?!

Parca e telenovela invaluita in mister, incepand cu prima intalnire de la palat.

Cum ati descrie voi actiunea de ieri? Ca ce ati cataloga-o? Au fost sunati de la Sectia 22 ca sa ce? Sa aduca la cunostinta acuzatiile alea la sediul clubului?

Stanici, daca tu asta ai inteles imi pare rau.

Stanici19.11.2008 12:00

Sabine. Zdub sau respectivul comunicat. Asa greu o fi?

sharpe194719.11.2008 12:03
Pai si unde a fost intalnirea? Cine a participat, mama lui Jiji?

Dupa ce citesc atatea imbecilitati ilogice imi spui mie ca aberez?!?!

Parca e telenovela invaluita in mister, incepand cu prima intalnire de la palat.

Cum ati descrie voi actiunea de ieri? Ca ce ati cataloga-o? Au fost sunati de la Sectia 22 ca sa ce? Sa aduca la cunostinta acuzatiile alea la sediul clubului?

Stanici, daca tu asta ai inteles imi pare rau.

ti s-a mai spus odata: LA SEDIUL CLUBULUI! Nu pare nicio telenovela. Probabil liderii galeriei au fost chemati acolo, li s-au prezentat acuzatiile dupa care li s-a cerut sa ii identifice pe cei care au provocat incidentele. E la mintea cocosului ca nu ai cum sa spui ca nu stii cine a produs incidentele in momentul in care cam toti oamenii din brigazi se cunosc intre ei. S-a ales varianta asta de compromis tocmai ca sa se incheie conflictul din care absolut mereu numai suporterii vor avea de pierdut.

Radu1819.11.2008 12:15

bogdane nu cred ca mai are rost niciun comentariu.

Lari19.11.2008 12:41

Sa intelegem ca in afacerea asta porcul cel mare a fost Hargaseala? Deci trebuie sa inventam inca un rand de injuraturi, pentru inca un jeg.

LE: Nu ca Argaseala nu ar fi fost deja un UltraJeg.

RedStar19.11.2008 13:05

@bogdan_p

Pana in acest moment ai luat legatura cu un avocat pentru a depune plangere impotriva abuzurilor Jandarmeriei si a firmei de securitate?

Daca nu ai facut asta pana acum, e foarte grav.

bogdan_p19.11.2008 13:37

Red Star,am facut-o,dar nu inseamna ca trebuie a o scriu pe forumuri.

Sabin,da,am fost sunati de ofiterul de servici al sectiei si anuntati ca trebuie sa ne prezentam in sala de conferinte a clubului Steaua,pt vizionarea casetelor si ca sa ni se faca cuoscute acuzatiile.Intalnirea a avut loc acolo,pt ca au participat reprezentanti si ai clubului,jandarmeriei,clubului si firmei de paza.Am mai scris asta.Mai vrei sa iti destainui ceva tie in special?Zodia de maine?Sun-o pe Neti:D

«123456»