FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Comunicat Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti

«1234»
victor18.11.2008 13:37

vorbiti mult si fara rost incercand sa scuti ceva ce nu se poate ierta: mitocania si vagabonzeala! nu pricepeti nimic si nici nu aveti nicio treaba cu Steaua! va pasa de echipa asta mai mult de-o gramada! voi aveti treaba cu Becali si vi se pare ca sunteti interesanti! revolutionari de carton si minte putina! grotescul combinatiei este maxim!

ati transformat arena din Ghencea intr-o cloaca, unde insultele si grobianismul acopera orice incurajare. vorbiti de istorie si traditie si la fiecare meci tarati Steaua in mizerie! jucatori scarbiti, antrenori siderati de ceea ce vad in tribune, spectatori care vin de zeci de ani la templu si raman perplecsi in fata golaniei si a lipsei de civilizatie! O RUSINE in care ati scufundat Ghencea!

saraca Steaua!

sabin130718.11.2008 13:41

Impusca-te daca nu mai suporti!

valentin2day18.11.2008 13:42
Contabilitatea e domeniul tau ?

mai degraba inginer da e irelevant

NICIODATA nu l-am aparat pe Becali, Fecali, Berbecali sau cum vrei tu.

Becali reprezinta cancerul care roade pe dinauntru Steaua.

NICIODATA nu am spus ca Smarandescu a actionat "cumpatat". Si ala e un dobitoc; presupun ca rupe 7 pixuri ca sa scrie 3 cuvinte.

Am spus ca prin aprinderea acelei torte ( in conditiile in care nu ai voie sa aprinzi pe stadion torte ) s-a dat prilejul, "alibiul" a ceea ce s-a intamplat in peluza dupa ceea.

ma bucur ca revenim pe aceiasi lungime de unda numai ca te contrazic la ultima afirmatie

daca aprinde cineva o torta cei din fortele de ordine nu au alibiul sa bata oamani nevinovati

Stanici18.11.2008 13:47
vorbiti mult si fara rost incercand sa scuti ceva ce nu se poate ierta: mitocania si vagabonzeala! nu pricepeti nimic si nici nu aveti nicio treaba cu Steaua! va pasa de echipa asta mai mult de-o gramada! voi aveti treaba cu Becali si vi se pare ca sunteti interesanti! revolutionari de carton si minte putina! grotescul combinatiei este maxim!

ati transformat arena din Ghencea intr-o cloaca, unde insultele si grobianismul acopera orice incurajare. vorbiti de istorie si traditie si la fiecare meci tarati Steaua in mizerie! jucatori scarbiti, antrenori siderati de ceea ce vad in tribune, spectatori care vin de zeci de ani la templu si raman perplecsi in fata golaniei si a lipsei de civilizatie! O RUSINE in care ati scufundat Ghencea!

saraca Steaua!

Saraca Steaua a fost cand a inceput sa iasa Becali la televizor si a inceput lumea sa alature grobianismul personajului cu legenda lasata de Alecsandrescu, bai asta! Saraca Steaua a fost cand a pupat zdreanta lu' dinamu pentru un pumn de arginti luati din UCL. Saraca Steaua a fost cand l-a scuipat mediatic pe Regele Hagi, cand l-a facut terfelta pe Lacatus... ceea ce vezi acum nu e "saraca Steaua", e o explozie de nemultumire in ceea ce priveste flegmele aruncate de Luminosul asupra a ceea ce iubesc adevartii suporteri!

goergescu18.11.2008 14:02
1) Ti-ai ales cel mai naspa nick din Romania. Trebuia sa fi pus numele mic.

2) Adica daca stii ca Becali vrea sa iti faca vreun rau, sa arate peluzei cine e sefu', nu ii da in niciun caz motive! Complace-te, boule, in rolul pe care EL ti l-a ales, acela de suporter pe inimioara sa! Fii model, imbraca-te in verde si alb! Frate, nu te inteleg.

Bai baietasule !

Eu nu te-am facut bou. Dar daca tot m-ai facut bou, in mod sigur tu esti un Gibon. La fel si Becali. Sunteti din acelasi neam.

Daca-ti pun in brate cartile pe care le-am citit eu, nu poti sa le duci ...

Redreseaza-te cumva.

Stanici18.11.2008 14:17

Iesirea ta este inutila, dat fiind faptul ca nu te-am facut bou.

Am vorbit la general, un om cu atatea carti citite ar fi observat lucrul asta.

" 2) Adica daca stii ca Becali vrea sa iti faca vreun rau, sa arate peluzei cine e sefu', nu ii da in niciun caz motive! Complace-te, boule, in rolul pe care EL ti l-a ales, acela de suporter pe inimioara sa! Fii model, imbraca-te in verde si alb ".

Poftim, am pus ghilimelele de rigoare sa incadrez cuvintele mele adresate de catre cei ca tine "gibonilor" ca mine.

Ciao! Ma duc sa trag de fiare, sa pot cara vagoane de maculatura.

DanStan18.11.2008 14:40

Declaratie a boierului, februarie 2008. Sursa : Mediafax

Gigi Becali a precizat cã va apãsa și el pe "butoane" în returul Ligii I, revenind apoi și spunând cã "mai glumește". "Acum toatã lumea o sã încerce numai butoane. Cine are curaj și cine poate sã apese. Din prima etapã se vor încerca butoanele.O sã apãs pe butoane încontinuu. Dacã pot sã apãs pe butoane. Cine are cei mai mulți bani are cele mai multe butoane. Becali are cei mai mulți bani. În tur eu am dormit. Am lãsat butoanele neapãsate. ªi cu Buzãul am pierdut douã puncte. Sã vezi butoane acum, acum deja apãs pe butoane. Mi-e fricã cã CFR-ul o sã fie ajutatã de arbitri. Pentru cã mai glumesc eu, butoane, nebutoane, dar eu la arbitraj nu m-am bãgat și nu mã voi bãga niciodatã pentru cã mi-e fricã sã n-am belele, PNA, DNA... Dacã apeși pe un buton la siguranțã, nu mai are DNA-ul nicio treabã", a mai spus Becali.

Poate ne explica nea Victor ce-a castigat Steaua din declaratia asta in afara de ura, isterie si acuzatii nefondate. In mod sigur n-a castigat nici faima internationala, nici respect, nici macar bani. Culmea, daca s-ar apuca Borcea sa povesteasca ce-a facut la viata lui butoanele cu care se lauda boieru' ar fi niste nimicuri. Cred ca Borcea s-a pi*** pe el de ras cand l-a auzit pe asta cum se lauda ca i-ar place sa se joace cu niste lucruri cu care potaile se joaca pe sestache de zeci de ani.

p.s :

Fireste, s-ar putea spune ca boieru' a glumit. Dar poate ca si stelistii glumesc atunci cand scandeaza impotriva oierului. Poate glumesc si atunci cand ii cer sa-si ia talpasita de la Steaua. Daca ciracii lui Jiji au inghitit glume de-ale lui Jiji ca cea de mai sus atunci sa faca bine sa inghita si glumele stelistilor. Sigur, confruntarile cu jandarmii nu fac un bine Stelei. Dar fac infinit mai putin rau decat laudele infantile ce dau apa la moara torentelor de dejectii si acuzatii din presa.

Prepeleak18.11.2008 15:02

52 de carti a citit Goergescu... si doi sau trei jokeri. Din asul de trefla a invatat expresia mustind de intelectualitate scapata din lesa "Bai baietasule !".

Eu nu cred ca violentele se vor opri in clipa in care va muri cineva de o parte ori de alta a baricadei. Zmarandestii au reactionat exagerat. Pe jandarmi ii stiam de mult. Represiunea impotriva unor manifestari legitime este precursoarea unei viitoare revolutii si de fiecare data dreptatea e de partea celor multi. Asa se nasc miscarile de dreapta, azi un recurs la simboluri... vezi Lacatus, stindardul dacic arborat in peluze, maine proteste, violente, batai, vandalizare, linsaj. Nici nu stiu daca e cazul sa imi para rau ca "organele abilitate" reactioneaza asa. Imi pare rau doar de oamenii care au suferit in peluze nu si de atitudinea si sentimentele nascute acum. Eu fac pariu ca Becali n-o sa moara in patul lui decat in cazul in care va da ortul popii in celula.

Ce i-au invatat jandarmii pe copiii de zece ani din tribune? Sa se bata.

MoWeed18.11.2008 15:02

saraca Steaua!

Dar nesimtitu ala de patron pe care-l idolatrizezi ce a facut?

Cine a adus insultele si grobianismul in Ghencea; cine taraste permanent numele Stelei in scandaluri?

O rusine este ca un suporter care a prins zeci de ani in Ghencea poate sa pupe in fund un analfabet nenorocit care nu da 2 bani pe traditia acestui club.

Saraca Steaua, a ajuns pe mana unui cioban si a limbistilor din jurul lui....

victor18.11.2008 15:26
Declaratie a boierului, februarie 2008. Sursa : Mediafax

Gigi Becali a precizat cã va apãsa și el pe "butoane" în returul Ligii I, revenind apoi și spunând cã "mai glumește". "Acum toatã lumea o sã încerce numai butoane. Cine are curaj și cine poate sã apese. Din prima etapã se vor încerca butoanele.O sã apãs pe butoane încontinuu. Dacã pot sã apãs pe butoane. Cine are cei mai mulți bani are cele mai multe butoane. Becali are cei mai mulți bani. În tur eu am dormit. Am lãsat butoanele neapãsate. ªi cu Buzãul am pierdut douã puncte. Sã vezi butoane acum, acum deja apãs pe butoane. Mi-e fricã cã CFR-ul o sã fie ajutatã de arbitri. Pentru cã mai glumesc eu, butoane, nebutoane, dar eu la arbitraj nu m-am bãgat și nu mã voi bãga niciodatã pentru cã mi-e fricã sã n-am belele, PNA, DNA... Dacã apeși pe un buton la siguranțã, nu mai are DNA-ul nicio treabã", a mai spus Becali.

Poate ne explica nea Victor ce-a castigat Steaua din declaratia asta in afara de ura, isterie si acuzatii nefondate. In mod sigur n-a castigat nici faima internationala, nici respect, nici macar bani. Culmea, daca s-ar apuca Borcea sa povesteasca ce-a facut la viata lui butoanele cu care se lauda boieru' ar fi niste nimicuri. Cred ca Borcea s-a pi*** pe el de ras cand l-a auzit pe asta cum se lauda ca i-ar place sa se joace cu niste lucruri cu care potaile se joaca pe sestache de zeci de ani.

auzi dane, de ce nu esti corect so obiectiv!? eu am urmarit mereu ceea ce scrii, pentru ca indiferent de ideile adverse pe care le imbratisam, cred ca esti o persoana cu un nivel peste medie, iar polemica cu tine chiar poate fi si o placere?!

acum imi pari simplist in rationament si chiar manipulator?! iti place sa te ascunzi in spatele cuvintelor? de ce suntem iritati cu totii de cateva saptamani? sigur, din cauza jocului, a nerealizarilor tehnice, a prea multelor "esecuri" (la Steaua si un egal este in fapt o infrangere) si cel mai grav, ne deranjeaza locul in clasament si faptul ca Dinamo nu a putut fi oprita si ne rade in nas, desi are una din cele mai slabe echipe din istorie!?

cu toti asteptati ca omu' sa intervina, sa faca iar "ceva" si coborarea sa se opreasca, iar Dinamo sa o ia in bot! cu toti sperati si va doriti asta in adancul sufletului, chiar daca altfel il injurati cu foc, pentru ca stiti ca a-i bloca pe caini nu e lucru simplu si-ti trebuie "boase" si portofel gros ca sa o faci. aici nu mai este vorba de principii si onoare, caci Dinamo se sterge la fund cu astfel de principii, ba chiar te iau de prost daca faci referire la ele!

iar cand oita in sfarsit face anuntul dupa care tanjiti, va dati fete mari si incepeti ca vai, dar nu se poate, dar cum e posibil, noi nu vrem asa ceva....?! ca sa avem vreo sansa la campionat Dinamo trebuie blocata si obligata sa joace PE BUNE cat mai multe jocuri, caci altfel aranjamentele lor sunt infinite! o fi Becali un taranoi, dar intuieste corect cum sta treaba!

iar noi astia "...pana la moarte", ar trebui sa ne gandim numai la Steaua si la ce putem face pentru ea, nicidecum sa tot credem ca Steaua ne este datoare si ca lumea incepe si se termina in frustrarile fiecaruia!

c.ronaldo1718.11.2008 15:33

Traducere la ce spui tu Victor: "Eu, stelist adevarat, vreau ca Steaua sa faca blaturi si sa castige campionatul!". Corect?

PS: Mai bine pe locul 15 corect, decat campion pe nedrept. Si asta o spun de acolo, din adancu` sufletului.

sabin130718.11.2008 16:24

Cu Victor nu se poate polemiza, intr-adevar. Cum a spus si Prepeleak, e o divergenta ¨prea fundamentala¨ ca sa se ajunga vreodata la un consens. De fapt, nici nu am de ce sa cred ca Victor ar vrea sa se puna de acord cu ceva.

Bineinteles ca nu are nevoie sa fie ¨starnit¨, e un profesionist.

Prepeleak18.11.2008 16:37

Ne furam singuri nadragii si apoi de miram ca ne acuza lumea ca suntem in fundul gol si rade de noi. Becali a decis si slugile lui incearca sa ne convinga ca stimularea unei echipe pentru a isi apara indarjit sansele nu e mita. Sa citim DEX-ul:

"MÍTÃ, mite, s.f. Sumã de bani sau obiecte date ori promise unei persoane, cu scopul de a o determina sã-și încalce obligațiile de serviciu sau sã le îndeplineascã mai conștiincios; șperț, șpagã"

Promiterea unei sume de bani pentru ca "U" Cluj sa joace mai atent cu CFR este mita. Fara drept de apel si conform dictionarului. Ca surogatul nostru de procuratura nu poate demonstra ca banii erau destinati "sepcilor rosii" e alta mancare de peste dar toata tara asta a vazut ceea ce era de vazut: Steaua incearca sa castige titlul mituind! Bine ca nu l-a castigat asa desi, daca il castiga, banii ajungeau unde trebuie macar pentru cateva clipe... Victor ar fi jubilat astazi de bucurie ca plangem toti dupa Gigi Becali si ne-ar fi trimis cu merinde la Jilava la binefacatorul nostru. Si, ca tot veni vorba, se sesizeaza un moderator cu privire la postul anterior al acestui forumist? Nu trebuie sa il provocati sau sa il jigniti, ajunge doar sa faceti o remarca inteligenta si omul suduie ca un ucenic de cioban depasit de situatie iar sudalma, din cate stim, nu-i permisa.

Later edit: intre timp postarea incriminata a fost stearsa. Multumesc! Accept oricand un dialog fara incursiuni genealogice in care sa lamurim de ce unii considera ca Becali este de neinlocuit si ca face mai mult bine decat rau.

Piece of Mind18.11.2008 16:49
Cu Victor nu se poate polemiza, intr-adevar. Cum a spus si Prepeleak, e o divergenta ¨prea fundamentala¨ ca sa se ajunga vreodata la un consens. De fapt, nici nu am de ce sa cred ca Victor ar vrea sa se puna de acord cu ceva.

Bineinteles ca nu are nevoie sa fie ¨starnit¨, e un profesionist.

Mama ce clasa va da Victor! Pacat ca nu puteti sa vedeti dincolo de "sluga lui Becali", ca ati avea ce invata...

Joga Bonito18.11.2008 17:27

Hai tai-o la somn, amice Piece.

Lasa-ne in pace si formeaza-ti un cerc elitist impreuna cu alde Victoras, tavimai si xray_rom. Sa va inecati in limbajul vostru alambicat toata ziulica si noaptea sa schimbati discutii materialiste vis-a-vis de ce reprezinta Steaua pt voi. Nu neg ca ati avea dreptate, dar momentan toti vedem distorsionat ce se intampla la clubul nostru iubit.

Cat despre ceilalti, amaratii "pan' la moarte" o sa incercam sa scapam de Calaul Stelei. Daca dam gres, o sa scape el de noi. Atunci sa fiti liberi sa-i dedicati epitafe si poeme, iar mersul la stadion o sa semene izbitor cu o 2 ore petrecute la teatru.

MoWeed18.11.2008 17:29

Piece, eu nu am ce invata de la oameni care trec prin viata pupand in fund, indiferent cat de culti sau realizati din punct de vedere financiar sunt

cristian01418.11.2008 17:30
eu am o minte mai inceata, asa ca sa-mi explici in detaliu: deci vina pentru amenda de 1 miliard (prima, cea data de jandarmerie, caci va urma inca una de la federatie) nu apartine in totalitate suporterilor (e un titlu pe care unii nu-l merita, dar ma rog sa lasam o astfel de formulare) DAR VA FI PLATITA IN TOTALITATE DE CLUB, nu-i asa? adica ar fi ceva vina si pe la suporteri, dar cand e vorba de banuti, sunteti baieti saraci nu-i asa? omu', daca sunteti fuduli si vi se pare interesant sa va puneti poalele in cap incaierandu-va pe stadione este optiunea voastra! dar duceti fudulia pana la cap si platiti macar "partea"aceea din amenda de care va considerati vinovati! as fi tare curios sa vad cati bani ati putea strange?! parerea mea este nimic! dar lasa ca vine taticu' Becali, monstru cu chip de om, sa plateasca, ca el are de unde si e obligat nu-i asa sa duca in carca pe toti golanii si frustratii care in lipsa de preocupari considera ca stadionul este un maidan unde violenta si prostia trebuie expuse si profesate!

Amenzile, atat cea primita de la jandarmerie, cat si cea primita de la FRF vor fi achitate ca si pana acum din buzunarul clubului, cum ai zis si tu, mai exact, din visteria FC Steaua Bucuresti, care desi ii apartine in acte lui Becali, are propriul ei capital, bani proveniti din Liga, drepturi de televizare, bilete etc.

Deci, momentan, patronul-creditor nu trebuie sa-si bage mana adanc in buzunar pentru a plati pagubele si sanctiunile pentru ca in mod firesc acei bani provin din conturile clubului. Nu vreau sa scuz pe cineva, pentru ca e impardonabil ca tu sa gresesti si cineva sa plateasca in locul tau, dar asa stau lucrurile.Asa ca asta nu-i afecteaza cu nimic avutia lui. Ba mai mult, daca vina apartine in mod egal (SA ZICEM) suporterilor si conducerii, atunci clubul plateste pentru toata lumea. S-a discutat de nenumarate ori situatia creata la Steaua de la venirea lui Becali si cu totii stim ca "domnul" respectiv si-a amortizat (cel putin) investitiile de-a lungul timpului. Chiar el recunoaste ca e creditor, inainte de-a fi patron.

Sper sa nu-mi povestesti faptul ca a venit la Steaua, a bagat o caruta de bani, ne-a dus pe culmile succesului si ca toata gloria i se datoreaza lui. Calcule s-au mai facut si se vor mai face, s-au cheltuit foarte multi bani, la fel de multi ca si cei incasati de familia Becali.

" deci vina pentru amenda de 1 miliard (prima, cea data de jandarmerie, caci va urma inca una de la federatie) nu apartine in totalitate suporterilor (e un titlu pe care unii nu-l merita, dar ma rog sa lasam o astfel de formulare)"

Am mai spus-o si in postul trecut ca, personal, cred ca vina pentru incidentele din peluza apartine firmei de paza, implicit conducerii, iar pentru faptele din afara stadionului sunt vinovati acei cativa suporteri care au avariat masinile si Dumnezeu mai stie ce. Asa ca fiecare sa plateasca pentru faptele lui. Probabil ca fanii turbulenti au ajuns deja la politie (aproximativ 30, din cate am citit), si-au capatat amenzi, batai si tot tacamul. Iar noi ceilalti doar intuim ca in toata mizeria asta si conducerea a avut partea ei de vina, dar evident ca nimeni si nimic n-o poate demonstra, asa ca ceilalti vinovati sunt practic inexistenti. Lucru anormal !

Si pe langa tot ce-am spus, as mai avea o intrebare : Zmarandescu si agentii lui de paza, de catre cine sunt platiti ? Sa nu-mi spui ca de Becali ca nu cred. Din moment ce in Ghencea exista o firma care sa asigure securitatea, inseamna ca respectivii baieti sunt platiti tot de club. Bine, bine, dar pentru ce ?! Ca sa se produca asemenea incidente ?! Nu consideri ca cei implicati ar trebui sanctionati, pentru ca pana la urma SI din cauza lor s-a ajuns in situatia asta ? Dar cum, din moment ce Becali isi lauda fostul bodyguard pentru actiunile de-o bravura iesita din comun ? Si nu-mi explic cum Zmarandescu, seful firmei respective a ajuns in situatia de-a fi prezent la locul faptei, impartinand pumni in stanga si in dreapta, din moment ce rolul lui e de a-si COORDONA oamenii din subordine. Nu cred ca a ajuns in peluza cu ganduri pasnice, a fost lovit si apoi si-a pierdut cumpatul sarind la bataie.

DanStan18.11.2008 22:17
de ce suntem iritati cu totii de cateva saptamani?

Exact. Si fix in acest moment extrem de tensionat geniul din Carpati a ajuns la concluzia ca trebuie sa se rafuiasca cu peluzele trimitandu-si pachetele de muschi sa trosneasca in stanga si-n dreapta.

sigur, din cauza jocului, a nerealizarilor tehnice, a prea multelor "esecuri" (la Steaua si un egal este in fapt o infrangere) si cel mai grav, ne deranjeaza locul in clasament si faptul ca Dinamo nu a putut fi oprita si ne rade in nas, desi are una din cele mai slabe echipe din istorie!?

Avansul potailor nu se datoreza cumva si faptului ca sus numitul finantator a furnizat in mod iresponsabil suficiente materiale presei de scandal pentru a le permite vandutilor de acolo sa-si focalizeze atentia asupra Stelei si sa 'ignore' cu buna stiinta multiplele manarii comise de catei ? Tot in urma declaratiilor 'inteligente' ale boierului titlul obtinut intr-un mod jenant de CFR Cluj in urma unui recital de blaturi si noncombaturi s-a transformat intr-o fapta eroica. As putea spune ca Gigi Becali e probabil cea mai eficienta portavoce a adversarelor Stelei.

cu toti asteptati ca omu' sa intervina, sa faca iar "ceva" si coborarea sa se opreasca, iar Dinamo sa o ia in bot! cu toti sperati si va doriti asta in adancul sufletului, chiar daca altfel il injurati cu foc, pentru ca stiti ca a-i bloca pe caini nu e lucru simplu si-ti trebuie "boase" si portofel gros ca sa o faci.

Asta demonstreaza cam ce intelege dl. Victor din fotbal. O echipa de fotbal poate trece peste o perioada proasta numai daca omu' din conducere face 'ceva'. Se poate presupune deci ca marile cluburi ale Europei sunt ceea ce sunt numai si numai pentru ca onoratele lor conduceri au facut acel 'ceva', altfel probabil ar fi luptat din greu pentru evitarea retrogradarii. Interesant e si faptul ca daca totul depinde de numai si numai de omu' de la conducere atunci implicit grupul de rude si cunostiinte implantat in structurile clubului nu-si are utilitatea, respectivele persoane neavand nici un rol in eventuala relansare a Stelei.

Fireste, orice stelist isi doreste ca Dinamo sa o ia in bot si eventual si prin alte locuri. Dar - spre deosebire de antistelisti - nu infrangerile adversarilor reprezinta satisfactia numarul unu a unui stelist ci victoriile propriei echipe. Victorii care sunt realmente greu de obtinut atat timp cat omu' de la conducere vrea sa fie in acelasi timp selectioner, antrenor, psiholog, tactician si vedeta numarul unu a echipei.

aici nu mai este vorba de principii si onoare, caci Dinamo se sterge la fund cu astfel de principii, ba chiar te iau de prost daca faci referire la ele!

Asa, si daca aia n-au onoare trebuie sa n-avem nici noi ? Daca aia se arunca maine in fata tramvaiului trebuie sa ne aruncam si noi ? Pana una - alta conducatorul nostru - si nu al lor ! - s-a umilit in public pe stadionul adversarei de-o viata impopotonandu-se cu fularul spurcat.

iar cand oita in sfarsit face anuntul dupa care tanjiti, va dati fete mari si incepeti ca vai, dar nu se poate, dar cum e posibil, noi nu vrem asa ceva....?! ca sa avem vreo sansa la campionat Dinamo trebuie blocata si obligata sa joace PE BUNE cat mai multe jocuri, caci altfel aranjamentele lor sunt infinite! o fi Becali un taranoi, dar intuieste corect cum sta treaba!

Care anunt ? Ala cu butoanele ? Ala a fost facut la inceputul lunii februarie. Nici nu visau aia de la Cluj ca insasi conducatorul clubului rival e capabil sa-i transforme pe gratis in eroi si sa le dea ocazia tuturor frustratilor antistelisti sa faca tot posibilul sa-i ajute s cucereasca titlul. Incepand din momentul ala orice rivalitate a disparut. Toti s-au coalizat impotriva Stelei, inclusiv federatia si presa.

Daca e vorba cumva de vreun alt anunt atunci probabil ca stelistii si-ar dori mai degraba anunturi despre semnarea unor contracte cu jucatorii valorosi de care Steaua are nevoie. Nu de altceva dar astfel de jucatori ne vor fi de folos atat in derbyurile ligii 1 cat mai ales in cupele europene, acolo unde fanteziile butoniste ale lui Gigi nu impresioneaza pe nimeni. Dar intrucat astfel de anunturi sunt doar vise - nimeni nu accepta salarii mici pentru a nu isca conflicte in vestiar - ne-am multumi si cu anuntul ca Gigi, ofticat, a decis sa ne demonstreze priceperea sa manageriala etalandu-si talentele la orice alt club bucurestean. Nu ne indoim ca sub conducerea sa prea-luminata altii vor dobandi nenumarate campionate si ligi ale campionilor precum si un numar neprecizat de pumni in gura de la Zmarandescu si pulane de la jandarmi.

iar noi astia "...pana la moarte", ar trebui sa ne gandim numai la Steaua si la ce putem face pentru ea, nicidecum sa tot credem ca Steaua ne este datoare si ca lumea incepe si se termina in frustrarile fiecaruia!

In mod normal conducerea clubului ar trebui sa se gandeasca numai la Steaua si la ce poate face pentru ea, nicidecum sa tot creada ca Steaua le este datoare si ca lumea incepe si se termina cu frustrarile lor. Se intampla asa ceva ? Gigi se gandeste numai la el si cariera lui politica, e convins ca Steaua ii e datoare cand de fapt ascensiunea mediatica a lui Gigi se datoreaza Stelei si nu invers ... Cat despre frustrari ... oare cine e mai frustrat, un om care nu pierde nici un prilej sa se laude intr-un mod infantil (si de multe ori nejustificat) sperand sa capteze atentia celor din jur sau un om care isi scuipa plamanii pe stadion, infruntand frigul, canicula, ploaia, zapada si pulanele ?

predatorpulse719.11.2008 00:27

Nu inteleg atitudinea unora care inca il apara pe Becali,am ajuns sa cred ca astia sunt pro-Becali doar ca sa fie impotriva curentului,sa se creada mai speciali,in loc sa vada realitatea dura din fata lor.

Din cauza acestui om Steaua a ajuns cea mai urata echipa din tara. Unde altadata era primita cu bucurie si entuziasm,acum e scuipata in obraz,injurata si acuzata de blaturi si mismasuri. Omul pute a incultura,grobianism si aroganta,comportandu-se ca un megaloman atunci cand castiga Steaua si jignindu-si subalternii cand aceasta pierde.

In ochii lui fie esti cel mai mare,fie esti ultimul jeg de pamant. Nu exista punct de echilibru si asta e foarte periculos cand incerci sa construiesti ceva,in acest caz o echipa de fotbal performanta.

Omul ne face de ras prin fiecare cuvant scos pe gura si s-a inconjurat de lingai incompetenti care raspandesc amatorismul lor in toate domeniile ce tin de clubul nostru,staff medical,grupele de copii,oamenii care se ocupa de transferuri etc.

Reteta de mediocritate a lui Becali merita brevetata. Inaintea inceperii sezonului se iau jucatori doar ca sa iasa la numar,de obicei foarte ieftini sau chiar moca,cu putine exceptii gen Dayro moreno(2 milioane). Se pune un antrenor si e lasat cateva etape in pace de jijel iar mai apoi incepe Jiji sa se "implice". Steaua intra cu chiu cu vai in CL unde,pentru a mia oara,jijel constata ca nu avem jucatori buni si da vina bineinteles pe ei si cateodata si pe antrenor,uitand ca zgarcenia sa a costat Steaua o performanta buna in grupe. Acest parcurs din Cl oboseste echipa si din nou constatam cu nu avem jucatori cu care sa luptam pe mai multe fronturi,pierzand astfel puncte importante in campionat. Daca asta n-ar fi de ajuns si jucatorii se becalizeaza plangandu-se de ce unii se dau la o parte cu alte echipe dar cu Steaua nu,de parca noi ar trebui sa castigam doar prin prezenta din teren(vezi Radoi care se plangea de Timisoara,uitand ca in campionatul romanesc exista o mie de aliante perverse,d-asta Steaua era unica,se lupta cu toti si de multe ori castiga).

Urmeaza traditionala iesire prematura din cupa si terminarea turului in care bineinteles nu ne aflam pe locul 1,ba chiar la diferente mai mari de 6 pc de prima clasata(acum 2 sezoane javrele aveau vreo 9 pc in fata,anul trecut chefere avea vreo 11 iar acu' o sa terminam cel mai probabil la 8 puncte de lider,misto nu?). In iarna achizitionam alte ciurucuri din care 1-2 confirma iar tot returul stam sa fugarim dupa alte echipe rugandu-ne mai mult sa ia bataie rivalii nostri decat sa castigam noi pentru ca din acel moment nu mai depindem de noi. Si uite asa se incheie sezonul si terminam cu 0 trofee,prestatii jenante in toate competitiile insa Jiji termina anul cu profit datorita CL.

Anul trecut toti au vorbit de meciul cu Dinamo cum am avut campionatul in mana si l-am ratat si au dat cu totii vina pe Laca,insa multi uita faza cu bricheta care a dat puncte gratuite clujenilor. Uitati pentru 2 secunde ca in penultima etapa Steaua a avut meci cu dinamu si puneti-va in situatia cheferului de atunci. Chefere nu se regasea,Steaua incepe sa joace cat de cat si venea pe turnanta iar clujenii aveau 2 derby-uri cu dinamu si crapid. La crapid-Steaua,din cauza brichetei imputite,Steaua a luat 3 puncte nemeritat insa a dat,indirect,6 puncte(ce ar fi fost foarte greu de obtinut altfel)chefereului,pentru ca crapid si dinamu au stat capra in acele meciuri doar ca sa nu ia Steaua titlul. Rejucarea acelui meci ar fi facut un mare bine imaginii nostre desi nu a fost vina echipei pentru faza cu bricheta.

Iar de faza jenanta cu valiza nici nu mai vorbesc,cand am auzit de 1,7 milioane ma tot gandeam ce mijlocas cumparam cu banii astia in loc sa-i dam pe indirecte.

Le urez vise placute tuturor celor care inca mai cred in Becali si capacitatea sa de a conduce o echipa de fotbal. In curand se vor trezi si ei si vor vedea realitatea necrutatoare.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

radupopescu19.11.2008 01:03

Victore , pe ce lume traiesti mai nene ?.

goergescu19.11.2008 10:03

@Prepeleak

Bravo. Esti spiritual ... dar tragi concluzii pripite.

Mai reflecteaza asupra " manifestarilor legitime " .

Stanici19.11.2008 10:11

Georgescule, cu cat tre' sa imping la piept ca sa iti car cartile? Mie de ce nu mi-ai raspuns?!

goergescu20.11.2008 08:44
Georgescule, cu cat tre' sa imping la piept ca sa iti car cartile? Mie de ce nu mi-ai raspuns?!

Tu incepi sa-mi devii simpatic ...

Oricum, vad ca ne porcaim si ne intepam intre noi si tot nu rezolvam nimic.

Cati oameni, atatea idei.

Hai Steaua !!! Macar aici avem un numitor comun.

tavimai20.11.2008 11:01
Hai tai-o la somn, amice Piece.

Lasa-ne in pace si formeaza-ti un cerc elitist impreuna cu alde Victoras, tavimai si xray_rom. Sa va inecati in limbajul vostru alambicat toata ziulica si noaptea sa schimbati discutii materialiste vis-a-vis de ce reprezinta Steaua pt voi. Nu neg ca ati avea dreptate, dar momentan toti vedem distorsionat ce se intampla la clubul nostru iubit.

Cat despre ceilalti, amaratii "pan' la moarte" o sa incercam sa scapam de Calaul Stelei. Daca dam gres, o sa scape el de noi. Atunci sa fiti liberi sa-i dedicati epitafe si poeme, iar mersul la stadion o sa semene izbitor cu o 2 ore petrecute la teatru.

Cel mai valabil adevar este "dar momentan toti vedem distorsionat..." ! Aici sunt destui "din cale afara de transanti" dar subit devin mielusei in alte imprejurari ! Daca sustin violenta de ce nu merg pana la capat ca sa ne arate calea?De ce in urma unor incidente gen "meciul cu Timisoara" nu s-au dus la acea "intrunire" tocmai cei care au fost direct implicati si loviti sau de ce nu s-au dus acolo sa-si sustina "cauza" cei care se autointituleaza "amaratii pana la moarte" ?Nu mi se pare corect ca aici sa vezi tot felul de "cocosei" care accepta sa-i reprezinte alti pe care chiar ei ii contesta !Cine ii da dreptul unuia care injura mai vartos si mai tare ca mine,sau unuia care recurge la gesturi deplasate dar din lasitate dispare in neant refuzand sa dea socoteala pentru ele, sa ma acuze pe mine ca as fi "partizan sau sluga" !Vor dreptate,corectitudine,aplicarea legilor si multe altele dar numai in cazul lor nu !De ce este nevoie ca unii sa se ascunda in spatele unor nik-uri care n-au nici o legatura cu numele lor adevarat?Este evident ca nu le este rusune de numele adevarat ! Toti trebuie sa fim corecti in primul rand si sa nu ne mintim pe noi insine dand dovada de lasitate!Fiecare in felul sau propriu de a lupta trebuie sa dea dovada de consecventa si sa accepte ca nu toti putem fi la fel! Cum pot spera unii sprijin de la ceilalti cand ii acuza pe nedrept ! Cred ca in final totul se reduce la faptul ca nu exista unitate,respect reciproc si gandire sanatoasa! Se actioneaza haotic ,negandit,pripit si sub influienta emotiilor de moment fara sanse in lupta cu monstrul ala ! Pentru a avea ceva sanse cred ca ar trebui actionat cu mai multa unitate si in primul rand inteligenta ! Cum putem insa realiza unitatea cand unii mereu recurg la acuzatii si jigniri la adresa altora ?Se lasa sa se inteleaga ,eronat, ca nu se doreste binele echipei si ca unii vor doar scandal dand astfel apa la moara spurcatului si slugilor sale ! Sunt mai multe feluri de a gandi si percepe realitatea dar nu toate sunt sanatoase! Pe langa "Desteapta-te romane" care e bun si valabil poate ca ar trebui sa avem si un "Gandeste romane"!

«1234»