FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

BecaLehamite

«123»
Vandorsky13.11.2008 20:11

@SS Lazio: e posibil sa ai dreptate, dar daca e sa aleg, prefer caracterul 0 pe care il au britanicii, francezii, nemtii, italienii, spaniolii si olandezii decat cel al "oamenilor de fotbal" (ma refer la patroni, finantatori, conducatori samd) din Romania.

oricum in postul meu nu ziceam nimic de caracter, ziceam ca mai mult ca sigur noul "ipotetic" finantator ar fi mai civilat ca Becali. destul de greu de imaginat ca sunt oameni, cu bani, sub Becali din pct asta de vedere. mai perversi, da. mai escroci, da... dar cu siguranta mai diplomati si retinuti in iesiri animalice prin presa scrisa si televizata.

ps: nu stiu prin ce tara araba (sper ca nu ma insel) un club e finantat de suporteri. s-au scos actiuni la vanzare pt suporteri si acestia pe langa faptul ca le-au cumparat mai si cotizeaza anual cu o suma de bani (nu foarte mare). evident ca si ei au reprezentanti in consiliul de conducere si parerea lor conteaza cand e vorba de un jucator nou sau antrenor. daca sunt 100.000 de suporteri si fiecare contizeaza cu 100 euro anual s-au strans dintr-un foc 10kk mil euro. bani suficienti pt a mentine echipa in campionat, cupa samd. platim un manager profesionist si pe urma se autofinanteaza clubul, asa cum face si acum. Becali a cerut 40kk mil pt a pleca de la Steaua... adica 400 de euro de la 100.000 Stelisti :) ... facem cheta? poate AISS ne ajuta din pct de vedere legal.

-----

later edit: info bilete Steaua - Timisoara

Preturile biletelor sunt urmatoarele:

FOTOLII ? 50 LEI

TRIBUNA 0 ? 30 LEI

TRIBUNA 1 ? 20 LEI

TRIBUNA 2 ? 15 LEI

PELUZE ? 5 LEI

Programul caselor de bilete de la stadionul "Steaua" este urmatorul:

Luni ? Vineri: 12:00 ? 18:00

Sambata: 10:00 ? 14:00

sursa steauafc.com

Lari13.11.2008 20:29
Becali a cerut 40kk mil pt a pleca de la Steaua... adica 400 de euro de la 100.000 Stelisti :) ... facem cheta? poate AISS ne ajuta din pct de vedere legal.

Nu are cine sa te ajute pana nu pune Becali in vanzare actiunile clubului. Iar acest lucru nu se va intampla, din motivele pe care le stim cu totii.

Dar cu siguranta ca exista solutii de sustinere financiara a clubului in caz ca va pleca ala.

Vandorsky13.11.2008 20:38
Nu are cine sa te ajute pana nu pune Becali in vanzare actiunile clubului. Iar acest lucru nu se va intampla, din motivele pe care le stim cu totii.

Dar cu siguranta ca exista solutii de sustinere financiara a clubului in caz ca va pleca ala.

nu vinde pana nu il intrebam :)

acum la modul cel mai serios, daca AISS ar inainta o solicitare de cumparare oficiala (o trimitem si in presa ca sa punem presiune) ce ar mai zice Gigi? sunt sigur ca ar fi o palma grea pe care ar primi-o din partea suporterilor. in plina campanie suporterii stelisti sunt dispusi sa scoata bani din buzunar ca Steaua sa scape de actualul finantator. solutii sunt sa-l tinem pe Becali in lesa s-au sa-l fortam sa plece, ne trebuie doar putin tupeu.

morosanu'13.11.2008 21:18

dupa contrele ce le baga,Victor al nostru imi dadea impresia ca e Victor Becali,desi ma indoiesc ca ala ar zice,scrie o fraza cursiv. "nu ma tutui"si alte expresii care ar vrea sa ne arate ca e superior se incadreaza in tabloul clinic al unei boli de care sufera si finantatorul si ... ati ghicit... ceausescu!!! asa ca mai lasa-ne,lasa-ne,nene victore!!!

maye14.11.2008 01:26

mori ciobane!!!

S.S.Lazio14.11.2008 09:11

@Vandorsky ,da,am citit eu gresit ..tot pe acolo ajungem ..daca ai caracter,esti si civilizat ! :)

Acum,legat de cumpararea clubului,la modul cel mai serios ..crezi tu sau voi ..ca daca ar veni un araboi (vezi exemplul Man City) sau un american plin cu bani ca la Man Utd,nu ar creste pretul de enshpemii de ori..numai ca il stie pe respectivul ca o sa dea banul?..ma rog,e o idee,am mers cam departe :) ..asta pana nu distruge spiritul Stelei si tot ce tine ce echipa asta,nu se lasa .

Am uitat sa dau edit...Alta chestie,nu inteleg de ce se plange atat daca i se cere un jucator de 5 mil euro cand e cotat ca cel mai bogat om din Romania + ca are datorii de nu stiu cate milioane de euro pe la fratii lui de camatarie .

Piece of Mind14.11.2008 09:55

Fara sa fiu avocatul nimanui, dar ce-ar fi sa-l mai slabiti voi putini pe Victor? Nu de alta, dar cred ca omul are mai multe meciuri vazute pe Ghencea decat avem noi toti la un loc!

bodanelu14.11.2008 10:27

@piece si asta e un criteriu sa ne faca habarnisti?

sabin130714.11.2008 10:43

Eu ma gandeam ca poti sa ai 100 de ani si sa fi vazut 100 000 de meciuri pe Ghencea si in final sa ai perceptia lui Victor. Tocmai de asta, ca ar fi vazut mai multe meciuri decat noi toti la un loc, mai mult il baga decat il scoate.

@S.S.Lazio

Inafara de faptul ca n-ar avea lichiditati, dar daca ciobanul a putut servi zilnic circ si cu bani putini de ce ar baga mai mult pe viitor?!

tavimai14.11.2008 10:52

E o problema "de culoare"

Care-i "desteptul cel mai mare"

Nu va certati ca sa fiti tristi

Cand aveti suflet ... de stelisti !

Si daca mintea va mai face cate-un "ou"

Nu-i cazul sa va credeti -"un erou"

Tricourile voastre sunt identic "colorate"

In cap sa dovediti c-aveti -"minti asezate"!

Va "taiati" aici degeaba

De zici c-asta va e treba

Terminati cu acest..."sport"

Ce se practica..."la cort" !

Protasov14.11.2008 11:21

Cine isi face sange rau? Oameni din astia ca Victor care pupa poza sunt peste tot. De aia facem constant mai multi pasi inapoi decat inainte. Si apoi cine se aseamana se aduna, sa stea dumnealui la loja si sa ne lase pe noi la locul nostru, la Peluza Sud de preferat.

Piece of Mind14.11.2008 11:24
@piece si asta e un criteriu sa ne faca habarnisti?

Nu neaparat. :)))

Oricum, genul asta de discutii nu duce nicaieri.

V-am mai spus, vreau ca Gigi sa plece, trebuie sa plece, problema e ce punem in loc? Vreun Paunescu sau Taher 2? Si nu ma luati cu "Steaua e un brand, sunt destui care sa investeasca, etc", ca am vazut cat de interesati au fost oamenii de Steaua in 2002, cand mai nimeni nu a sustinut actiunea membrilor fondatori contra impostorului Paunescu, desi toti se dadeau stelisti pe la TV!

Lari14.11.2008 11:32

@Piece of Mind

In opinia mea, fata de acum 6 ani, exista ceva mai multe posibilitati. Chiar daca Romania nu este, din punct de vedere economic, la o distanta apreciabila de acel moment, sunt de parere ca lumea afacerilor e mai dispusa acum sa scoata banii la vedere. Poate ca nu in aceasta perioada, cand criza economica ne pandeste pe toti. Dar lucrurile nu vor ramane in acest punct, mai ales ca mai toate statele si-au luat masuri de protectie.

Daca un club precum Universitatea Cluj (si ma refer acum doar la situatia financiara a "Sepcilor Rosii") s-au gandit sa scoata actiuni la vanzare pentru fani, pentru acumulare de capital, de ce n-ar face-o si o viitoare conducere?

Nu spun ca aceasta este calea spre Nirvana, doar ca este una dintre posibilitati. Mi-ar placea sa vad reactii la un posibil anunt al lui Becali: "Vand Steaua! Cine-o vrea?"

sabin130714.11.2008 11:39
Mi-ar placea sa vad reactii la un posibil anunt al lui Becali: "Vand Steaua! Cine-o vrea?"

In exterior trebuie sa fie perceput serios anuntul, nu la misto (in Romania nimeni nu-si asuma cuvintele, sub nicio forma), iar ciobanul sa-l perceapa ca singura solutie pentru a-si salva imaginea.

Piece of Mind14.11.2008 11:48
Daca un club precum Universitatea Cluj (si ma refer acum doar la situatia financiara a "Sepcilor Rosii") s-au gandit sa scoata actiuni la vanzare pentru fani, pentru acumulare de capital, de ce n-ar face-o si o viitoare conducere?

Gandeste-te ca lumea are o problema sa scoata si 10 RON/luna ca sa fie membra AISS, ce sa mai vorbim de actionariat la Steaua?! Astea sunt utopii!

sabin130714.11.2008 11:53

Piece, nu stiu daca e chiar acelasi lucru. Nu e buna comparatia.

Becali a aratat cum nu cred ca se poate mai bine ce capital de imagine iti poate aduce Steaua. Are si parti bune. Nu se poate sa nu fie interesat cineva (sau un actionariat care sa nu aiba reper exemplul din groapa) cu mai putini bani decat cioban, dar cu mult mai putina prostie si mai mult ¨spirit managerial¨.

Lari14.11.2008 12:19
Gandeste-te ca lumea are o problema sa scoata si 10 RON/luna ca sa fie membra AISS, ce sa mai vorbim de actionariat la Steaua?! Astea sunt utopii!

Vorbesc in nume personal: abia am timp sa vin la meciuri, mi-ar fi aproape imposibil sa mai gasesc timp si pentru a face parte cum trebuie din AISS. Asa, doar ca fiu numele membru, e ceva nu pot face. As simti ca v-as incurca. Dar nu spun aceste lucruri pentru a te contrazice; sunt convins ca sunt multi care au "o problema sa scoata 10 RON/luna" pentru asociatie.

Un anunt ca s-au scos actiuni la clubul Steaua ar avea puternice reverberatii in presa. Mai ales in cea economica. Eu nu vorbeam de cei care duc o viata mai mult sau mai putin la limita, ci de oamenii care si-ar permite, dau un exemplu, 2000-3000 de euro ca investitie in actiunile clubului. Cunosc eu personal cativa.

Tin minte perfect cand Becali a spus ca i s-a propus, nu a dat nume, ca "au venit oameni" care au vrut sa dea bani pentru Steaua. Asta i-a refuzat pentru ca, spunea el, ar fi vrut drepturi egale cu el si "asa ceva nu se poate". Evident ca nu putem sti nici care erau intentiile acelor potentiali investitori/creditori, nici discutiile dintre Becali si ei, nici cati bani ar fi avut aia.

Ideea e ca posibilitati ar fi.

Eu m-as chinui sa nu mai am nicio problema cu Becali la Steaua daca ar conduce acest club cu mai multa competenta. Din pacate, dupa ce ca managementul e la pamant, mai ales cel sportiv, individu' ne face de *** aproape la fiecare discurs public. Asta e marea mea problema cu el.

Vandorsky14.11.2008 12:35

ok, dupa toate discutiile astea care e concluzia? ce o sa facem? cum o sa re/actionam?

as vrea sa vad mai multa initiativa din partea noastra pe langa posturi.

offtopic: cred ca mi-am listat pdf-ul pt AISS de 4 sau 5 ori pana acum. de fiecare data am decis sa nu-l mai trimit pt ca nu avea rost. nu sunt din capitala, nu pot sa particip la toate intalnirile voastre, nu pot sa ajut... iar statutul de membru cu nemele (ca si in PCR) nu ma incanta. daca Steaua ar vinde de maine actiuni as cupara fara sa stau pe ganduri. pe urma as sta cuminte in banca mea lasandu-i pe profesionisti sa se ocupe de manageriat.

SSK14.11.2008 13:33

Fara suparare, dar cred ca cei care ezita sa se inscrie in AISS din cauza ca nu se pot implica 100% in activitatille organizate de AISS gresesc! AISS ar avea si ARE NEVOIE DE VOI chiar daca nu va puteti implica pe partea organizatorica! Inscrierea ca membru si plata simbolicei cotizatii de 10 lei pe luna este, zic eu, cea mai buna metoda prin care voi v-ati putea arata sprijinul pentru AISS.

Stiu ca e cam offtopic, dar nu m-a lasat sufletul sa n-o spun :)

victor17.11.2008 15:48
@Piece of Mind

In opinia mea, fata de acum 6 ani, exista ceva mai multe posibilitati. Chiar daca Romania nu este, din punct de vedere economic, la o distanta apreciabila de acel moment, sunt de parere ca lumea afacerilor e mai dispusa acum sa scoata banii la vedere. Poate ca nu in aceasta perioada, cand criza economica ne pandeste pe toti. Dar lucrurile nu vor ramane in acest punct, mai ales ca mai toate statele si-au luat masuri de protectie.

Nu spun ca aceasta este calea spre Nirvana, doar ca este una dintre posibilitati. Mi-ar placea sa vad reactii la un posibil anunt al lui Becali: "Vand Steaua! Cine-o vrea?"

chiar si prin naivitate, manipularea ramane toxica! daca Becali ridica finantarea ca asa vrea muschii lui, ne ducem direct in B. si atunci toti voinicii de pe aici o sa dispara, sau o sa scrie ce au citit ei in carti ref. la Steaua?!

nu exista fotbal fara bani! ia fa o experienta si anunta ca deschizi un cont sa strangi bani pentru a cumpara actiuni la Steaua! o sa ai o mare surpriza cat vei strange! un zero cu gaura!

«123»