FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

BecaLehamite

«123»
Piece of Mind13.11.2008 09:57

Articolul este in esenta corect. Cu precizarea ca nu ar fi exclus sa ne trezim si noi cu vreun Taher, intr-un final...

ACa13.11.2008 10:09
nu ar fi exclus sa ne trezim si noi cu vreun Taher, intr-un final...

nici nu stiu care rau e mai mare ... dar o schimbare ar fi binevenita chiar daca ar fi sa jucam dimineata ...

Piece of Mind13.11.2008 10:28
... dar o schimbare ar fi binevenita chiar daca ar fi sa jucam dimineata ...

Vorbiti cu o lejeritate dezarmanta despre lucruri groaznice, incat ma intreb daca Steaua ne merita cu adevarat, ca suporteri.

sabin130713.11.2008 10:44

@Piece

Pentru tine Steaua fara Becali inseamna Apocalipsa.:) Nu se desfiinteaza Steaua daca scapam de cioban, daca asta ti-e temerea.

Sunt si eu de acord cu multe compromisuri sau preturi daca au un scop esential: descotorosirea de cel mai groaznic intre groaznici, Jiji Becali.

tavimai13.11.2008 10:52
In opinia mea, el este principalul vinovat de ceea ce se intampla cu Steaua si, de fiecare data cand voi avea ocazia (iar Steaua.ro imi va permite), nu voi ezita sa afirm de ce este el cancerul starii de spirit ros-albastre. Fara el, Steaua nu ar mai ajuge subiect de bancuri, fara el Steaua nu s-ar afirma de catre personaje legendare precum Tudorel Stoica, Boloni sau Hagi ca acest club nu mai are nimic in comun cu cel care a adus cea mai mare bucurie Romaniei fotbalistice, fara el, fanii ar avea posibilitatea sa rosteasca numele lui Ion Alecsandrescu fara a avea noduri in gat, provocate de inevitabila comparatie "ce-am fost si ce-am ajuns".

Toate probleme actuale ale Stelei palesc in comparatie cu mare problema, care este creditorul. Noi, ca suporteri, trebuie sa aratam cat de des putem ca nu avem niciun dram de respect pentru el. La Dinamo, Borcea e pupat la succese si scuipat la necaz, la Rapid, cu "nea George", lucrurile stau la fel. Daca vom tacea, ne vom merita apelativul de oi.

Pe acest site se gasesc, in opinia mea, mult mai multe analize fotbalistice decat articole cu ala drept personaj principal. Cred ca este suficient loc pentru multe lucruri pe acest site.

Nimeni nu te opreste sa spui ceea ce crezi ! Am zis doar ca tot pomenindu-l ii faceti un mare favor si ar suferi mult mai mult daca nu ar fi bagat in seama!Daca-l consideri "un nimeni" atunci pentru tine el nu ar trebui sa existe si prin urmare nu ar trebui sa-l bagi in seama pomenindu-i numele! Multi insa,citind ce scrii tu, il compatimesc si-i iau aparerea !Omul asta insa "se usuca" daca nu este bagat in seama tocmai pentru ca s-a obisnuit deja cu asta !El doar asta doreste:-mediatizare cu orice pret ! Pe de alta parte insa ai incercat sa-ti imaginezi ce s-ar fi putut intampla cu Steaua fara el ?Cine stie ce borci ,coposi,taheri,ianci sau mititei ar fi putut pune laba aia spurcata pe acest club si poate ca ar fi fost mult mai rau ! Ce te determina sa crezi ca in locul acestui om Steaua ar fi avut sansa sa se aleaga cu un patron mai bun?Ce garantii sunt ca sa credem ca la Steaua ar veni "patronul ideal" daca prin absurd ar pleca asta?POTI SA NOMINALIZEZI UNUL DE LA NOI PE CARE TI L-AI DORI DAR SA FIE SI POTENT FINANCIAR PE MASURA Stelei?Nici eu nu-l consider patronul ideal pentru Steaua dar ma consolez cu gandul ca se putea sa fie mult mai rau si sustin asta cand ii vad pe ceilalti de la celelalte echipe ! Trebuie sa intelegem ca sunt sanse aproape nule ca sa avem patroni gen Abramovici cu care sa putem spera "sa facem legea in c.l. "! Este normal sa dorim cu totii tot mai mult dar ar fi corect sa ne si "vedem lungul nasului" !E clar ca el nu este patronul ideal dar suporterii si echipa tu consideri ca-s ideali? Ti se pare normal ca la un meci in care echipa a jucat bine dar a avut ghinion si nu a realizat rezultatul dorit de "tribune" ,jucatorii,antrenorul ,conducerea si patronul sa fie tratati de suporteti mai rau ca adversarii "ca la usa cortului" si sa fie contestati la nesfarsit ?Daca suntem obiectivi trebuie sa recunoastem ca avem echipa si patronul pe care-l meritam! De ce noi ne "iubim" echipa doar cand castiga? De ce nu suntem stelisti si atunci cand pierde?Nu am putea si noi sa facem cum fac altii care canta si cand echipa lor e condusa la doua sau trei goluri diferenta ?In acele momente n-ar trebui sa sustinem ca sunt tot ai nostri si sa-i aplaudam fara rautate ?"Obsesia oilor " insa ii urmareste pe multi si ajung sa se comporte tot mai des ca niste ciobani!PACAT!!!

Piece of Mind13.11.2008 11:04
@Piece

Pentru mine Steaua = doar Steaua, cu sau fara Becali. Si eu il vreau plecat pe Gigi, dar nu in orice conditii, asa cum vreti voi.

tavimai13.11.2008 11:07

. Putem face acest boicot public, in sensul in care de fiecare data cand apare un astfel de articol, pt inceput pana se obisnuiesc suporterii stelisti sa intram acolo si sa aplicam un comentariu scurt: Sunt suporter stelist - BOICOT!, urmand ca incet, incet sa-i convingem si pe ceilalti sa renunte sa mai citeasca acele articole. Daca il lipsim de audienta, renunta singur la Steaua.

SUNT INTRU TOTUL DE ACORD CU ACESTA ATITUDINE ! In acest fel acest individ nu-si mai realizeaza scopul !Cred ca este singura noastra sansa de a scapa de el !Prea sunt multi cei care-i fac jocul si-i canta-n struna !Nepomenindu-l si necitind nimic despre el ii scade audienta si nu va mai apare nici in presa incet incet !Acest "luceafar de carton" numai asa poate fi stins !

sabin130713.11.2008 11:27

Pai asta ma gandeam, ca Steaua_cu_becali nu poate fi Steaua. Si nu e vorba neaparat de semifnale CL sau ani la rand fara infrangere.

Si cand acceptam situatia actuala, exceptand in judecata noastra elementul Becali pentru a respira Steaua nebecalizata, facem un compromis, care personal mi se pare mai mare decat multe altele.

ACa13.11.2008 11:55
Vorbiti cu o lejeritate dezarmanta despre lucruri groaznice, incat ma intreb daca Steaua ne merita cu adevarat, ca suporteri.

mai groaznice decat becalul?? ma indoiesc.

si daca tot ne gandim "ce ar fi daca" ... de ce nu ne uitam si la (putinele e drept) exemple pozitive (dpdv mediatic si implicare) gen Bucsaru.

de va fi sa ne "spalam de ranza" un an in esalon secund ca pret platit pentru a scapa de gg atunci cu siguranta ne vom intoarce mai puternici si cu coloana vertebrala dreapta

iancu dragosh13.11.2008 13:41
Pentru mine Steaua = doar Steaua, cu sau fara Becali. Si eu il vreau plecat pe Gigi, dar nu in orice conditii, asa cum vreti voi.

La Steaua nu se poate intampla ce s-a intamplat la Rapid. Pentru simplu fapt ca Steaua este singurul club din Romania capabil sa se sustina financiar, fara a avea nevoie de infuzii de capital periodice. Mai mult, eu consider ca dupa revolutie sectia de fotbal a clubului Steaua a produs mai multi bani decat a cheltuit. Tocmai de aceea nu este nevoie sa vina cineva capabil sa investeasca 5 mil sau 10 mil de euro pe an. Este nevoie doar de un management profesionist.

victor13.11.2008 13:59
In opinia mea, el este principalul vinovat de ceea ce se intampla cu Steaua si, de fiecare data cand voi avea ocazia (iar Steaua.ro imi va permite), nu voi ezita sa afirm de ce este el cancerul starii de spirit ros-albastre. Fara el, Steaua nu ar mai ajuge subiect de bancuri, fara el Steaua nu s-ar afirma de catre personaje legendare precum Tudorel Stoica, Boloni sau Hagi ca acest club nu mai are nimic in comun cu cel care a adus cea mai mare bucurie Romaniei fotbalistice, fara el, fanii ar avea posibilitatea sa rosteasca numele lui Ion Alecsandrescu fara a avea noduri in gat, provocate de inevitabila comparatie "ce-am fost si ce-am ajuns".

Toate probleme actuale ale Stelei palesc in comparatie cu mare problema, care este creditorul. Noi, ca suporteri, trebuie sa aratam cat de des putem ca nu avem niciun dram de respect pentru el. La Dinamo, Borcea e pupat la succese si scuipat la necaz, la Rapid, cu "nea George", lucrurile stau la fel. Daca vom tacea, ne vom merita apelativul de oi.

Pe acest site se gasesc, in opinia mea, mult mai multe analize fotbalistice decat articole cu ala drept personaj principal. Cred ca este suficient loc pentru multe lucruri pe acest site.

apropo de ocazii! uite s-a eliberat un "investitor serios", fathi taher. poate ii scrii un mesaj, ii explici situatia si-l convingi sa investeasca si la Steaua?! uraaa! eu cred ca e o idee buna si asa ti-ai putea umple timpul liber pe care imi pare ca-l ai la dispozitie in "cantitati" extrem de generoase?!

cat despre personajele legendare pe care le amintesti, lasa-le in vitrina cu trofee. Steaua Bucuresti, cel mai puternic club din Romania, se tine cu bani grei nu cu palavrageala si filozofie de cismigiu!

astia care nu prea aveti tangente cu munca in economia reala si cu trecutul pe la casierie, mai stopati din elucubratii. sa va intre in cap ca banii nu cresc in si nu se culeg din copaci. sunteti intr-o profunda eroare. de aceea emfaza pe care o afisati numindu-va pompos "suporteri adevarati" este calpa! numai cineva care nu a desfasurat in viata lui o activitate economica si nu a cunoscut "calvarul" bugetului de cheltuieli si venituri, care nu stie ce inseamna sa platesti salariile unor angajati, poate debita atatea ENORMITATI! sigur, netul insa suporta orice caraghioslac!

fara nici o suparare draga lari, iti spun ca desi pari a depune efort sa scrii, dpdv economic esti doar un "amator", iar fotbalistic un "habarnagiu"! cand toata lumea e disperata sa gaseasca surse sa finantare si performanta fara bani nu exista, tu, impreuna cu alti nefericiti (caci frustratii sunt intotdeauna nefericiti) militezi pentru aruncarea Stelei intr-o aventura care nu poate avea decat un singur sfarsit: falimentul! daca maine Becali spune ca nu-l mai intereseaza fotbalul, in 3 luni se inchide "sandramaua" si disparem (cum au mai "disparut" si alte echipe "glorioase" ale Stelei). sa-i vad atunci pe guristii de ocazie, gen Stoica, Balint sau gicuta, cum vor duce ei mana la buzunar si ne vor salva?! ghinionul nostru este ca stimabilii au arici la portofel find slobozi numai la vorbe! daca Doamne fereste s-ar intampla asa ceva si Steaua s-ar prabusi in colaps financiar, 90% din caraghiosii care bantuie pe net si-si dreg glasurile imberbe chemand la revolutii fantomatice ar disparea subit in neant!

azi exista un singur adevar: Gigi Becali isi foloseste banii proprii pentru Steaua noastra! ca el este un nebun si are o gramada de defecte, este adevarat, dar are o mare calitate: CHELTUIE! si pentru asta trebuie laudat si nicidecum mascarit de "famelici" (o licenta metaforica pe care mi-o permit) care uita ca jucatorii au salarii si ca fiecare zi de activitate la Steaua costa o caciula de bani!

Stanici13.11.2008 14:07

Victore, te astept cu o analiza pe scurt a situatiei financiare de la Steaua (cati bani a bagat si cati bani a scos b.ecali.). Nu stiu de ce am impresia ca o sa fie o balanta destul de echilibrata!

sabin130713.11.2008 14:14

Victore, tu nu te mai saturi?

Steaua nu s-a nascut cu Becali si nu va muri cu Becali. Ce tot atatea argumente vrei? Oricum nu esti dispus sa le pricepi, nici teoretic.

Cum ar fi sa-ti iei sefu´ si sa va duceti sa slujiti podarii, sa va investiti acolo banii, timpul si pasiunea. Poate vii tu si ne publici bilantul societatii Steaua. Desi nici atunci nu stiu daca ar avea vreo relevanta, pentru ca ar intra in discutie legi, ¨care se aplica sporadic¨, justitie care nici macar chioara de-un ochi nu e, plus altele care tin de bun simt, si care nici ele nu-si gasesc locul momentan. Si sa-l laudati si sa-l felicitati acolo cat vreti voi (tu si cei ca tine).

¨guristi de ocazie¨ sunt cei care nu au intrat in png sau nu-l ling pe cioban? Sa stii ca sunt multi.

Fara nicio suparare, nu ne mai vorbi tu de adevaruri.

Lari13.11.2008 14:26

@Victor

Este interesant cum pui problema, vorbind doar de investitori gen Taher. In opinia mea, Taher n-a investit niciun ban in viata lui cu adevarat. El a facut de-alea care se numesc "inginerii financiare cu statul". Ala n-a vrut niciun moment sa faca din Rapid ceea ce sustinea. Asa "pafarist" cum sunt eu in probleme economice (trec cu vederea faptul ca ma judeci in ABSOLUTA NECUNOSTINTA DE CAUZA; stii tu ce studii am eu? stii tu cu ce ma ocup eu?), stiu ce firme controleaza el si, mai ales, CUM le-a preluat. Taher nu e afacerist, nu este un investitor. Este un mafiot!

Intr-adevar, Becali a facut bani dintr-o meserie absolut onorabila si a beneficiat si un imprumut mai mult decat generos de la Hagi. Nu cunosc detalii referitoare la schimbul de terenuri cu MApN, asa incat nu vreau sa speculez. Din acest punct de vedere, ai dreptate: Becali are un avantaj clar asupra celor gen Taher.

Eu am vorbit doar din punct de vedere al starii de spirit: tu vorbesti despre Alecsandrescu doar la modul "trofee", eu ma refer la Senior din perspectiva conotatiilor sufletesti. Tu vorbesti de Becali ca un Mesia financiar pentru Steaua, eu scriu despre el din punctul de vedere al dezastrului de civilizatie pe care l-a adus si pe care il continua la acest club.

Eu tin cu Steaua din 1985, de cand am primele amintiri referitoare la sport. M-a incantat la aceasta echipa, in afara jocului spectaculos si precis, modul in care vorbeau jucatorii si conducatorii. La acesta echipa m-a atras O STARE DE SPIRIT, nu banii, nu trofeele. Eram prea mic pentru a sti ce reprezenta CCA, nu stiam o iota despre istoria acestui club. Mentionez ca ai mei se uitau la meciurile tuturor echipelor de fotbal; nu mai pun la socoteala celelalte sporturi.

Inca o data: Steaua, pentru mine, este O STARE DE SPIRIT, care va exista independent de starea financiara sau sportiva a clubului. Din acest punct de vedere, Becali este o calamitate pentru Steaua.

As vorbi oricat si despre orice vrei despre "investitorul Becali", numai ca el nu MAI exista. A bagat bani in club, evident ca a bagat bani. Numai ca, in acte, el A CREDITAT clubul. Vrei sa dicutam despre diferenta dintre investitie si creditare? Sau poate vrei sa vorbim despre faptul ca el insusi a recunoscut ca Steaua se autofinanteaza? Si atunci, care dracului sunt investitiile alea?

Sau poate vrei sa vorbim, mai pe indelete, despre cum se spala bani in general si in sport in special?

Vorbim, Victore, vorbim, ca unii nu-s atat de idioti pe cat crezi.

MoWeed13.11.2008 15:02

Campania asta electorala...

ACa13.11.2008 15:09
astia care nu prea aveti tangente cu munca in economia reala si cu trecutul pe la casierie

dragule nu ne cunosti competentele comerciale asa ca scuteste-ne de aroganta ieftina

intr-adevar "azi exista un singur adevar" dar acela este ca gg si-a folosit banii sa intre "cu picioarele" la Steaua si acum beneficiaza de imagine cu costuri neinsemnate. Daca nu esti de acord vino cu date concrete, cu cifre nu cu povesti si cantari de preamarire a maretului camatar.

Steaua exista inainte ca gg sa plimbe oile pe plaiurile mioritice si va exista mult dupa ce el le va plimba prin ceruri.

Protasov13.11.2008 15:25

Va spune 'neacu cum a facut Gigi bani. A vandut blugi turcesti in consignatii. A imprumutat bani cu camata "prietenilor" care faceau acelasi lucru. Nu vreau sa spun ca nu a muncit, s-a agitat nefericitul. Terenuri a cumparat pt ca e mandru si pt ca la machidoni averea se masoara in proprietati. A cumparat teren pentru pasune, a dat norocul peste el fara sa-l intrebe. Nu mai pomenesc si de cotcaria cu MApN.

Pana la urma lucrurile astea nu conteaza. Nu ne intereseaza cum a facut Gigi bani si mi-as fi dorit sa nici nu fie nevoie sa discutam asta aici. Trebuie sa fie cineva in masura sa-i spuna ca nu merge asa cum stie el. Pt o poveste asa frumoasa ca a Stelei avem nevoie de un tip educat cu mintea deschisa. Nu ne intereseaza de unde vin banii atata vreme cat acesti bani vin doar pt finantare. Daca imaginea clubului va fi una buna si cea a finantatorului asijderea. Trebuie lasati oamenii care se pricep la asa ceva sa isi faca treaba.

victor13.11.2008 15:29
Victore, tu nu te mai saturi?

Steaua nu s-a nascut cu Becali si nu va muri cu Becali. Ce tot atatea argumente vrei? Oricum nu esti dispus sa le pricepi, nici teoretic.

Cum ar fi sa-ti iei sefu´ si sa va duceti sa slujiti podarii, sa va investiti acolo banii, timpul si pasiunea. Poate vii tu si ne publici bilantul societatii Steaua. Desi nici atunci nu stiu daca ar avea vreo relevanta, pentru ca ar intra in discutie legi, ¨care se aplica sporadic¨, justitie care nici macar chioara de-un ochi nu e, plus altele care tin de bun simt, si care nici ele nu-si gasesc locul momentan. Si sa-l laudati si sa-l felicitati acolo cat vreti voi (tu si cei ca tine).

¨guristi de ocazie¨ sunt cei care nu au intrat in png sau nu-l ling pe cioban? Sa stii ca sunt multi.

Fara nicio suparare, nu ne mai vorbi tu de adevaruri.

nu ma intereseaza absolut nici un comentariu pe care il faci si nu marsez la modul insidios in care incerci sa te strecori in discutie, folosind usa de serviciu, destinata de regula servitorilor. eu am avut un "debate" cu lari, mi-am exprimat punctul de vedere pe o situatie concreta, cred ca am dreptate si am o experienta de viata care imi permite sa comentez, poate ca tonul ales a fost oarecum dur la adresa lui lari, e o problema pe care mi-o asum, si sper ca macar "celalalt" sa reflecteze si la comentariul meu, chiar daca nu-l agreeaza. si punct!

mai departe insa apari TU?! de regula, "tu" e un apelativ care iti recomand sa-l folosesti in familie, cand vorbesti cu tata, mama, fratii si surorile TALE!

cand TU (repet: TU) ma interpelezi pe mine, incepi adresarile cu "DUMNEAVOASTRA" si mai presari cate un "daca imi permiteti!". este o chestiune de educatie, caci noi nu suntem intr-o relatie in care ti-am dat voie sa ma tutuiesti! si cum exista o diferenta de pregatire si varsta intre noi doi e bine sa ramai in banca ta. elevii nu-si tutuiesc profesorii si-n materie de fotbal, fata de tien, eu sunt academician.

nu este prima oara cand imi folosesti numele si mai plicticos, imi trimiti mesaje personale?! bad behaviour!

iti repet inca o data, sper ca pentru ultima oara: familiarismul tau ma deprima si-l refuz! esti neinteresant si eu nu pot cobora nivelul unei polemici intr-atat! deci: PA! uita-ma!

MoWeed13.11.2008 15:38

Bai Victor, pe tine nu te vad folosind apelativul de "dumneavoastra" asa ca nu mai fa pe moralistu' aici. Sa stii ca politetea trebuie sa fie reciproca, indiferent de varsta celor 2 interlocutori "academicianule"

bodanelu13.11.2008 17:03

@Victor pe ce te bazezi cand ne faci habarnisti? care sunt studile tale? diplomele in sport? scaneaza-ne o diploma, o carte de munca si atunci ai dreptul sa ne cataloghezi. Pana atunci te cataloghez si eu cu: pupator in fund, PNG-ist si om de campanie!

sabin130713.11.2008 17:04

Draga Victor, asta e un ¨debate¨ public, si din cate am inteles fiecare intervine cand vrea fara nicio problema, atat timp cat regulile acestui forum nu sunt incalcate. Adevarat, unele personaje ca tine trebuie tratate cu indiferenta; aici mai lucrez. Eu mi-am exprimat punctul de vedere despre punctul tau de vedere, chiar am argumentat desi am spus si acolo ca multe sperante ca o sa pricepi n-am.

Punct il pui unde vrei, in familie cand vorbesti cu tata, mama, fratii ca tot veni vorba.

¨Dumneavoastra¨ si ¨imi permiteti¨ le folosesc cand ma adresez unor persoane care imi inspira respect, si aici nu poate fi vorba de persoana ta. De asemenea varsta nu este primul criteriu, pentru ca poti sa ai niste zeci de ani in spate si sa ajungi lup moralist. Exemple sunt.

Am fost doar politicos tutuindu-te, nu familiar. Cred ca am exagerat

imi trimiti mesaje personale?! bad behaviour!

Aici m-ai dat pe spate. Ori e defect profesional, ori bati campii cu gratie.

Poate ti-am dat si sms sa te scot la un suc, si nu-mi aduc aminte. Totusi nu cred.

Fane13.11.2008 17:09

@sabine

N-ai cu cine man...lasa-l in durerea lui.

STARforce13.11.2008 17:33

Ohh shit....cock fight...again....Chiar nu va ajunge!Peace bro, ar trebui sa avem respect pentru fiecare parte de opinie dar totusi putem sa nu divagam de la subiect si sa ne "facem" unu pe altu' pana la urma NOI avem un singur scop?Oare????......Nu?

Vandorsky13.11.2008 18:13

desi nu sunt de acord cu pct de vedere al lu' Victor, omul le leaga/argumenteaza bine.

nu are rost sa ne certam doar pt ca avem opinii diferite. fiecare are dreptul la libera exprimare. daca ajungem in stadiul in care nu toleram/acceptam alta/e opinie/i pe langa a noastra nu suntem cu nimic diferiti de George Becali, omul care distruge clubul nostru iubit.

on-topic:

s-a mai spus de espemii de ori: Steaua e cel mai puternic brand din Romania => sansele ca Steaua sa aduca un investitor nou sunt mult mai mari ca la dinamu, cccrrrrapid, fulgeru cimisoara sau chefere Cluj. sunt convins ca daca Becali ar pleca nu ar trece foarte mult pana ar veni alt investitor, cel mai probabil unul mult mai civilizat ca el.

S.S.Lazio13.11.2008 19:01

Tin sa-l felicit pe lari pt un articol impresionant !:) ..felicitari ....off topic..de biletele la Steaua-Poli bragadiru' ...stiti ceva?..cand se pun ? pe privat,daca se poate ! Multumesc

Vandorsky ..tin sa te contrazic...unde-ai vazut tu om cu bani si cu caracter pe deasupra ?..caracter + bani = 0 ..ai dat de patima banilor,esti un om distrus !..daca gresesc,ma corectezi .

«123»