[quote name='Virgil'
Dinamo a zburdat la Timisoara.
A zburdat fiindca a lasat-o Timisoara. Daca era asa de zburdalnica, ar fi zburdat cu Steaua. Dar nu prea a avut spor. Pentru ca Steaua a fost mai buna.
Eu as vrea sa se califice in cele din urma in Cl, dar de pe locul secund. Sa vedem ce mare scofala face pe acolo, ca prea e tare-n gura butelie ala de Borcea.
Intr-adevar in meciul cu pricina,fostul rocar,fulgerul bragadiru,etc.actual f.c.Timisoara a lasat impresia unei echipe de desculti.Vasalitatea celor de la Timisoara fata de haita hienelor se explica prin lungul sir de insuccese pe perioada a 15 ani.Singurul oficial din fotbal care a luat atitudine impotriva acestor blaturi perpetuue a fost ex-presedintele sub-podarilor,C.Zotta,care intr-o interventie telefonica la Fanatik-show,a spus ca (citez aproximativ):,,Dinamo,mai bine nu se mai prezenta in vederea meciului de la Timisoara din moment ce se stia dinnainte cine va castiga".Poate pierzand cele 3 puncte cu potaile de fapt timisorenii vor recastiga pe cele 6 de penalizare.Poate Iancu sau tender vor fii mai usori prin disparitia unor dosare penale.Poate...
Timpul ne va arata exact dimensiunile acestei,,victorii".
In ceea ce priveste CL,nu cred ca putem sa vedem cum se vor comporta potaile acolo daca se claseaza pe locul 2 in campionat pentru simplul motiv ca acest fapt presupune disputarea unor partide preliminarii.Am vazut cu totii impotenta lor de a se califica in urma unor astfel de meciuri.De aceea se trag sfori pentru locul 1.
I-am numit ,,hiene"mai sus pentru ca,la fel ca si patrupedele sus mentionate ei nu vaneaza,nu muncesc pentru a-si asigura portia de mancare prin lupta dirercta cu vanatul.Ei fura prada gata doborata.Ei se vor infrupta ,,la masa bogatilor"(expresie des uzitata pentru participantii la CL) doar datorita faptului ca altii au muncit pentru aranjarea acelei mese dar,din ignoranta,in asteptarea invitatilor au uitat usa deschisa!